Nej till näthat! Nu ryter jag ifrån som både PT kr Coach!

Detta är jag. Med en bikini . På min kropp! Jag är 32 år gammal. Jag har en son på nästan 10 år. Jag har vandrat ”livets hårda skola”. Ärrats, läkt. Utvecklats, levt. Skrattat, gråtit, vandrat genom både sorg och lycka…. Den har burit mig genom ALLT 🙏🏻 Jag och min kurvig kropp som jag är STOLT över! 👊🏻

Senaste dagarna har jag fått ta emot ENORM mycket näthat! Fått höra att jag är fet, ful, tjock, misslyckad! Att jag har en Bull-ftta och att jag inte är trovärdig i min yrkesroll pga av hur jag SER ut! .

Jag sätter ner foten här! Detta inlägget handlar inte om att få sympati! Det handlar om att dra en gräns på vad som är okay, och inte okay! Min son ska INTE växa upp och tro att detta är okay! . . Bara för att jag är offentlig genom sociala medier, så ger det inte någon rätten att säga dessa saker till mig 🤚🏻 Här måste vi sätta stopp! 🛑 Man kan inte ”bara” ignorera! . . .

Jag är licensierad PT och kostrådgivare. Men jag är också människa. Jag har valt att vara ganska öppen gällande vissa saker. Att jag för 4-5 år sedan brakade in väggen. Totat. Att jag kämpar mot ångest, post traumatisk stress, och komplex trauma. I våras fick ett bakslag efter att Ludvig blev extremt sjuk i Corona. Noll immunförsvar, skyhögt stresspåslag, stresssymptom osv. Min största utmaning…. Obalans i nervsystemet, där kropp och 🧠 inte fungerar optimalt! . . .

-Har jag gett upp? Har jag kastat in handsken? NEJ! 💪🏻 Att jag gått upp x-antal kilo i vikt, tappat hår, haft stressutslag och dragit mig undan… Det är HELT normalt när man passerat väggen på det sätt som jag gjort. Jag har kortare avstånd till samma vägg-jvel igen!

MEN! Jag har också utvecklats. Lärt känna mina gränser. Fortsatt inom vårdens alla cykler av rehab/stresshantering. Jag ser skillnad. Jag gör framsteg! TROTS mina diagnoser, och mitt INTE friska utgångsläge, Så kör jag på. Jag stannar upp. Analyserar och justerar! Vad mår MIN kropp bra utav? Vad får ner stresspåslaget?

Efter MÅNADER av träningsförbud ( alltså EFTER redan månader av total isolering ) så kan jag nu sedan några veckor träna igen! Lyfta tungt! Vågar utman mig själv! = LYCKA😭🙏🏻

Vad tror ni att dessa erfarenheter gör med mig som coach?!💪🏻Gott eller ont

/My Martens

79 Komentarer

 1. Men skriv också att du har fettsugit magen etc. Det är inget fel med det men ta med allt så alla förstår. Det blir väldigt konstigt annars ? i all välmening

 2. Jag tycker det är helt fantastiskt att få följa med på din hälsoresa, kämpar själv just nu och du inspirerar!
  Sen kan man ju tycka att alla nättroll kan krypa tillbaka till sina unde de små patetiska stenar de krälat ut från Samtidigt vet man ju att inga normalt funtade människor håller på så som dom gör. Majoriteten mår nog väldigt dåligt och projicerar över sin egen självbild på dig. Det som de skriver är ju uppenbarligen inte verklighetsförankrat…

 3. Allså vad är det för fel på människor som bara vill såra och den svenska avundsjukan visar sig från sin sämta sida så lägg ner och har ni inget vettigt att säga så på ren svenska håll käften du är fin som du är kram??

