Mitt bästa tips för att boosta dina ögonfransar och ögonbryn

{ I samarbete med Swiss Clinic / produkter för dina ögonfransar och ögonbryn ✨ }

Bild från fotograferingen med Swiss Clinic

För några veckor sedan var jag med i en fotografering för Swiss Clinic. 😍

Det var så kul! Vi fotade och filmade på Hotel Diplomat här i Stockholm, ljusa fina bilder som jag gillar det. 💕

Som ni vet har jag pratat om deras produkter tidigare (se 👉 HÄR) och jag är besatt av deras ögonfransserum som jag använder varje kväll därför måste jag passa på att nämna det igen 🙋🏼‍♀️ .

Swiss Clinic – Eyelash Growth Serum

Serum för starkare och fylligare ögonfransar

Ibland behöver man hjälpa sina egna ögonfransar lite på traven. Jag som använt ögonfransförlängning i många år är i stort behov av ögonfransserum… 🤦🏼‍♀️

Det jag gillar med Swiss Clinics ögonfransserum är att det är effektivt och skonsamt, en naturlig väg för att uppnå starkare och fylligare ögonfransar. Formulan är stärkande och ger näring samtidigt som den förebygger håravfall och stimulerar hårväxten. 🌟💫

Jag applicerar serumet längs med fransraden varje kväll. 💕 Jag har tagit förebilder och kommer lägga upp efterbilder när jag har använt produkten ett tag till. Men jag märker och ser redan resultat! 😃

Ni hittar ögonfransserum 👉 HÄR!

Swiss Clinic – Beauty Kit (Ögonfransserum och ögonbrynsserum)

Boosta dina ögonbryn med ögonbrynsserum

Om du, precis som jag, noppade sönder dina ögonbryn på 90-talet 🤦🏼‍♀️ så har du räddning här 👉 Ögonbrynsserum.

Det är inte alltid det lättaste att låta sin ögonbryn växa ut om man plockat, vaxat eller trådat under många år. Det krävs lite extra tålamod och disciplin, men det går!

Swiss Clinic Eyelash Growth Serum 6 ml

Rabattkod Swiss Clinic – ögonprodukter

Med min rabattkod ”MY25” får du nu 25% rabatt på ALLA ögonprodukter hos Swiss Clinic. Men skynda, för rabattkoden gäller bara t.o.m. sista oktober!! 🔥 Ni kan se och läsa om alla ögonprodukter HÄR!

Om du hittar några andra produkter kan du använda koden ”MY20” som ger dig 20% på allt hos Swiss Clinic.

/My Martens

28 Komentarer

 1. Så sorgligt att dina inlägg endast är som en annonspelare. Det privata inläggen är helt obefintliga.
  Förstår att du vill tjäna pengar och det kan du få göra, men då borde det kännas naturligare med en mix. Nu blir det bara reklam. Trist!

  • Hej Katarina, Tack för din feedback! Som du skriver måste även jag, precis som du, jobba för att få in pengar. Jag tycker det är så kul att jag för möjligheten att jobba med produkter jag genuint älskar och kan tipsa om dem. Men jag tar till mig feedbacken och kommer se till att skriva fler personliga inlägg. En blandning är ju trots allt det bästa! Ha en fin dag ?

 2. Så tråkigt och tjatigt med all din reklam för allt möjligt och i varje inlägg nu, du kanske kunde sprida ut de lite istället. Hur mycket saker och olika skönhetsprodukter behöver man egentlig ?.

  • Hej Ann-Charlotte, Tack för din feedback! Som du skriver måste även jag, precis som du, jobba för att få in pengar. Men jag tar till mig feedbacken och kommer se till att skriva fler personliga inlägg som ni önskar. ?

 3. Så sorgligt att dina inlägg endast är som en annonspelare. Det privata inläggen är helt obefintliga.
  Förstår att du vill tjäna pengar och det kan du få göra, men då borde det kännas naturligare med en mix. Nu blir det bara reklam. Trist!

  • Hej Katarina, Tack för din feedback! Som du skriver måste även jag, precis som du, jobba för att få in pengar. Jag tycker det är så kul att jag för möjligheten att jobba med produkter jag genuint älskar och kan tipsa om dem. Men jag tar till mig feedbacken och kommer se till att skriva fler personliga inlägg. En blandning är ju trots allt det bästa! Ha en fin dag 😄

 4. Rena rama bazaren här men fint att du tog åt dig feedbacken att INTE använda VERSALER i varje MENING som en TONÅRING! Låter kanske bra ut i huvudet men otroligt barnsligt i text. Kul att se att du är mottaglig för feedback My!

 5. Så tråkigt och tjatigt med all din reklam för allt möjligt och i varje inlägg nu, du kanske kunde sprida ut de lite istället. Hur mycket saker och olika skönhetsprodukter behöver man egentlig 😮.

  • Hej Ann-Charlotte, Tack för din feedback! Som du skriver måste även jag, precis som du, jobba för att få in pengar. Men jag tar till mig feedbacken och kommer se till att skriva fler personliga inlägg som ni önskar. 😄

 6. Rena rama bazaren här men fint att du tog åt dig feedbacken att INTE använda VERSALER i varje MENING som en TONÅRING! Låter kanske bra ut i huvudet men otroligt barnsligt i text. Kul att se att du är mottaglig för feedback My!

 7. Men vad är, det för fel! På alla här? Sjukt! JAG Följer My! ( hon vet ”vem jag är! ”
  Å om hon vill kolla… vem Jag Är , ( norsk) joo en lat medelsålder mormor Med mitt riktiga konto! Även på IG! skrulla…. heter jag…
  Gissar att 99% inte har en konto där! För på IG finns inte all denna skit! Som ni, håller på med å gnäller å hittar alltid fel!!
  Å då undrar säkert nån av idioterna!… vem fan är jag! Varför följer jag äns My! För att jag, gillar MY!
  Punkt! Gör du inte, det! Så bara försvinn??? INGEN TVINGAR ER, å LSäSA! Jag förstår inte! Å så lätt att va anonym! Ps..: St tänker inte på dig! Å just, det! Stavfel kan henda är född i norge!

 8. Monica såklart du kan följa My så även alla andra. Men vill folk framföra sina ärliga åsikter så bör väl alla kunna göra det? På gott och ont.
  Vet inte riktigt hur det fungerar i Norge men förmodar på samma sätt som i Sverige då det råder yttrandefrihet i den delen av världen vi befinner oss.
  Sen kan jag absolut inte hålla med om alltför taskiga och speciellt löjliga saker som skrivs emellanåt, speciellt påhopp om föräldraskap etc (My är en bra mamma, den som säger något annat kan uppriktigt talat äta skit) men vill folk vädra sina åsikter kring hennes yrke och innehåll i bloggen så är det väl det kommentarsfältet är till för? Än en gång på gott och ont. My kan svara för sig som hon alltid gjort, tror bara att du spär bensin på elden när du blir så kränkt som du blir och ska rida ut fäktandes på din höga häst för att försvara någon som kan svara för sig själv.

 9. Men vad är, det för fel! På alla här? Sjukt! JAG Följer My! ( hon vet ”vem jag är! ”
  Å om hon vill kolla… vem Jag Är , ( norsk) joo en lat medelsålder mormor Med mitt riktiga konto! Även på IG! skrulla…. heter jag…
  Gissar att 99% inte har en konto där! För på IG finns inte all denna skit! Som ni, håller på med å gnäller å hittar alltid fel!!

  Å då undrar säkert nån av idioterna!… vem fan är jag! Varför följer jag äns My! För att jag, gillar MY!
  Punkt! Gör du inte, det! Så bara försvinn🙏🏽😅 INGEN TVINGAR ER, å LSäSA! Jag förstår inte! Å så lätt att va anonym! Ps..: St tänker inte på dig! Å just, det! Stavfel kan henda är född i norge!

