MY BLEND. En smidig liten blender med mycket Power. Som underlättar min vardag!

{ I samarbete med My Blend 🍓💫 }

Heeej kära cyber-vänner 🥰

Jag kom hem ganska sent igårkväll…. Trött men glad efter helgens Yoga & träninghelg nere på Öland. Det gick jätte bra, TROTS omständigheterna med min fotled och mina kryckor 🙄😂🙈

Jag har precis fått Massa bilder av Jesper, jag ska lägga upp ett fint inlägg till er senare… ☺️

Nu var detta event fullbokat sedan läge ( Corona mått mätt har vi satt max 15 där nere) . Då ni är många som har frågat gällande kommande träningsvent så kan jag säga att det är hög tid att boka Åre. Där kommer ni att skämmas bort med en fantastik boende på Buustamon Fjällgård, underbar natur, utomhusträning, vandring, spabad, bastubors fantastiskt god mat! 😍 ( Läs mer på hemsidan)

Först ut är alltså Åre om redan, 2 veckor. Plus att vi lagt upp nästa Yoga-träningsevent på just Kollbergården 21-23 maj 2021 , på hemsidan för bokning även nu. Spana in kommande event HÄR 👈🏻. ( den kommer bli fullbokad, så vill du hänga på så får du knipa din plats snabbt 😅)

Nu till något helt annat!!!! My Blend! Världens bästa lilla blender! Alltså på riktigt! HUR smidig som helst! 😍

Ni vet att jag ofta dricker en shake som mellanmål eller frukost. My Blend är en smidig, liten blender med mycket power 💪🏻 .

Passar mig perfekt att ha hemma, men även med mig, i bilen, på resor, tåget eller till och från mina träningsevent 😄

Jag laddar upp den innan, preppar den med det jag vill ha, tar med mig den och mixar innan jag ska ta min shake!

I veckan hade Ludvig med sig den på utflykten i skolan, vilket var HUR smidigt som helst😍 . Hans kompisar tyckte det var jätte kul när hon tryckte på knappen och mixade sin shake påmålats ute i skogen ☺️


När man planerar sin kost behöver man göra det enkelt för sig! My Blend underlättar min vardag 🙏🏻

Dessutom är dom redan prisvärdafrån början….. Men med koden: mymartens såg får du 15% rabatt 😍 Du hittar dom HÄR 👈🏻

Köp en till dig själv och en i julklapp till någon som behöver en smidig liten Blender i sin vardag ☺️
-Du kommer ÄLSKA den! Extra kul att den dessutom finns i flera fina färger ☺️💫

Idag jobbar jag hemifrån… skrotar runt i pyjamas, och laddar upp batterierna igen 💪🏻

-Vi hörs sen!

/ My Martens

64 Komentarer

 1. Vet inte om jag tycker du ska lägga upp bilder från helgen, dom ser lika ut som från alla dina events, antar jag. Ointressant med många nya blider.
  Hoppas din fot är bättre, viktigt att du går på den, trots kryckorna. Annars tar det längre tid att bli bra.
  Kram

  • Hej Ann!
   ”Du vet inte om jag ska lägga upp bilder från helgen” . ?? Jo då Ann, det för jag. Även om det inte uppskattas av just dig, så tycker JAG att det är roligt att dela med mig av mina träningsevent och vad vi gör ☺️
   På detta sätt får jag fler bokningar, fler event och jag har genom mina sociala medier byggt och en verksamhet som sakta men säkert växer ☺️?
   Så med tanke på majoriteten som uppskattar det så tänker jag att om du inte gör det… så
   Får du helt enkelt skrolla förbi dessa inlägg ☺️
   Tack för omtanken ? Jag stöttar på den så mycket som det går…. ? så himla typiskt när jag hade så bra flow i träningen ??? kram

 2. Så många onödiga prylar från Kina, varför inte mixa sin shake hemma och hälla i en flaska. Vem mixar shakes i skogen eller i bilen?
  Vi ska väl tänka på miljön och konsumtionen och handla mindre onödiga prylar…eller bryr du dig inte om miljön och ditt barns framtid?