 4. Håller med !
  Du är helt fantastiskt my❤️
  Du betyder så mkt för oss o ger så mkt inspiration. En sann kämpe.
  Tyvärr är Trollsjön full av skit ?.
  O de kommer alltid finnas.
  Du är grym my o vi är många som verkligen älskar dig blogg ?
  En sån fin blogg med verkligt liv. Så underbart att kunna få följa

 5. Men skriv också att du har fettsugit magen etc. Det är inget fel med det men ta med allt så alla förstår. Det blir väldigt konstigt annars 💕 i all välmening

 6. Stor kram My du vet, vad jag tycker ???❤️❤️❤️Riktigt bedrövligt hur dom uppför sig i kommentarfältet.. Jag skulle verkligen, vilja träffa dessa läsare som kommenterar å mobbar! Men det skulle dom aldrig våga dom fegisarna! Lättare å skriva skit anonymt! Gissar att dom flesta inte ens lämnar sins riktiga mailadresser i kommentarfältet, det är antagligem nått hittapå! Adress!
  Sen fattar jag inte ens hur dom läser, ?? ibland känns det som att jag inte läser samma blogg som trollen??? fattat inte vart, dom får allt ifrån…
  Kram till dig! Ett under att du står upp,med all den skiten du får…Jag kan med handen på hjärtat säga att skulle jag fått så mycket skit, hade jag knäckt ihop totalt ❤️❤️❤️
  Vem är ens dina läsare? Forutom å va troll?!?? du kanske borde ta reda på det, men jag gissar att mobbarna då inte ”finns alls” ….

 7. Jag tycker det är helt fantastiskt att få följa med på din hälsoresa, kämpar själv just nu och du inspirerar!

  Sen kan man ju tycka att alla nättroll kan krypa tillbaka till sina unde de små patetiska stenar de krälat ut från Samtidigt vet man ju att inga normalt funtade människor håller på så som dom gör. Majoriteten mår nog väldigt dåligt och projicerar över sin egen självbild på dig. Det som de skriver är ju uppenbarligen inte verklighetsförankrat…

 8. Allså vad är det för fel på människor som bara vill såra och den svenska avundsjukan visar sig från sin sämta sida så lägg ner och har ni inget vettigt att säga så på ren svenska håll käften du är fin som du är kram💞🥰

 9. Håller med !
  Du är helt fantastiskt my❤️
  Du betyder så mkt för oss o ger så mkt inspiration. En sann kämpe.
  Tyvärr är Trollsjön full av skit 💩.
  O de kommer alltid finnas.

  Du är grym my o vi är många som verkligen älskar dig blogg 😘
  En sån fin blogg med verkligt liv. Så underbart att kunna få följa

 10. Stor kram My du vet, vad jag tycker 😭😭😭❤️❤️❤️Riktigt bedrövligt hur dom uppför sig i kommentarfältet.. Jag skulle verkligen, vilja träffa dessa läsare som kommenterar å mobbar! Men det skulle dom aldrig våga dom fegisarna! Lättare å skriva skit anonymt! Gissar att dom flesta inte ens lämnar sins riktiga mailadresser i kommentarfältet, det är antagligem nått hittapå! Adress!
  Sen fattar jag inte ens hur dom läser, 😂😂 ibland känns det som att jag inte läser samma blogg som trollen🙄🧐😅 fattat inte vart, dom får allt ifrån…
  Kram till dig! Ett under att du står upp,med all den skiten du får…Jag kan med handen på hjärtat säga att skulle jag fått så mycket skit, hade jag knäckt ihop totalt ❤️❤️❤️
  Vem är ens dina läsare? Forutom å va troll?!🤔🤔 du kanske borde ta reda på det, men jag gissar att mobbarna då inte ”finns alls” ….

 11. Jag är chockad också över all skit kändisar verkar behöva stå ut med. Någon skrev något om att finnas med på Flashback, där skrivs det om kändisar som Zlatan, My osv. Det vet ju alla att det bara är skvaller och ingen tar det på allvar. Det är den svenska avundsjukan tyvärr. Bull fitta är inget negativt, finns många killar som tycker det är det sexigaste som finns. My är såå snygg. Kurvig perfekt stark och vältränad. Inte mager som en sticka. Det där smalhets hetsen trodde man mest fanns på 70-80 talet. Verkar leva kvar lite än. Men tycker mig se tendens till sundare vikt ideal och kurviga kroppar är idag idealet. Se Kardhasians. My är bäst ? kämpa på. Du är fantastisk!

 12. Jag fattar inte!?
  Varför läsa en blogg om man retar upp sig på det man läser? Sluta läsa, enkelt!
  För sanningen är såhär, varje gång du stressar upp dig så sätts hela HPA-axeln igång. Hypofys/ thymus/binjurar drar på för fullt och det är inte hälsosamt alls.
  Så för din egen skull, ni som skriver elakt. Sluta läs, må bättre! Skit, föder bara mera skit.
  Le mot din spegelbild på morgonen och låt ditt leende finnas nära tillhands under hela dagen. Bara det kan göra att det händer fantastiska saker ?

