Inlägget innehåller reklamlänkar 🦒

Hej på er!

För er som följer mig på Instagram ( @mymartens 👈🏻 ) Så har ni kunnat hänga med genom mina storys…. Jag vaknade och insåg att jag somnat med flätorna , såg ut som ett troll! 🤣😂. Hade inte tid att göra något åt det…

Fixade med frukost till Lilleman och Jonas. Smoothie till mig . Full fart. Packade in saker i bilen som skulle plåtas upp idag. Kommande kampanjer… 📷 Bla detta tok-snygga giraff 🦒 -set 😍. Gavelo har IDAG släppt detta set!

Det är återvunnet kompressions materiel…. Sitter SÅ bra på! 💫 Med koden martens15 så får du 15%. Koden gäller i 48h, in och shoppa HÄR . ( gäller alla andra modeller också! Men kan inte kombineras med rean)

Så trots rufsigt hår, och det ni strax ska få läsa, så satta jag en rad kampanj bilder 😅📷🙏🏻

Mycket skulle packas in i bilen, och allt tar lite längre tid, och blir SÅ mycket omständigare med min fot 😅 . Den blir bättre men inte alls i samma takt som jag vill!

Påväg in till stan så sitter jag i bilen, när Ludvig ringer från skolan. Jag har HELT missat att Ludvig har naturdag och ska ha matsäck och utekläder med dig 😩 alltså paniken i hans röst 😭

Jag kände mig sååå dum och blev SÅ ledsen för hans skull. Jag var nästan framme i stan, och skulle aldrig hinna vända i rusningstrafiken . Men jag lovade att Jonas skulle hjälpa honom, och panik-ringde Jonas 🙈

Han skulle preciiis åka men han stoppa innan han kom ut på motorvägen 🙏🏻

-Tack och lov så kom Jonas fram med det han behövde innan det var försent 🙏🏻❤️

Dagen har varit intensiv men bra. 1 pt kund inställd. 1 avklarad. Telemöten, egen träning. Möte, planering och fotografering… vips så var dagen över! 😅

Milla & Jenny har varit med mig mig i studion idag … Så kul! Efter träning blev det kontor och hundlek 😅🧡🐶 Ralph & Svea är bästisar!

Någon annan som inte är bästis med Svea är Sture 😂 Men han är okay med henne… trots att hon ser till att han inte rymmer…

Nu ska vi ta fredag….. SÅ trött! Vill passa på att önska dig en trevlig kväll! 🥰

/ My Martens

Posted in: My Martens
Kommentarer (38)
 • Maria

  Du inspirerar! Vill man inte köpa ditt koncept gör man inte det, jag väljer att “plocka” från flera inspiratörer vad gäller träning & hälsa & i de delar jag väljer att följa dig för – tycker jag att du är toppen! Fortsätt köra din grej! Älskar din gröna fleecetröja, var har du köpt/hittat den?

 • Skakad

  Matsäck ta en skakad till Lillis
  Ring Bobby
  Betala med reklam

 • Maria

  Du inspirerar! Vill man inte köpa ditt koncept gör man inte det, jag väljer att “plocka” från flera inspiratörer vad gäller träning & hälsa & i de delar jag väljer att följa dig för – tycker jag att du är toppen! Fortsätt köra din grej! Älskar din gröna fleecetröja, var har du köpt/hittat den?

 • Skakad

  Matsäck ta en skakad till Lillis

  Ring Bobby
  Betala med reklam

 • Monica

  Godmorgon ? Så, snygga! Å håret är nästan som ängla hår ?
  ? skönt att det löste sig, att Jonas kunde fixa, jag har gjort lika några ggr ?? Man får så dårlig, samvete. Har tom hänt att hon har fått ”tigga” av sin kompis ?? det kan hända den bästa!
  Kram nu 2 timmar kvar på nattpasset ??

 • Malin

  Girafftightsen är ju en gammal goding som kommer tillbaka. De köpte jag för flera år sen från gaveln. Men då var texten rosa. Kanske fanns det inte hellånga då, jag har pirat och hotpants. Snygga oavsett.

 • Monica

  Godmorgon 🌞 Så, snygga! Å håret är nästan som ängla hår 🤣
  😊 skönt att det löste sig, att Jonas kunde fixa, jag har gjort lika några ggr 🙈🙈 Man får så dårlig, samvete. Har tom hänt att hon har fått ”tigga” av sin kompis 😂😂 det kan hända den bästa!
  Kram nu 2 timmar kvar på nattpasset 💃💃

 • Malin

  Girafftightsen är ju en gammal goding som kommer tillbaka. De köpte jag för flera år sen från gaveln. Men då var texten rosa. Kanske fanns det inte hellånga då, jag har pirat och hotpants. Snygga oavsett.

 • Lisa

  ”skakad” ?????????? vad menar du ????

 • Lisa

  ”skakad” ?????????? vad menar du ????

 • St

  Näe, för mig blir aldrig djurmönstrat det nya svarta men sitter skitsnyggt på dig ?
  Ha nu en trevlig helg och håll avstånd till bebis och föräldrar
  Fast det vet du ju

 • lieten

  My är alltid TRÖTT enligt henne själv?

 • Madde

  Jag vet inte hur du bär dig åt…när jag var 32 var jag som snyggast, smal och fräsch utan att anstränga mig med dieter och tabletter.
  Även om man var sjuk ibland gick iaf inte jag upp nästan 20 kg.
  Nu är det en annan femma men vad gäller dig, du borde inte blivit så förändrad vid din ålder.

