INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Näthat, varför detta eviga drev???

Nä, nu måste jag ryta ifrån! Från en föräldrar till en annan!

-Skäms på er som sitter och skriver näthat bakom era skärmar 🤬

Barnen gör inte som vi säger!!!! Barnen gör som vi gör!

-Föregå med gott exempel för bövelen!!! 

246DC729-01A1-431D-AF77-1AF394A0095F

” Som vatten på en gås, du skiter i att bemöta kritiken av oss när det gäller din fula kropp”

”vem tror du att du är”

”så jävla misslyckad”

”du borde bli dumpad av Indianen, han förtjänar bättre” 

”lite väl fet för att var pt!! Hahaha” 

”studion finns säker inte fula mytoman! ”

”du är en dålig mamma, hoppas din son slipper dig” 

”Jävla reklamblogg, vem vill ha något som du rekommenderar” 

”så jävla patetisk, du och Anna Book är lika fula och feta”

”äckliga blogghora”  

”stabbiga ben du har din fitta”

”du borde aldrig fått bli mamma! ”

”du kan lika gärna ta livet av dig, det skulle rädda din son” 

”hur går det egentligen, inte dags att ta livet av dig snart din fula mytoman” 

5C03BEB0-E62F-48D8-8309-4BDA4B22BA02

-Låter det trevligt?

Blir du glad av att läsa mina kommentarer? 👆🏻 Nä, knappast. 

Känner du hur det kryper i skinnet av frustration?

-Det gör jag! För vet du vad!🤦🏼‍♀️

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Det förstnämnda tror jag 😂

Majoriteten av er som läser bloggen är kvinnor, något äldre. Många av er har barn.

-Jag är en MAMMA! En tanke som slagit mig är att barnen gör inte som vi säger….. Dom gör som vi gör!

Hur kan ni som driver detta outtröttliga drev mot mig göra detta och ändå känna er bekväma, och tillfreds med er själva?🤦🏼‍♀️

När trolljägarna spårade några av mina ”troll” var dom 45+, MED barn.

-Huuur sjukt!!!! Vilken förälder beter sig så?

Programmet sändes aldrig, men jag fick lugn och ro. En stund. Trollen vet att jag/vi vet. Det räckte. 

-Fattar ni??? Hur sjukt är inte detta?  

Jag bestämde  mig för att sedan lägga locket på. Att ignorera, ta bort och radera. Att inte ge ”trollen” utrymme. Att inte låta, hat, hot, trakasserier komma igenom. Jag har levt efter det, läääänge. 

-Varför? 

Flera anledningar. För att ni är sååååå många fler genuina, snälla och omtänksamma följare. Ni som troget följt min blogg i snart 7-8 år. I med och motgång🙏🏻❤️ 

För att jag inte tycker om när näthatet, tar bort glädjen ifrån er andra….. 

Jag vet att jag just nu är i en period svarat väldigt glest på mina kommentarer. Jag vet att jag bloggat mindre, och varit mindre aktiv på sociala medier. 

-Det finns flera anledningar till det. 

Jag har fått en enorm hatstorm emot mig igen. Men ”enorm” betyder egentligen inte att det är så många. Det betyder att det är några få rackare som däremot tar enorm mycket plats!

Därför har jag också tagit hjälp med att låta någon radera och ta bort, så att både jag och alla ni andra slipper se detta…… 😌 

Men. Anledningen till att jag varit lite tystare än vanligt, inte svarat på alla forum osv. Det är flera. 

För det första.

”Ny på jobbet”. Mycket att komma in i på Lohilo, en sjukt rolig utmaning som jag brinner för av hela mitt hjärta👊🏻💫💪🏻 

För det andra. Studion.

De pt kunder som jag har tid och möjlighet att ha vill INTE synas på sociala medier. Det är lite poängen med liten, charmig provat studio, att kunna erbjuda just det privata. Som pt kund vill man kanske inte exponerars på min blogg!

Längre fram kommer vi att köra bootcamp och pt smallgroup, det är mindre klasser, hiit och funktionell styrketräning. Det är något annat, det kommer ni få ta del av. 

Det tredje är;

En privat utmaning. Ni minns kanske att jag skrev om en situation i skolan. Att jag fullkomligt bröt ihop. Jag går igenom någonting i mitt privatliv som just nu tar all min tid och mitt fokus. 

Det i kombination med Lohilo & studion är mer än eunogh! Lägg då till en blogg, en instagram , en pt- online sida. Jonas, pendling, två katter och en enorm förändring som snart kommer att Ske….

När det är för mycket, vilket för min del är i mitt privatlivjust nu.  Då backar jag.

Jag ”skyddar” mig själv, ignorerar, prioriterat det som GER energi istället för tar energi! Och ärligt talat!!!!!!!

När jag ser vad som ligger i papperskorgen iform av dessa kommentarer  👆🏻och mycket mer. Då blir jag mörkrädd!

Hur kan man gå så långt att man som person sitter och skriver meningar som dessa? En person har skrivit över 1800 negativa/elaka kommentarer, då är man ju banne mig knäpp! 

Nä , hade det inte varit för alla er fina läsare 🙏🏻❤️ Utan er hade jag kastat in handsken för längesen. Men nu, vill jag inte det…

jag tycker om bloggen.

Jag älskar att inspirera, att dela med mig av mina erfarenheter. Att kommunicera med er, att använda bloggen som min dagbok.

Men just precis just nu, så behöver jag erat tålamod. I veckan kommer jag kunna dela med mig av vart min energi gått åt på sista tiden….

Fram tills dess, ge nig liiite andrum 🙏🏻 Jag har bett om hjälp med att fortsätta rensa bort skit som detta 👆🏻 För att slippa se själv och för att ni ska slippa läsa!

Fyll gärna kommentarerna med kärlek, och värme istället 🙏🏻❤️

Nu loggar jag ut igen. Jag befinner mig nämligen på konferens i Växjö och vi ska upp tidigt och kicka igång dagen!

Men du……  Tänk efter en gång eller två innan du sitter bakom en skärm och kastar näthat. För det är inte okay…. inte på långa vägar! 

/ My Martens 

316 Komentarer

 1. Bedrövligt att du måste skriva ett sånt blogginlägg. Jag har sett att kommentars fältet förändrats sista månaden. Du behöver varken förklara eller försvar ditt liv eller leverne för någon. Ta och blocka Ipnr. Hejar på dig!

 2. Bedrövligt att du måste skriva ett sånt blogginlägg. Jag har sett att kommentars fältet förändrats sista månaden. Du behöver varken förklara eller försvar ditt liv eller leverne för någon. Ta och blocka Ipnr. Hejar på dig!

 3. Polisanmäl! Det kanske tar tid och kraft att göra det, men förhoppningsvis kanske det tänder ett ljus hos dom som skriver att det dom gör inte är okej.

  • Polisanmäla???? Ursäkta, men vilken planet bor du på???? På riktigt??? Tror du att polisen har personal och tid att sitta och utreda skit på en blogg???? Läser du inte tidningar, följer du inte med i media, de har för fasen fullt upp med skottlossningar och grövre brottslighet än vad som finns till och med i USA nu med dödsskjutningar var och varannan dag!!!! Det finns ju inte ens poliser till detta idag!
   Om ni ska lämna goda råd, säg du istället att My borde anställa någon som modererar bloggen, och inte godkänner ett endaste inlägg innan det publiceras! Titta på andra kända toppenbloggare, inte ett enda negativt inlägg hos dessa, ex, Perelli, Kenza, m.fl m.fl

 4. Varför ljuger du om min kommentar, jag är inget troll. Så här skrev jag!
  Tian 26 september, 2019 on 07:14Svara
  Som vatten på en gås, ingen reaktion på vad dina läsare skriver trots att du ville ha feedback. Så gör man när man inte bryr sig…
  ****************************************************
  Och så här skrev du!
  ”Som vatten på en gås, du skiter i att bemöta kritiken av oss när det gäller din fula kropp”
  Så det blir svårt att tro dig när du måste hitta på att kommentarerna är värre än dom är för att få sympati.

  • Såg också din kommentar ”Tian” och det ligger kvar dessutom och det står inte som My skriver;

   Tian 26 september, 2019 on 07:14Svara
   Som vatten på en gås, ingen reaktion på vad dina läsare skriver trots att du ville ha feedback. Så gör man när man inte bryr sig”
   Alltså My vad håller du på med det här är ju rena lögner ändra i våra kommentarer för att de elaka ut när de absolut inte är det…….

   • Det är säkert andra som skriver liknande kommentarer, påhejade av varandra. My skriver ju att många är raderade, det är väl ett axplock av dem hon redovisar…

    • Varför vill du försvara någon som uppenbarligen försöker förvränga sanningen?
     Det är fult att ljuga när sanningen går att läsa fortfarande, jag kan också anmäla om hon hotar mig för det är också olagligt.

