Obalans i nervsystemet. Tråkiga nättroll och trötta kommentarer…

Hej igen!

Träning med coachen idag 👆🏻😎 jodå….. Jodå, överkropp stod på schemat och just det lär vara huvudfokus ett tag 😜💪🏻 -Vad tränar du idag?

Missa inte pågående kampanj på förra inägget … ni får just nu 20% på allt hos STRONGER. Vilka alla träningstokar brukar uppskatta! 😌

Idag har jag varit i stan. Både hunnit med ett team-möte med mitt team. ( fysioterapeut, psykolog, läkte)

Jag har nu hållit på med stresshantering under ca 3-4 månader i ett stresshanterings program som nu börjat gå mot sitt slut.

3 dagar i vecka har jag träffat någon av dom. Jag har följt programmet, jobbat med ”verktyg” och hemläxor. Meditation, mindefullness och olika övningar 🙏🏻 Tårar, frustration, och sorg som kommit om vart annat.

Träningsförbudet höll på att driva mig till vansinne 😝

Alltså ni kan inte föreställ er lyckan när jag äntligen fick börja träna igen. Efter MÅNADER av isolering, sjukstuga och träningsförbud så fällde jag en lycko-tår när jag klev in på gymmet igen.

På stappliga ben, 18 kg tyngre med en brant uppförsbacke framför mig….. men ändå, ren och skär LYCKA! 🔥💪🏻

Jag anpassar fortfarande träningen utifrån min dagsform och det faktum att jag fortfarande har en obalans i mitt nervsystem. Idag hade jag dessutom en stukad fot… Men varje stukade fötter eller kryckor kan hindra mig! 😜

Jag har valt att inte dela med mig så mycket av detta. Jag har tagit ett medvetet kliv tillbaka. Både på ett privat plan, men också i jobb. För att inte tala om bloggen….

Här inne har jag alltid varit öppen och ärlig. Men fått ta enormt mycket skit för det. Fått kritik för att jag skrivit öppet om psykisk ohälsa, berört vissa känsliga punkter.

Jag har aldrig sökt efter empati, utan snarare velat lyfta känsliga ämnen så att fler ska våga dela med sig till sina närstående och våga vara mer ”öppna” mot sin omgivning.

-Jag har menat väl ❤️ velat få de människor som precis som jag tampats med ångest, trötthet, depressioner, sorg , svek, utredningar, rehab osv att känna sig mindre ensamma. Samt poängtera att det är helt okay att inte alltid må bra.

Nu har jag gjort tvärt om.

Under hela Corona situationen när Ludvig blev så sjuk, så sattes hela mött liv på paus. I månader. Isolerad från alla, t.o.m Jonas .

När livet började återgår till det normala, och Ludvig blev frisk… så fick han lunginflammation. Så det tog ett tag till. Samtidigt hamnade jag i lott bakslag. ( vilket vem som helst av er hade gjort i våran situation )

Min nyöppnade studio: My Wellness Studio S.T.H.L.M , öppnades 2 dagar innan Ludvig fick Corona. ( 🙄🙈😅 lite komiskt ändå) men när hela livet sattes på paus så pausar även den.

Men utgifterna pausades inte. De fortsatte såklart. Jag hade vid årskiftet tömt företags kontot och köpt både lokalen, och utrustningen. Jag hade lagt flera hundra tusen på att förverkliga min dröm. Ett litet gym / pt studio är vad pengarna räckte till.

Jag kände mig glad, stolt och ”levande” igen 🥺🙏🏻❤️ Vägen tillbaka efter My’s Blommor har jag varit lång…. lärorik, krokig och extremt utmanande.

Men när livets sätts på paus, så är det bara att ”gilla läget” och anpassa sig utifrån situationen.

Det har jag gjort. Jag har flyttat, fokusera på mig, Ludvig och familjen ❤️ Samtidigt som jag nu under 3-4 månader har gått i rehabilitering och Stresshantering och hanterat mitt bakslag. Mitt bakslag i utbrändheten. En trötthet som är olidlig! Glömska som skrämmer både mig själv och min omgivning… ja, skulle kunna skriva ett helt kapitel om bara detta. Men släpper det.