 13. Var och vem har skrivit om att du är fet osv.
  Tycker du ska visa även de kommentarerna.
  Jag håller inte alltid med i det du skriver och jag kan vara kritisk ibland i mina kommentarer men det beror på att jag tycker det ger lite dubbla budskap när du ska jobba som coach och kostrådgivare när du själv tar hjälp av andra i just de ämnena.
  Men det kan vi lägga åt sidan just nu.
  Vad jag vill säga är att jag personligen tycker du ser väldigt bra ut även om du själv anser du ska ner i vikt.
  Du ÄR jättefin även med dina extrakilon men det är ju nåt som du känner själv om du vill vara nöjd med eller ej.
  Jag kan som sagt komma med med kritik och andra åsikter men det är en helt annan sak.
  Det är inte HAT det jag skriver och det vet du.
  Till dig som skriver om falska mailadresser så är inte min adress falsk och det jag skriver skulle jag säga även öga mot öga.
  Men då jag varit med om att mina barn ( och andra familjemedlemmar) får ta skit för det man skrivit så skriver jag under signatur.
  Det ÄR även det en avvägning, hur mycket man ska lämna ut och vad man ska skriva om.
  Men tyvärr My, så är det så att så länge du skriver, så länge du väljer att vara offentlig så kommer även din son att dels kunna ta del av vad du skriver och de i hans omgivning kommer ju även de veta vad du skriver och tycker och tänker.
  Han kommer tyvärr få ta del av folks åsikter och ibland kommer det säkert bli på fel sätt.
  Jag har skrivit mycket i mina dagar men kommit dithän att jag ibland ( ofta) får använda mig av signatur för folk i min närhet ska inte behöva ta skott för mitt skrivande.
  Var så öppen du vill,skriv vad du vill, men var medveten om att allt till slut kan nå din son.
  Men oavsett det, så ska vi väl inte påpeka hur andra ser ut.
  Jag tycker du är snygg och det tycker nog de flesta innerst inne men tyvärr så är kärringar nåt av det elakaste som finns.

  • Det skrivs dagligen. Och raderas dagligen. Främst kommer kommentarer om mitt utseende när jag skriver om träning, eller lägger upp bilder med träningsläger….
   Men också matbilder ?
   Som sagt, allt skit rensas ut här inne ☺️
   Tack för komplimang ❤️??

 14. Skrollade lite bland kommentarerna och hittar inte något liknanade och inget näthat. Eftersom det inte är ngt som förekommer/syns på bloggen eller insta så är mitt tips att du inte tar det till bloggen och insta. Majoriteten där har ingen aning om vad det handlar om och de som skrivit tror jag inte är den typen som bryr sig om att du skriver detta inlägg. Jag tror inte de slutar för att du säger stop.

 15. Men du själv kallar föräldrar som lämnar sin barn på skolan för utvecklingsstörda eller dumma i huvudet?! Och dessutom blockar istället för att stå för det och be om ursäkt i ett jäkligt klumpigt uttryck och okunskap.

  • Nej Sandra, jag har inte kallat något som lämnar på förskolan för det.
   Jag har blocket dig överallt nu, men det går ju alltid inte på blogg….
   Sandra. Jag sa att det är ”utvecklingsstört” att medvetet lämna sina sjuka barn på skola TVÅ dagar i rad. ( så att fröken skickat hem samma barn med feber och snuva 2 dagar i rad)
   Jag var upprörd och utryckte mig väldigt dumt! Jag raderade det, och förklarade det MED en utsökt!
   Men du har dragit det flera växlar upp, du vränger på det jag sa!
   Precis som du gör nu… jag har INTE kallar några för ”utvecklingsstörda” , utan jag sa att beteendet var ”utvecklingsstört” .
   Det är fortfarne FEL av MIG. Och jag har bett om ursäkt för det… och kan göra det igen…. förlåt mig Sandra ??
   MEN, det ÄR stor skillnad på mitt utryck och det du säger/skriver att jag sa.
   Men vi kan vara rörande överens om att nästa gången säger jag på ren svenska, att föräldrar som lämnar sina sjuka barn medvetet på skolan är uppriktigt dumma-i-huvudet och borde skämmas!
   Du taggade in mig på Facebook, la upp ett eget inlägg, skrev överallt på alla forum och blev… förlåt. Lite knäpp ?. Jag förstår att jag trampat på en öm tå. Men jag menade inte att såra någon, jag stod upp för mitt misstag, och rättade till det…
   Men vad du ville åstadkomma genom att föröka skapa ett drev mot mig, var ganska konstigt…
   Du kunde bara skrivit till mig ☺️