     • Hahaha…
      Känner du dig hotad?
      Hade det varit mig, alla dina elakheter hade gällt skulle du vara polisanmäld för länge sen. Du är ju sjukligt elak och totalt sanslös.
      Hoppas My anmäler dig snarast möjligt. Om du är så jäkla dum så du då anmäler henne för hot kommer du bli betraktad som den idiot du är. Du kommer säkert bli åtalad för övergrepp i rättssak då.
      Hur kan du ens tro att det är ett hot? Du ska vara glad att du blir förvarnad så det inte bara kommer en stämning.
      //Moa

    • Majoriteten är raderade. Nästan direkt efter att dom skrivits. Det är svårt att ”hålla efter” få jag annars måste stänga av kommentarerna eller ha granskning…. inget av dessa alternativ är att föredra.
     Men nog är det samma personer som utger sig för arr vara många olika ??‍♀️

     • Men snälla nån, anställ en moderator. Inte ett enda inlägg ska läggas ut och godkännas innan en moderator accepterar detta, det är ju exakt så Gynning, Perelli m.fl gör, för att de vill inte ha negativa energier på sina bloggar, det står också att inlägget publiceras först efter granskning, om det så tar en vecka att granska inläggen så får det väl göra det, absolut enda sättet att censurera sin blogg.

     • Hej fina My
      Jag kan ”häva” ur mig nån kommentar någon gång som jag efteråt ångrat men skulle aldrig kommentera någons utseende eller önska livet ur en människa.
      Man kan ha starka åsikter och tycka olika, men det finns ju gränser för vad-man-skriver till en annan människa. Tycker jag.
      Sociala medier verkar vara ett grått filter där folk verkar få ut sin frustration, aggression, hat osv … hua mig! ?
      Skratta eller gråta är ju frågan, skratta för guds skull åt trollen, inte värt att gråta för människor/nättroll som förmodligen går och lägger sig på kvällen och sover gott trots sina elaka kommentarer.
      Verkar liksom som ansvar, empati, respekt osv flugit ur rummet. Ingen av trollen skulle våga säga det om dom mötte dig öga för öga … så därför är det så fegt! ?
      Bra att du ryter ifrån, enough is enough!

   • Din fega ynk!
    Lägga skulden på mobbingoffret.
    My har all anledning att sätta stopp för mobbingen ni 3-5 st håller på med.
    Inbilla er att vi andra inte vet vilka ni är. Det fungerar fint för mig. Jag vet precis vilka ni är.
    Maggans ynkliga lakejer! Säger Maggan ”hoppa” så gör ni det. Ser era löjliga skutt framför mig.
    Det är tydligt vilka som har offerkoftan på. De som mobbat, fryst ut och förtalat My i åratal. Dvs ni.
    //Moa

    • Lugna ner dig Moa, du vet verkligen inte vem jag är.
     Du har väl dina fyra barn att ta hand om, och borde inte hinna hänga på Bloggbevakning och här dygnet runt och vara otrevlig.
     Jag har inte skrivit något olämpligt, så bara sluta att ljuga.

     • Tian
      Varför är du osaklig och försöker trycka till mig?
      Exakt vad har du med omvårdnaden om mina barn att göra?
      Mönstret känns igen… Hmmm ?
      Du kan fullkomligt skita i vad mina barn har eller inte. Du bryr dig heller inte. Bara lite klassiskt försök till härskarteknik.
      Du är den som är otrevlig och totalt renons på socialt samspel.
      Du började med att vara otrevlig. Varför skulle jag öht ägna ett uns av trevlighet på dig. Du får exakt vad du förtjänar!
      Men du är totalt i avsaknad av självinsikt och skyller alltid ditt beteende på andra.
      Synd att man inte kan lagföra dumhet. Bra för dig kanske? Annars skulle du sitta häktad för jämnan!
      Ta lite ansvar någon gång fegis! ??
      //Moa

     • När var jag otrevlig?
      Som du håller på tycker jag synd om My som har ”hjälp” av dig i detta.
      Du borde i lugn och ro läsa igenom vad du har skrivit här idag, och fråga dig själv om det ser sunt ut…

     • Uppriktigt sagt Tian, just det här är ditt problem.
      Din historia på Mys blogg börjar inte med den här tråden. Är du medvetet senil eller tror du på fullt allvar att alla dina påhopp på My är glömda?
      Du är inget offer, ta av dig offerallen och sluta ljug och dra in helt ovidkommande saker.
      Stå åtminstone för vad du/ni håller på med.
      Hur jag framstår här? Återigen irrelevant och ovidkommande. Tror du jag bryr mig vad okända tycker om mig?
      Du vill bryta ner människor, äckligt och vidrigt beteende.
      Du kommer inte att lyckas med mig. Du är ingen! Du betyder bara ” böld på samhällskroppen” för min del.
      Om du inte gillar någon, lämna dem ifred.
      Mobbing och utfrysning är aldrig okej! Och du är inte den som avgör vad mobbing är. Du är totalt olämplig för den uppgiften pga att du är en av mobbarna!
      Sluta läs!
      //Moa

     • Nej, är du totalt intelligensbefriad?
      Jag bestämmer ingenting som rör dig. Det är bara ett tips. Uppenbart mår du inte bra av Mys blogg så varför utsätter du dig för den?
      Gör precis vad du vill din ynkrygg.
      Tyvärr kan man inte bara stänga av papegojor som dig.
      Du är som en tjatig terrier, ska ha sista ordet.
      //Moa

     • Bra att du stannar Tian. Finns risk att jag krossat dig annars! ?
      Varför tror du att någon bryr sig i om hur jag mår? Du bryr dig inte heller! Låtsas inte!
      Jag mår utmärkt när jag står upp för det som är fel. Du är bara löjlig när du försöker förminska det.
      //Moa

     • Jag tycker faktiskt lite synd om dig Moa trots att du skriver så elakt som du gör, du verkar alltså inte ha någon som bryr sig om dig om jag förstått dig rätt.
      Ingen ska behöva må som du gör, det finns bra hjälp att få om du bara söker det på rätt ställe och inte på en random blogg.

     • @ Toan
      Hahaha.. Freudiansk felskrivning… Tror jag minsann… ???
      Varför måste du försöka förminska mig? Du lyckad ju inte särskilt bra.
      Du är korkad. Gå och sov bara!
      //Moa

 5. Ja du My, det är mycket vi inte ser tydligen.
  Mycket som inte är ok alls att skriva.
  Men det vi sett sista tiden är mest att folk tycker att skriver man A ska man skriva även B, eller hellre vänta än att skriva nåt alls.
  Sen gällande studion så är väl andra precis som jag, nyfikna helt enkelt. Har ju varit helt tyst om detta ganska länge.
  Men från såna funderingar till att bli rent otrevlig är steget långt, i alla fall i min värld.
  Personangrepp borde du anmäla.
  Sånt är ALDRIG ok.

 6. Polisanmäl! Det kanske tar tid och kraft att göra det, men förhoppningsvis kanske det tänder ett ljus hos dom som skriver att det dom gör inte är okej.

  • Polisanmäla???? Ursäkta, men vilken planet bor du på???? På riktigt??? Tror du att polisen har personal och tid att sitta och utreda skit på en blogg???? Läser du inte tidningar, följer du inte med i media, de har för fasen fullt upp med skottlossningar och grövre brottslighet än vad som finns till och med i USA nu med dödsskjutningar var och varannan dag!!!! Det finns ju inte ens poliser till detta idag!

   Om ni ska lämna goda råd, säg du istället att My borde anställa någon som modererar bloggen, och inte godkänner ett endaste inlägg innan det publiceras! Titta på andra kända toppenbloggare, inte ett enda negativt inlägg hos dessa, ex, Perelli, Kenza, m.fl m.fl

 7. Hej My!
  Tycker precis som du att det är totalt oacceptabelt att uppföra sig så som många gjort som kommenterar dina inlägg.
  Jag läser gärna din blogg, men kan tycka att det är märkligt att du inte kan ge upplysningar om hur man bokar tid hos dig för PT pass, onlinekurs, och allt annat du frågade oss trogna läsare om. Jag såg framemot att få träna och få rådgivning av dig/er men ingen information går att få tag på, synd tycker jag, känner mig lite lurad. Med vänlig hälsning, Catharina

   • Jag vill ha svar av My hur jag kan boka min träning på studion, inget annat. Jag är övertygad om att My kan ge den upplysningen.
    Med vänlig hälsning, Catharina

    • Hon kanske inte vill ha dig som kund?
     Behöver inte ha med dig att göra utan att hon har så många kunder hon kan ta emot just nu.
     Det är liksom ingen rättighet eller skyldighet att få gå hos My och träna.
     Ett ”icke svar” är också ett svar. Släpp det bara och gå och träna någon annanstans.
     //Moa

 8. Samma sak igen igen igen de långa försvarstalen som låter likadant varje gång. Jag ser inga elaka och påhoppande kommentarer utan raka frågor och konstruktiv kritik som du själv har efterfrågat så många gånger. Gällande din kropp så tycker jag du får ord som ”vackert med kurvor” ”fin” och inte det du själv tar upp här. Du bjuder på något vis själv in till de här frågorna genom att skriva att du ska berätta SNART och sen händer inget låt bli det istället vilket många också har sagt du behöver inte berätta alls egentligen men om du vill så gör det när du kan säga allt och inte bara hälften. Du har också sagt att vi kan fråga om studion sen när man för det så är det fel ? ingen har sagt att du behöver visa bilder på de som tränar det är väl tomt ibland också då kan du passa på eller hur? Hjälp med att ta bort kommentarer när du har ett öppet kommentarsfält förstår jag inte hur det går till så det ska jag inte blanda mig i.
  Nej My sluta med dina cliffhangers som vi är många som har sagt så slipper du allt från frågor till spekulationer om du inte kan klara det.

  • Kina
   Varför läser du en blogg som du så uppenbart inte gillar?
   Du är elak, kylig, hånfull och krävande på ett obehagligt sätt.
   Du är feg och skyller det på My. Skuta läs bara. Det är inget tvång att läsa andras bloggar.
   Du borde skämmas, men det kan du inte för det har du inte förstånd till!
   //Moa

 9. Oj oj My, fy sjutton alltså såna dårar det finns! Man behöver inte undra OM det är något fel på dem som håller på och jagar och hetsar efter dig, det ÄR något fel på dem. En människa som fungerar någorlunda normalt har inte ett behov av att dag efter dag gå in på en blogg bara för att kasta skit på bloggaren. Det står för något annat.
  Det är en osund låsning vid en annan person som ofta grundar sig i en egen känsla av tillkortakommande på något plan. Oftast är det omedvetet för en själv.
  Det finns också ett bekräftelsebehov hos personerna och ett histrioniskt (googla) personlighetsdrag som gör att de har svårt att släppa eftersom de vet att de får uppmärksamhet genom detta beteende.
  Vi som läst din blogg länge ser ju direkt i kommentarerna vem som är igång med det vanliga tjattret. Inget vi bryr oss om nämnvärt faktiskt. Bara att scrolla förbi, men jag förstår att det är tröttsamt och upprörande för dig.
  Det är helt onödigt att ni som nu tar åt er av detta laddar om ert artilleri och börjar skjuta upprörda och spetsiga svar till mig. Jag tar åt mig lika mycket som en gås tar åt sig av vatten. Kunde inte bry mig mindre, så spara på era fingertoppar, gå ut i höstluften och kyl ner er några grader.
  Sköt om dig My och kämpa på! Kram!

 10. Ingen person som mår bra söker fel i bloggar att klaga på. Du är snygg, arbetsam och i farten. Allt dessa personer förmodligen inte själva är. Avundsjukan är en sjukdom som kan driva folk till mycket elakt. Ha det gott My. Kram.

 11. Ta din tid du behöver My. Det säger mer om personer som skriver sådan skit, att man inte mår bra. Sedan tycker jag att det är bra med olika åsikter men det ska vara konstruktivt och på en bra nivå ?
  Ha en fin helg alla ❤️???

 12. Varför ljuger du om min kommentar, jag är inget troll. Så här skrev jag!

  Tian 26 september, 2019 on 07:14Svara

  Som vatten på en gås, ingen reaktion på vad dina läsare skriver trots att du ville ha feedback. Så gör man när man inte bryr sig…
  ****************************************************
  Och så här skrev du!

  ”Som vatten på en gås, du skiter i att bemöta kritiken av oss när det gäller din fula kropp”

  Så det blir svårt att tro dig när du måste hitta på att kommentarerna är värre än dom är för att få sympati.

  • Såg också din kommentar ”Tian” och det ligger kvar dessutom och det står inte som My skriver;

   Tian 26 september, 2019 on 07:14Svara
   Som vatten på en gås, ingen reaktion på vad dina läsare skriver trots att du ville ha feedback. Så gör man när man inte bryr sig”

   Alltså My vad håller du på med det här är ju rena lögner ändra i våra kommentarer för att de elaka ut när de absolut inte är det…….

   • Det är säkert andra som skriver liknande kommentarer, påhejade av varandra. My skriver ju att många är raderade, det är väl ett axplock av dem hon redovisar…

    • Varför vill du försvara någon som uppenbarligen försöker förvränga sanningen?

