Grattis Julia! snökaos 13 maj?!

Inlägget innehåller reklamlänkar?

Detta är en av mina närmaste vänner Julia ? Min ”sigtuna granne” . Vi har äntligen träffats nu, och umgås utomhus och på distans ☺️ Idag är ingen vanlig dag…. idag är det nämligen hennes födelsedag ? Så HIPP HIPP HURRA för Julia idag ? ?

Jag lämnade Ludvig i skolan och körde ut till sigtuna. Där jag mötte upp en annan väninna och vi tog med henne till RC. Vi var i stort ser själva och höll avstånd till allt och alla vi såg… ☺️ Där ute i sigtuna så känns det mer först än mitt inne i stan faktiskt… Vi fikade, sjöng och umgicks en stund ☺️ – Sååå mysigt! På RC äter man alltid kardemumma bulle! Det är sen gammalt ?

Sen vidare hem…. ☺️ Jobb med mina online klienter och egen träning innan jag hämtade Ludvig . Vi gick till våran lokala Djuraffär ( Vasa Zoo). När vi flyttade in så fick vi ett välkomst- häfte med massa olika erbjudanden. Bla ett erbjudande hos Vasa Zoo som passade mer än bra! ? Så Ludvig och jag gick dit och shoppade lite grejer som ”lillan” kommer att behöva. Den gulliga tjejen i butiken har gett tips och råd, så nu är vi verkligen redo ☺️

Ni vet att jag är stolt ambassadör för ROSENSERIEN ? Jag kan berätta att dom i dagarna har släppt en helt ny ansiktsmask! ??Jag längtar tills mina kommer hem!! ? Använd koden martens25 så kan du också prova dom…. In och shoppa HÄR ?? (koden gäller även på övrigt sortiment )

Nu blommar det på innergården ? Men det mest komiska var att det blev snöstorm imorse ?? ⛄️ -HUR galet?! Det är ändå i mitten av maj!

Såhär ligger mina kissar alltid… gosar och myser ?

Jag undrar om ”lillan” kommer gå goda med henne….. ??

Jag fick hem nytt skal och QI laddare från Ideal of Sweden ? Ni vet att koden mymartens15 fortfarande är aktiv …. in och kika HÄR ??

14 Komentarer

  1. Grattis till tillfrisknandet. Så skönt. Älskar när ni infl. har rabattkoder. Jag tackar i alla fall för det. En fråga. DU kan inte göra lite samarbeten med rabatter hos kidsbrandstore, lyko, INREDNINGSställen som inte är dom dyraste osv. Skulle vara jättekul. Älskar inredning.

  2. Åh, blir alldeles varm i hjärtat när jag ser bilderna på Sture och Stina. Så söta och så mycket kärlek och tillgivenhet dom visar varandra.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...