Min bästa vän! Nytt träningsevent. ”Save the date”

Hej på er!

Förlåt för halvdåliga uppdateringar här inne….

Mycket rehab nu. Träffar läkare, psykolog, fysioterapeut 3 gånger veckan just nu 🙈 Plus att jag tränar ganska mycket och försöker att bibehålla balansen och få tillbaka energin.

Det går framåt 💪🏻

Just nu sitter jag i bilen på är till svärmor och svärfar ☺️ Vi ska träffa Jonas familj i Skärplinge. Det ska bli SÅ mysigt!!

Idag har jag varit produktiv. Jobbat hemifrån med online – coachning, bokföring, sociala medier, kommande kampanjer OCH telemöten på det. Fått hur mycket som helst gjort och känner mig lite mer redo för hösten idag, än häromdagen 🍃🏔😂

Detta är min bästa vän! ❤️ ( Svea 👆🏻 ) Hon är mitt lyckopiller, min medicin och min balsam för själen……. ( hon är såklart busig också 😅)

Jag trodde aldrig att jag skulle våga skaffa ny vovve efter att min älskade Tezz blev en änglahund❤️ Det gjorde så ont… att vara med när Tezz tog sitt sista andetag gjorde så fruktansvärt ont att jag aldrig riktigt kommer komma över det…. Därför sa jag där och då ”aldrig mer”. Men så blev det inte…

Jag mognade i beslutet att skaffa ny hund efter ca 3 år. Svea ersätter såklart inte Tezz….. Men hon fyller ett tomrum och jag älskar henne villkorslöst! 😭❤️

Alla timmarna i skogen, alla skratt, bus och mysiga nätter…… 🙏🏻

Svea somnar i famnen, med Sture bredvid och Stina nån meter bort… Sen lyfter jag ner henne i hennes korg brevid sängen där hon sover vidare.


Påtal om skog… inom några dagar släpper jag nästa träningsevent där vi både ska träna, vandra, och njuta av skog, berg och oslagbar natur! Bastu, bad och fantastiskt mat står också på schemat 💫👌🏻


-Är du sugen på att hänga med? 🍃 🏔 då kan jag säga att du bör blocka detta datum i din kalander, ”Save the date” för den 16-18 oktober 💪🏻

-Hoppas att du vill hänga på! 🥰

/ My Martens

48 Komentarer

 1. Hej, vad glad jag är att se att du börjar må bättre. Har följt dig länge. Du är duktig. Jag inspireras av dig och känner att din ärlighet gör att man själv orkar kämpa vidare (har nästan exakt samma saker som du att tampas med). kram och njut av helg.

 2. Hej, vad glad jag är att se att du börjar må bättre. Har följt dig länge. Du är duktig. Jag inspireras av dig och känner att din ärlighet gör att man själv orkar kämpa vidare (har nästan exakt samma saker som du att tampas med). kram och njut av helg.

 3. Blir så glad när du får hejarop och stöttande kommentarer. Trots att du är lika ung som min dotter har vi så mycket gemensamt. Ensamstående med barn och så kommer den där långvariga utmattningen av en lång serie händelser under många år. En del springer rakt in i väggen och en del kan springa längs med den där väggen i åratal. Det är på gott och ont vilket alternativ det blir men man kör på så gott det går med den utgångspunkt man har. Är man ensamstående mamma är det så svårt att tvärstanna och släppa allt. Man hänger kvar för allt man är värd så länge det går. Du är så ung och så duktig och så mogen i ditt hanterande av allt. Jag känner igen mig i allt, tröttheten, hormonpåslaget, viktuppgång, ett steg framåt och två bakåt. Men sen kommer den där dagen då det sakta men säkert börjar vända och man börjar känna igen sig själv igen. Det tar tid. Det blir iställettvå steg framåt och ett steg bakåt och man börjar med myrsteg komma någonstans. Låt inga arga ”amatörexperter” som ibland dyker upp här i bloggen styra vad som är rätt för just dig. Du är på rätt väg redan nu. Följer dig och stöttar dig och är helt säker på att du når dit du ska. PS Håller även med angående hunden Svea. Den utan jämförelse bästa medicinen mot min utmattning var när jag fick tillgång till en hund med all villkorslös kärlek…!! Go girl…!!

 4. Mitt barn är mitt allt ❤️ En dag kommer jag ha en perifer plats i mitt barns liv, barnet blir stor och får egna vänner som kommer och går under livet, jag kommer alltid stå kvar, kärleken, lojaliteten till ett barn går över allt. Det vet alla vi mammor. Alla som har fått lyckan att ha en hund vet att hunden är ens bästa vän. Håller med Tians kommentar, man tar sig för pannan. Trevlig helg ?

 5. Blir så glad när du får hejarop och stöttande kommentarer. Trots att du är lika ung som min dotter har vi så mycket gemensamt. Ensamstående med barn och så kommer den där långvariga utmattningen av en lång serie händelser under många år. En del springer rakt in i väggen och en del kan springa längs med den där väggen i åratal. Det är på gott och ont vilket alternativ det blir men man kör på så gott det går med den utgångspunkt man har. Är man ensamstående mamma är det så svårt att tvärstanna och släppa allt. Man hänger kvar för allt man är värd så länge det går. Du är så ung och så duktig och så mogen i ditt hanterande av allt. Jag känner igen mig i allt, tröttheten, hormonpåslaget, viktuppgång, ett steg framåt och två bakåt. Men sen kommer den där dagen då det sakta men säkert börjar vända och man börjar känna igen sig själv igen. Det tar tid. Det blir iställettvå steg framåt och ett steg bakåt och man börjar med myrsteg komma någonstans. Låt inga arga ”amatörexperter” som ibland dyker upp här i bloggen styra vad som är rätt för just dig. Du är på rätt väg redan nu. Följer dig och stöttar dig och är helt säker på att du når dit du ska. PS Håller även med angående hunden Svea. Den utan jämförelse bästa medicinen mot min utmattning var när jag fick tillgång till en hund med all villkorslös kärlek…!! Go girl…!!

 6. Mitt barn är mitt allt ❤️ En dag kommer jag ha en perifer plats i mitt barns liv, barnet blir stor och får egna vänner som kommer och går under livet, jag kommer alltid stå kvar, kärleken, lojaliteten till ett barn går över allt. Det vet alla vi mammor. Alla som har fått lyckan att ha en hund vet att hunden är ens bästa vän. Håller med Tians kommentar, man tar sig för pannan. Trevlig helg 😘

 7. Anna och Tian vart exakt, står det att att Ludvig kommer på andra plats? Snacka om att tolka saker negativt? ?Ni är helt otroliga! Läs inlägget igen??
  Ha en bra helg My med din familj ❤️

 8. Anna och Tian vart exakt, står det att att Ludvig kommer på andra plats? Snacka om att tolka saker negativt? 😅Ni är helt otroliga! Läs inlägget igen??

  Ha en bra helg My med din familj ❤️

 9. Tack Monica ? Blir helt matt av alla stackars sat-r som bara MÅSTE leta fel, verkligen skapa drama och ge negativ energi. Ha en trevlig helg ?

 10. Ja, det börjar bli roligt att läsa Tians kommentarer, liksom spännande att se vad hen väljer att missförstå i varje inlägg.
  Kör på, Tian! Kanske du blir trevligare mot din närmsta omgivning av att bli av med din etter här. Så får vi andra något att fnissa åt, också ?

 11. Tack Monica 🙂 Blir helt matt av alla stackars sat-r som bara MÅSTE leta fel, verkligen skapa drama och ge negativ energi. Ha en trevlig helg 🙂

 12. Monica: Det blev fel skrivet av mig, skrev slarvigt, missade ett ord ?
  Skrev ” Håller med Tians kommentar, man tar sig för pannan” skulle stå ” Håller med om Tians kommentar ( menat till Ylvas kommentar som jag höll med om ” om man orkade läsa hela så förstår man nog att jag inte någonstans tycker det som Monica påstår. Ha det bra ?

 13. Ja, det börjar bli roligt att läsa Tians kommentarer, liksom spännande att se vad hen väljer att missförstå i varje inlägg.
  Kör på, Tian! Kanske du blir trevligare mot din närmsta omgivning av att bli av med din etter här. Så får vi andra något att fnissa åt, också 😀

 14. Monica: Det blev fel skrivet av mig, skrev slarvigt, missade ett ord 🙈
  Skrev ” Håller med Tians kommentar, man tar sig för pannan” skulle stå ” Håller med om Tians kommentar ( menat till Ylvas kommentar som jag höll med om ” om man orkade läsa hela så förstår man nog att jag inte någonstans tycker det som Monica påstår. Ha det bra 😘

 15. Haha vilken tur, då Anna ???❣️
  Eller hur Carina, MATT är rätta ordet!
  Det roliga är ju också att, jag av nån märklig anledning, vet exakt när ”Tian” tex kommer spy galla, i kommentarsfältet..

 16. Haha vilken tur, då Anna 🤣🙏🏽❣️
  Eller hur Carina, MATT är rätta ordet!
  Det roliga är ju också att, jag av nån märklig anledning, vet exakt när ”Tian” tex kommer spy galla, i kommentarsfältet..

