My Wellness studio S.T.H.L.M

Fredagen i bilder

Hej igen! En kort uppdateringen bilder från igår…. Började dagen med att träna med Bobby. Första gången han faktiskt var i studion ☺️💪🏻

Svea håller på att lära sig att vara med i studion. I bur när jag har klienter. Sen lös däremellan och med vänner…. Hon blev i dagarna 6 månader. Det är mycket nya ljud från allt i studion, hantlar, stänger, gyckel, löpband, skrammel och smällar 😅. Men det går bättre och bättre….

Sen några klienter 💪🏻 Det känns SÅ kul att vara igång med det fysiska igen!

Jag älskar att coacha 😍

Såhär ser det ut från utsidan 😊👆🏻 ( tråkigt än sålänge). jag vill ha i synskydd så att man känner sig bekväm när man är hos mig…

Jag köpte lokalen efter årsskiftet.

Detta var för övrigt Lohilo gamla kontor… Där vi satt innan. Dom hyrde detta, och sen fick jag chansen att köpa den 😍 Jag började på Lohilo i juli, och lämnade över i januari. En av sakerna förutom att rekrytera marknadsteam och jobba med varumärkesuppbyggnad osv. Det var även att hitta ett större kontor ☺️ Så det gjorde vi. Så nu hyr dom in sig hos Superfruit som sitter runt hörnet. Vilken gav mig möjligheten att köpa denna lilla pärla 💫🙏🏻💫

Utrustningen hade jag redan köpt till studion i gamla stan som jag hyrde. Så efter det köpte jag studion, renoverade lokalen, la in golv, målade, belysning osv… jag är nästan färdig… 😅

På tisdagen i början av mars, så smygöppnade” jag med ett event för Superfruit. På torsdag fick Ludvig corona 🙈 och resten vet ni…..

Nu vill jag göra klart det sista… upp med logga, och göra fint 💫 Ska ta tag i det nu!

Sen lite shopping på hemvägen…. Ingen storhandling men lite påfyllning! ☺️

Med det sagt, trevlig helg! 😄

Gällande mitt föregående inägg så svarar jag på det senare…. ❤️ Men vill säga TACK❤️

/ My Martens

14 Komentarer

  1. Å där Maja hittade du nåt att skriva ner my och hennes föräldraroll !! Slickar han på vagnen? Nej just de! Han får göra som oss andra =tvätta sina små händer ordentligt när han kommer hem. Det är helt ohållbart att gå som en polis och vakta sitt barn i allt man gör. Men du är nog jätte jätte duktig du!

  2. Å där Maja hittade du nåt att skriva ner my och hennes föräldraroll !! Slickar han på vagnen? Nej just de! Han får göra som oss andra =tvätta sina små händer ordentligt när han kommer hem. Det är helt ohållbart att gå som en polis och vakta sitt barn i allt man gör. Men du är nog jätte jätte duktig du!

  3. Absolut inte meningen att skriva ner, det är klart att varken jag eller mina barn är perfekta – långt därifrån, men jag kämpar ständigt med att bli en bättre människa o mamma. ? Jag blir själv glad när vänner och andra tipsar mig på sådant som gör livet bättre, som jag själv kanske inte tänker på. Trevlig kväll!

  4. Absolut inte meningen att skriva ner, det är klart att varken jag eller mina barn är perfekta – långt därifrån, men jag kämpar ständigt med att bli en bättre människa o mamma. 🙂 Jag blir själv glad när vänner och andra tipsar mig på sådant som gör livet bättre, som jag själv kanske inte tänker på. Trevlig kväll!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...