Inlägget innehåller reklamlänkar.

Hej på er! Sista dagen i Åre blev som en vinterdröm ☺️

Vi bilade ner från ett vacker vinterland som skiftade snabbt från den barmark vi kom upp till…. Vill passa på att säga TACK till världen bästa Lotta på Buustamon för en GRYM helg! 🙏🏻🏔 Kombinationen av fjällen, träning, vandring, och deras GALET goda mat var magisk 😍

För er som vill så kan ni kika på min Instagram , så kan ni ett axplock av korta videosnuttar från helgens sista pass som blev i snön?! 💪🏻🙈❄️ Vi kom upp till barmark, och lämnade ett vinterland ☺️

( Till mina deltagare: TACK❤️ vilka krigare… Kläder efter väder…. 😎 -Hoppas vi ses igen!)

Detta var min första Träningsweekend i Åre, men defensivt inte det sista. Datum inför nästa år, kommer inom kort ☺️💪🏻⛰

Jenny ❤️

Milla & Ralph ❤️


TACK till våra grymma Sponsorer som skämmer bort deltagarna med ekologiska & veganskt hudvård, samt rena kosttillskott ifrån Åre märket Kleen Sport Nutrition. Rosenseien, och väldens bästa torrschampo från Bobby Oduncu Sweden 🧡🙏🏻

Bobby har ju mina favorit hår produkter. Schampo + Balsam med underbar doft! 😍 Torrschampor räddar min vardag, då jag håller mig fräsch men oftast bara tvättar håret 2 gånger veckan🙏🏻 Dessutom blir det GRYM volym av det…. Så våra deltagare fick med sig varsitt torrschampo hem 😍 Men…. Nu bara MÅSTE ni testa hans nyhet!

Silverschampoo 💫👌🏻 ÄNTLIGEN är den officiell. Jag har fått testa den långt innan, och är JÄTTE nöjd!🙏🏻

Ni firar vi den nya lanseringen med att aktivera min kampanjkod igen, så det innebär att ni just nu får 15% ,med koden my15 😍

Detta gäller på ALLA produkter och ÄVEN ”lyx paketet” som redan är på kampanj, samt silverschampoo som är nylanserad💫

In och shoppa HÄR 👈🏻🥰💫

Borta bra… Men hemma bäst ❤️

Min Indian ❤️ Upp och ner… fram och tillbaka 🎢

När jag åkte till Åre så var han hemma med Ludvig, så dom hade egentid innan Ludvig flög till sin pappa över helgen☺️ Förutom Lilleman, så hade han även hand om @sveatheboston och båda katterna 🙈😅❤️ Ni som VET, ni VET….. ( Det är banne mig kärlek det 😉)

Dagen efter mina träningsevent är jag alltid trött. Men glad. Energin från denna helg kommer jag leva på länge… 🙏🏻 Imorse ringde klockan tidigt. Jonas och jag hämtade Ludvig på Arlanda, som landade 07:30 perfekt för att hinna till skolan.

När vi lämnar Ludvig i skolan så vi åkte till Uppsala för att lämna min bil på service. ( den har inte ens gått 800 mil, så jag fattar inte varför… men ändå 😅) Så när vi ändå var i Uppsala så tog vi en mysfrukost☺️

Sen har dagen gått i ett😅 Online coachning, bokföring, Mail, föräldramöte, testat kläder på Svea. Hon fryser och jag kan konstatera att det är vinter på g även här nere😅

Nu…. tidig kväll… kram på er!

/ My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (34)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.