Lifesum premium gör din vardag enklare och hjälper dig att få en sund inställning till kost! – My Martens

{ I samarbete med LIFESUM 💚 }


Hej på er!

Som PT och Onlinecoach så diskuterar jag kost , nästan varje dag 😅 Jag tycker att ämnet är roligt! Som coach förespråkar jag en stund inställning till mat och en hållbar livsstil med en balans. Jag vill skippa allt som drar med sig ”matångest”, kortsiktiga dieter och Quick-fix!


Oavsett om du vill gå upp i vikt, gå ner i vikt, bibehålla vikt, bygga muskler eller vad nu DITT mål är! Så behöver du ha koll på VAD du äter ❣️ Det är egentligen ganska logiskt, kalorier in och kalorier ut 😄 Plus och minus!

Det vanligaste jag ser hos mina nya klienter är ovissheten. ”Behöver jag väga maten” , JA! Du behöver väga maten för att veta hur mycket MÄNGD du får i dig😄 Det kan kännas lite knepigt i början men är bus-enkelt när du väl fattat grejen! Över lite tid så LÄR du dig vad de olika sakerna du äter innehåller 😉. Med hjälp av LIFESUM trackar jag all mat jag äter… vet man inte vad det man äter innehåller så kan man enkelt scanna varan 🌟👌🏻

Men om du blir premium användare av Lifesum så får du även tillgång till massa goda recept, och kan använda flera smarta funktioner som kan hjälpa dig i vardagen att nå DINA mål! 😍

Ju mer kunskap du får kring mat, ju roligare blir det!


Jag vill ge alla möjligheten att bli premium användare… Så om du går in HÄR så får du 30% 🌟👆🏻😍 ( det motsvarar 28:- / månaden) Vad väntar du på?

In och ladda ner appen och bli premium! 😄

-Du kommer inte ångra dig! 💚

/ My Martens

18 Komentarer

 1. Jag tycker att det är en sund inställning. Långsiktigt så funkar allsidig kost och ibland kan det vara bra att väga maten för att få förståelse för hur mycket man får i sig. Vissa förespråkar LCHF, andra pulversoppor eller vegansk kost etc. Man äter det man själv gillar och som passar en själv. För de flesta passar nog en allsidig kost utan förbud i modifikation med koll på kalorier. Jag har provat alla dieter som finns men har insett att en hälsosam och allsidig kost funkar bäst. Jag använder också Lifesum men inte slaviskt och den hjälper mig stay on track.

 2. Kalorier in och kalorier ut.
  Jo. Så är det nog.
  Räkna ut hur mycket kalorier du behöver och dra av lite på det och rör på dig.
  Bums går man ner.
  Jag har bantat i väldans många år och det enda som fungerade var att minska på kalorier.
  Man behöver allt, protein, fett och kolhydrater.
  Att se till att man får i sig det och en bra kaloritabell över matens innehåll och en bra lista vad man förbrukar vid olika aktivitet är vad som behövs
  Finns att tillgå på nätet.
  Helt gratis
  Äter man nyttigt men med variation behöver man inte väga maten.
  Tar man sånt med lågt kaloriinnehåll så kan man ”spara” till en kaka eller nåt gott bara man håller sig inom det tak man satt.
  Jag satte en gräns på 1200 kalorier om dan. Åt mycket, gôtt och näringsrikt. Rörde på mig och vips.
  5 kilo borta på en månad.
  Att väga mat är även det ett stressmoment.
  Använder du Lifesum när du hjälper dina klienter?
  Om inte, och om nu tjejen i förra inlägget gick ner såpass på 12 veckor, varför behöver DU själv hjälp från andra.
  Kan inte hjälpa det My, men det du skriver ger faktiskt lite dubbla budskap.

 3. Jag tycker att det är en sund inställning. Långsiktigt så funkar allsidig kost och ibland kan det vara bra att väga maten för att få förståelse för hur mycket man får i sig. Vissa förespråkar LCHF, andra pulversoppor eller vegansk kost etc. Man äter det man själv gillar och som passar en själv. För de flesta passar nog en allsidig kost utan förbud i modifikation med koll på kalorier. Jag har provat alla dieter som finns men har insett att en hälsosam och allsidig kost funkar bäst. Jag använder också Lifesum men inte slaviskt och den hjälper mig stay on track.

 4. Kalorier in och kalorier ut.
  Jo. Så är det nog.
  Räkna ut hur mycket kalorier du behöver och dra av lite på det och rör på dig.
  Bums går man ner.
  Jag har bantat i väldans många år och det enda som fungerade var att minska på kalorier.
  Man behöver allt, protein, fett och kolhydrater.
  Att se till att man får i sig det och en bra kaloritabell över matens innehåll och en bra lista vad man förbrukar vid olika aktivitet är vad som behövs
  Finns att tillgå på nätet.
  Helt gratis
  Äter man nyttigt men med variation behöver man inte väga maten.
  Tar man sånt med lågt kaloriinnehåll så kan man ”spara” till en kaka eller nåt gott bara man håller sig inom det tak man satt.
  Jag satte en gräns på 1200 kalorier om dan. Åt mycket, gôtt och näringsrikt. Rörde på mig och vips.
  5 kilo borta på en månad.
  Att väga mat är även det ett stressmoment.
  Använder du Lifesum när du hjälper dina klienter?
  Om inte, och om nu tjejen i förra inlägget gick ner såpass på 12 veckor, varför behöver DU själv hjälp från andra.
  Kan inte hjälpa det My, men det du skriver ger faktiskt lite dubbla budskap.

 5. Oj vad många låter elaka mot My ? i sina kommentarer. Kanske inte meningen av en del styvats så hårda men…
  …jag blir ledsen bara av att läsa kommentarerna-då kan man tänka sig hur Du känner My.
  Önskar dig en fin dag My. Kämpa på, det ska jag också. För mig är du förebild!
  Kram!

 6. Oj vad många låter elaka mot My 😕 i sina kommentarer. Kanske inte meningen av en del styvats så hårda men…
  …jag blir ledsen bara av att läsa kommentarerna-då kan man tänka sig hur Du känner My.

  Önskar dig en fin dag My. Kämpa på, det ska jag också. För mig är du förebild!
  Kram!

 7. MW, ja du, denna blogg borde döpas om till ”pekpinne bloggen” inte klokt vad trist klientel my har på sin blogg. När man påpekar det ibland så får man oftast till svar att man minsann inte behöver hålla med bloggerskan i allt , vi har åsiktsfrihet och bla bla bla…
  Sant, men det är ändå konstigt för mig att man bara VILL och orkar hålla på och va så negativ. Tråkigt för en själv tänker jag att ständigt läsa om en person som är så olik en själv hela tiden. Besynnerligt ?
  I alla fall My så önskar jag dig en fin dag i solen?

 8. MW, ja du, denna blogg borde döpas om till ”pekpinne bloggen” inte klokt vad trist klientel my har på sin blogg. När man påpekar det ibland så får man oftast till svar att man minsann inte behöver hålla med bloggerskan i allt , vi har åsiktsfrihet och bla bla bla…

  Sant, men det är ändå konstigt för mig att man bara VILL och orkar hålla på och va så negativ. Tråkigt för en själv tänker jag att ständigt läsa om en person som är så olik en själv hela tiden. Besynnerligt 🤔

  I alla fall My så önskar jag dig en fin dag i solen😘

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...