Jag har behövt dessa månader. Jag har skrivit mindre personliga inägg. Självklart vilket ni vet som följer mig… så har jag då och då har jag varit ”öppen” och delat med mig.

Men. Nu. Nu får jag kritik för att jag INTE skrivit och delat med mig av min vardag på samma sätt. Visst har ni fått hänga med i flytt, på vardagliga saker osv…. Men jag har höjt integriteten och tagit ett kliv tillbaka….. Även på bloggen.

Det finns inget ”rätt eller fel” det har känts bra där och då. Men alla dessa kommentarer från tex ”tian” ”Mollan” och även ANDRA troll som ständigt klankar ner på mig, letat fel, kritiserar allt ifrån utseende, vikt, uppfostran, min roll som mamma, mitt jobb osv…. min kompetents osv. Denna klang, förstör ju för alla er andra.

Man kan inte blockera en person på bloggen. Det fungerar inte som på Instagram. Men jag kanske skulle stänga av kommentarsfältet helt? 😅 Ta bort det?

En del av mina egna åtgärder under rehab och dessa månader har varit att delegera bort onödigt jobb. Lagt mer jobb på min revisor t.ex. tagit bort onödig belastning från mig själv som jag inte riktigt klarat av. Men jag har även tidsinställt inägg både här inne och på Instagram. Utöver det så har jag satt en person på att radera typ ”Mollan” och andra troll. Utan att jag ens själv tittat på det 😅

Men för några dagars sedan fick jag för mig att ta över den ”rensningen” själv. Men insåg snabbt att det jag jag då verkligen inte lust med 🙈

Fasen… hur svårt ska det vara? 🤷‍♀️ Gillar man inte mig. Läs inte. Följ inte. Och för bövelen…. kommentar inte! Lägg inte tiden på MIG! Gör någonting annat 😅

Förstår mig inte på människor som gömmer sig bakom falska namn/identiteter och sitter bakom skärmar och gränslöst öser skit över människor som man egentligen inte känner….

Hmmm… dagens tanke och reflektioner.

/ My Martens

66 Komentarer

 1. Fåratår du tröttnat My.. Vissa MÅSTE liksom skriva skit, spelr ingen roll vad du skriver om, så ska någon alltid komma med skitsnack! Jag förstår verkligen inte??‍♀️??.
  Som du skriver låt vli att läs bloggen, då om man bara retar sig, hittar/tolkar allt fel…
  Å skriver en skit, så ramlar det oftast in 9 idioter till…. men det kanske är samma människa..- inte vet jag..
  Sjukt beteende är det oavsett… har man ingen snällt att säga så håll heller tyst! Å följ någon annan blogg istället..
  Kärmpa på My du är en fighter ❤️❤️❤️
  Kram från Nacka ?

 2. Mollan;)
  Läs inlägget en gång till!
  ??
  Men alla dessa kommentarer från ”tian” ”Mollan”
  och vissa troll som ständigt klankar ner på mig, letat fel, kritiserar allt ifrån utseende, vikt, uppfostran, min roll som mamma, mott jobb osv…. som förstör ju för alla er andra.

 3. Själv tolkar jag inlägget precis som Mollan gör Monica, först lämna ut 2 namn och sedan troll?? så de är inte troll alltså??? (Du behöver inte svara Monica vill inte ha gång i någon diskussion utan bara tala om att detta inlägg kan tolkas på olika sätt).

 4. Du är en inspirations källa och jag tycker du är fantastisk på alla sätt ❤️
  Älskar din öppenhet och ärlighet
  Har följt dig i många år och kommer fortsätta med det ?