 16. Eftersom du raderar friskt blir det svårt att tro att du är drabbad av näthat, det är inget jag heller har upplevt. Jag tycker snarare att du ibland dumförklarar dina läsare när du inte håller reda på det du skriver.
  Du har blivit en vandrande reklampelare och samtidigt försöker du få in att du är väldigt sjuk…det blir lite tvetydigt och känns inte så trovärdigt. Inte heller det tempo du håller med resor, fester, träningsläger m.m låter trovärdigt med det du skriver om din hälsa.
  Sen att du anklagar andra för att dom gör fel när du själv gör samma kan bli sticka i ögonen, försök att tänka till innan du kastar sten i glashus.
  Dett inlägg får väl inte stå kvar, men det är nog fler än jag som tycker så.

  • Det raderas, och ska inte få ligga kvar här inne.
   Av flera anledningar ?
   Jag har varit sjuk väldigt länge. Flera år. Jag har valt att vara öppen om vissa delar här inne.
   Som tex både bakslag, och framsteg.
   Sen hur du känner att det är trovärdigt eller inte. Det är ingenting jag kan lägga energi på ? inte för att vara oartig, utan för att det är helt meningslöst.
   Fester? Jag festar ALDRIG. Inte druckit alkohol på år. Pga av att jag varit sjuk sedan kraschen för ca 4 år sedan.
   Träningsläger. Vet inte vad du menar med ”läger”. Men jag tror att du menar träningsevent, och träningsresor?
   Det är mitt jobb. Ett jobb jag trivs med, och som på sikt passet väldigt bra in i min hållbara livsstil som jag under flera år sakta men säkert byggt upp och skapar ☺️
   Jag älskar mitt jobb! Där pratar vi mycket om just balans, psykiskt ohälsa, hälsa, osv.
   Jag anklagar ingen för att göra ”fel”. Jag accepterar inte att man ifrågasätter min kompetens som PT pga av några kilo, eller att jag är och har varit sjuk.
   Det är ju bara korkat!
   Jag accepterar inte heller att få höra hora, det, ful, misslyckad, knull-mamma, och gud vet allt som raderas…
   Hoppas du känner att du har fått både bemötande och svar. Trots att du inte skrivit en enda FRÅGA, utan bara påståenden ?

 17. Jag fattar inte!?
  Varför läsa en blogg om man retar upp sig på det man läser? Sluta läsa, enkelt!
  För sanningen är såhär, varje gång du stressar upp dig så sätts hela HPA-axeln igång. Hypofys/ thymus/binjurar drar på för fullt och det är inte hälsosamt alls.
  Så för din egen skull, ni som skriver elakt. Sluta läs, må bättre! Skit, föder bara mera skit.
  Le mot din spegelbild på morgonen och låt ditt leende finnas nära tillhands under hela dagen. Bara det kan göra att det händer fantastiska saker 😍

 18. Var och vem har skrivit om att du är fet osv.
  Tycker du ska visa även de kommentarerna.
  Jag håller inte alltid med i det du skriver och jag kan vara kritisk ibland i mina kommentarer men det beror på att jag tycker det ger lite dubbla budskap när du ska jobba som coach och kostrådgivare när du själv tar hjälp av andra i just de ämnena.
  Men det kan vi lägga åt sidan just nu.
  Vad jag vill säga är att jag personligen tycker du ser väldigt bra ut även om du själv anser du ska ner i vikt.
  Du ÄR jättefin även med dina extrakilon men det är ju nåt som du känner själv om du vill vara nöjd med eller ej.
  Jag kan som sagt komma med med kritik och andra åsikter men det är en helt annan sak.
  Det är inte HAT det jag skriver och det vet du.
  Till dig som skriver om falska mailadresser så är inte min adress falsk och det jag skriver skulle jag säga även öga mot öga.
  Men då jag varit med om att mina barn ( och andra familjemedlemmar) får ta skit för det man skrivit så skriver jag under signatur.
  Det ÄR även det en avvägning, hur mycket man ska lämna ut och vad man ska skriva om.
  Men tyvärr My, så är det så att så länge du skriver, så länge du väljer att vara offentlig så kommer även din son att dels kunna ta del av vad du skriver och de i hans omgivning kommer ju även de veta vad du skriver och tycker och tänker.
  Han kommer tyvärr få ta del av folks åsikter och ibland kommer det säkert bli på fel sätt.
  Jag har skrivit mycket i mina dagar men kommit dithän att jag ibland ( ofta) får använda mig av signatur för folk i min närhet ska inte behöva ta skott för mitt skrivande.
  Var så öppen du vill,skriv vad du vill, men var medveten om att allt till slut kan nå din son.
  Men oavsett det, så ska vi väl inte påpeka hur andra ser ut.
  Jag tycker du är snygg och det tycker nog de flesta innerst inne men tyvärr så är kärringar nåt av det elakaste som finns.

