My Wellness studio S.T.H.L.M

Fredagen i bilder

Hej igen! En kort uppdateringen bilder från igår…. Började dagen med att träna med Bobby. Första gången han faktiskt var i studion ☺️💪🏻

Svea håller på att lära sig att vara med i studion. I bur när jag har klienter. Sen lös däremellan och med vänner…. Hon blev i dagarna 6 månader. Det är mycket nya ljud från allt i studion, hantlar, stänger, gyckel, löpband, skrammel och smällar 😅. Men det går bättre och bättre….

Sen några klienter 💪🏻 Det känns SÅ kul att vara igång med det fysiska igen!

Jag älskar att coacha 😍

Såhär ser det ut från utsidan 😊👆🏻 ( tråkigt än sålänge). jag vill ha i synskydd så att man känner sig bekväm när man är hos mig…

Jag köpte lokalen efter årsskiftet.

Detta var för övrigt Lohilo gamla kontor… Där vi satt innan. Dom hyrde detta, och sen fick jag chansen att köpa den 😍 Jag började på Lohilo i juli, och lämnade över i januari. En av sakerna förutom att rekrytera marknadsteam och jobba med varumärkesuppbyggnad osv. Det var även att hitta ett större kontor ☺️ Så det gjorde vi. Så nu hyr dom in sig hos Superfruit som sitter runt hörnet. Vilken gav mig möjligheten att köpa denna lilla pärla 💫🙏🏻💫

Utrustningen hade jag redan köpt till studion i gamla stan som jag hyrde. Så efter det köpte jag studion, renoverade lokalen, la in golv, målade, belysning osv… jag är nästan färdig… 😅

På tisdagen i början av mars, så smygöppnade” jag med ett event för Superfruit. På torsdag fick Ludvig corona 🙈 och resten vet ni…..

Nu vill jag göra klart det sista… upp med logga, och göra fint 💫 Ska ta tag i det nu!

Sen lite shopping på hemvägen…. Ingen storhandling men lite påfyllning! ☺️

Med det sagt, trevlig helg! 😄

Gällande mitt föregående inägg så svarar jag på det senare…. ❤️ Men vill säga TACK❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (7)
 • St

  Du kanske har skrivit det innan men det har jag nog missat i så fall…
  Vad är lilla Svea för ras?
  Ha en bra söndag

 • Wince

  Om du o Bobbi är så goda vänner. Hur kommer det sig då att du inte var bjuden på deras bröllop?

 • Jumanji

  Var har du gått din(a) utbildning(ar?) till pt och kostrådgivare? Har du några tips?

 • Maja

  Tips! Tänk på att Ludvig, som är så infektionskänslig, inte ska klänga på kundvagnen som säkerligen är full med “bakterier”.

 • Jonna

  Å där Maja hittade du nåt att skriva ner my och hennes föräldraroll !! Slickar han på vagnen? Nej just de! Han får göra som oss andra =tvätta sina små händer ordentligt när han kommer hem. Det är helt ohållbart att gå som en polis och vakta sitt barn i allt man gör. Men du är nog jätte jätte duktig du!

 • Maja

  Absolut inte meningen att skriva ner, det är klart att varken jag eller mina barn är perfekta – långt därifrån, men jag kämpar ständigt med att bli en bättre människa o mamma. 🙂 Jag blir själv glad när vänner och andra tipsar mig på sådant som gör livet bättre, som jag själv kanske inte tänker på. Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *