INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Från växjö mot Öland!

I samarbete med Lohilo 

577CBEF8-DB2E-42A0-8340-E0FF9F8D54E8

Godmorgon! Söndag och konferensen med Lohilo är slut💕 

Vi har sååå mycket spännande på G, och jag är både glad, stolt och tacksam över att jag hoppat på ”Lohilo-tåget” 🔥🦄 Fick äntligen träffa större delen av alla nya kollegor, och denna helgen har varit GRYM på så många sätt! 

Jag ska snart lämna Växjö och ta en liten roadtrip mot Öland ☺️ 

MEN….. vill passa på att berätta att vi precis släppt dessa grymt sköna träningskläder ☺️ Finns dessutom i 3 snygga färger 😍 

Dom är verkligen sköna med sin lite högre midja, mjuka passform och smickrande sömmar 😉

Använd koden mymartens så får du hela 35% Detta gäller endast idag & imorgon!!! 💫

-så in och kika HÄR 

Kraaaaaam

/My Martens 

34 Komentarer

 1. Hej My!
  Jag tackar för dessa åren som jag läst din blogg, har varit givande med flera av dina samarbetspartners som jag har handlat av då du haft bra rabatter hos dom. Jag mår dåligt av ditt förra inlägg och alla dom elaka kommentarer som framförallt Moa skrev, du valde att inte svara på de frågor som var relevanta. Jag vill inte heller bli kränkt på din blogg. Må väl och ta hand om dig och familjen. Catharina

  • Tönt! Det är la för fasen inte Moa som skapar dålig stämning! Har du läst all andra skitkommentarer??? Eller ställer du dig i ledet med dom som tycker mobbing är okej?!!!

  • Hej då Catharina!
   Hoppas du hittar det du söker på andra bloggar och att du inte blir kränkt. Själv tycker jag att folk slänger sig med kränkt-begreppet lite för lättvindigt och man använder det mestadels när någon har en annan åsikt än en själv eller om man får svar på tal. Men ordets innebörd är en annan fråga nu. Det finns säkert bloggar som passar oss alla!
   Jag själv gillar Mys blogg och jag hoppar över kommentarerna när jag märker att vissa namn eller anonyma är inne och hackar på med samma tugg om och om igen. Ibland tror jag att människor tar sig själva på alldeles för stort allvar och förväntar sig att andra ska göra detsamma. En del agerar bara av illvilja. Hur som helst mobbning är aldrig okej oavsett vad man tycker att man har för anledning att mobba. Det är helt enkelt inte okej och det borde alla vuxna människor veta oavsett vad.

 2. My hur kan du låta den här hemska Moa hålla på och skrivaså mycket elakheter om dina läsare det är ju helt sjukt det människan håller på med varför säger du inte till??? är antal klick och kommentarer viktigare för dig det här är ju inte bättre än de kommentarer du säger du tar bort för
  att de är efter dig personligen eller hur? Är nog bara du som kan få stopp på den här galningen.

 3. Hej My!
  Jag tackar för dessa åren som jag läst din blogg, har varit givande med flera av dina samarbetspartners som jag har handlat av då du haft bra rabatter hos dom. Jag mår dåligt av ditt förra inlägg och alla dom elaka kommentarer som framförallt Moa skrev, du valde att inte svara på de frågor som var relevanta. Jag vill inte heller bli kränkt på din blogg. Må väl och ta hand om dig och familjen. Catharina

  • Tönt! Det är la för fasen inte Moa som skapar dålig stämning! Har du läst all andra skitkommentarer??? Eller ställer du dig i ledet med dom som tycker mobbing är okej?!!!

  • Hej då Catharina!
   Hoppas du hittar det du söker på andra bloggar och att du inte blir kränkt. Själv tycker jag att folk slänger sig med kränkt-begreppet lite för lättvindigt och man använder det mestadels när någon har en annan åsikt än en själv eller om man får svar på tal. Men ordets innebörd är en annan fråga nu. Det finns säkert bloggar som passar oss alla!
   Jag själv gillar Mys blogg och jag hoppar över kommentarerna när jag märker att vissa namn eller anonyma är inne och hackar på med samma tugg om och om igen. Ibland tror jag att människor tar sig själva på alldeles för stort allvar och förväntar sig att andra ska göra detsamma. En del agerar bara av illvilja. Hur som helst mobbning är aldrig okej oavsett vad man tycker att man har för anledning att mobba. Det är helt enkelt inte okej och det borde alla vuxna människor veta oavsett vad.

 4. My hur kan du låta den här hemska Moa hålla på och skrivaså mycket elakheter om dina läsare det är ju helt sjukt det människan håller på med varför säger du inte till??? är antal klick och kommentarer viktigare för dig det här är ju inte bättre än de kommentarer du säger du tar bort för
  att de är efter dig personligen eller hur? Är nog bara du som kan få stopp på den här galningen.

 5. Jag har hittat dagens rim:
  Sluta dreva, börja leva!
  Ta en TOY och försök ha lite skoj!
  Gråter du över en kommentar, ska du kanske ta paus några dar.
  Så kort är ditt liv, försök hitta positiva tidsfördriv!
  Nu kommer säkert drevet att spy, men jag kommer inte att fly!
  Ha en fin kväll, orkar inte med mera gnäll.
  ?

 6. Jag har hittat dagens rim:

  Sluta dreva, börja leva!

  Ta en TOY och försök ha lite skoj!

  Gråter du över en kommentar, ska du kanske ta paus några dar.

  Så kort är ditt liv, försök hitta positiva tidsfördriv!

  Nu kommer säkert drevet att spy, men jag kommer inte att fly!

  Ha en fin kväll, orkar inte med mera gnäll.

  🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

fyra × fyra =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My