 5. Personligen tycker jag mig inte ha märkt någon större skillnad i hur du bloggar och vad du skriver om My.
  Jag kan tycka att åsikter kan man ha men fördenskull behöver man inte bli elak.
  Jag har väl själv varit lite ”vass” ibland men för det mesta tror jag nog du förstår mina inlägg.
  Men vissa kommentarer kan man ju faktiskt nästan häpna över.
  Förstår om folk har synpunker på vissa event och tillställningar som sker, speciellt nu i Corona tider
  Det är träningsevent och fester mm mm och folk är tätt inpå varann och sånt kan jag förstå om folk reagerar på, vi lever trots allt i en pandemi.
  Jag själv skulle t ex inte åka på träningsresa eller andra resor med en massa folk jag inte träffat innan, men sen om andra för det, tja, det får väl vara upp till dem det.
  Men så är det My, människor kommer alltid tycka olika och det ska man få göra.
  Men man kan säga det i en vettig ton.
  Sen vill jag bara tillägga att en blogg utan möjlighet att kommentera är nog inte intressant för nån och läsarna försvinner nog då.
  Ta hand om dig nu och tänk på att du behöver inte förklara allt som hänt under våren och sommaren(och tidigare) vi vet, och de flesta av oss förstår att du haft / har det jobbigt. Skriv vad du vill, när du vill men skriv om det som händer nu. Lev dagen!

 6. Fåratår du tröttnat My.. Vissa MÅSTE liksom skriva skit, spelr ingen roll vad du skriver om, så ska någon alltid komma med skitsnack! Jag förstår verkligen inte🤷🏼‍♀️🤬🤬.
  Som du skriver låt vli att läs bloggen, då om man bara retar sig, hittar/tolkar allt fel…
  Å skriver en skit, så ramlar det oftast in 9 idioter till…. men det kanske är samma människa..- inte vet jag..
  Sjukt beteende är det oavsett… har man ingen snällt att säga så håll heller tyst! Å följ någon annan blogg istället..
  Kärmpa på My du är en fighter ❤️❤️❤️
  Kram från Nacka 😊

 7. Mollan;)
  Läs inlägget en gång till!
  👇🏾
  Men alla dessa kommentarer från ”tian” ”Mollan”

  och vissa troll som ständigt klankar ner på mig, letat fel, kritiserar allt ifrån utseende, vikt, uppfostran, min roll som mamma, mott jobb osv…. som förstör ju för alla er andra.

 8. Själv tolkar jag inlägget precis som Mollan gör Monica, först lämna ut 2 namn och sedan troll?? så de är inte troll alltså??? (Du behöver inte svara Monica vill inte ha gång i någon diskussion utan bara tala om att detta inlägg kan tolkas på olika sätt).

 9. Du är en inspirations källa och jag tycker du är fantastisk på alla sätt ❤️
  Älskar din öppenhet och ärlighet

  Har följt dig i många år och kommer fortsätta med det 🥰

 10. Personligen tycker jag mig inte ha märkt någon större skillnad i hur du bloggar och vad du skriver om My.
  Jag kan tycka att åsikter kan man ha men fördenskull behöver man inte bli elak.
  Jag har väl själv varit lite ”vass” ibland men för det mesta tror jag nog du förstår mina inlägg.
  Men vissa kommentarer kan man ju faktiskt nästan häpna över.
  Förstår om folk har synpunker på vissa event och tillställningar som sker, speciellt nu i Corona tider
  Det är träningsevent och fester mm mm och folk är tätt inpå varann och sånt kan jag förstå om folk reagerar på, vi lever trots allt i en pandemi.
  Jag själv skulle t ex inte åka på träningsresa eller andra resor med en massa folk jag inte träffat innan, men sen om andra för det, tja, det får väl vara upp till dem det.
  Men så är det My, människor kommer alltid tycka olika och det ska man få göra.
  Men man kan säga det i en vettig ton.
  Sen vill jag bara tillägga att en blogg utan möjlighet att kommentera är nog inte intressant för nån och läsarna försvinner nog då.
  Ta hand om dig nu och tänk på att du behöver inte förklara allt som hänt under våren och sommaren(och tidigare) vi vet, och de flesta av oss förstår att du haft / har det jobbigt. Skriv vad du vill, när du vill men skriv om det som händer nu. Lev dagen!

 11. Hej My och alla andra.
  Jag förstår inte hur du My, och många med dig, orkar fortsätta blogga med tanke på hur många nedlåtande kommentarer ni får.
  För mig är det obegripligt att man som läsare väljer att lägga sin energi på personer som retar upp en så pass att man nödvändigtvis måste kritisera allt och inget som publiceras.
  Själv gillar jag att kika in här eftersom bloggen beskriver livet som det är; lite upp å ner och hit å dit ?

