{ I samarbete med Bobby Oduncu Sweden / produkter för ditt hår ✨ }

Jag hoppar just nu av glädje!!! Och ni är så många blondiner där ute som kommer att göra detsamma 😉 🙋‍♀️ Nu har Bobby lanserat sitt senaste tillskott i hårvårdsserien, SILVERSCHAMPO 🌟 Så säg hejdå 👋🏻 alla ovälkomna gula toner! 💫👌🏻

Ni vet vid det här laget att jag ÄLSKAR alla Bobbys produkter, eftersom jag har skrivit om dem vid flera tillfällen innan, bland annat HÄR 👈🏻 Bobby är min vän sen många , många år tillbaka och han vet exakt vad håret behöver, därför visste jag att även denna produkt skulle bli en ny favorit! 💁🏼‍♀️

Med min rabattkod My15 så får ni 15% rabatt på allt hos Bobby Oduncu Sweden 👈🏻så att ni kan investera i kvalitativ vegansk hårvård! Hur bra?! 😍

Bobby Oduncu Sweden Silverschampo

Varför behöver man ett silverschampo?

När ditt hår är torrt och skadat så drar det till sig smutspartiklar och avgaser från luften, det är därför håret blir gult… 💛 Men silverschampo neutraliserar de gula tonerna i ditt hår och resultatet blir den där krispigt fina blonda färgen 💜 för vem vill inte ha det??? 🙋🏼‍♀️🌟😍

Därför är jag SÅ glad att Bobby äntligen har släppt sitt silverschampo som innehåller violetta pigment som motverkar de gula tråkiga nyanserna i ditt blonda hår.

Men det som gör schampot EXTRA bra är att det också innehåller arganolja som är mjukgörande och återfuktar det torra skadade håret, hur magiskt låter inte det?! 😍🌟

Mitt nya favoritschampo som hjälper mig hålla håret kallt och krispigt!

Hur ofta ska man använda silverschampo i sitt hår?

Jag försöker att bara tvätta mitt hår 2 gånger i veckan, för att låta det vila. Varannan gång använder jag Bobby’s silverschampo (varannan gång det här schampot). 🌟

Rekommendationen som jag har fått till mig är att använda det 1 gång i veckan, och låta det gärna värka i 3-5 minuter beroende på hårets kvalité. Jag brukar ha i det i 3 minuter och resultatet blir så fint! Du får testa dig fram för att se vad just ditt hår behöver! ❤️

Du hittar silverschampoot 👉 HÄR!

Och precis som alla andra produkter (👉 du kan läsa om dom i det här blogginlägg) i serien är Silverschampot; Veganskt, sulfatfritt, parabenfritt, silikonfritt och tillverkat i Sverige. 👌🤩✨

Bobby Oduncu Sweden torrschampo, hårspray och silverschampo.

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

Just nu har Bobby ett introduktionspris för Silverschampot som är 149:- (ord.pris 199:-) och med min kod My15 får ni 15% rabatt på alla produkter, även lyxpaket!😉👌 Ni hittar produkterna HÄR! 👈

För övrigt så ska jag snart till Bobbys salong och fixa håret igen! Jag är liiite sugen på att sätta i extensions ett tag … Men vi får väl se hur det blir med den saken 😎

/My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (42)
 • Madeleine

  Måste testa!! ?

 • St

  Inte för att det egentligen angår mig ( eller nån annan ) men strunta i löshåret.
  Ditt egna är ju så fint !

 • Madeleine

  Måste testa!! 😍

 • St

  Inte för att det egentligen angår mig ( eller nån annan ) men strunta i löshåret.
  Ditt egna är ju så fint !

 • Lava

  Du är en oseriös reklampelare
  Bara struntsnack
  Osaklighet
  Alla de produkter du marknadsför finns i 100 tals varianter hos lika många många andra bloggare
  Så uttjatat och så uttröttande

  • My Martens

   Hej Lava, vad tråkigt att du känner så! Jag gillar verkligen dessa produkter och tycker det är superkul att få göra samarbeten så jag kan tipsa er om dem. ? Jag gör nu bara samarbeten jag genuint gillar och står för. Om du inte gillar dem så finns det som du säger andra produkter du kan köpa. Ha en fin dag! ?

 • A-C

  Så mycket reklam om ditt och datt ? och helt ointressant.

 • Lava

  Du är en oseriös reklampelare
  Bara struntsnack
  Osaklighet
  Alla de produkter du marknadsför finns i 100 tals varianter hos lika många många andra bloggare
  Så uttjatat och så uttröttande

  • My Martens

   Hej Lava, vad tråkigt att du känner så! Jag gillar verkligen dessa produkter och tycker det är superkul att få göra samarbeten så jag kan tipsa er om dem. 😃 Jag gör nu bara samarbeten jag genuint gillar och står för. Om du inte gillar dem så finns det som du säger andra produkter du kan köpa. Ha en fin dag! 🌟

 • A-C

  Så mycket reklam om ditt och datt 😮 och helt ointressant.

