Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Swiss Clinic, Microneedling för hemmabruk =)

I samarbete med Swiss Clinic har jag en rabbattkod som ger dig 20% på hela sortimentet😍

Använd koden mymartens20 vid din beställning, så dras rabatten av direkt ☺️ 

2E425F05-F21E-4DA3-8F62-D631799893AB

Hej finingar💕

Ni som följt mig här inne länge… Ni känner till att jag har Rosacea. Rosacea är en hudsjukdom man aldrig blir av med. Men den kommer och går i skov. För min del blommar den alltid ut i samband med stress… Om livet tex är lite påfrestande i övrigt så slår det till.

Jag har blivit bättre på att hålla balansen så huden är också lugnare… Men det komme fortfarande skov då och då. Tips till er som har rosacea är att INTE ha aktiva produkter, när ni är i skov. Då ska man använda så lite som möjligt och lugnande och återfuktande produkter som är ”snälla” mot den redan irriterade huden.

Genom åren har jag fått en del små ärr av tidigare skov. Plus att jag nu är 30 + och är väldigt mån om att ta hand om mig själv ☺️

Så nu har jag fått testa Swiss Clinic microneedling. Rabattkoden du hittade längst upp gäller dock på hela deras sortimentet. Tandblekningen är ett annat tips från mig till dig 😉

Nu kanske vissa av er inte vet vad det är. Därför delar jag med mig av deras förklaring här:

Fakta: ”Microneedling är en hudföryngrande behandling som kan göras i hemmet eller på klinik. Med hjälp av en Skin Roller (även kallad Dermaroller), som penetrerar huden med en mängd mikronålar och skapar tusentals mikrokanaler, orsakas en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud” 

6724158A-B64A-483C-A2B6-232499CE5D8F

Jag har tidigare gjort både på salong och för några år sedan även använt denna 😄

-Det är en såååå bra metod, och något jag VARMT rekommenderar! 

 Tiden är knapp för mig. Speciellt denna hösten inför Lillemans flytt och innan allting varit klart med det. Så att addera till skönhetsbehandlingar på salonger som ska bokas in… Det hade jag aldrig fått till med mitt fullspäckade schema! 😜😅

Därför uppskattar jag detta hemma-kit som jag kan göra när jag känner att jag har tid. Jag sätter på lite skön musik, tänder några ljus och pysslar om mig själv. För det är ju under perioder som är lite mer hektiska som jag dessutom BEHÖVER unna mig behandlingar som dessa…🙏🏻

8441DE24-13C8-432F-931A-3929ECFE29C7 35AADE7B-8F4E-4E6E-A077-2A25B93D9131

Den är enkelt att använda. Det följer en rengöring som man rengör själva rollern med. Tillsammans med ett serum så är enkelt att applicera, och en bruksanvisning som är jätte lätt att förstå. 

Det som är alla viktigast är att man själv har rengjort sin hud ORDENTLIGT innan användning. Se till att et inte finns några sminkrester kvar ( Viktigt ! )  

Sen rollar jag försiktigt huden med rollern åt olika håll… ( Står tydligt i bruksanvisningen hur du ska göra ) Det blir då tusentals små kanaler som öppnar upp, och i slutändan bygger upp min egen hud på ett fantastiskt sätt!

-Hur bra? 

A02DEC13-1ABC-4A41-93C4-A8D2ACD29D76

Ja kära vänner… Ett tips från mig till dig 😌

Det är dessutom en perfekt present att ge bort till någon som du bryr dig om …

In och läs mer HÄR 👈🏻
och glöm inte använda koden mymartens20 för att få ta del av rabatten på 20% ☺️

Kram kram

/ My Martens 

46 Komentarer

 1. Åhh kan du ha det står att har man rosacea ska man inte använda, då kan jag pröva oxå??Har varit sugen men stannat vid att det stod rosacea

 2. Åhh kan du ha det står att har man rosacea ska man inte använda, då kan jag pröva oxå👌🏻Har varit sugen men stannat vid att det stod rosacea

 3. ? vill inte på något sätt vara negativ men du ser ganska sminkad ut på bilden där du microneedlar. Står ju tydligt att det är viktigt att ta bort allt smink före?

 4. Alltså, njae… Nu måste jag protestera ?Jag har gjort microneedling på salong och man rollar inte huden försiktigt. Det ska bli microkanaler (små skador i huden) av rollerns nålar, med andra ord måste nålarna penetrera huden=tryck behövs! Det känns! Det gör fan ont, om jag ska vara helt ärlig ?, därför får man bedövningkräm innan. Det blöder ofta lite också. Nu blir jag säkert halshuggen av nån för att jag säger emot, men jag överlever. (Och du My kan ju kolla tillbaks och se att jag inte är nån som brukar skriva otrevligheter?)

