Inlägget innehåller reklamlänk

Hej! Började dagen med en skön 1h promenad i ett behagligt tempo… Jag är vääääödigt ”personlig” på mina IG- storys istället nu. För er som känner för det… In och lyssna där☺️

Där pratar jag bla om att vara helt osminkad trots att huden gör revolt 👆🏻 Sjukt jobbigt för min självkänsla …, Men viktigt att visa att allt inte är så ”perfekt” som man kan tro på sociala medier…

Jag kör medicinskt hudvård. Hur konstigt det än låter så agerar huden precis som vi vill just nu 😂👆🏻. När det gått några veckor sedan förra behandlingen så brukar ”bakslag” komma. Det är hudens sätt ett reagerar. Detta i kombination med att jag lagt om kosten gör att den rensar, och byggs upp inifrån och ut..

Lena på KROPPSKLINIKEN 👈🏻 har förberett mig på detta… Så det oroar mig inte det minsta 🙏🏻

MEN, att filma, pga och visa mig som en ”prickig korv” tar emot lite grann… Så det satt långt inne innan jag kunde publicera denna bild och filma och prata om det på min IG-story ☺️

Som ni ser började min PW hemifrån sedan har jag gått runt i området där vi bor. Mysigt att se nya ställen varje dag ☺️

Jag gick i drygt 1 h, som blev drygt 6 km. Dvs i ett lugnt och behagligt tempo…. 🙏🏻

Hur fint?! 👆🏻

Igår var jag hos min Kiropraktor för första gången . Niklas , som du kanske känner igen från Instagram som ( @sls_niklas ) . Han ska hjälpa mig med rörlighet och att komma tillbaka efter mitt ”lilla” bakslag. Det var som sagt först gången. Jag har fått hemläxa och träningsvärk sedan igår 🤣

Jag gillar honom skarpt! 🌟👌🏻

Nu ska jag iväg för att hitta ”vildvin” . Jag har fått inspiration av min granne och vill täcka mitt staket med något slingrande…..

Så, vi hörs senare!

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *