Laddar upp inför första gym-passet på veckor …

Pannkaks brunch

Sovmorgon…… Lång men lugn PW. Sedan en välförtjänt brunch?( läs tidigare inlägg om proteinpankakor HÄR )

Proteinpankakor , färska bär och jordnötssmör ? Nu vila lite innan gym och kanske skridskoåkning ????

Jag tänkte nämligen visa studion för Ludvig första gången, och köra ett lite ”kom-igång-pass” med honom. ☺️ Sen har vi ju Vasaparken utanför dörren… Så Victor med skridskor så att han får öva på det. Ni kanske minns att jag skrev att han var som ”Bambi” på hal is härom dagen…. Nu är det svart dags igen, med klassen… Så jag tänkte att vi kunde öva lite tillsammans☺️

-Vad gör du idag?

Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

Min Pw började hemma, sedan förbi Hornsbergsstrand och bort och vända vid kristinebergs klipporna ? Det regnade heeela vägen!

Jag laddade ner appen när jag gått stund… Tänkte att jag skulle börja använda den …

MEN, finns det ingen på svenska? Eller är det en inställning i appen? ? 4.28 Miles är ca 6.9 km. Det fick jag googla mig till ? -Tips någon?

Denna lördag ska bli en lugn och skön lördag. Vi tar den som den kommer….. och jag ser fram emot att lyfta lite vikter ?? Samt att låta Ludvig träna med mig ?️‍♀️

– Hörs sen!

Kram kram

/ My Martens

8 Komentarer

  1. Ja men åka skridskor ska man väl kunna liksom att cykla, bara att träna/öva. Varför åker du inte skridskor med din son eller du kanske också är som Bambi ?
    Mysigt att göra saker tillsammans

  2. Jaja självklart! Alla måste också kunna åka skateboard, rida, åka slalom, snowboard, klättra upp i ett 5 m långt rep, köra bil, alla tar väl körkort? Annars har man väl fel nånstans? Motorcykel höll jag på att glömma, det måste alla kunna köra också, för att inte tala om traktor, grävmaskin, långtradare… Är det nåt mer viktigt jag glömt? Jag hoppas för guds skull att du kan allt detta i alla fall ulle. Annars är du ju helt oduglig som människa, jag skulle aldrig anställa en sån som du, kan ju inte görs nån nytta alls i samhället om du inte kan allt detta.

  3. Varför ska man kunna åka skridskor? kanske inte lika alldagligt som att cykla och inte lika vanligt man lär sig eller har tillgång till när man bor i södra delen av landet, men öva kan man så klart alltid om man vill lära sig.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...