Inlägget innehåller reklamlänkar💫

Detta är en av mina närmaste vänner Julia 💞 Min ”sigtuna granne” . Vi har äntligen träffats nu, och umgås utomhus och på distans ☺️ Idag är ingen vanlig dag…. idag är det nämligen hennes födelsedag 💞 Så HIPP HIPP HURRA för Julia idag 🎂 🎈

Jag lämnade Ludvig i skolan och körde ut till sigtuna. Där jag mötte upp en annan väninna och vi tog med henne till RC. Vi var i stort ser själva och höll avstånd till allt och alla vi såg… ☺️ Där ute i sigtuna så känns det mer först än mitt inne i stan faktiskt… Vi fikade, sjöng och umgicks en stund ☺️ – Sååå mysigt! På RC äter man alltid kardemumma bulle! Det är sen gammalt 😉

Sen vidare hem…. ☺️ Jobb med mina online klienter och egen träning innan jag hämtade Ludvig . Vi gick till våran lokala Djuraffär ( Vasa Zoo). När vi flyttade in så fick vi ett välkomst- häfte med massa olika erbjudanden. Bla ett erbjudande hos Vasa Zoo som passade mer än bra! 🐶 Så Ludvig och jag gick dit och shoppade lite grejer som ”lillan” kommer att behöva. Den gulliga tjejen i butiken har gett tips och råd, så nu är vi verkligen redo ☺️

Ni vet att jag är stolt ambassadör för ROSENSERIEN 💚 Jag kan berätta att dom i dagarna har släppt en helt ny ansiktsmask! 👆🏻Jag längtar tills mina kommer hem!! 😍 Använd koden martens25 så kan du också prova dom…. In och shoppa HÄR 👈🏻 (koden gäller även på övrigt sortiment )

Nu blommar det på innergården 💞 Men det mest komiska var att det blev snöstorm imorse 🤣😂 ⛄️ -HUR galet?! Det är ändå i mitten av maj!

Såhär ligger mina kissar alltid… gosar och myser 💞

Jag undrar om ”lillan” kommer gå goda med henne….. 😅🐶

Jag fick hem nytt skal och QI laddare från Ideal of Sweden 😍 Ni vet att koden mymartens15 fortfarande är aktiv …. in och kika HÄR 👈🏻

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (11)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.