  • Det skrivs dagligen. Och raderas dagligen. Främst kommer kommentarer om mitt utseende när jag skriver om träning, eller lägger upp bilder med träningsläger….

   Men också matbilder 😅

   Som sagt, allt skit rensas ut här inne ☺️

   Tack för komplimang ❤️🙏🏻

 19. Skrollade lite bland kommentarerna och hittar inte något liknanade och inget näthat. Eftersom det inte är ngt som förekommer/syns på bloggen eller insta så är mitt tips att du inte tar det till bloggen och insta. Majoriteten där har ingen aning om vad det handlar om och de som skrivit tror jag inte är den typen som bryr sig om att du skriver detta inlägg. Jag tror inte de slutar för att du säger stop.

 20. Ser inte heller några kommentarer som innehåller det du har skrivit men som många gånger förr så säger du säkert att de har blivit borttagna och aldrig publicerade och då är det ju svårt för oss att förhålla oss till detta, så ta det med de direkt istället. Det är verkligen ett ekorrhjul My så här har du skrivit så många gånger tidigare. Bemöt istället de konkreta frågor du får vilket jag inte tycker är fel att dina läsare har, finns många efter de senaste inläggen men de låter du bara rinna ut i sanden eller tar bort. Stå upp för dig om du tycker det du gör är rätt istället för att som nu tycka du blir så illa behandlad. Vi dina läsare kan inte ta ställning till det du skriver när vi inte själva kan se det, liksom en domare måste det finnas ”bevis” innan man kan ta ställning.

  • Konkreta frågor bemöter jag… Jag tar mig tiden att svara, förklara och bemöta ☺️ det kan ni knappast annat än hänga med på?
   Skit, det raderar jag ☺️ sen som någon annan skriver så kan ju inte jag kontrollera tex BBs inlägg eller kommentarer…
   Sen handlar inte allting om att ”stå upp för” eller skaffa bevis ?
   Jag förtjänar långt ifrån det har, som jag dagligen lever med… ?

 21. Men du själv kallar föräldrar som lämnar sin barn på skolan för utvecklingsstörda eller dumma i huvudet?! Och dessutom blockar istället för att stå för det och be om ursäkt i ett jäkligt klumpigt uttryck och okunskap.

  • Nej Sandra, jag har inte kallat något som lämnar på förskolan för det.

   Jag har blocket dig överallt nu, men det går ju alltid inte på blogg….

   Sandra. Jag sa att det är ”utvecklingsstört” att medvetet lämna sina sjuka barn på skola TVÅ dagar i rad. ( så att fröken skickat hem samma barn med feber och snuva 2 dagar i rad)

   Jag var upprörd och utryckte mig väldigt dumt! Jag raderade det, och förklarade det MED en utsökt!

   Men du har dragit det flera växlar upp, du vränger på det jag sa!

   Precis som du gör nu… jag har INTE kallar några för ”utvecklingsstörda” , utan jag sa att beteendet var ”utvecklingsstört” .

   Det är fortfarne FEL av MIG. Och jag har bett om ursäkt för det… och kan göra det igen…. förlåt mig Sandra 🙏🏻

   MEN, det ÄR stor skillnad på mitt utryck och det du säger/skriver att jag sa.

   Men vi kan vara rörande överens om att nästa gången säger jag på ren svenska, att föräldrar som lämnar sina sjuka barn medvetet på skolan är uppriktigt dumma-i-huvudet och borde skämmas!