 • ingmarie niklasson

  lägg gärna upp bevis och certifikat på att du är pt my.
  ser att många frågat och jag stämmer in. om du nu åker iväg med ett gäng folk på diverse träningsresor som du tar bra betalt för så vore det väl inte några problem att tysta alla som tvivlar? tänker att det är bra för dig i det långa loppet då du också får fler kunder

 • ingmarie niklasson

  lägg gärna upp bevis och certifikat på att du är pt my.
  ser att många frågat och jag stämmer in. om du nu åker iväg med ett gäng folk på diverse träningsresor som du tar bra betalt för så vore det väl inte några problem att tysta alla som tvivlar? tänker att det är bra för dig i det långa loppet då du också får fler kunder

 • Mollan

  Verkar mest vara vänner och samma personer som är med på resorna.

 • Mollan

  Verkar mest vara vänner och samma personer som är med på resorna.

 • Tant Mumman

  Avstå från löshår, UG hade ett program 2017 som visade vad vidrig handeln med hår går till. Kvinnor får en spottstyver, räcker inte till mat för dagen.
  De stora pengarna tjänas högt upp i tex USA.
  My, du gör reklam för Bobbys hårprodukter att håret ska växa så bra, varför, varför då löshår. Är reklamen en bluff???
  Tant mumman på Öland som tänker………

 • Tant Mumman

  Avstå från löshår, UG hade ett program 2017 som visade vad vidrig handeln med hår går till. Kvinnor får en spottstyver, räcker inte till mat för dagen.
  De stora pengarna tjänas högt upp i tex USA.
  My, du gör reklam för Bobbys hårprodukter att håret ska växa så bra, varför, varför då löshår. Är reklamen en bluff???
  Tant mumman på Öland som tänker………

 • Charlotte

  Ing-Marie och en del andra som frågar , varför ska my viss er hennes sk bevis att hon är pt? Kräver ni bevis på titlar övrigt i livet oxå ?

 • Marie

  Charlotte, skulle inte du vilja veta att den pt du väljer att betala dyra pengar till har en ordentlig utbildning och kunskap? My kanske inte riktigt lever upp till det hon lärt sig på sin utbildning och kör mycket piller och drycker så klart att man kan undra om det är bara i reklamsyfte allting är eller om det finns en riktig kunskap och utbildning. Och för My är det ju väldigt enkelt att bevisa detta.

 • L.K

  Charlotte. Självklart gör man det. Jag vill veta om My är utbildad om jag ska gå hos henne. Jag vill såklart se att en målare är målare och en byggare utbildad. Skulle jag (vilket jag absolut inte ska) operera mig (skönhet) såklart jag kräver att se att personen är utbildad. Vem som helst kan kalla sig för vad som helst men inte vara det. Se hur många som gått till allmänläkare och opererat sig och fått extrema komplikationer för dom inte kollade upp att dom hade rätt utbildning.
  Så mitt svar är JA!

 • Charlotte

  Ing-Marie och en del andra som frågar , varför ska my viss er hennes sk bevis att hon är pt? Kräver ni bevis på titlar övrigt i livet oxå ?

 • Marie

  Charlotte, skulle inte du vilja veta att den pt du väljer att betala dyra pengar till har en ordentlig utbildning och kunskap? My kanske inte riktigt lever upp till det hon lärt sig på sin utbildning och kör mycket piller och drycker så klart att man kan undra om det är bara i reklamsyfte allting är eller om det finns en riktig kunskap och utbildning. Och för My är det ju väldigt enkelt att bevisa detta.

 • L.K

  Charlotte. Självklart gör man det. Jag vill veta om My är utbildad om jag ska gå hos henne. Jag vill såklart se att en målare är målare och en byggare utbildad. Skulle jag (vilket jag absolut inte ska) operera mig (skönhet) såklart jag kräver att se att personen är utbildad. Vem som helst kan kalla sig för vad som helst men inte vara det. Se hur många som gått till allmänläkare och opererat sig och fått extrema komplikationer för dom inte kollade upp att dom hade rätt utbildning.
  Så mitt svar är JA!

 • Charlotte

  Nej, jag bokade pt på ”sats” för ett år sen och gick dit på avtalad tid jag fick från kvinnan jag talade med i telefon då jag bokade tiden. Hade inga som helst tankar på att den mannen som skulle hjälpa mig inte var utbildad. Skulle inte få för mig att fråga om hans papper på det som ett bevis på att han inte utger sig för att inte vara den han är.
  Kanske det är jag som är konstig då det är en hel del här som vill se my’s pt utbildning på pränt.

