INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Framme på Öland igen …

C8E7C265-3017-4E87-B64A-C63C70939F47

Hej! Hoppas helgen har varit bra ☺️

Som sagt, vi var på konferens i helgen. En fartfylld helg med gemensam träning & paddel på Lohilo Fitnessclub i Växjö ☺️ Middagar, mycket info, och extremt mycket skratt! 🙏🏻😂💫

Jag  ska se om jag kan komma över några av bilderna från träningen & anläggningen, så att ni kan få se hur det ser ut. Dom har gjort det SÅ bra! Han som driver det heter Manne är en kampsports ikon,  ☺️  

450B6FF8-149D-40EA-884B-EF3A01882495 F4BDDC74-4427-46B6-9EC9-E4B3867B0186

Även jag drack några glas för första gången på mycket, mycket länge  🥂 -Såååååååå kul!  Några glas, blev till några shots, som sen blev till några drinkar 😎 Vi hade verkligen galet kul och gick vidare ut efter middagen 👯‍♀️

39098701-0F27-4574-8B98-699D3C7E76F9

14481D82-32C7-410C-974B-7AEB86ACFC0E

Nu har vi landat på Öland igen. Det var låååånga köer hem från Öland då det varit den årliga Skördefesten 🍃🍁🍂

Sedan hämtade jag Ludvig hos sin pappa och har sen har vi legat och latat oss på soffan halva dagen ☺️ Jag är INTE van vid sena kvällar, dans och shots 😎 hehe!

Men imorgon är det skola, vardag och jobb igen! 

/ My Martens 

30 Komentarer

 1. Hej My!
  Först vill jag börja med att tacka för att du är en sådan inspirationskälla!? Jag läste det du skrev om alla hemska kommentarer och om den som skrev nästan 2000. Jag kan verkligen inte förstå varför folk måste klaga hela tiden, varför sluta dom inte att läsa bara. Men jag tänker mig att de är bittra över sitt eget liv..det jag inte kan förstå är varför de inte kan inspireras av dig istället. Jag är själv 47 och har vuxna barn och kan inte för mitt liv tänka mig att skriva något sådant. Ja det är väl tur att vi är olika???
  Jag hejar på dig och skit i alla som inte ”håller sig på mattan” så att säga.
  Keep going girl!? Du gör ett bra jobb!
  Kram❤️

 2. Hej My!
  Först vill jag börja med att tacka för att du är en sådan inspirationskälla!💗 Jag läste det du skrev om alla hemska kommentarer och om den som skrev nästan 2000. Jag kan verkligen inte förstå varför folk måste klaga hela tiden, varför sluta dom inte att läsa bara. Men jag tänker mig att de är bittra över sitt eget liv..det jag inte kan förstå är varför de inte kan inspireras av dig istället. Jag är själv 47 och har vuxna barn och kan inte för mitt liv tänka mig att skriva något sådant. Ja det är väl tur att vi är olika😊🙏🏽
  Jag hejar på dig och skit i alla som inte ”håller sig på mattan” så att säga.
  Keep going girl!💗 Du gör ett bra jobb!
  Kram❤️

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

19 − sexton =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My