Familjehelg.

Familjehelg ❤️

Nu är vi hemma hos oss. Steninge slottsby, mitt emellan Sigtuna – Märsta. Norr om Stockholm. Ungefär i höjd med Arlanda . ( Ni är många som frågat om just det) …. Ca 25-30 min i bil intill stan. Utan rusningstrafik . Eller pendeltåg 28 min, alternativt det lite dyrare SJ tåget som tar 18 min.

Igår var vi hos Jonas lillebror som precis fått barn. Världens sötaste lilla Märta! 🥰 Där väntade Jonas föräldrar…. Dom hade kommit ner med färdtjänst.ä från Tierp. ( eller snarare Skärplinge ) Vi träffade Märta för första gången, endast 10 dagar gammal. Sååååå söt!!!

Jonas mamma hade plockar med sig denna för fina buketten från sin trädgård 😍👆🏻 Älskar höst blomster!

Hos Jonas lillebror spelade dom twister. Barnen målade. Vi åt broccoli 🥦 -soppa till lunch och fika 😌 Så mysigt att ses! Man har ju glömt hur små dom är som nyfödda. Jag insåg att det är 10 år sedan i januari sedan Ludvig kom. Sjukt vad åren går!!

Sen åkte vi hem till oss. Jonas pappa har Parkinson och har svårt att gå själv. Därför gjorde vi om vardagsrummet till deras sovrum, så att dom skall slippa trapporna osv…. Det fungerade jätte bra! ☺️

Vi tog bilen ner till stenladan och satte oss ute i solen för en fika. Långt idel andra människor ☺️

Så glad att få tillbringa ett dygn med Jonas föräldrar ❤️🙏🏻

Nu har jag spenderat kvällen med att förbereda inför imorgon… 💻 Det blir lite intensivare dagar, innan helgen träningsevent i Åre ☺️

Svärmor tog med sig egenodlade tomater till oss 🍅☺️ ( Ludvigs absoluta favoriter! ) Plus att jag fick en ny sås-snipa 😍💫

Hoppas att din helg varit bra 🙏🏻

Höra imorgon!

/ My Martens

44 Komentarer

 1. Super mys! Såg föresten programmet ”klassfesten ” igår där din vän Anna Book var med. Jag skrattade flera gånger åt hennes kommentarer. Hon verkar vara ett riktigt rivjärn med humor ?

 2. Super mys! Såg föresten programmet ”klassfesten ” igår där din vän Anna Book var med. Jag skrattade flera gånger åt hennes kommentarer. Hon verkar vara ett riktigt rivjärn med humor 😀

 3. Tänkte på det när du skrev om kollektivtrafiken – kan du inte åka kollektivt som så ofta skriver om köer och problem med parkering?
  Måste du skjutsa Ludvig varje morgon? Är det så långt till skolan?
  Tankar från en miljömupp som gärna åker kollektivt och cyklar.

 4. Vilken mysig helg ni haft! Sånt behöver man verkligen… Åh, Åre hade varit supermysigt att hängt på till, men någon gång så… Ha det så jättebra.
  Kram

 5. ” Charlotte” såg också Klassfesten, men satt med skämskudde p.g.a AB. Mycket pinsam var hon, märktes på Rene också, hon var skicklig på att avbryta AB.

  • Men Eva…. ”har man inget snällt att skriva” Så SNÄLLA , LÅT BLI!
   Jag skäms å dina vägnar, som bara måste sitta på MIN blogg och skriva om MIN vän…. i ett inlägg som handlar om MIN familj ??
   Jösses… och

 6. Tänkte på det när du skrev om kollektivtrafiken – kan du inte åka kollektivt som så ofta skriver om köer och problem med parkering?
  Måste du skjutsa Ludvig varje morgon? Är det så långt till skolan?

  Tankar från en miljömupp som gärna åker kollektivt och cyklar.

 7. Vilken mysig helg ni haft! Sånt behöver man verkligen… Åh, Åre hade varit supermysigt att hängt på till, men någon gång så… Ha det så jättebra.
  Kram

 8. ” Charlotte” såg också Klassfesten, men satt med skämskudde p.g.a AB. Mycket pinsam var hon, märktes på Rene också, hon var skicklig på att avbryta AB.

  • Men Eva…. ”har man inget snällt att skriva” Så SNÄLLA , LÅT BLI!

   Jag skäms å dina vägnar, som bara måste sitta på MIN blogg och skriva om MIN vän…. i ett inlägg som handlar om MIN familj 😅🙈

   Jösses… och

 9. ”eva” , visst, hon avbröt då och då men sa själv att hon var bra på det? jag personligen tycker det är kul med personligheter som inte är stöpta i samma form utan vågar visa sina sämre sidor oxå. Hon är ivrig och pratar mycket JA , men det betyder väl inte att man är pinsam för det? Jaja, jag tyckte hon var cool och helt orädd. Hon sa ju om Bert Karlsson t.e.x ”den jäveln ” och en å annan artist fick sig en liten pik. Älskar människor som vågar !!!
  Ha en fin dag alla?

 10. Så mysigt å kanonväder! Själv har jag jobbat hela helgen (natt) men nu är helgen gjort ?? älskar måndagar, just för att man går av å är ledig??
  Steninge verkar jättemysigt, aldrig varit där! Måste nog ta med mig maken o favoritbarnbarnet (OBS skämt har bara ett barnbarn, än så länge) på utflykt tror jag, eller kanske satsa på julmarknaden? Den ska va mysigt har jag hört, om jag inte blandar ihop den med nått annat ?

 11. ”eva” , visst, hon avbröt då och då men sa själv att hon var bra på det😂 jag personligen tycker det är kul med personligheter som inte är stöpta i samma form utan vågar visa sina sämre sidor oxå. Hon är ivrig och pratar mycket JA , men det betyder väl inte att man är pinsam för det? Jaja, jag tyckte hon var cool och helt orädd. Hon sa ju om Bert Karlsson t.e.x ”den jäveln ” och en å annan artist fick sig en liten pik. Älskar människor som vågar !!!

  Ha en fin dag alla🤗

 12. Så mysigt å kanonväder! Själv har jag jobbat hela helgen (natt) men nu är helgen gjort 🙏🏽 älskar måndagar, just för att man går av å är ledig👌🏼
  Steninge verkar jättemysigt, aldrig varit där! Måste nog ta med mig maken o favoritbarnbarnet (OBS skämt har bara ett barnbarn, än så länge) på utflykt tror jag, eller kanske satsa på julmarknaden? Den ska va mysigt har jag hört, om jag inte blandar ihop den med nått annat 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...