 • St

  Näe, för mig blir aldrig djurmönstrat det nya svarta men sitter skitsnyggt på dig 👍
  Ha nu en trevlig helg och håll avstånd till bebis och föräldrar
  Fast det vet du ju

 • Tolledano

  Madde det heter ’obalans i nervsystemet’.
  My diagnostiserar sig själv då hon är PT, entreprenör, fashionista, dietist och läkare allt i ett.
  Kan du inte lägga upp ditt certifikat som PT och ta död på alla ’elaka rykten’ från alla ’små troll’ Mysan?

  • My Martens

   Vilket av mina licenser? Dessa har jag visat gång på gång ?? sitter i studion tillsammans med övriga ?
   Och nej, jag diagnosers inte mig själv.
   Ta din lite läskiga attityd med dig. Ut härifrån och sluta läs/kommentera mina inägg ? tror att du skulle må bra av det!
   Det säger jag varken som PT, coach eller instruktör. Det sker jag som människan ?

 • lieten

  My är alltid TRÖTT enligt henne själv🙊

 • Madde

  Jag vet inte hur du bär dig åt…när jag var 32 var jag som snyggast, smal och fräsch utan att anstränga mig med dieter och tabletter.
  Även om man var sjuk ibland gick iaf inte jag upp nästan 20 kg.
  Nu är det en annan femma men vad gäller dig, du borde inte blivit så förändrad vid din ålder.

 • Anna

  Trolledano du verkar ha en sorgligt och händelselöst liv… varför går du ens in här om du inte gillar det du läser?

 • Tolledano

  Madde det heter ’obalans i nervsystemet’.
  My diagnostiserar sig själv då hon är PT, entreprenör, fashionista, dietist och läkare allt i ett.

  Kan du inte lägga upp ditt certifikat som PT och ta död på alla ’elaka rykten’ från alla ’små troll’ Mysan?

  • My Martens

   Vilket av mina licenser? Dessa har jag visat gång på gång 😅😂 sitter i studion tillsammans med övriga 😉

   Och nej, jag diagnosers inte mig själv.

   Ta din lite läskiga attityd med dig. Ut härifrån och sluta läs/kommentera mina inägg 😅 tror att du skulle må bra av det!

   Det säger jag varken som PT, coach eller instruktör. Det sker jag som människan 😉

 • Jobejto

  För åsnan känns igen på sina öron, den dumma på sina ord.

 • Anna

  Trolledano du verkar ha en sorgligt och händelselöst liv… varför går du ens in här om du inte gillar det du läser?

 • Jobejto

  För åsnan känns igen på sina öron, den dumma på sina ord.

 • Helena

  Så tragiskt att så många ”vuxna”kvinnor störs sig så enormt på My.Följ inte eller scrolla vidare liksom.Hur svårt kan det vara?!Inte konstigt att tonåringar behandlar varann som skit med såna förebilder.Stå på dig My!

 • Helena

  Så tragiskt att så många ”vuxna”kvinnor störs sig så enormt på My.Följ inte eller scrolla vidare liksom.Hur svårt kan det vara?!Inte konstigt att tonåringar behandlar varann som skit med såna förebilder.Stå på dig My!

 • L.K

  Jag kan komma med kritik, eller inte kritik utan tycka eller veta annat men aldrig att jag skulle vara elak. Varför kan vi inte alla bara komma överens om att säga saker till varandra med respekt även om vi tycker olika. Alla har vi olika erfarenheter och ibland kan även vi läsare se att bloggerskor skriver fel, men vem gör inte fel? Det gör vi alla och rätta kan man göra trevligt. Barn i skolorna idag mår så fruktansvärt illa för dom läser och ser vad vi vuxna skriver. Förstå då ett litet barnhjärta, fatta att det gör ont. Det gör det även hos vuxna även om man är van att ta skit. Nånstans där inne gör det ändå ont. Kan inte vi vuxna sluta mobba, kommer världen aldrig bli ett bra ställe. Vi måste börja med oss själva. Kritik, ja, det är bra. Tycka och tänka olika, ja det är bra, MEN vi måste låta oss ha våra egna känslor som vi vill MEN igen, på ett vettigt och mindre ont sätt. Min högsta önskan är inte rikast på jorden. Inte fred på jorden, inte svält på jorden utan att alla var trevliga för är vi det kommer det andra på köpet. Ja, det kommer aldrig att ske, jag vet.

 • L.K

  Jag kan komma med kritik, eller inte kritik utan tycka eller veta annat men aldrig att jag skulle vara elak. Varför kan vi inte alla bara komma överens om att säga saker till varandra med respekt även om vi tycker olika. Alla har vi olika erfarenheter och ibland kan även vi läsare se att bloggerskor skriver fel, men vem gör inte fel? Det gör vi alla och rätta kan man göra trevligt. Barn i skolorna idag mår så fruktansvärt illa för dom läser och ser vad vi vuxna skriver. Förstå då ett litet barnhjärta, fatta att det gör ont. Det gör det även hos vuxna även om man är van att ta skit. Nånstans där inne gör det ändå ont. Kan inte vi vuxna sluta mobba, kommer världen aldrig bli ett bra ställe. Vi måste börja med oss själva. Kritik, ja, det är bra. Tycka och tänka olika, ja det är bra, MEN vi måste låta oss ha våra egna känslor som vi vill MEN igen, på ett vettigt och mindre ont sätt. Min högsta önskan är inte rikast på jorden. Inte fred på jorden, inte svält på jorden utan att alla var trevliga för är vi det kommer det andra på köpet. Ja, det kommer aldrig att ske, jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.