 • Charlotte

  Sen är det klart skillnad på om någon ska skära i mig. Så ofantligt dum skulle jag ju inte vara att jag inte kollade upp det först. Går inte att jämföra.
  Sen märker du nog rätt så snabbt om det känns fel i kroppen pga outbildad pt som jobbar fel så att säga.

 • Katarina Claesson

  Kära Charlotte, någon som blir anställd av SATS som PT har fått jobbet efter förutsättningen att dom faktiskt har ett certifikat som uppvisats för företaget vid anställningen – antingen under eller efter arbetsintervjun.
  Att anordna resor, kränga pulver, milkshakes, tabletter och smoothies gör inte en till PT per automatik. Sannerligen inte heller när man endast påstår det själv och inte vill, vågar eller bemödar sig med att bemöta förfrågan från läsarna. Detta i samband med att My slirat på sanningen tidigare har resulterat i att många inte tror att hon är en certifierad PT.

 • Charlotte

  Nej, jag bokade pt på ”sats” för ett år sen och gick dit på avtalad tid jag fick från kvinnan jag talade med i telefon då jag bokade tiden. Hade inga som helst tankar på att den mannen som skulle hjälpa mig inte var utbildad. Skulle inte få för mig att fråga om hans papper på det som ett bevis på att han inte utger sig för att inte vara den han är.

  Kanske det är jag som är konstig då det är en hel del här som vill se my’s pt utbildning på pränt.

 • Charlotte

  Sen är det klart skillnad på om någon ska skära i mig. Så ofantligt dum skulle jag ju inte vara att jag inte kollade upp det först. Går inte att jämföra.

  Sen märker du nog rätt så snabbt om det känns fel i kroppen pga outbildad pt som jobbar fel så att säga.

 • Jonna

  My, det är många som är intresserade av att ha dig som PT här. Finns ju så många andra att gå till om man tvivlar på dig, men de är super taggade på att få just DIG ! Så my, vill du utöka din kundkrets så släng fram ditt certifikat ?

 • Katarina Claesson

  Kära Charlotte, någon som blir anställd av SATS som PT har fått jobbet efter förutsättningen att dom faktiskt har ett certifikat som uppvisats för företaget vid anställningen – antingen under eller efter arbetsintervjun.
  Att anordna resor, kränga pulver, milkshakes, tabletter och smoothies gör inte en till PT per automatik. Sannerligen inte heller när man endast påstår det själv och inte vill, vågar eller bemödar sig med att bemöta förfrågan från läsarna. Detta i samband med att My slirat på sanningen tidigare har resulterat i att många inte tror att hon är en certifierad PT.

 • Jonna

  My, det är många som är intresserade av att ha dig som PT här. Finns ju så många andra att gå till om man tvivlar på dig, men de är super taggade på att få just DIG ! Så my, vill du utöka din kundkrets så släng fram ditt certifikat 😂

 • Eva

  Undrar hur detta funkar på en ljusröd hårfärg med inslag av gråa strån? Kanske inte är lämpligt? Vore trevligt att veta innan jag köper en pava?.
  Hur funkar foten? Och tanden???
  Kämpa på?

  • My Martens

   Hej Eva! Som Jenny skriver passar silverschampo bra för blondiner som vill få bort de gula tonerna i håret. För mig funkar det toppen! Men kan inte säga hur det skulle prestera på ett ljusrött hår. Men jag rekommenderar istället hans vanliga schampo och balsam ?

 • Jenny

  Eva, ifall my inte svarar så är silverschampo framställt till blondt hår.

 • Eva

  Tack Jenny! Rart att du svarade för jag har 0 koll?

 • Eva

  Undrar hur detta funkar på en ljusröd hårfärg med inslag av gråa strån? Kanske inte är lämpligt? Vore trevligt att veta innan jag köper en pava🤣.
  Hur funkar foten? Och tanden???
  Kämpa på👍

  • My Martens

   Hej Eva! Som Jenny skriver passar silverschampo bra för blondiner som vill få bort de gula tonerna i håret. För mig funkar det toppen! Men kan inte säga hur det skulle prestera på ett ljusrött hår. Men jag rekommenderar istället hans vanliga schampo och balsam 😍

 • Jenny

  Eva, ifall my inte svarar så är silverschampo framställt till blondt hår.

 • Eva

  Tack Jenny! Rart att du svarade för jag har 0 koll😅

 • Charlotte

  Ja just de, tänkte inte så långt. ?

 • Charlotte

  Ja just de, tänkte inte så långt. 👍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.