God morgon!

Min gröt idag…. Havregryn frysta hallon, jordnötssmör, och en skvätt mandelmjölk 😍

Innan frukost, sovmorgon och PW. Min PW är ju min Cardi som komplement till styrketräningen…. Men den är också mycket mer än så för mig. Den gör hela min dag. Att få rensa skallen, bli av med stress och vända negativa tankar till positiva 💫

Har hittat “min” rutt nu. Så vackert 😍

Då min kropp är långt ifrån på banan just nu så fokuserar jag mycket på vila, återhämtning och sömn….

Jag är inne på sista dagarna på antibiotikan, och känner ju hur mycket bättre jag är, om man jämför med förra veckan. 😅 4.58 Miles = 7.37 km.

Ambitionerna var höga igår. Efter min PW, tänkte jag att vi både skulle åka skridskor och sedan gå till studion och träna. Normalt sett JA, igår… Nej 😅 !!

Men vi började med skridskor… Lilleman har inte åkt så mycket innan, så han behöver verkligen öva. Hans klasskompisar är vana vid skridskoåkning och snart ska hela klassen ha friluftsdag med skridskor på schemat 😅⛸

-Kul, men svårt om man som Ludvig åkt 3 gånger i hela sitt liv …

Han föll, och föll och föll…. Men, även det kräver sin teknik😉 Jag måste säga att bara på denna timmen så blev han bättre. Han vågade testa sig fram lite mer. Han skämdes inte över att falla, utan reste sig igen. -Jätte duktig! 🙏🏻💫

Nöjd kille, som också kände sina framsteg tyckte att det räckte för idag…. Han kommer nog få träningsvärk efter denna åktur 😅

Vidare till studion. Den ligger ju intill Vasaparken så vi var så nära att vi ändå gick dit.

My Wellness Studio Stockholm. Första gången som Ludvig såg den, sedan vi målat om, lagt in golv, och frostat rutor med mera…. Men både han och jag var för trötta för att träna 😎

Men jag visade honom. Våra kombinationer så han fick boxas lite på skoj 😊( det tyckte han var jätte kul ! )

Jag körde 2 rundar av knäböj, marklyft och utfall. Med endast stången, UTAN vikt….. Dvs väldigt “lätt” för att vara jag.

Men det räckte mer än väl, och idag när jag vaknade så hade jag träningsvärk 😎

Hela veckan hade jag lovat Ludvig att på lördag skulle han få äta på Prime Burger 🍔

( vi går förbi det påväg till skola )

Hamburgare & pommes 🍔

Och en oreo-shake 😅 Han var såååå nöjd! 🥰😍

Vi satt där och pratade ganska länge efter att han ätit. Själv hade jag rester som väntade hemma…..

Hamburgare ingår inte i mitt kostschema just nu. Så till er som frågor om man kan äta annorlunda gentemot sina barn.

-Ja sjävklart!

Men utan att göra en “grej” av det. När Ludvig frågade om jag inte skulle äta så sa jag att jag inte var så hungrig ännu. ( jag åt mellis senare än honom ) och att resterna väntade hemma ( = matlåda som jag förberett ) . Inget konstigt med det…. Jag beställde in kaffe, och vatten till mig☺️ vi hade det jätte mysigt, sedan gick vi hem…. och jag spenderade resten av dagen i soffan och vilade….. -Helt slut 😂😅😎

-Vad har ni gjort i helgen? Berätta gärna 🙏🏻

/My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (5)
 • Agneta

  Är det bara för mig som bloggen hoppar när jag scrollar?

 • Eva

  Vad mysigt ni har det. Vad bra att Ludvig inte skäms för att trilla när han åker. Övning ger färdighet !
  Kram

 • Julia

  Heja Ludvig! Kan du åka skridskor?

 • Mia

  För det första så känner jag att jag ser att ni har det supermysigt tillsammans. Och som du inser, att som mamma orkar man inte allt alltid. Hur fasen skulle man det eg. i den takt som ens barn vill och önskar, har 3 😉
  Men jag tänker även att då du beskriver din hälso tjänst, hur tänker du? Inga krångligheter och inga konstiga matvanor. Du själv går ju på kostschema. Och JO. tro mig, om inte annat på min profession och utbildning. Dina barn eller i ditt fall ditt barn SER att du äter annorlunda. Min mamma var en jojjobantare och både jag och mina syskon vet det, vad hon än försökte säga eller meddela oss. Tala om för en missbrukares barn att hens förälder inte lever i ett missbruk. Just NU har jag gått ner i vikt av och pga av mig själv för jag kom till det beslutet, alla mina prover var bra. Men jag behövde röra på mig mer och min kropp orkade inte det, jag var sååå fin som jag såg ut förut. Och jag är Såååå fin i dag. För jag har lärt mig att älska mig och min kropp. Jag väger något mer än genomsnittet men jag är en sund människa. Jag tycker du borde läsa Lisa-Marie Nilsson och Stina Wollters böcker. Tror nämligen att du redan är en fin och öppen människa men, som du skulle kunna njuta av livet mer då och tänk dig bara resten av livet, med dina relationer till andra i din närhet och till dig själv. Stor styrkekram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *