Hej från bilen… familjedag.

Hej från bilen 👋🏻

Idag är en riktig familjedag. Sovmorgon…. Lite fix hemma. Det tar tid att ”bo in sig” . Nu har jag gjort om och organiserat om lite…

En fråga. Vet nu något företag man kan anlita om man vill göra om ett helt rum till Walk in closet?

-Tips mottages gärna 🙏🏻☺️

Kolla hur stor Svea blivit! Så fin!!! 🥰 Alltså hon är busig! Men också världens mysigaste. Sover med oss i sängen 😅 ibland med katten Sture i soffan. Men Stina håller sig på avstånd. OM inte Svea sover… för så kan även Stina våga sig fram. Annars sitter gärna Stina högt upp och tittar ner på Svea på tryggt avstånd. Sture och Svea däremot, dom brottas , och busar. Sture säger lixom inte ifrån… Utan hänger på 😅 Dom kommer älska Svea när hon lugnar ner sig lite med åren…. 🐾

Fick århundradets roligaste bud! Alltså ingen beskrivning behövs! Så jag!!!!! Detta paket stor det MY på utan text! 😍 Synd bara att vänster foten är för svullen för att få i än😂. Men den som väntar på något gott…

Nu sitter vi i bilen… Jonas kör. Jag bloggar. Ludvig spelar … och Svea är hemma. Vi ska till Jonas lillebror. Han har precis fått sitt andra barn. Så vi ska få träffa Märta för första gången… 😍 Där väntar även Jonas föräldrar. Dom har kommit ner från Tierp, och ska följa med oss hem sen… ❤️

Idag har jag gått en kort promenad. Med en krya. Jag kan stödja på foten och gör det så mycket som möjligt. Men den svullnar upp och gör ont när jag varit gång för mycket. Ludvig tog lång promenaden med Svea 🐾

Jonas tog denna på oss när jag halvsov 👇🏻 😌

Ville kika in och säga hej… men vi hörs snart igen!

/ My Martens

18 Komentarer

 1. Smilla, håller med dig där. Jag är inte en träningstant och tycker som sagt alla håller på med träning. Jag brukar scrolla förbi dom inläggen men nu har det bara varit träning på sista tiden. Så jag tycker också det var trevligt med nått annat.
  Jag är inredningstokig, så lite mer sånt vore kul tycker jag.

  • Ja…: jag bloggade om inredning väldigt mycket när jag hade My’s Blommor och jobbade med just blommor och inredning. Men nu blir det inte så mycket av sånt då det inte ligger naturligt i min vardag…
   Vilket träningen gör ? bör jobb och privat ☺️
   Men som sagt, bara scrolla förbi det man inte vill se ☺️

 2. Smilla, håller med dig där. Jag är inte en träningstant och tycker som sagt alla håller på med träning. Jag brukar scrolla förbi dom inläggen men nu har det bara varit träning på sista tiden. Så jag tycker också det var trevligt med nått annat.

  Jag är inredningstokig, så lite mer sånt vore kul tycker jag.

  • Ja…: jag bloggade om inredning väldigt mycket när jag hade My’s Blommor och jobbade med just blommor och inredning. Men nu blir det inte så mycket av sånt då det inte ligger naturligt i min vardag…

   Vilket träningen gör 😅 bör jobb och privat ☺️

   Men som sagt, bara scrolla förbi det man inte vill se ☺️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...