Att säga nej till andra, men Ja till mig själv.

Att säga NEJ till andra och JA till sig själv. Utan att känna sig dum 😅

Det är inte helt enkelt, Jag övar på det!
Jag hade sedan länge tänkt åka ner till en av mina absolut bästa vänner som snart fyller jämt ( Sara ❤️) .

Men det gick inte denna gång. Hur mycket jag än ville, så tog det emot. Jag grät en skvätt innan jag förlikade mig vid det.

Idag är jag inbjuden till ett fantastisk roligt event med både yoga, träning, spa, massage och övernattning tillsamman med the Healthybox 💖🙏🏻

Men huuuuur gärna jag än skulle velat vara med, så var jag tvungen att tacka nej ändå. Jag måste ”ladda upp” batterierna.

Detta är TVÅ exempel av många.
Jag måste använda ”syrgas masken” för att få detta att fungera, för att orka vara den starka mamman till min Lilleman som jag vill vara 💪🏻❤️


Ni vet att jag övar på att hålla balansen mellan aktivitet och vila…. Just nu är det en tunn, tunn lina jag balanserar på 😅. När energin är tillbaka så är min specialité att köra på i 280, Vilket jag såklart inte ska göra 🙈
.
.
. Jag har en daglig kamp med mitt stresspåslag, och att få mitt nervsystem att att fungera optimalt ingen…. Jag vill en sak, och kroppen en helt annan.
Tröttheten är jag så trött på att jag knappt vet om jag ska skratta eller gråta… Jag skrattar såklart 😂
.
.
Jag mår bättre än på länge!🔥💪🏻💫 Kroppen svarar, energin kommer tillbaka och jag ser ljuset. Men, så fort jag går liiite över gränsen så slår det tillbaka.
.
.
Efter mitt träningsevent sov jag i 19 timmar, – hämtning/lämning i skolan. 3 dagar tog det för mig att vara ” tillbaka på banan” igen 😅. 1 vecka att fungera ”normalt” 🙈. MEN även detta räknas som framsteg!

Vissa dagar på gymmet så kommer jag inte upp i intensitet, utan istället får jag fokusera på att ta mig igenom mitt rehab program överhuvetaget. Ena sidan inom mig blir frustrerad, andra sidan VILAR i att det är okay…..

Alla framsteg räknas. Även små steg 😉.

Att vara sjuk på insidan syns inte. Ibland önskar jag att det fanns ett bandage där det står Rehab/utmattat/hjärntrött eller liknande 🤕! För att slippa förklara/känna sig dum! 😂❤️

-Oavsett vilken ”resa” du kämpar med, så vill jag undersöka att du är inte ensam💪🏻

Ha en fin dag! ❤️

/ My Martens

14 Komentarer

 1. Varje gång du ”är tillbaka” så kör du på så hårt att du inom en snar framtid är nere igen. Det skulle vara bra att du hade en låg växel hela tiden, under en längre period men att gå på det du skriver bland sociala medier, så låter det som att du hela tiden har högväxel. Ta hand om dig My ?

 2. Varje gång du ”är tillbaka” så kör du på så hårt att du inom en snar framtid är nere igen. Det skulle vara bra att du hade en låg växel hela tiden, under en längre period men att gå på det du skriver bland sociala medier, så låter det som att du hela tiden har högväxel. Ta hand om dig My 💛

 3. Man är aldrig ensam.
  Det är bra ( på mer än ett sätt) att du tackar nej till olika besök och event.
  Tids nog kanske du kan ”köra på” igen men fram till dess och även då så räcker det med 80 istället för full gas.
  Till dig som skriver att Jonas ska avlasta henne så undrar jag vad du menar ?
  På vilket sätt kan han avlasta My med det hon har åtagit sig att göra?
  Varje människa är ju sin egen men jag tror nog han gör vad som kan och behövs.
  Om inte.., så är det väl ändå inte nåt vi behöver lägga oss i.

 4. Man är aldrig ensam.
  Det är bra ( på mer än ett sätt) att du tackar nej till olika besök och event.
  Tids nog kanske du kan ”köra på” igen men fram till dess och även då så räcker det med 80 istället för full gas.
  Till dig som skriver att Jonas ska avlasta henne så undrar jag vad du menar ?
  På vilket sätt kan han avlasta My med det hon har åtagit sig att göra?
  Varje människa är ju sin egen men jag tror nog han gör vad som kan och behövs.
  Om inte.., så är det väl ändå inte nåt vi behöver lägga oss i.

 5. Jag tycker du är så stark. Jag är i en svacka nu och orkar som mest gå och handla. Inget kul alls. Ta hand om dej och din fina son och söta hunden.😊

 6. Du måste säga nej till alla dessa event om du inte ska braka rätt in i väggen ganska snart annars. Det är ju inte helt lätt att vara ensam mamma på heltid heller.
  Sonen behöver stadga i sitt liv, inte en mamma som ”flyger och far” så ofta. Vet att du gör så gott du kan men om du inte förstår, att du som är så skör, inte ska hålla på så som du gör. Ta det lugnare och gör ditt liv lugnare så kommer du. på sikt, att må bättre snart.

 7. Du måste säga nej till alla dessa event om du inte ska braka rätt in i väggen ganska snart annars. Det är ju inte helt lätt att vara ensam mamma på heltid heller.
  Sonen behöver stadga i sitt liv, inte en mamma som ”flyger och far” så ofta. Vet att du gör så gott du kan men om du inte förstår, att du som är så skör, inte ska hålla på så som du gör. Ta det lugnare och gör ditt liv lugnare så kommer du. på sikt, att må bättre snart.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...