3 veckor som verkligen flugit förbi… Det går fort när man har roligt!

Beachworkout & paddelboard!

Idag för tre veckor sedan körde vi träning på Cabopino beach 🔥💫 Dessa veckor har flugit förbi! Så otroligt mycket som hänt 😅 Å ena sidan känns det som om jag ”gjort ingenting” . Men när jag tittar på schemat, bläddrar bland bilderna osv….. Så inser jag hur mycket jag gjort 🙈😅


Hösten, studion, skolan, och livet är i full rullning! 🍂❤️ Ludvigs skolstart har gått jätte bra. Han har vara ca 2 veckor kvar med gips☺️ Min studio kommer inom kort att erbjuda en helt ny tjänst…. 💪🏻💫

Rehabilitering och min egen träning går framåt och jag har roligt under tiden 💪🏻🏋️‍♀️🏔💫


Även om jag jobbar mot mål och delmål så är det minst lika viktigt att ha kul långa med ”resans” gång ☺️ Det brukar jag påminna mina klienter ganska ofta om….. NJUT av framsteg, utveckling och den bedrift man har för att skapa nya rutiner tex…,


Jag ser SÅ mycket fram emot allt skoj som händer i höst!

Fler träningshelger kommer dyka upp, jag släpper även i veckan in ett begränsat antal PT klienter till My Wellness Studio Stockholm som ligger intill Vasaparken för personlig träning 💪🏻 ( Erbjudande kommer inom kort!)

Jag har även 3 platser för online coachning 😊

Så om du är sugen på att komma igång med träningen efter semester… eller helt enkelt vill ta träningen till nästa nivå!

Då går du in och anmäler dig HÄR 👈🏻☺️ Så kontaktar jag dig under morgondagen!

/ My Martens

4 Komentarer

  1. Jag är inte negativ till vare sig det ena eller det andra här, men p g a vad du tidigare skrivit om mat, att du inte är så ”intresserad” och att du inte lagar så mycket och att när du lagt ut om drycker, kost osv så har det ju då ofta varit samarbeten.
    Är dina kostförslag i samarbete med nån / nåt eller är det nåt du utarbetat själv?

  2. Jag är inte negativ till vare sig det ena eller det andra här, men p g a vad du tidigare skrivit om mat, att du inte är så ”intresserad” och att du inte lagar så mycket och att när du lagt ut om drycker, kost osv så har det ju då ofta varit samarbeten.
    Är dina kostförslag i samarbete med nån / nåt eller är det nåt du utarbetat själv?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...