Träningsgarderoben växer…. Erbjudande hos STRONGER.

{ I samarbete med stronger 💫 }

Mina vänner nu har jag fixat 20% på hela sortimentet hos STRONGER sortiment! Träningskläder kan man ju aldrig få för mycket av 😜 Eller…. 😊 Jag ska ärligt säga att majoriteten av mina kläder i garderoben är träningskläder ….. sen har jag ett gäng ”party känningar” som hänger där och samlar damm😅🙈 I övrigt har jag en minimal ”vardags garderobs” som skulle behöva uppdateras…. Men träningskläder är SÅ mycket roligare!

Det finns sååå mycket snyggt som precis kommit in hos STRONGER 😍

Så passa på att fylla på träningsgarderoben nu, använd koden: my20 🥰 In och shoppa HÄR { kan ej kombineras med andra erbjudanden eller på REA ✨}

/ My Martens

12 Komentarer

  • Jo , det för den 😉 och den säljer som smör 💫😅 lägg till rabattkod/kupong stor det. Fyll i my20 så
   Får
   Du 20% ☺️

 1. Kupongkoden ”my20” är ogiltig
  exakt så stod det…
  Du har skrivit att det gäller på hela sortimentet dessa var nedsatta en om det gäller på hela sortimentet som du skriver så skall det ju inte göra någon skillnad!

 2. Kupongkoden ”my20” är ogiltig
  exakt så stod det…
  Du har skrivit att det gäller på hela sortimentet dessa var nedsatta en om det gäller på hela sortimentet som du skriver så skall det ju inte göra någon skillnad!

 3. Hej Ninni,
  Tack för din input. I inlägget har jag nu skrivit ”Så passa på att fylla på träningsgarderoben nu, använd koden: my20 ? In och shoppa HÄR { kan ej kombineras med andra erbjudanden eller på REA ✨} ”. Tack för att du var uppmärksam. I vanliga fall brukar koder inte gälla på redan nedsatta varor, men ska se till att vara tydligare med det i framtiden. ?

 4. Hej Ninni,
  Tack för din input. I inlägget har jag nu skrivit ”Så passa på att fylla på träningsgarderoben nu, använd koden: my20 🥰 In och shoppa HÄR { kan ej kombineras med andra erbjudanden eller på REA ✨} ”. Tack för att du var uppmärksam. I vanliga fall brukar koder inte gälla på redan nedsatta varor, men ska se till att vara tydligare med det i framtiden. 💛

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...