 10. Monica såklart du kan följa My så även alla andra. Men vill folk framföra sina ärliga åsikter så bör väl alla kunna göra det? På gott och ont.
  Vet inte riktigt hur det fungerar i Norge men förmodar på samma sätt som i Sverige då det råder yttrandefrihet i den delen av världen vi befinner oss.
  Sen kan jag absolut inte hålla med om alltför taskiga och speciellt löjliga saker som skrivs emellanåt, speciellt påhopp om föräldraskap etc (My är en bra mamma, den som säger något annat kan uppriktigt talat äta skit) men vill folk vädra sina åsikter kring hennes yrke och innehåll i bloggen så är det väl det kommentarsfältet är till för? Än en gång på gott och ont. My kan svara för sig som hon alltid gjort, tror bara att du spär bensin på elden när du blir så kränkt som du blir och ska rida ut fäktandes på din höga häst för att försvara någon som kan svara för sig själv.

 11. Tycker My fixar sina kommentarer bra på ett självsäkert sätt,inga påhopp tyck som ni vill lixom?och inget media glid ta mig för den jag är thats it?

 12. Tycker My fixar sina kommentarer bra på ett självsäkert sätt,inga påhopp tyck som ni vill lixom👍och inget media glid ta mig för den jag är thats it😉

 13. Snälla Monica folk måste få tycka vad de vill precis som du, så länge det inte är personangrepp och påhopp och några sådana ser jag inte här. My säger ju själv att hon har en som tar bort sådana innan vi ens ser de här, så låt du bara henne klara det själv framöver istället för att skriva som du gör.

 14. Snälla Monica folk måste få tycka vad de vill precis som du, så länge det inte är personangrepp och påhopp och några sådana ser jag inte här. My säger ju själv att hon har en som tar bort sådana innan vi ens ser de här, så låt du bara henne klara det själv framöver istället för att skriva som du gör.

 15. Monica varför skulle alla som skriver här förutom du och St vara anonyma vad vet du om det?
  Sen skriver du att man bara kan låta bli att läsa bloggen men du kan också låta bli att läsa andras kommentarer så slipper du bli så här upprörd som du verkar vara ett tips bara.

 16. Monica varför skulle alla som skriver här förutom du och St vara anonyma vad vet du om det?
  Sen skriver du att man bara kan låta bli att läsa bloggen men du kan också låta bli att läsa andras kommentarer så slipper du bli så här upprörd som du verkar vara ett tips bara.

 17. Mollan. Jag anser att man får vara anonym om man vill, det kan vara bra i vissa lägen annars kanske man skulle bli påhoppad fysiskt ute i livet eftersom det är så mycket påhopp i bara kommentarer.
  Men kanske kan man tänka en gång och läsa igenom innan man skickar.
  Eftersom våra bloggerskor i stort kommit dit de har genom samarbeten så kan jag tycka det är bra om de fortfarande ( speciellt i dessa tider ) får samarbeten då det ju är deras levebröd.
  Kolla runt lite i cybervärlden så ser ni att de som inte får just några samarbeten bloggar allt mindre.
  Bloggarna lever vidare genom reklam så självklart BLIR det reklam.
  Vem skulle tacka nej till sånt?

 18. Mollan. Jag anser att man får vara anonym om man vill, det kan vara bra i vissa lägen annars kanske man skulle bli påhoppad fysiskt ute i livet eftersom det är så mycket påhopp i bara kommentarer.
  Men kanske kan man tänka en gång och läsa igenom innan man skickar.
  Eftersom våra bloggerskor i stort kommit dit de har genom samarbeten så kan jag tycka det är bra om de fortfarande ( speciellt i dessa tider ) får samarbeten då det ju är deras levebröd.
  Kolla runt lite i cybervärlden så ser ni att de som inte får just några samarbeten bloggar allt mindre.
  Bloggarna lever vidare genom reklam så självklart BLIR det reklam.
  Vem skulle tacka nej till sånt?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...