Yin Yoga – Åsa Nyvall!

Avokadomacka 🥚 🥑😍

Det kan vara sååå svårt att äta ”nyttigt” när man äter ute. Det kan vara begränsat urval osv. Om jag själv går på kostschema så äter jag något som är så snarlikt som möjligt. Är det mer av något, så minskar jag det vid nästa mellanmål tex ☺️

Avokadomacka med ägg. Protein, fett, och kolhydrater. God, mättande och en riktigt bra frukost! 😍

Dessutom mysigaste frukostsällskapet med Åsa Nyvall ❤️ Dagen efter hennes realiseevent för hennes nya bok☺️

I förrgår var jag på Åsas nya bokrealise. Vi var på Yoga nama på Östermalm ☺️

Vi började med ett Yin Yoga pass med Åsa. Innan mingel och mys❤️

Du hittar henne bok HÄR 👈🏻

/ My Martens

42 Komentarer

 1. Precis börjat med yoga så den boken kommer nog att beställas ? Måste också fråga vars du har köpt den ursnygga tavlan i brunsvart som är med på inlägget med före och efter bilder (vid matbordet) ?

 2. Precis börjat med yoga så den boken kommer nog att beställas 🙂 Måste också fråga vars du har köpt den ursnygga tavlan i brunsvart som är med på inlägget med före och efter bilder (vid matbordet) ?

 3. Det ligger på Östermalm ( Stockholm ). Kul med olika yogaformer. Har provat några pass yoga ?‍♀️ Den där avokado smörgåsen med ägg och ost, ser riktigt god och nyttig ut. Inget marmelad eller sånt ? gott med kaffe också tycker jag. Det piggar upp. Kan inte leva utan ☕️
  Plus noll kalorier är kaffe. Bullen till som är god, där sitter kalorierna tyvärr ?

 4. Anna svart kaffe är noll kalorier. Inte cappuccino eller Latte där döljer sig många kalorier. Något som dietister och kostrådgivare brukar varna för om man försöker minska sitt kaloriintag. Men gott är det ?

 5. Till Anne, fy vilken elak kommentar. Din kommentar är så onödig! Känns det bra? mår du bättre nu? Du ska bara skämmas och vara tyst! Fyfan för såna som dig!

 6. En kopp svart kaffe innehåller om man ska vara korrekt några få kalorier. Eftersom det är försummbart brukar man ange det som noll. Innehåller i princip inga näringsämnen heller utan koffein som har en kortvarig uppiggande effekt.

 7. Det ligger på Östermalm ( Stockholm ). Kul med olika yogaformer. Har provat några pass yoga 🧘‍♀️ Den där avokado smörgåsen med ägg och ost, ser riktigt god och nyttig ut. Inget marmelad eller sånt 🤣 gott med kaffe också tycker jag. Det piggar upp. Kan inte leva utan ☕️
  Plus noll kalorier är kaffe. Bullen till som är god, där sitter kalorierna tyvärr 😂

 8. Blir ju ändå massa kalorier i den mackan – ligger en rejäl bit brie på också – avokado innehåller nyttiga fetter men ändå fett. Och så en latte på det ?

  • Kalorier … du menar energi ??? Mat = energi. Kalorier betyder energi… kalorier är inte farligt. Bara du har koll på vad du ska äta per dag…. och hur mycket det du äter innehåller.., använd lifesum om du är osäker ?
   Latte på mandelmjölk ( osötad) 1dl 13 kalorier. Detta kanske var 0.75 dl ?
   Lääääskigt? Nej. Inte alls ?

 9. Anna svart kaffe är noll kalorier. Inte cappuccino eller Latte där döljer sig många kalorier. Något som dietister och kostrådgivare brukar varna för om man försöker minska sitt kaloriintag. Men gott är det 🌝

 10. Till Anne, fy vilken elak kommentar. Din kommentar är så onödig! Känns det bra? mår du bättre nu? Du ska bara skämmas och vara tyst! Fyfan för såna som dig!

 11. En kopp svart kaffe innehåller om man ska vara korrekt några få kalorier. Eftersom det är försummbart brukar man ange det som noll. Innehåller i princip inga näringsämnen heller utan koffein som har en kortvarig uppiggande effekt.