  • Åhhh ”Tian” är tillbaka… mitt berömda lilla troll som kryper fram ibland ?
   Denna gången var det iallfall inget elakt.
   Jag tycker det är super smidigt att ha med mig. Men jag reser också mycket… både i vardag och jobb…
   Jag vet inte riktigt hur du tycker att jag inte bryr mig om min sons framtid för att jag använde min blender när jag är på språng ?
   Mitt tips… vill du ha en blender att använda både hemma och på språng. Köp.
   Om inte. Köp inte.. ? enkelt…
   Ha det så bra nu Tian… ?

 3. Vet inte om jag tycker du ska lägga upp bilder från helgen, dom ser lika ut som från alla dina events, antar jag. Ointressant med många nya blider.
  Hoppas din fot är bättre, viktigt att du går på den, trots kryckorna. Annars tar det längre tid att bli bra.
  Kram

  • Hej Ann!

   ”Du vet inte om jag ska lägga upp bilder från helgen” . 😅😂 Jo då Ann, det för jag. Även om det inte uppskattas av just dig, så tycker JAG att det är roligt att dela med mig av mina träningsevent och vad vi gör ☺️

   På detta sätt får jag fler bokningar, fler event och jag har genom mina sociala medier byggt och en verksamhet som sakta men säkert växer ☺️🥰

   Så med tanke på majoriteten som uppskattar det så tänker jag att om du inte gör det… så
   Får du helt enkelt skrolla förbi dessa inlägg ☺️

   Tack för omtanken 🧡 Jag stöttar på den så mycket som det går…. 😄 så himla typiskt när jag hade så bra flow i träningen 💪🏻🙈 kram

 4. Så många onödiga prylar från Kina, varför inte mixa sin shake hemma och hälla i en flaska. Vem mixar shakes i skogen eller i bilen?

  Vi ska väl tänka på miljön och konsumtionen och handla mindre onödiga prylar…eller bryr du dig inte om miljön och ditt barns framtid?

  • Åhhh ”Tian” är tillbaka… mitt berömda lilla troll som kryper fram ibland 😂

   Denna gången var det iallfall inget elakt.

   Jag tycker det är super smidigt att ha med mig. Men jag reser också mycket… både i vardag och jobb…

   Jag vet inte riktigt hur du tycker att jag inte bryr mig om min sons framtid för att jag använde min blender när jag är på språng 😅

   Mitt tips… vill du ha en blender att använda både hemma och på språng. Köp.

   Om inte. Köp inte.. 😅 enkelt…

   Ha det så bra nu Tian… 😉

 5. Fint att se att du kunde köra även om du stukade foten! När jag var typ tonåring och spelade mkt fotoboll så stukade jag också ofta foten och det var helt otroligt irriterande och kan hända närsom helst. Hoppas du snart blir bättre!
  Hur funkar din blender? Jag köpte en i julas till mig själv som present men den funkade inte alls bra att mixa hårdare grejjer (typ grönkål och andra grönsaker). Det funkade bäst med yoghurt och lite bär eller banan, mjuka grejjer. Vi bor i USA så jag hade annat märke än du tror jag men samma princip. Liten och smidig men den var inte tillräckligt stark liksom. Hur funkar din? Jag älskar idén kanske ska testa ditt märke.