 5. Tycker det är lite märkligt när du kallar din läsare för finingar, älsklingar och kära vänner, är det verkligen något du menar innerst inne.

  • Hej kina! Ifall inte my svarar dig så har hon påpekat liknande kommentarer som din att det är ju faktiskt inte bara de som kommenterar hon kallar ”finingar” och ”vänner”. Hon har ju en massa fler följare liksom som aldrig kommenterar och det är nog de flesta av dem hon bänder sig till med fina ord misstänker jag?

 6. 🤔 vill inte på något sätt vara negativ men du ser ganska sminkad ut på bilden där du microneedlar. Står ju tydligt att det är viktigt att ta bort allt smink före🤔

 7. Ska inte användas då man har hudproblem enligt hemsidan.
  Företaget låter ju seriöst – Not!
  Kollar inte företagen upp vilka de har samarbeten med ?
  Ett sminkat otvättat ansikte dessutom.

 8. Jag var in och kollade på deras hemsida. Det står att de nu har 20% rabatt på hela sortimentet. Blir det ytterligare 20% rabatt med din kod?

 9. Alltså, njae… Nu måste jag protestera 😊Jag har gjort microneedling på salong och man rollar inte huden försiktigt. Det ska bli microkanaler (små skador i huden) av rollerns nålar, med andra ord måste nålarna penetrera huden=tryck behövs! Det känns! Det gör fan ont, om jag ska vara helt ärlig 😂, därför får man bedövningkräm innan. Det blöder ofta lite också. Nu blir jag säkert halshuggen av nån för att jag säger emot, men jag överlever. (Och du My kan ju kolla tillbaks och se att jag inte är nån som brukar skriva otrevligheter😊)

 10. Tycker det är lite märkligt när du kallar din läsare för finingar, älsklingar och kära vänner, är det verkligen något du menar innerst inne.

  • Hej kina! Ifall inte my svarar dig så har hon påpekat liknande kommentarer som din att det är ju faktiskt inte bara de som kommenterar hon kallar ”finingar” och ”vänner”. Hon har ju en massa fler följare liksom som aldrig kommenterar och det är nog de flesta av dem hon bänder sig till med fina ord misstänker jag😉

 11. Ska inte användas då man har hudproblem enligt hemsidan.
  Företaget låter ju seriöst – Not!

  Kollar inte företagen upp vilka de har samarbeten med ?

  Ett sminkat otvättat ansikte dessutom.

 12. Vad var det som gick snett på resan du skrev att vi skulle läsa i ’nästa inlägg’? Det har kommit två till efter det men jag kanske missat vad det var ?

 13. Jag var in och kollade på deras hemsida. Det står att de nu har 20% rabatt på hela sortimentet. Blir det ytterligare 20% rabatt med din kod?

 14. Vad var det som gick snett på resan du skrev att vi skulle läsa i ’nästa inlägg’? Det har kommit två till efter det men jag kanske missat vad det var 😊

 15. Snälla My du kan väl bara släppa fram de kommentarer som du själv vill ha synliga? För ditt kommentarsfält förstör hela bloggen.

  • Håller med dig men tror dessvärre inte att det blir så många kvar då är ju oftast väldigt tomt härinne annars så de får kanske vara kvar därför, men trist är det att se.

 16. ” VARNING
  Använd inte DermaRoller/ Skinroller på följande hudtillstånd:
  Aktiv acne, eksem, rosacea, psoriasis, irriterad hud, infekterad hud, svampinfektioner, aktinisk keratos (solkeratos), hudcancer, förhöjda födelsemärken, vårtor eller öppna sår”

 17. Snälla My du kan väl bara släppa fram de kommentarer som du själv vill ha synliga? För ditt kommentarsfält förstör hela bloggen.

  • Håller med dig men tror dessvärre inte att det blir så många kvar då är ju oftast väldigt tomt härinne annars så de får kanske vara kvar därför, men trist är det att se.

 18. ” VARNING

  Använd inte DermaRoller/ Skinroller på följande hudtillstånd:

  Aktiv acne, eksem, rosacea, psoriasis, irriterad hud, infekterad hud, svampinfektioner, aktinisk keratos (solkeratos), hudcancer, förhöjda födelsemärken, vårtor eller öppna sår”

Kommentarer är stängda

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...