I samarbete med Gymgrossisten

Protein pannkakor och uppdatering från sjukstugan

Hej fina!

Alltså jag är så trött på mig själv, sjukstugan, och mina uppdateringar!!! 😂🙈😷🤒 Så jag förstår om du också är det 😂

Statusen är tyvärr oförändrad. Jag är helt slut, feber som inte ger med dig…

Jag tycker dock att smärtan börjar bli mindre, topparna blir lägre 🙏🏻 Så jag tänker att med någon dag till med antibiotika så borde det ge med sig…. Det är fan 1 vecka och 2 dagar sen operation. Jag räknade inte med dessa komplikationer!

Igår lämnade jag Ludvig på flygplatsen, han flög ner till sin pappa. Första gången sedan han flyttade upp. Han hade precis fått ett Mail och en videohälsning ifrån hans gamla klass. Vi svarade snabbt, från flygplatsen med denna bild och att vi skulle svara på all frågor när han kommit hem igen ☺️

Såhär glad blev han över videohälsningen ❤️🙈🙏🏻

“Barnledig & musik-änka”

Så… i helgen är jag “barnledig” och musik-änka. Jonas är iväg med Basic Element på Åland och spelar…… En hel helg för mig själv, med katterna såklar☺️ Jag sover, vilar, och sover igen. Tvättmaskinen snurrar.

När jag blir rastlös så jobbar jag med datorn en stund. Online klinter, kommande inlägg, och annat kul 😄

Men efter lite koncentration och fokus på något så blir jag trött och somnar igen…

Framsteg med tuggandet

MEN, ett framsteg i sjukstugan är att jag lyckades få i mig några protein pannkakor. ( mosade sönder dom som barnmat dock 😂)

Men känslan av att få i mig någonting annat än just flytande föda var ju amazing! 🌟😍

Protein pannkakor – Snabbt, gott och nyttigt 🤤😍

Jag har precis fått hem Star Nutritions Proteinpannkakor, för att testa dom. Jag ÄLSKADE dom! 🤤🌟😍

Så … min lördagsbrunch bestod av Protein pannkakor, färska bär och jordnötssmör 🤤😍🥜Som mamma mitt i livet med fullspäckat schema eget företag, träningsresor, klienter, bokföring, läxläsning och allt annat som ska hinnas med 😅 Så uppskattats smidiga lösningar!

Speciellt när jag samtidig som PT och coach förespråkar att det inte behöver vara tråkigt att äta nyttigt 😉

-Det är nämligen inte så enkelt att få ihop vardagspusslet alla gånger!

-Jag älskade dessa!!! 🥜🤤😍

Så om du precis som jag vill äta nyttigt, ha en enkelt, smidig och GOD lösning hemma så vara MÅSTE du testa dessa! Dom finns just nu att beställa för ett generöst kampanjpris HÄR 👈🏻

( Passa på att beställ flera samtidigt, du kommer älska dom! 😍 😉)

Det är bara fantasin som sätter gränserna på vad du vill ha på….. Men Jag personligen älskar kombinationen av bär och jordnötssmör 😍🤤

Fakta:

Protein Pancake Mix – Nyttiga och smakrika proteinpannkakor från Star Nutrition. Innehåller 50% högkvalitativt protein och inget tillsatt socker!

• 50% protein!

• Utan tillsatt socker

• Högt fiberinnehåll

• Riktigt god smak

• Kan göras som tunna crêpes-liknande pannkakor eller tjocka amerikanska pannkakor 😍

Älskar du pannkakor, men gillar inte vetemjölets tvivelaktiga näringsvärde? Då är Protein Pancake Mix något för dig!

Star Nutritions nya proteinpannkakor är så goda att det är svårt att tro att de även är nyttiga. Varje portion (3–6 pannkakor) ger så mycket som 30 gram högkvalitativt protein men inte ens 200 kcal. De är även helt fria från tillsatt socker😍😍

Protein Pancake Mix kan tillagas både som tunna crêpes-pannkakor och som tjocka amerikanska pannkakor. 

-Oavsett vilket, så är smaken lika god och mättnadskänslan lika hög😉

Pannkakorna går att avnjuta till en lyxig helgfrukost såväl som till lunch och middag. De förbereds på nolltid och det enda du behöver är vatten och lite smör att steka i….

Som sagt, in och beställ dom HÄR 😍

-Me like! ❤️

Nu ska jag återgå till viloläge framför Netflix…. Hörs senare. Tack för att du är finns 🙏🏻

/My Martens

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)
 • .

  Proteinpannkakor innehåll: Unflavoured Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat [mjölk] (innehåller emulgeringsmedel; solroslecitin), glutenfri vetestärkelse, calciumkaseinat [mjölk], äggvitepulver, skummjölkspulver, rismjöl, heläggspulver, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), bakpulver (natriumpyrofosfat, majsstärkelse, natriumbikarbonat), salt, arom.
  Allergiinformation: Innehåller gluten. Producerad i lokaler som även hanterar jordnötter och nötter, och kan därför innehålla spår därav.

  Egengjorda pannkakor: Ägg, valfritt mjöl och mjölk. (finns även att köpa ekologiska ingredienser)
  Tar 1,5 min att blanda en egen smet.
  Renare mat och inte en massa skit i.
  Ge mig en orsak till varför jag skulle välja proteinpannkakor (förutom dina sponspengar)?

  • mymartens

   Hej Gwert!

   Precis som jag skriver, det är ett snabbt och smidigt alternativ. För mig som tränar mycket och räknar på mitt dagsintag så hålla jag koll på vissa saker, mitt intag av fett, kolhydrater och protein =) Dessa pannkakor har högt protein innehåll, dvs mycket högra än i “vanliga” pannkakor, äggvita istället för hela ägg ( = lägre fett fett )

   Så det är min personliga anledning till varför jag uppskattar att ha etta hemma som ett väldigt gott och bra mellanål =)
   Ibland gör även jag vanliga pannkakor, som fika/efterrätt eller min årliga pannkakstårta när Lilleman fyller år =)

   Jga vill inte ge dig någon anledning… Utan jag framhåller MIN anledning, och delar med mig av tipps på saker som fungerar för MIG =)

   Du som läsare kan såklart ignorera de tips som helt enkelt inte tilltalar just dig =)

   Allting som har med både kost och träning att göra är individuellt. Det har med helheten att göra och många saker spelar in… Vad det gäller mina “sponsringar” som du skriver om. Jag gör samarbeten kring det jag tycker är bra, det jag genuint kan stå bakom… Bloggen är ett jobb för mig Ett roligt jobb, där jag kan kombinera det med allting annat som jag gör. Mina sponsorer och samarbetspartner betyder jätte mycket för mig. MEN, jag kan säga att jag tackar nej till ca 85-90% av de förfrågningar som jag gör. Vad det gäller detta, så har Gymgrossisten massa olika saker, redskap till träning, träningskläder, kosttillskott och dessa protien pannkakor som vi äter här hemma =)

   Med vänlig hälsning, My Martens

 • Karin

  Hej My ! Innebär inget tillsatt socker att det inte innehåller sötningsmedel ? Blir ofta fundersam av just dom orden . Avskyr sötningsmedel och det funkar bäst som myrgift ! Ja , det är sant! Krya på dig !

  • mymartens

   Precis, i dett fallet är det så =) Så inget “rent” vitt socker, utan bättre alternativ =) Alternativen brukara vara lite olika. Det finns ju både bättre och sämre sötningsmedel. Det finns även de som lägger till fruktsocker tex =) Tack för omtanken =) Kram

 • Lotta

  Låter jättegott ! Men tyvärr lite för dyra för mig.
  Hoppas du snart blir bättre, inte kul med feber och värk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *