Paus ifrån blogg. Våran helg i bilder med familj, nära och kära ….

Hej på er!

Nu har jag varit offline ett par dagar från bloggen igen ?

Denna gången bara för att jag varit ledig och njutit av att inte ha några ”måsten” att följa . Vi har haft en riktigt lugn och skön helg… Återhämtning på alla plan ??

Jag har fortsatt med mitt kostschema, min lågintensiva träning och mina promenader. Kroppen svarar bra ????

Vi har varit hemma.

Ludvig har börjat leka med en nyinflyttad granne. Som är preciiiis lika gammal. Jag är SÅ glad att dom senaste veckan ”funnit” varandra ❤️ Deras föräldrar är super trevliga, och lilla Svea har fått en kompis i Ludvigs kompis storasyster på 11 år ?

Utöver det så har vi haft Jonas syster med familj på besök!

Vi tog med dom till Stenladan som har grillbuffe och ligger gångavstånd hemifrån… ?

Ludvig och hans ”bonus kusin” hade sååå kul ihop! Spontant så blev det att han sov över hos oss. Vilket var jätte spännande för båda pojkarna ☺️

Dagen efter skjutsade vi hem bonus-kusinen och åkte ut till Jonas systers landställe ca 1 h drygt från oss ☺️ Där åt vi helgrillad kyckling, och ungarna hade vattenkrig ?

Igår var jag i stan halva dagen. PT kund i studion…. Shopping med Jesper och Lisa ( Jesper är min fotograf och även online coachning kollega) jag köpte lite nya ”leksaker” ?

Sedan följde dom med oss hem och sov över ☺️

Vi alla går på kostschema så det blev grillad kyckling, , sallad och klyftpotatis som vi gjorde i ”airfryer” ( vet inte om det stavas så ?) . Jag fick den av Jonas och Ludvig i morsdag present! Vi gjorde klyftpotatis helt utan olja som blev sjukt god! ? Gott, billigt, snart, nyttigt och enkelt ?

En rolig och kreativ dag för vi satt uppe till midnatt och smidde planer…. Det är nämligen så att som ni redan vet så brukar Jesper vara med och plåta på våra träningsresor. Men jesper och Lisa är båda två licensierade PT och kostrådgivare ??? Dom har precis lanserat en gemensam online coachning sida ?. Den och med i höst kommer båda finnas på plats i studion för att ta emot ett begränsat antal fysiska klienter ☺️ ( Studion ligger intill Vasastan, centralt i stockholm nära till T-bana )

Nu ska jag in till stan… Ska köra mitt första pass med Niclas, min kiropraktor ☺️ – Vi hörs sen!

/ My Martens

5 Komentarer

 1. Så roligt se att du mår bra med älskad familj, vänner, husdjur & jobbplaner! Du är så väl värd det efter er kamp och isolering med Covid, sonens infektioner, hudproblem, flytt studio/privat mm. Verkar som du landat.
  Snälla My var rädd om dig!
  ALLT GÅR! Men inte i längden. Du har överpresterat under flera ÅR vilket inte repareras på en kafferast!
  Du är superstark, snygg ❤ och smart (lite avis – men är äldre tant så jag tar det ?)!
  Snälla bränn inte ljuset i båda ändar + runt om – för du är på G! Hälsa och jobb löser sig bara du skyndar långsamt -1 sak i taget. Förstår och känner igen känslan när ens barn hittat en eller flera kompisar! Beredd ta ner månen- eller hur!? Barn är prio 1 och du är bästa mamman! Underbart han fått kompis/kompisar nu – innan skolan börjat. Ger honom självkänsla, trygghet och glädje!
  Försök prioritera DIG och det du vill o behöver, t ex när sonen är hos sin pappa.
  Hoppas hela familjen, vänner, Svea och missarna njuter av n fortsatt härlig sommar!
  Önskar er fortsätt lycka till och ännu en gång: Var rädd om DIG!
  Kram ❤

 2. Härliga somriga bilder ☀️? du är så snygg ❤️ Solbränd ? och fin!!
  Känner också igen känslan, som mamma, vad glad man blir när det finns nya kompisar till barnen i närheten som man kan leka med. Det är guld värt ⭐️? Du är bästa mamman till din son. Vad roligt att ni varit ute och ätit och fixat själva massa gott och nyttig mat. Superhärligt! Ta en dag i taget. Ha det bra. Kram ?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...