Heeej! PW, kiropraktor, plantering och utslag!

Inlägget innehåller reklamlänk

Hej! Började dagen med en skön 1h promenad i ett behagligt tempo… Jag är vääääödigt ”personlig” på mina IG- storys istället nu. För er som känner för det… In och lyssna där☺️

Där pratar jag bla om att vara helt osminkad trots att huden gör revolt ?? Sjukt jobbigt för min självkänsla …, Men viktigt att visa att allt inte är så ”perfekt” som man kan tro på sociala medier…

Jag kör medicinskt hudvård. Hur konstigt det än låter så agerar huden precis som vi vill just nu ???. När det gått några veckor sedan förra behandlingen så brukar ”bakslag” komma. Det är hudens sätt ett reagerar. Detta i kombination med att jag lagt om kosten gör att den rensar, och byggs upp inifrån och ut..

Lena på KROPPSKLINIKEN ?? har förberett mig på detta… Så det oroar mig inte det minsta ??

MEN, att filma, pga och visa mig som en ”prickig korv” tar emot lite grann… Så det satt långt inne innan jag kunde publicera denna bild och filma och prata om det på min IG-story ☺️

Som ni ser började min PW hemifrån sedan har jag gått runt i området där vi bor. Mysigt att se nya ställen varje dag ☺️

Jag gick i drygt 1 h, som blev drygt 6 km. Dvs i ett lugnt och behagligt tempo…. ??

Hur fint?! ??

Igår var jag hos min Kiropraktor för första gången . Niklas , som du kanske känner igen från Instagram som ( @sls_niklas ) . Han ska hjälpa mig med rörlighet och att komma tillbaka efter mitt ”lilla” bakslag. Det var som sagt först gången. Jag har fått hemläxa och träningsvärk sedan igår ?

Jag gillar honom skarpt! ???

Nu ska jag iväg för att hitta ”vildvin” . Jag har fått inspiration av min granne och vill täcka mitt staket med något slingrande…..

Så, vi hörs senare!

/ My Martens

12 Komentarer

 1. Hej. Jag har själv rosacea sedan många år . För ca 5 år sedan gitrade jag Dahls skincare. De har superbra produkter som har gjort mig helt symtomfri . Det tog ca 1 månad för min hy att bli läka. Magiskt. Väl värt att prova.

 2. Rådhusvin är finare, blir otroligt fint på hösten med vackra färger och små blå druvklasar.
  Bambu kan jag också rekommendera.
  Var rädd om dig/K

 3. Oj ja det där med huden i ansiktet. Känner igen mig mycket. Det är inte att vara fåfäng, utan bara inget kul att visa sig med utslag i ansiktet. Det är sååå sjukt jobbigt.
  Ofta när man går på ansiktsbehandling, så ser man värre ut ett tag efteråt, men det är så det måste vara. Huden rensas och förnyas. Men det är skitjobbigt ändå. Du är så snygg, trots tillfälliga utslag, solbränd och snygg ?
  Duktig är du också som orkar gå långpromenader ( lååånga promenader ) själv gick jag 20 min promenad och är glad jag kom iväg. Ibland tar det emot. Ha en bra dag ☀️☕️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...