 12. Hej My och alla andra.
  Jag förstår inte hur du My, och många med dig, orkar fortsätta blogga med tanke på hur många nedlåtande kommentarer ni får.
  För mig är det obegripligt att man som läsare väljer att lägga sin energi på personer som retar upp en så pass att man nödvändigtvis måste kritisera allt och inget som publiceras.
  Själv gillar jag att kika in här eftersom bloggen beskriver livet som det är; lite upp å ner och hit å dit 🙂

 13. Jag följer dig för att du är genuin, ärlig, ”vardaglig” och förbannat driftig. Du låter mig som bloggläsare och IG följare att hänga med i er vardag där du bl.a skriver ur hjärtat och ofta sånt som gemene man gör men inte alltid törs säga eller berätta om. Psykisk ohälsa, kärleksgnabb, att falla och att resa sig upp ❤️
  När man tittar på ditt kommentarsfält så förstår man varför folk är rädda för att lätta sitt hjärta till andra – man får helt enkelt skit och får ta i mot ren och skär mobbning, vilket är vidrigt!
  Vi är många som gillar dig My och sen har vi den lilla vidriga skara av haters ?
  Låt inte deras skit knäcka dig ❤️❤️

 14. Ser att du fortfarande har bandage på fotleden.
  Av erfarenhet ska den bort, kolla med en bra kiropraktor om hälbenet flyttat sig. Ofta det gör det vid kraftig stukning. Av det får du sedan problem med knät osv. Så kolla upp hälbenet om ?

 15. Hoppas du blir bättre av din rehab. Håller tummarna. Otur med stukningen också. Men du är en sann kämpe som tränar ändå. Go Girl!
  Har en annan fråga. Nu när din kompis Anna har konstaterad covid-19 undrar jag om du har gjort något test? Du var ju också förkyld när ni träffades för ett par veckor sedan menar jag. Eller har du påvisat antikroppar? Vet du hur hon mår? Så himla läskigt när symptomen visar sig så helt olika hos olika människor.

  • Hej Fia!
   Tack ??❤️
   Jag har antikroppar och jag inte testat mig nu… jag har inte träffat anna sen hon blek sjuk. Men vi hörs dagligen.
   Du får
   Fråga henne själv istället. Så får hon tala för sig själv ??

  • Inte just nu tyvärr…. men snart så ??
   ”Man kan…” nej, inte med det team och den tillfälliga lösningar jag har just nu…

 16. Jag följer dig för att du är genuin, ärlig, ”vardaglig” och förbannat driftig. Du låter mig som bloggläsare och IG följare att hänga med i er vardag där du bl.a skriver ur hjärtat och ofta sånt som gemene man gör men inte alltid törs säga eller berätta om. Psykisk ohälsa, kärleksgnabb, att falla och att resa sig upp ❤️

  När man tittar på ditt kommentarsfält så förstår man varför folk är rädda för att lätta sitt hjärta till andra – man får helt enkelt skit och får ta i mot ren och skär mobbning, vilket är vidrigt!

  Vi är många som gillar dig My och sen har vi den lilla vidriga skara av haters 🤮

  Låt inte deras skit knäcka dig ❤️❤️

 17. Ser att du fortfarande har bandage på fotleden.
  Av erfarenhet ska den bort, kolla med en bra kiropraktor om hälbenet flyttat sig. Ofta det gör det vid kraftig stukning. Av det får du sedan problem med knät osv. Så kolla upp hälbenet om 💕

 18. Hoppas du blir bättre av din rehab. Håller tummarna. Otur med stukningen också. Men du är en sann kämpe som tränar ändå. Go Girl!

  Har en annan fråga. Nu när din kompis Anna har konstaterad covid-19 undrar jag om du har gjort något test? Du var ju också förkyld när ni träffades för ett par veckor sedan menar jag. Eller har du påvisat antikroppar? Vet du hur hon mår? Så himla läskigt när symptomen visar sig så helt olika hos olika människor.

  • Hej Fia!

   Tack 🙏🏻❤️

   Jag har antikroppar och jag inte testat mig nu… jag har inte träffat anna sen hon blek sjuk. Men vi hörs dagligen.