 17. Ett barn är/ska inte vara förälders bästa vän. Jag är mamma till mitt barn inte en vän, mitt barn är mitt allt. Vänner är vänner och barn är barn och det är en stor skillnad på vän och barn relationer. Jag älskar min mamma och jag vill att hon ska vara min mamma inte min bästa vän.

 18. Nu var det inte att hunden var hennes bästa vän jag reagerade på, utan detta…
  ”Hon är mitt lyckopiller, min medicin och min balsam för själen”.

 19. Ett barn är/ska inte vara förälders bästa vän. Jag är mamma till mitt barn inte en vän, mitt barn är mitt allt. Vänner är vänner och barn är barn och det är en stor skillnad på vän och barn relationer. Jag älskar min mamma och jag vill att hon ska vara min mamma inte min bästa vän.

 20. Tian? Och? Vad har du för problem med, det?
  Mitt barnbarn är mitt lyckopiller, livskvalité balsam för själen, Ja hon är allt..Min favoritunge faktiskt! Betyder det att min dotter kommer på andra plats? SVAR: NEJ! ???

 21. Gissar att du verken, har barn eller djur ? Tian?
  Eftersom du inte förstår vad My skriver och heller inte hängde med i vad jag skrev ?
  Barn/ hund/ katt/ökenråtta ? ja vad som Kan faktiskt va ett ”lyckopiller” (kanske inte dammråttor dårra ?)
  Nått man alltså mår bra av och ger energi och lycka!?
  / Monica ?

 22. Jodå Monica, jag har både barn, barnbarn och hundar och tycker det är konstigt att hunden är en större lycka än sonen. Jag ser aldrig dessa överord om honom.
  Barn och barnbarn kommer först, och sedan maken och sist hundarna hos mig?

 23. Nu var det inte att hunden var hennes bästa vän jag reagerade på, utan detta…

  ”Hon är mitt lyckopiller, min medicin och min balsam för själen”.

 24. Tian? Och? Vad har du för problem med, det?

  Mitt barnbarn är mitt lyckopiller, livskvalité balsam för själen, Ja hon är allt..Min favoritunge faktiskt! Betyder det att min dotter kommer på andra plats? SVAR: NEJ! 🙌🏽😊

 25. Gissar att du verken, har barn eller djur 😉 Tian?
  Eftersom du inte förstår vad My skriver och heller inte hängde med i vad jag skrev 😉
  Barn/ hund/ katt/ökenråtta 😂 ja vad som Kan faktiskt va ett ”lyckopiller” (kanske inte dammråttor dårra 🙈)
  Nått man alltså mår bra av och ger energi och lycka!🦋
  / Monica 😃

 26. Jodå Monica, jag har både barn, barnbarn och hundar och tycker det är konstigt att hunden är en större lycka än sonen. Jag ser aldrig dessa överord om honom.

  Barn och barnbarn kommer först, och sedan maken och sist hundarna hos mig😉

 27. Men, Tian vart har du sett att My har skrivit att hunden är en större lycka än Ludvig?
  Tycker jämt hon skriver lovord om L! Du sitter verkligen å letar fel! Och läser inläggen, utan att förstå! Märkligt att du, alltid skriver elaka kommentarer. Du skriver liksom aldrig nått trevligt! Eller? Undrar bara?Har du någongång skrivit en peppkommentar/trevlig kommentar?
  Lätt å sitta bakom en skärm å spy galla! Gör du lika i verkliga livet?

 28. Men, Tian vart har du sett att My har skrivit att hunden är en större lycka än Ludvig?
  Tycker jämt hon skriver lovord om L! Du sitter verkligen å letar fel! Och läser inläggen, utan att förstå! Märkligt att du, alltid skriver elaka kommentarer. Du skriver liksom aldrig nått trevligt! Eller? Undrar bara?Har du någongång skrivit en peppkommentar/trevlig kommentar?
  Lätt å sitta bakom en skärm å spy galla! Gör du lika i verkliga livet?

 29. Monica jag har visst skrivit peppande kommentarer, bl.a när My hade ont om pengar. Jag sa att om det hjälpte att vi klickade mer på hennes blogg för att hon skulle tjäna pengar på det sättet, så kunde jag göra det.
  Om det är så så har jag bidragit med en del genom att dra läsare till mina kommentarer?
  Fiffigt va!

 30. Monica jag har visst skrivit peppande kommentarer, bl.a när My hade ont om pengar. Jag sa att om det hjälpte att vi klickade mer på hennes blogg för att hon skulle tjäna pengar på det sättet, så kunde jag göra det.

  Om det är så så har jag bidragit med en del genom att dra läsare till mina kommentarer😉
  Fiffigt va!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...