Jag har sååå mycket känslor inom mig…. Av flera anledningar. Självklart för att lilla Svea flytta hem till oss i helgen ❤️💯

-Ren och skär lycka! 😭

Vi låter denna bilden tala för sig självt 😭❤️ OBS glädjetårar!!!!!!! Jag har ju bestämt mig för att göra henne till SVEA🐶

-Stort TACK för alla namnförslag!

Ikväll har Lilleman kommit hem från öland. Jag mötte upp hans pappa i fredags, lämnade och åkte hem…… Det är väldigt omständigt pga av Corona. Men vi gör vårat bästa och hjälps åt.

Corona. Ja, ni vet att vi befunnit oss i en mardröm. Ludvig är fortfarne inte helt återställd . Han är frisk, men fortfarande väldigt trött! Men vi tar en dag i taget, och fröken skickar mig ett sms om jag behöver hämta hem honom tidigare.

Corona har satt mina tanke ur spel. Jag analyserar allt. Det skakade om våran värld på ett väldigt obehagligt sätt. Jag är också ganska trött, och medtagen av situationen. Även om jag själv aldrig blev lika sjuk som Ludvig….

Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Majoriteten är positivt. Men jag är inte på topp. Jag känner mig trygg i mig själv, och har landat o vissa bra beslut.

Jag ska dela med mig av dessa när jag får lust och ork. Som du kanske märker har jag varit ovanligt lite aktiv här inne… Ett medvetet val. Jag har behövde dessa dagar 🙏🏻

Just nu ville jag kika in och säger hej 👋🏻 Jag har INTE glömt er…… Vi hör snart igen…. Stor kram ❤️

/ My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (18)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.