   Du får
   Fråga henne själv istället. Så får hon tala för sig själv 🙏🏻

 19. Jag säger som jag sagt så många gånger förut:
  Man upphör aldrig att förvånas över människans dumhet!
  Dessa kommentarer helt utan substans och någon vettig mening alls.
  Vore det endå konstruktiv kritik vore det väl en sak – men en del av dessa människor verkar lobotomerade! SUCK!
  Jag säger som många andra – Jag uppskattar din ärlighet och uppriktighet.
  Du får många att inte känna sig lika ensamma. Att kanske se saker annorlunda. Tänka i andra banor. Jag tycker det är viktigt!
  Dessutom tycker jag att du varit en fighter både efter My´s blommor och nu med L och allt annat du haft runtomkring!
  Jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga som innan men jag förstår helt klart varför och Om du inte gör det!!
  Kram till dig och L! Lycka till med foten ?

 20. Hej My! Går det att fixa så att man måste vara inloggad via Facebook för att kunna kommentera? Det går ju förvisso att skapa fejkkonton även där, men det brukar iaf sålla bort en del av trollen. KRAM

  • Inte just nu tyvärr…. men snart så 💪🏻

   ”Man kan…” nej, inte med det team och den tillfälliga lösningar jag har just nu…

 21. Louise
  Att ha inlogg när man kommenterar genom Facebook eller annat kommer inte att leda till nåt annat än att det bara kommer bli ”medhårskommentarer” och det vore väl en väldigt tråkig värld.
  Att stänga är heller inte bra för det tror jag de förlorar läsare på.
  Istället kan vi väl vara överens om att vi kanske kan tänka en gång innan vi sänder det vi skrivit, vi kan läsa igenom vår text och försöka sätta oss in i hur den landar hos den som läser den, dvs bloggaren.
  Då kanske våra kommentarer blir snällare och mindre vassa i tonen.
  Sen att man måste få tycka lite olika och ha andra åsikter än bloggarens egna det är bara sunt och friskt.
  I alla fall i min värld.
  Skriv, tänk, läs och tänk igen innan du skickar.
  Svårare än så är det inte.

 22. Jag säger som jag sagt så många gånger förut:
  Man upphör aldrig att förvånas över människans dumhet!
  Dessa kommentarer helt utan substans och någon vettig mening alls.
  Vore det endå konstruktiv kritik vore det väl en sak – men en del av dessa människor verkar lobotomerade! SUCK!

  Jag säger som många andra – Jag uppskattar din ärlighet och uppriktighet.
  Du får många att inte känna sig lika ensamma. Att kanske se saker annorlunda. Tänka i andra banor. Jag tycker det är viktigt!
  Dessutom tycker jag att du varit en fighter både efter My´s blommor och nu med L och allt annat du haft runtomkring!

  Jag hoppas verkligen att du fortsätter blogga som innan men jag förstår helt klart varför och Om du inte gör det!!

  Kram till dig och L! Lycka till med foten 😉

 23. Hej My! Går det att fixa så att man måste vara inloggad via Facebook för att kunna kommentera? Det går ju förvisso att skapa fejkkonton även där, men det brukar iaf sålla bort en del av trollen. KRAM

 24. Louise
  Att ha inlogg när man kommenterar genom Facebook eller annat kommer inte att leda till nåt annat än att det bara kommer bli ”medhårskommentarer” och det vore väl en väldigt tråkig värld.
  Att stänga är heller inte bra för det tror jag de förlorar läsare på.
  Istället kan vi väl vara överens om att vi kanske kan tänka en gång innan vi sänder det vi skrivit, vi kan läsa igenom vår text och försöka sätta oss in i hur den landar hos den som läser den, dvs bloggaren.
  Då kanske våra kommentarer blir snällare och mindre vassa i tonen.
  Sen att man måste få tycka lite olika och ha andra åsikter än bloggarens egna det är bara sunt och friskt.
  I alla fall i min värld.
  Skriv, tänk, läs och tänk igen innan du skickar.
  Svårare än så är det inte.

 25. Det går att blockera IP adresser. Gör det. Heja dig ?
  Beundrar och får inspiration. Tampas själv med mycket av det du gått igenom och får ork ta nya tag. Kämpa på ?