 12. Blir ju ändå massa kalorier i den mackan – ligger en rejäl bit brie på också – avokado innehåller nyttiga fetter men ändå fett. Och så en latte på det 😳

  • Kalorier … du menar energi 💪🏻💚 Mat = energi. Kalorier betyder energi… kalorier är inte farligt. Bara du har koll på vad du ska äta per dag…. och hur mycket det du äter innehåller.., använd lifesum om du är osäker 😉

   Latte på mandelmjölk ( osötad) 1dl 13 kalorier. Detta kanske var 0.75 dl 😉

   Lääääskigt? Nej. Inte alls 😂

 13. Amen vilka pekpinnar amen på det ?
  Yin yoga är så skönt och bra för kroppen gör några rörelser varje dag och går på ett pass i veckan, yogan har hjälpt mig mentalt också att liksom kunna distansera mig till saker ⭐️
  Ha en fin dag My kram ?

 14. Amen vilka pekpinnar amen på det 🙏
  Yin yoga är så skönt och bra för kroppen gör några rörelser varje dag och går på ett pass i veckan, yogan har hjälpt mig mentalt också att liksom kunna distansera mig till saker ⭐️
  Ha en fin dag My kram 🤗

 15. Svar till My: Sant att mandelmjölk innehåller lite kalorier då den till största delen består av vatten. Bara 2% mandel. Tyvärr är just mandel inte så miljövänligt. Krävs många liter vatten för att producera en endaste mandel.

  • Ja, men nu vet jag inte. Ska vi fokusera på kaloriinnehållet eller miljöfrågor?
   Jag överlåter dom till Greta, så håller jag mig till sakfrågan här! ? en nyttigare latttè? ☕️

 16. Svar till My: Sant att mandelmjölk innehåller lite kalorier då den till största delen består av vatten. Bara 2% mandel. Tyvärr är just mandel inte så miljövänligt. Krävs många liter vatten för att producera en endaste mandel.

  • Ja, men nu vet jag inte. Ska vi fokusera på kaloriinnehållet eller miljöfrågor?

   Jag överlåter dom till Greta, så håller jag mig till sakfrågan här! 😅 en nyttigare latttè😊 ☕️

 17. Svar till My. Det ena utesluter inte det andra. Hälsa o miljötänk. Alla gör förståss sina egna val? Bra om alla ställen du går på har mandelmjölk som alternativ till Latte o Cappochino då övriga varianter är mera kaloririka, om det är kaloriintag man fokuserar på.Tror inte alla vet vad att mandelmjölk mest består av vatten och att det är det man bär hem från affären. Skrev mest som upplysning till dina övriga läsare.

  • Okay… ☺️ Tolkade det som att du svararde till mig …. men för att vara så mycket vetten så
   Är den inte bara kalorisnål , med bra fetter… den är god också ☺️

 18. Svar till My. Det ena utesluter inte det andra. Hälsa o miljötänk. Alla gör förståss sina egna val🌝 Bra om alla ställen du går på har mandelmjölk som alternativ till Latte o Cappochino då övriga varianter är mera kaloririka, om det är kaloriintag man fokuserar på.Tror inte alla vet vad att mandelmjölk mest består av vatten och att det är det man bär hem från affären. Skrev mest som upplysning till dina övriga läsare.

  • Okay… ☺️ Tolkade det som att du svararde till mig …. men för att vara så mycket vetten så
   Är den inte bara kalorisnål , med bra fetter… den är god också ☺️

 19. My jag skrev en kommentar till Anna. Som du sedan svarade mig och då svarade jag dig. Du har några gånger skrivit att du vill ha ett levande kommentarsfält. Det tycker jag det blir om man kan ”prata” sinsemellan vi dina läsare och inte bara kommentera vad du skriver och tycker och tänker. Komma med egna synpunkter eller upplysa om olika saker som man tänker att inte alla känner till.
  Sedan om man går till personangrepp gällande utseende etc mot dig eller någon annan är inte ok och tråkigt att läsa. Tror nog att du och jag är överens i det stora hela?

 20. My jag skrev en kommentar till Anna. Som du sedan svarade mig och då svarade jag dig. Du har några gånger skrivit att du vill ha ett levande kommentarsfält. Det tycker jag det blir om man kan ”prata” sinsemellan vi dina läsare och inte bara kommentera vad du skriver och tycker och tänker. Komma med egna synpunkter eller upplysa om olika saker som man tänker att inte alla känner till.
  Sedan om man går till personangrepp gällande utseende etc mot dig eller någon annan är inte ok och tråkigt att läsa. Tror nog att du och jag är överens i det stora hela😇

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...