Tar tillbaka det! Jag är inte redo för hösten!

Alltså den där dagen!!! SOM jag längtar tillbaka till Marbella och Mikes gym 😭😭

Jag hörde mig själv säga att ”jag är redo för hösten” till några bekanta…. 🍁 🍃 🍂. Meeeen så fel av mig! 🤣 Jag försökte nog snarare mentalt övertyga mig själv om att jag är redo för hösten…., 😌🍂 Men icke!

Längtar efter soool och värme!🤣 Två dagar med regn och jag fick panik!

2 Komentarer

 1. Fin bild! Vad snygg och brun du är.
  Du har verkligen varit ute mycket den här sommaren. Ja visst är det härligt med värme, sol och bad.
  Vet inte om du har badkar hemma men det kan också vara mysigt ta ett varmt skönt bad under hösten.
  Det kan vara skönt också med höst, komma in i rutiner, skolorna är igång för barnen på dagarna och det finns inte så mycket krav och måsten på hösten. Massor med ansiktsbehandlingar och spakurer kan man göra. På sommaren är det för varmt att ligga under ett varmt täcke och få en ansiktsbehandling Plus massor med behandlingar får man inte sola efteråt. Nu på hösten är det bara att köra på. Jag har knappt gjort en behandling på evigheter. Men tänkte i höst ska jag ta några stycken. Ser fram emot det och att kura ihop sig i soffan, massa bra serier börjar på hösten. Bulla upp med kaffe ☕️ och något nyttigt ?? beundrar alla som gör egna dadelbollar och massa nyttigt snacks och smoothies ?

 2. Fin bild! Vad snygg och brun du är.
  Du har verkligen varit ute mycket den här sommaren. Ja visst är det härligt med värme, sol och bad.
  Vet inte om du har badkar hemma men det kan också vara mysigt ta ett varmt skönt bad under hösten.
  Det kan vara skönt också med höst, komma in i rutiner, skolorna är igång för barnen på dagarna och det finns inte så mycket krav och måsten på hösten. Massor med ansiktsbehandlingar och spakurer kan man göra. På sommaren är det för varmt att ligga under ett varmt täcke och få en ansiktsbehandling Plus massor med behandlingar får man inte sola efteråt. Nu på hösten är det bara att köra på. Jag har knappt gjort en behandling på evigheter. Men tänkte i höst ska jag ta några stycken. Ser fram emot det och att kura ihop sig i soffan, massa bra serier börjar på hösten. Bulla upp med kaffe ☕️ och något nyttigt 🤣😃 beundrar alla som gör egna dadelbollar och massa nyttigt snacks och smoothies 😃

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...