  • Jag veeet! Samma sak här! Stukande mig alltid förr i handbollen ? Men stavar längeSen det hände nu… ? tills nu då…
   Denna blender funkar även till ”hårda grejer” . MEN då fin-hackar jag det inandning… Det är ett MÅSTE? små bitar lixom. Men gör du det… gäller i vatten/mandelmjölk /kvarg eller vad du nu vill ha… så tar du med den. Och mixar när du vill ha den ☺️

 6. Fint att se att du kunde köra även om du stukade foten! När jag var typ tonåring och spelade mkt fotoboll så stukade jag också ofta foten och det var helt otroligt irriterande och kan hända närsom helst. Hoppas du snart blir bättre!
  Hur funkar din blender? Jag köpte en i julas till mig själv som present men den funkade inte alls bra att mixa hårdare grejjer (typ grönkål och andra grönsaker). Det funkade bäst med yoghurt och lite bär eller banan, mjuka grejjer. Vi bor i USA så jag hade annat märke än du tror jag men samma princip. Liten och smidig men den var inte tillräckligt stark liksom. Hur funkar din? Jag älskar idén kanske ska testa ditt märke.

  • Jag veeet! Samma sak här! Stukande mig alltid förr i handbollen 🙄 Men stavar längeSen det hände nu… 🙈 tills nu då…

   Denna blender funkar även till ”hårda grejer” . MEN då fin-hackar jag det inandning… Det är ett MÅSTE🥰 små bitar lixom. Men gör du det… gäller i vatten/mandelmjölk /kvarg eller vad du nu vill ha… så tar du med den. Och mixar när du vill ha den ☺️

 7. Vad är det för företag som ligger bakom den här produkten? När jag tittar på deras sida ser den ut som en popup-produkt. Finns inget seriöst med sidan. 500 pix för en blender…helt galet. Som någon skrev innan, man kan blanda den i hemmet och hälla upp i annan butelj. Oseriöst som vanligt!

 8. Ja så kul med bilder från eventen! Precis vad man behöver för att bli inspirerad och tänka : ” Jaaaaa jag vill oxå åka!!!!
  Wow, så smidig, jag backar oftast på att mixa ihop då jag ska plocka fram den jag har och sen massa disk, den ser smidig ut! Tack för tips, och ja, vilken bra julklapp!

 9. Vad är det för företag som ligger bakom den här produkten? När jag tittar på deras sida ser den ut som en popup-produkt. Finns inget seriöst med sidan. 500 pix för en blender…helt galet. Som någon skrev innan, man kan blanda den i hemmet och hälla upp i annan butelj. Oseriöst som vanligt!

 10. Ja så kul med bilder från eventen! Precis vad man behöver för att bli inspirerad och tänka : ” Jaaaaa jag vill oxå åka!!!!
  Wow, så smidig, jag backar oftast på att mixa ihop då jag ska plocka fram den jag har och sen massa disk, den ser smidig ut! Tack för tips, och ja, vilken bra julklapp!

 11. Förstår du inte hur din sons framtid påverkas om du uppmanar folk att köpa onödigt skräp från Kina, så säger det mer om dig och din totala tondövhet att vi står inför en klimatkris.
  Men lev du på i förnekelse och kalla mig för troll för att jag vågar ifrågasätta eller kritisera dig när du inte kan hålla reda på vad du sagt tidigare. Det är lätt att dra trollkortet när du blir påkommen med uppenbara lögner…

  • Det är väl inte en onödig sak att köpa en mixer som man enkelt kan ta med sig ???? jösses Tian… du ska då alltid leta ”fel” saker att klaga på. Miljonvinst uppfostran av min son, mitt jobb, mitt utseende…
   Inte funderat på att sluta följa/läsa vad jag skriver??? ? Ta en pepparkaka eller två. Sedan tycker jag att du kan börja vara lite snäll istället för att förpesta inne på min blogg… ??
   Snälla, lämna mig ifred…

  • Reflexen …. du var mig en ruskig rackare.
   Vem har sagt VAD han åt? Jag skrev att Blender var uppskattad ( av andra också ?) .
   Han fick smoothie, äppelbåtar och några vindruvor. ett kokt ägg och en smörgås. Så den här morsan kan både bre en smörgås och fixa en smoothie …
   Vilket inte är annat en sjävklart. Men din kommentar var otroligt ogenomtänkt , på gränsen till förolämpande att jag hoppas att du själv inte har barn….
   För barn för inte som vi säger, dom gör som vi för.
   Att sitta och anta saker och kasta skit på människor vi inte känner på nätet är inte så snällt… och gömma sig bakom ett alias som ”reflexen” ?‍♀️ sorgligt….