  • Det kommer gå att göra … inom kort ☺️???? Ska bara flytta bloggen som i panik hamnade hos mig, efter att adviral gick i konkurs ?

 26. Vissa gillar att läsa negativa kommentarer, negativa människor får näring av att du blir illa berörd av deras kommentarer. Förlorar du några läsare som ST, så kanske det får vara så. Har aldrig läst en positiv kommentar från Tian eller Mollan. Mobbning. Ta ingen mer ? bli som teflon

 27. Det går att blockera IP adresser. Gör det. Heja dig 🙌

  Beundrar och får inspiration. Tampas själv med mycket av det du gått igenom och får ork ta nya tag. Kämpa på 🙌

  • Det kommer gå att göra … inom kort ☺️🙏🏻💪🏻 Ska bara flytta bloggen som i panik hamnade hos mig, efter att adviral gick i konkurs 😅

 28. Vissa gillar att läsa negativa kommentarer, negativa människor får näring av att du blir illa berörd av deras kommentarer. Förlorar du några läsare som ST, så kanske det får vara så. Har aldrig läst en positiv kommentar från Tian eller Mollan. Mobbning. Ta ingen mer 💩 bli som teflon

 29. Bara undrar var ni som tar upp de här namnen Tian, St och Mollan är i vanliga fall? många inlägg är ju helt tomma på kommentarer som det senaste t.ex ett ser jag där. Många av er svarar ju också bara när My skriver sådana hör typer av inlägg och då får ni ju chans att skriva lite elakt om personerna också. Tycker personligen att det är konstruktiv kritik och åsikter som ges av de här tre namnen inga påhopp den tiden jag har läst den här bloggen i alla fall. Ska de inte synas så får du nog ha ett stängt kommentarsfält My vad jag förstår så har de svarar länge ja och det kommer de nog med all säkerhet fortsätta att göra.

 30. Bara undrar var ni som tar upp de här namnen Tian, St och Mollan är i vanliga fall? många inlägg är ju helt tomma på kommentarer som det senaste t.ex ett ser jag där. Många av er svarar ju också bara när My skriver sådana hör typer av inlägg och då får ni ju chans att skriva lite elakt om personerna också. Tycker personligen att det är konstruktiv kritik och åsikter som ges av de här tre namnen inga påhopp den tiden jag har läst den här bloggen i alla fall. Ska de inte synas så får du nog ha ett stängt kommentarsfält My vad jag förstår så har de svarar länge ja och det kommer de nog med all säkerhet fortsätta att göra.

 31. Du ljuger som en häst travar och det har en handfull människor förstått sen en lång tid tillbaka, därför du blir konfronterad med ditt skitsnack med jämna mellanrum.
  Du är oseriös, håller dig inte till sanningen och spelar konstant martyr för att folk ska ska stryka dig medhårs.
  Min personliga åsikt är att du är pinsam, ingen eller inget kan ändra den uppfattningen och jag läser här enbart för att göra en sammanställning av ditt konstanta ljugande.

 32. Du ljuger som en häst travar och det har en handfull människor förstått sen en lång tid tillbaka, därför du blir konfronterad med ditt skitsnack med jämna mellanrum.
  Du är oseriös, håller dig inte till sanningen och spelar konstant martyr för att folk ska ska stryka dig medhårs.
  Min personliga åsikt är att du är pinsam, ingen eller inget kan ändra den uppfattningen och jag läser här enbart för att göra en sammanställning av ditt konstanta ljugande.

 33. Blir så himla ledsen å bedrövad att människor har tid å energi att racka ner å kasta skit! Lägg all den frustration å energi på något som ger ett värde i samhället. Jag tror inte My är ute efter ja-sägare utan att kommentarerna kan vara ett utrymme för att utbyta åsikter å tankar. Sluta läs bloggar som inte passar å gör något konstruktivt med era liv istället.

 34. Blir så himla ledsen å bedrövad att människor har tid å energi att racka ner å kasta skit! Lägg all den frustration å energi på något som ger ett värde i samhället. Jag tror inte My är ute efter ja-sägare utan att kommentarerna kan vara ett utrymme för att utbyta åsikter å tankar. Sluta läs bloggar som inte passar å gör något konstruktivt med era liv istället.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...