Catchup med Sabina!

Inlägget innehåller reklamlänk

D508FDB5-AC9C-4678-90D9-A50B4E48288A

Min outfit : Skor HÄR Jeans HÄR  Linne HÄR

Heeeeej! 😍
Jösses vad vardagen greppade tag om mig när jag klivit av båten… I nästa inlägg kan du läsa om VAD som gick ”snett” på Hälsa resan 😂🙈

-Herre gud vilken utmaning!😅
Men, tillbaka i Stockholm, löven faller och jag inser att hösten snart kommer slå om till vinter 🥶 Så jag tänker njuta av de sista solstrålarna och varma dagarna som är kvar, MAXIMALT! 🧡🍁🍂

( snälla snälla hösten, stanna bara liiiite till🙏🏻)

Jag är en person som bara måste vara ute, varje dag! Om solen skiner tar jag med mig datorn och kaffet och sätter mig utanför kontoret på bänken. Frisk luft är såååå viktigt för mitt mående! 🙏🏻
Behöver en promenad varje dag, oavsett väder. Jag gillar att ta min morgon PW innan jobbet, för att ha den ”gjord” och få en bra start på dagen…. Men, jag ogillar mörkret, så därför kastar jag om schemat när det är för mörkt för morgon PW🍁🍂

1952E5A7-3EBB-4595-8E97-418E8820F7E3

Igår hade jag en efterlängtad catchup med min föredetta poddkollega Sabina Dufberg 😍 Alltsp jag hade glömt hur mycket jag gillar denna tjej! Vi har haft podduppehåll och haft fullt upp på olika håll😅

Vi insåg att tiden sprungit ifrån oss, och att vi inte ens kunde komma ihåg när vi sågs sist🙈

-Så kul att äntligen ses!🥰

Sabina jobbar ju aktivt med sina träningsresor & event…. är en fullbokad entreprenör och småbarnsmamma 😅 I love it!
Alltså när ju frågat MIG hur jag får ihop mitt liv, då skulle ni kunna fråga Sabina samma sak 😎 Hon har dessutom ett pågående bygge hemma där hon både bygger pool och yoga studio 😅 Mammor är banne mig bra på multitasking 😉
8B269B3E-0290-4367-8A5F-2E8165806B16

Påvägen hem stannade jag till vid ett blomsterstånd. Ibland kan jag bli sentimental. Fastna framför blommor. Blunda, känna doften, minnena och allt komma över mig😌

Jag är ju trots allt uppvuxen i blomsterbranchen med min pappa som var torg/marknadshandlarna…. Sedan My’s Blommor i 10år. Wow vilka minnen!

Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta….. Men tiden läker banne mig alla sår. Även om ärren alltid kommer finnas kvar, så bleknar även dom 🙏🏻❤️ Det som kändes så svårt, och gjorde SÅ ont 💔 Känns idag helt okay….

110ABF04-DC7A-48F4-8965-5DDE620F322C

Nu ikväll…. Har jag kraschat hemma hos Jonas. Lite mycket att fixa med. Så samtidigt som potatisen ligger i ugnen ( förbereder matlådor) så bloggar jag till er, och betalar räkningar! ( dålig kombo vill jag lova 😂 hehe )

Men, jag har lovat Jonas att logga ut från allt kl 20:00 och att vi ska ha kvalitetstid och filmkväll ☺️

Så nu min kära… Vill jag säga kram & gonatt!
/My Martens

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (21)