 12. Förstår du inte hur din sons framtid påverkas om du uppmanar folk att köpa onödigt skräp från Kina, så säger det mer om dig och din totala tondövhet att vi står inför en klimatkris.

  Men lev du på i förnekelse och kalla mig för troll för att jag vågar ifrågasätta eller kritisera dig när du inte kan hålla reda på vad du sagt tidigare. Det är lätt att dra trollkortet när du blir påkommen med uppenbara lögner…

  • Det är väl inte en onödig sak att köpa en mixer som man enkelt kan ta med sig 🤣🤣🤣🤣 jösses Tian… du ska då alltid leta ”fel” saker att klaga på. Miljonvinst uppfostran av min son, mitt jobb, mitt utseende…

   Inte funderat på att sluta följa/läsa vad jag skriver??? 😅 Ta en pepparkaka eller två. Sedan tycker jag att du kan börja vara lite snäll istället för att förpesta inne på min blogg… 🙏🏻

   Snälla, lämna mig ifred…

  • Reflexen …. du var mig en ruskig rackare.

   Vem har sagt VAD han åt? Jag skrev att Blender var uppskattad ( av andra också 😉) .

   Han fick smoothie, äppelbåtar och några vindruvor. ett kokt ägg och en smörgås. Så den här morsan kan både bre en smörgås och fixa en smoothie …

   Vilket inte är annat en sjävklart. Men din kommentar var otroligt ogenomtänkt , på gränsen till förolämpande att jag hoppas att du själv inte har barn….

   För barn för inte som vi säger, dom gör som vi för.

   Att sitta och anta saker och kasta skit på människor vi inte känner på nätet är inte så snällt… och gömma sig bakom ett alias som ”reflexen” 🤷‍♀️ sorgligt….

 13. Miljöfrågor o miljötänk tror jag inte intresserar My. Det överlåter hon till Greta ?. Går heller inte så bra ihop med all reklam för diverse kläder och prylar. Dock får alla tänka efter själv och ta sitt eget ansvar.
  Ibland kan man behöva köpa nytt. Nött ut sina kläder, saker o ting som gått sönder. Själv har jag tvingats köpa en del nya kläder då mina ”tyvärr ”krympt i tvätten” ?

 14. Miljöfrågor o miljötänk tror jag inte intresserar My. Det överlåter hon till Greta 😉. Går heller inte så bra ihop med all reklam för diverse kläder och prylar. Dock får alla tänka efter själv och ta sitt eget ansvar.
  Ibland kan man behöva köpa nytt. Nött ut sina kläder, saker o ting som gått sönder. Själv har jag tvingats köpa en del nya kläder då mina ”tyvärr ”krympt i tvätten” 🙀

 15. Men för jisse namn vad ni alltid ska racka ner, komma med förmaningar, klagomål, påhopp och annat trams!
  Kom inte och säg att man som bloggare måste kunna ta kritik för det ni håller på med är grova personangrepp och ren mobbing!
  Skärp er!

 16. Det enda som jag har att”klaga” på! För det är många gnällspikar här. Men My ett event i Åre om 14 dagar! Det är en pandemi och den är dödlig, jag förstår inte att man vill åka på event under dessa förutsättningar. Men det är moneytalks antar jag.

  • Vi har små intima event anpassat utifrån alla regler….
   Vi har ÄNNU mindre grupper än vi faktiskt får.
   Alla åtgärder har vidtagits. Utomhus träning, extra säkerhetsåtgärder och såklart eget ansvar.
   Man ska INTR följa med om man
   Har minsta symtom osv…
   Jag hade ett event på öland för TVÅ dagar sedan…. det gick bra. Samma sak för några veckor sedan.
   Detta är
   Mitt jobb och jag har inför gjort någonting sedan i mars. Tappad halva min omsättning. Vilket har fått vara helt okay.
   Men nu har vi avvaktat, sett över rutiner och tagit till åtgärder som vi kan för att ta det säkra före det osäkra … följt regler och lagar. Kombinerat det med sunt förnuft.
   Men som sagt. Det är upp till var och en om man vill åka ☺️

 17. Ulrika klart att du får tycka att kommentarerna som skrivs är trams. Jag bara undrar vad du tycker är grova personangrepp? Något här ovanför?

 18. Men för jisse namn vad ni alltid ska racka ner, komma med förmaningar, klagomål, påhopp och annat trams!
  Kom inte och säg att man som bloggare måste kunna ta kritik för det ni håller på med är grova personangrepp och ren mobbing!
  Skärp er!

 19. Det enda som jag har att”klaga” på! För det är många gnällspikar här. Men My ett event i Åre om 14 dagar! Det är en pandemi och den är dödlig, jag förstår inte att man vill åka på event under dessa förutsättningar. Men det är moneytalks antar jag.

  • Vi har små intima event anpassat utifrån alla regler….

   Vi har ÄNNU mindre grupper än vi faktiskt får.

   Alla åtgärder har vidtagits. Utomhus träning, extra säkerhetsåtgärder och såklart eget ansvar.
   Man ska INTR följa med om man
   Har minsta symtom osv…

   Jag hade ett event på öland för TVÅ dagar sedan…. det gick bra. Samma sak för några veckor sedan.

   Detta är
   Mitt jobb och jag har inför gjort någonting sedan i mars. Tappad halva min omsättning. Vilket har fått vara helt okay.

   Men nu har vi avvaktat, sett över rutiner och tagit till åtgärder som vi kan för att ta det säkra före det osäkra … följt regler och lagar. Kombinerat det med sunt förnuft.

   Men som sagt. Det är upp till var och en om man vill åka ☺️

 20. Ulrika klart att du får tycka att kommentarerna som skrivs är trams. Jag bara undrar vad du tycker är grova personangrepp? Något här ovanför?

 21. Inte just i detta inlägget men annars är det mängder om hennes vikt, läppar och hälsa!
  De som sitter som små moraltanter och läxar upp My att hon inte tänker på sin sons framtid är rent av skrämmande! Hur lever och lär ni själva? Som små ekologiska änglar i veganska skor och promenerar överallt för att inte bidra till utsläpp? Äter enbart fallfrukt och köper inga julklappar som ni slår in i miljöförstörande papper?
  Ja ni är ju FÖR bra!

 22. Ulrika nu blandar du nog ihop sakerna lite, det jag och flera andra här ifrågasätter om My inte tänker på miljön och hur det kommer att påverka våra barns framtid. Har influensers frikort menar du? Spotta ur sig reklam om att köpa, köpa köpa…
  Hon om någon borde kunna göra mer än vi som inte har så stor plattform.
  Och ja jag känner mig duktig, jag bor på landet, äter fallfrukt, kör minimalt med bil m.m, men det är inte mig detta handlar om utan hur My uppmuntrar till onödiga köp och resor och event under pågående pandemi.

 23. Har inte sett att Ulrika skickar dig och dina inlägg positiva kommentarer.
  Fast det kanske upplevs som som positivt att klaga på andras åsikter.
  Nu försvann kommentaren om att det är lite substans i bloggen och mest reklam. Tycker själv att det har ökat med reklaminlägg sista tiden. En blandning är trevligare. Din blogg så klart, du bestämmer. Ibland vill du få feedback vad bloggen ska innehålla, eller?

  • Ökat med reklaminlägg?
   Mer än vanlig menar du? Nej, det är det inte.
   Däremot har jag tagit bort ALLA baners, och reklam puffar som dyker upp hos majoriteten av alla bloggar.
   Du vet dom där banners som jag alltid avskytt men fakturerat 25 000 plus moms för att låta dom ligga där…
   När adviral gick i konkurs så tänkte jag lägga mig på en annan portal. ( precis som innan när jag var på Allt för föräldrar) .
   Men jag själv uppskattade att det inte var störande reklam hela tiden….
   Trodde att ni skulle göra detsamma ?
   Men om
   Ni inte ens märker det, så tänker jag nog om på
   Den punkten… ?

