Hemma efter träningshelg i Åre. Tack Buustamon !

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hej på er! Sista dagen i Åre blev som en vinterdröm ☺️

Vi bilade ner från ett vacker vinterland som skiftade snabbt från den barmark vi kom upp till…. Vill passa på att säga TACK till världen bästa Lotta på Buustamon för en GRYM helg! 🙏🏻🏔 Kombinationen av fjällen, träning, vandring, och deras GALET goda mat var magisk 😍

För er som vill så kan ni kika på min Instagram , så kan ni ett axplock av korta videosnuttar från helgens sista pass som blev i snön?! 💪🏻🙈❄️ Vi kom upp till barmark, och lämnade ett vinterland ☺️

( Till mina deltagare: TACK❤️ vilka krigare… Kläder efter väder…. 😎 -Hoppas vi ses igen!)

Detta var min första Träningsweekend i Åre, men defensivt inte det sista. Datum inför nästa år, kommer inom kort ☺️💪🏻⛰

Jenny ❤️

Milla & Ralph ❤️


TACK till våra grymma Sponsorer som skämmer bort deltagarna med ekologiska & veganskt hudvård, samt rena kosttillskott ifrån Åre märket Kleen Sport Nutrition. Rosenseien, och väldens bästa torrschampo från Bobby Oduncu Sweden 🧡🙏🏻

Bobby har ju mina favorit hår produkter. Schampo + Balsam med underbar doft! 😍 Torrschampor räddar min vardag, då jag håller mig fräsch men oftast bara tvättar håret 2 gånger veckan🙏🏻 Dessutom blir det GRYM volym av det…. Så våra deltagare fick med sig varsitt torrschampo hem 😍 Men…. Nu bara MÅSTE ni testa hans nyhet!

Silverschampoo 💫👌🏻 ÄNTLIGEN är den officiell. Jag har fått testa den långt innan, och är JÄTTE nöjd!🙏🏻

Ni firar vi den nya lanseringen med att aktivera min kampanjkod igen, så det innebär att ni just nu får 15% ,med koden my15 😍

Detta gäller på ALLA produkter och ÄVEN ”lyx paketet” som redan är på kampanj, samt silverschampoo som är nylanserad💫

In och shoppa HÄR 👈🏻🥰💫

Borta bra… Men hemma bäst ❤️

Min Indian ❤️ Upp och ner… fram och tillbaka 🎢

När jag åkte till Åre så var han hemma med Ludvig, så dom hade egentid innan Ludvig flög till sin pappa över helgen☺️ Förutom Lilleman, så hade han även hand om @sveatheboston och båda katterna 🙈😅❤️ Ni som VET, ni VET….. ( Det är banne mig kärlek det 😉)

Dagen efter mina träningsevent är jag alltid trött. Men glad. Energin från denna helg kommer jag leva på länge… 🙏🏻 Imorse ringde klockan tidigt. Jonas och jag hämtade Ludvig på Arlanda, som landade 07:30 perfekt för att hinna till skolan.

När vi lämnar Ludvig i skolan så vi åkte till Uppsala för att lämna min bil på service. ( den har inte ens gått 800 mil, så jag fattar inte varför… men ändå 😅) Så när vi ändå var i Uppsala så tog vi en mysfrukost☺️

Sen har dagen gått i ett😅 Online coachning, bokföring, Mail, föräldramöte, testat kläder på Svea. Hon fryser och jag kan konstatera att det är vinter på g även här nere😅

Nu…. tidig kväll… kram på er!

/ My Martens

34 Komentarer

  • Tycker du? Jodå, det gick fint. En playdate på det, och myskväll orkades också med…
   Det finns ju dom som pendlar längre tid dagligen än vad hans flight tar på 50 min?

 1. Såg otroligt härligt ut i Åre en sån weekend! Om jag inte bott i USA hade jag hängt med ha-ha. Vem vet nån gång i framtiden kanske… Smart att låta L vara hos sin pappa den här helgen när du ändå var borta, bra timing för alla ju. Själv är jag jättetrött pga lite humördipp härborta, svårt att sköta kosten och sover dåligt. Men på’t igen imorgon det finns alltid en ny dag. Din blogg är uppiggande och bra att du inte svarar på alla syrliga kommentarer härinne tycker jag!

 2. Härligt att vara hemma igen med Indianen och Ludvig. Vi har fått erbjudande på lgh av Henrik Håkansson Grodvägen 4.Hyresrätt , detta ligger öster om vårdcentralen. Tänkte försöka två år innan vi säljer i Nacka. Hur mår dina tänder? Vi pratade om detta på flyget för 4 år sedan.

  • Tycker du? Jodå, det gick fint. En playdate på det, och myskväll orkades också med…

   Det finns ju dom som pendlar längre tid dagligen än vad hans flight tar på 50 min😅

  • Ja, han får gå upp 20 min tidigare för att kunna sova kvar en natt till hos sin pappa 😅

   Lätt värt det om du frågar mig

 3. Såg otroligt härligt ut i Åre en sån weekend! Om jag inte bott i USA hade jag hängt med ha-ha. Vem vet nån gång i framtiden kanske… Smart att låta L vara hos sin pappa den här helgen när du ändå var borta, bra timing för alla ju. Själv är jag jättetrött pga lite humördipp härborta, svårt att sköta kosten och sover dåligt. Men på’t igen imorgon det finns alltid en ny dag. Din blogg är uppiggande och bra att du inte svarar på alla syrliga kommentarer härinne tycker jag!

 4. Härligt att vara hemma igen med Indianen och Ludvig. Vi har fått erbjudande på lgh av Henrik Håkansson Grodvägen 4.Hyresrätt , detta ligger öster om vårdcentralen. Tänkte försöka två år innan vi säljer i Nacka. Hur mår dina tänder? Vi pratade om detta på flyget för 4 år sedan.

 5. Tanken slog mig, har Ludvig så lång väg till skolan i Märsta? Att han får sova 20 min längre jämfört med när han pendlar från pappan på Öland. Ni bor ju ändå inte ute i urskogen, tänker jag.

 6. Tanken slog mig, har Ludvig så lång väg till skolan i Märsta? Att han får sova 20 min längre jämfört med när han pendlar från pappan på Öland. Ni bor ju ändå inte ute i urskogen, tänker jag.

 7. Sofia,nu blandar du nog ihop det, 36 månader menar du väl bilbesiktning?
  Service är en helt annan sak, som görs på bilverkstaden där man köpt bilen… på nya bilar….
  My vilka härliga bilder, nu längtar man efter snölandskapet ❣️

 8. Sofia,nu blandar du nog ihop det, 36 månader menar du väl bilbesiktning?
  Service är en helt annan sak, som görs på bilverkstaden där man köpt bilen… på nya bilar….

  My vilka härliga bilder, nu längtar man efter snölandskapet ❣️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...