   Du taggade in mig på Facebook, la upp ett eget inlägg, skrev överallt på alla forum och blev… förlåt. Lite knäpp 🙈. Jag förstår att jag trampat på en öm tå. Men jag menade inte att såra någon, jag stod upp för mitt misstag, och rättade till det…

   Men vad du ville åstadkomma genom att föröka skapa ett drev mot mig, var ganska konstigt…

   Du kunde bara skrivit till mig ☺️

 22. Eftersom du raderar friskt blir det svårt att tro att du är drabbad av näthat, det är inget jag heller har upplevt. Jag tycker snarare att du ibland dumförklarar dina läsare när du inte håller reda på det du skriver.
  Du har blivit en vandrande reklampelare och samtidigt försöker du få in att du är väldigt sjuk…det blir lite tvetydigt och känns inte så trovärdigt. Inte heller det tempo du håller med resor, fester, träningsläger m.m låter trovärdigt med det du skriver om din hälsa.

  Sen att du anklagar andra för att dom gör fel när du själv gör samma kan bli sticka i ögonen, försök att tänka till innan du kastar sten i glashus.
  Dett inlägg får väl inte stå kvar, men det är nog fler än jag som tycker så.

  • Det raderas, och ska inte få ligga kvar här inne.

   Av flera anledningar 😊

   Jag har varit sjuk väldigt länge. Flera år. Jag har valt att vara öppen om vissa delar här inne.

   Som tex både bakslag, och framsteg.

   Sen hur du känner att det är trovärdigt eller inte. Det är ingenting jag kan lägga energi på 😅 inte för att vara oartig, utan för att det är helt meningslöst.

   Fester? Jag festar ALDRIG. Inte druckit alkohol på år. Pga av att jag varit sjuk sedan kraschen för ca 4 år sedan.

   Träningsläger. Vet inte vad du menar med ”läger”. Men jag tror att du menar träningsevent, och träningsresor?

   Det är mitt jobb. Ett jobb jag trivs med, och som på sikt passet väldigt bra in i min hållbara livsstil som jag under flera år sakta men säkert byggt upp och skapar ☺️

   Jag älskar mitt jobb! Där pratar vi mycket om just balans, psykiskt ohälsa, hälsa, osv.

   Jag anklagar ingen för att göra ”fel”. Jag accepterar inte att man ifrågasätter min kompetens som PT pga av några kilo, eller att jag är och har varit sjuk.

   Det är ju bara korkat!

   Jag accepterar inte heller att få höra hora, det, ful, misslyckad, knull-mamma, och gud vet allt som raderas…

   Hoppas du känner att du har fått både bemötande och svar. Trots att du inte skrivit en enda FRÅGA, utan bara påståenden 😉

 23. Ser inte heller några kommentarer som innehåller det du har skrivit men som många gånger förr så säger du säkert att de har blivit borttagna och aldrig publicerade och då är det ju svårt för oss att förhålla oss till detta, så ta det med de direkt istället. Det är verkligen ett ekorrhjul My så här har du skrivit så många gånger tidigare. Bemöt istället de konkreta frågor du får vilket jag inte tycker är fel att dina läsare har, finns många efter de senaste inläggen men de låter du bara rinna ut i sanden eller tar bort. Stå upp för dig om du tycker det du gör är rätt istället för att som nu tycka du blir så illa behandlad. Vi dina läsare kan inte ta ställning till det du skriver när vi inte själva kan se det, liksom en domare måste det finnas ”bevis” innan man kan ta ställning.

  • Konkreta frågor bemöter jag… Jag tar mig tiden att svara, förklara och bemöta ☺️ det kan ni knappast annat än hänga med på?

   Skit, det raderar jag ☺️ sen som någon annan skriver så kan ju inte jag kontrollera tex BBs inlägg eller kommentarer…

   Sen handlar inte allting om att ”stå upp för” eller skaffa bevis 😅

   Jag förtjänar långt ifrån det har, som jag dagligen lever med… 😉

 24. Jag skrev till dig men fick inget svar, du sa: ”Då undrar man ju om föräldrarna är utvecklingsstörda eller dumma i huvudet”
  Men jag godtar din ursäkt, alla kan vi göra fel. Jag skrev dessutom bara på Facebook, Och mina instastory vilket inte är alla forum.
  Alla borde bli bättre att inte använda olika funktionsvariationen ( utvecklingsstörd, CP, ) eller vad det nu kan vara som något negativt. Det var bara det jag vill förmedla.

 25. Jag skrev till dig men fick inget svar, du sa: ”Då undrar man ju om föräldrarna är utvecklingsstörda eller dumma i huvudet”
  Men jag godtar din ursäkt, alla kan vi göra fel. Jag skrev dessutom bara på Facebook, Och mina instastory vilket inte är alla forum.

  Alla borde bli bättre att inte använda olika funktionsvariationen ( utvecklingsstörd, CP, ) eller vad det nu kan vara som något negativt. Det var bara det jag vill förmedla.

 26. Bry dig inte om dem. De är avundsjuka. Gröna av avund! Du är en stark person som gör nästan det omöjliga och det stör många. Du är en snygg kvinna. Du har en snygg kropp. Du är öppen och framåt. Du har mycket som många vill ha men kommer aldrig att vara i närheten av det. Du tränar och kör hälsokost.. De käkar piller. Du är snygg osminkad och törs visa dig så.. de skulle inte ens klara att se snygga ut med sminket på! Framför allt så förverkligar du dina drömmar.. De har inte ens en framtidsdröm.
  Ha det gott / Stella

 27. Bry dig inte om dem. De är avundsjuka. Gröna av avund! Du är en stark person som gör nästan det omöjliga och det stör många. Du är en snygg kvinna. Du har en snygg kropp. Du är öppen och framåt. Du har mycket som många vill ha men kommer aldrig att vara i närheten av det. Du tränar och kör hälsokost.. De käkar piller. Du är snygg osminkad och törs visa dig så.. de skulle inte ens klara att se snygga ut med sminket på! Framför allt så förverkligar du dina drömmar.. De har inte ens en framtidsdröm.
  Ha det gott / Stella

 28. Trist att läsa alla påhopp och min stora undran är – har inte vi kvinnor nått längre! Vi skall uppmuntra och därmed lyfta varandra naturligtvis!
  Lycka till My!

 29. Trist att läsa alla påhopp och min stora undran är – har inte vi kvinnor nått längre! Vi skall uppmuntra och därmed lyfta varandra naturligtvis!
  Lycka till My!

 30. My är inte fet. My är solbränd och skitsnygg!! Tränar och är ? stark. Blir starkare för varje dag!! När det gäller kost skriver många ofta kommentarer om bantning, och om att gå ned i vikt. Men ett kostschema kan ju faktiskt innebära att man vill bygga muskler. Folk är avundsjuka bara, på att My är skitsnygg, klok, vettig, mänsklig, har fin bil och bor i nybyggt hus och har extremt fin inredningssmak! My är äkta och önskar henne allt det bästa!! Nej till näthat. Hyllningar av kvinnokroppar !!!

 31. My är inte fet. My är solbränd och skitsnygg!! Tränar och är 💪 stark. Blir starkare för varje dag!! När det gäller kost skriver många ofta kommentarer om bantning, och om att gå ned i vikt. Men ett kostschema kan ju faktiskt innebära att man vill bygga muskler. Folk är avundsjuka bara, på att My är skitsnygg, klok, vettig, mänsklig, har fin bil och bor i nybyggt hus och har extremt fin inredningssmak! My är äkta och önskar henne allt det bästa!! Nej till näthat. Hyllningar av kvinnokroppar !!!

 32. jag kan bara säga att det här samhället har bevisat sig vara sjukt så länge och kommer att fortsätta vara det många århundradet till tyvärr.. kallt samhälle precis som vädret. MEN du är en varmfläkt i det här och låt de inte förstöra dig. Ge de inte andrum, ge de inte din tid eller din energi. Troll och hatare kommer alltid att finnas men de ska inte få luft. Kämpa på My, du är fasen grym.

 33. jag kan bara säga att det här samhället har bevisat sig vara sjukt så länge och kommer att fortsätta vara det många århundradet till tyvärr.. kallt samhälle precis som vädret. MEN du är en varmfläkt i det här och låt de inte förstöra dig. Ge de inte andrum, ge de inte din tid eller din energi. Troll och hatare kommer alltid att finnas men de ska inte få luft. Kämpa på My, du är fasen grym.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...