Alltså den där dagen!!! SOM jag längtar tillbaka till Marbella och Mikes gym 😭😭

Jag hörde mig själv säga att ”jag är redo för hösten” till några bekanta…. 🍁 🍃 🍂. Meeeen så fel av mig! 🤣 Jag försökte nog snarare mentalt övertyga mig själv om att jag är redo för hösten…., 😌🍂 Men icke!

Längtar efter soool och värme!🤣 Två dagar med regn och jag fick panik!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (1)
  • Anna

    Fin bild! Vad snygg och brun du är.
    Du har verkligen varit ute mycket den här sommaren. Ja visst är det härligt med värme, sol och bad.
    Vet inte om du har badkar hemma men det kan också vara mysigt ta ett varmt skönt bad under hösten.
    Det kan vara skönt också med höst, komma in i rutiner, skolorna är igång för barnen på dagarna och det finns inte så mycket krav och måsten på hösten. Massor med ansiktsbehandlingar och spakurer kan man göra. På sommaren är det för varmt att ligga under ett varmt täcke och få en ansiktsbehandling Plus massor med behandlingar får man inte sola efteråt. Nu på hösten är det bara att köra på. Jag har knappt gjort en behandling på evigheter. Men tänkte i höst ska jag ta några stycken. Ser fram emot det och att kura ihop sig i soffan, massa bra serier börjar på hösten. Bulla upp med kaffe ☕️ och något nyttigt 🤣😃 beundrar alla som gör egna dadelbollar och massa nyttigt snacks och smoothies 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *