En hektisk dag för Svea i gym-miljö …

Min “partner in crime” . Idag har Svea varit med mig i studion ( My Wellness Studio Stockholm ) där jag precis öppnat upp för fysiska PT klienter 😁.

Miljön är ovan, att hon ligger bredvid när jag fokuserar på andra människor är en utmaning för henne. Men det har gått galet bra 🙏🏻💫


Hon har även varit med mig, på ett annat gym där jag Själv tränat med coach…. Första passet sedan jag blev sjuk! Höll mig lugn i flera extra dagar utöver 48h symtomfri för att inte stressa kroppen…. Smygstartar denna veckan 💪🏻 SÅ kul!!

70 kg känns just nu j*vligt tungt! 😝🏋️‍♀️

Vi har tagit långpromenader, hälsat på andra hundar i Vasaparken OCH hemma 🐕 🐶 Hon har hämtat Ludvig i skolan, och busat med katterna!

Nu är hon redo att ta kväll med oss ❤️ Alltså min lill sötnöt! ❤️ Spännande dag för lillan! När jag suttit med online coachning, Mail, och admin så somnade hon direkt 😅

Min stiliga kille! 👆🏻😎 Så stolt över denna där!

-Vi hörs imorgon!

/ My Martens

22 Komentarer

  1. Meh! Inte far hon illa av att kallas Bullen! De flesta djur har smeknamn, och jag skulle nog själv säga Bullen istället för Svea om vovven vore min! ??

  2. Meh! Inte far hon illa av att kallas Bullen! De flesta djur har smeknamn, och jag skulle nog själv säga Bullen istället för Svea om vovven vore min! 🐾🐾

  3. Jäklar vad peppad man blir av bilderna ovan, du ser så stark ut och man ser hur du kämpar – fantastiskt!!!! Blev sugen på att åka till gymmet själv nu ?

  4. Lär dig stava, ”bullbak”. Att inte kunna stava till flashback bevisar din intelligensnivå. Tänk att det kan bli så fel när du bara försökte lägga en jävligt onödig kommentar om någon annans utseende och det slog tillbaka på dig själv ? idioti OCH ointelligents är väldigt osmickrande och klär inte någon. Var bara tyst så kanske någon i hela världen uppskattar ditt sällskap.

  5. Jäklar vad peppad man blir av bilderna ovan, du ser så stark ut och man ser hur du kämpar – fantastiskt!!!! Blev sugen på att åka till gymmet själv nu 🙂

  6. Lär dig stava, ”bullbak”. Att inte kunna stava till flashback bevisar din intelligensnivå. Tänk att det kan bli så fel när du bara försökte lägga en jävligt onödig kommentar om någon annans utseende och det slog tillbaka på dig själv 🙂 idioti OCH ointelligents är väldigt osmickrande och klär inte någon. Var bara tyst så kanske någon i hela världen uppskattar ditt sällskap.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...