 24. Inte just i detta inlägget men annars är det mängder om hennes vikt, läppar och hälsa!
  De som sitter som små moraltanter och läxar upp My att hon inte tänker på sin sons framtid är rent av skrämmande! Hur lever och lär ni själva? Som små ekologiska änglar i veganska skor och promenerar överallt för att inte bidra till utsläpp? Äter enbart fallfrukt och köper inga julklappar som ni slår in i miljöförstörande papper?
  Ja ni är ju FÖR bra!

 25. Ulrika nu blandar du nog ihop sakerna lite, det jag och flera andra här ifrågasätter om My inte tänker på miljön och hur det kommer att påverka våra barns framtid. Har influensers frikort menar du? Spotta ur sig reklam om att köpa, köpa köpa…
  Hon om någon borde kunna göra mer än vi som inte har så stor plattform.
  Och ja jag känner mig duktig, jag bor på landet, äter fallfrukt, kör minimalt med bil m.m, men det är inte mig detta handlar om utan hur My uppmuntrar till onödiga köp och resor och event under pågående pandemi.

 26. Har inte sett att Ulrika skickar dig och dina inlägg positiva kommentarer.
  Fast det kanske upplevs som som positivt att klaga på andras åsikter.
  Nu försvann kommentaren om att det är lite substans i bloggen och mest reklam. Tycker själv att det har ökat med reklaminlägg sista tiden. En blandning är trevligare. Din blogg så klart, du bestämmer. Ibland vill du få feedback vad bloggen ska innehålla, eller?

  • Ökat med reklaminlägg?

   Mer än vanlig menar du? Nej, det är det inte.

   Däremot har jag tagit bort ALLA baners, och reklam puffar som dyker upp hos majoriteten av alla bloggar.

   Du vet dom där banners som jag alltid avskytt men fakturerat 25 000 plus moms för att låta dom ligga där…

   När adviral gick i konkurs så tänkte jag lägga mig på en annan portal. ( precis som innan när jag var på Allt för föräldrar) .

   Men jag själv uppskattade att det inte var störande reklam hela tiden….

   Trodde att ni skulle göra detsamma 😅

   Men om
   Ni inte ens märker det, så tänker jag nog om på
   Den punkten… 😎

 27. Ojdå har du haft så här mycket reklam hela tiden. Har inte tänkt på det och inte följt din blogg från början. Kan ha att göra med att jag inte är så intresserad av träningskläder och vitamintillskott, proteinpulver o dyligt. Och nu duggar de tätt i mitt tycke. Tidigare var det en annan blandning. Vanliga kläder, skor, mera heminredning förutom din inriktning mot träning.
  Jo kan förståss skrolla förbi, men blir nog istället färre besök.

 28. Varför ska du tänka om när det gäller banners om du alltid har avskytt dem? Kan du klara dig utan pengarna verkar det väl vettigt. Själv läser jag det bloggaren skriver och min reflektion gällde bloggen och inte det som dyker upp däremellan.

 29. Ojdå har du haft så här mycket reklam hela tiden. Har inte tänkt på det och inte följt din blogg från början. Kan ha att göra med att jag inte är så intresserad av träningskläder och vitamintillskott, proteinpulver o dyligt. Och nu duggar de tätt i mitt tycke. Tidigare var det en annan blandning. Vanliga kläder, skor, mera heminredning förutom din inriktning mot träning.
  Jo kan förståss skrolla förbi, men blir nog istället färre besök.

 30. Varför ska du tänka om när det gäller banners om du alltid har avskytt dem? Kan du klara dig utan pengarna verkar det väl vettigt. Själv läser jag det bloggaren skriver och min reflektion gällde bloggen och inte det som dyker upp däremellan.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...