     Det är fult att ljuga när sanningen går att läsa fortfarande, jag kan också anmäla om hon hotar mig för det är också olagligt.

     • Hahaha…

      Känner du dig hotad?

      Hade det varit mig, alla dina elakheter hade gällt skulle du vara polisanmäld för länge sen. Du är ju sjukligt elak och totalt sanslös.

      Hoppas My anmäler dig snarast möjligt. Om du är så jäkla dum så du då anmäler henne för hot kommer du bli betraktad som den idiot du är. Du kommer säkert bli åtalad för övergrepp i rättssak då.

      Hur kan du ens tro att det är ett hot? Du ska vara glad att du blir förvarnad så det inte bara kommer en stämning.

      //Moa

    • Majoriteten är raderade. Nästan direkt efter att dom skrivits. Det är svårt att ”hålla efter” få jag annars måste stänga av kommentarerna eller ha granskning…. inget av dessa alternativ är att föredra.

     Men nog är det samma personer som utger sig för arr vara många olika 🤦🏼‍♀️

     • Men snälla nån, anställ en moderator. Inte ett enda inlägg ska läggas ut och godkännas innan en moderator accepterar detta, det är ju exakt så Gynning, Perelli m.fl gör, för att de vill inte ha negativa energier på sina bloggar, det står också att inlägget publiceras först efter granskning, om det så tar en vecka att granska inläggen så får det väl göra det, absolut enda sättet att censurera sin blogg.

     • Hej fina My
      Jag kan ”häva” ur mig nån kommentar någon gång som jag efteråt ångrat men skulle aldrig kommentera någons utseende eller önska livet ur en människa.
      Man kan ha starka åsikter och tycka olika, men det finns ju gränser för vad-man-skriver till en annan människa. Tycker jag.

      Sociala medier verkar vara ett grått filter där folk verkar få ut sin frustration, aggression, hat osv … hua mig! 🙁

      Skratta eller gråta är ju frågan, skratta för guds skull åt trollen, inte värt att gråta för människor/nättroll som förmodligen går och lägger sig på kvällen och sover gott trots sina elaka kommentarer.

      Verkar liksom som ansvar, empati, respekt osv flugit ur rummet. Ingen av trollen skulle våga säga det om dom mötte dig öga för öga … så därför är det så fegt! 🙂

      Bra att du ryter ifrån, enough is enough!

 13. My, skriver detta i all välmening. Har aldrig i hela mitt (relativt långa) liv lämnat en bloggkommentar.
  Jag har ett tips; Du retar ju fullständigt gallfeber på folket med dina cliffhangers och dina ”lovar att ni ska få veta inom kort”, för det är tyvärr ytterst sällan du fullföljer dina löften till dina läsare. Sluta med det så tror jag faktiskt att dina hatkommentarer skulle minska något, såklart inte helt, men du borde kunna se en markant skillnad.

   • Moa, kan du förtydliga hur ett tips för att slippa en del hatkommentarer inte är vänligt menat?!?
    Dina obefogade påhopp i dina kommentarer klassas nog som näthat. Det kanske är du som borde sluta läsa denna blogg ist ??.

    • Gör dig inte dum!
     Det finns inget som inte är förklarat för dessa mobbare.
     Tips? Det finns inga tips som biter på folk som mobbar är elaka och sprider falska rykten.
     Det är ingen av
     ” damerna” som kommit till denna tråden i dag och får en obefogad skrapa av mig. Det här har pågått i år. Senast i går på BB.
     Den dummaste av er alla sprider sin skit både här, på Flashback och BB utan hämningar. Sprider lögner och hittar på saker som hon inte har belägg för.
     Med vilken rätt gör man så? Gillar man inte någon, fine! Då lämnar man dem ifred. Man förföljer dem inte och försöker göra livet surt för dem.
     Man är en besatt stalker om man håller på så!
     Så tyck vad du vill, kan inte bry mig mindre. Men en liten lus som du ska inte komma till mig och försvara mobbing. Det säger allt om dig, ingenting om mig!
     //Moa

   • Till Moa!
    Varför denna bitchiga attityd mot det som Jessica skrev i sitt inlägg? Hon ställer raka relevanta frågor som även många andra undrar över. Du var även otrevlig i mitt inlägg?
    Ser att du sitter fast här vid datorn och kommenterar mot allt och alla, får lite feelings av att du kanske är Anna Book??
    Lägg ner den där aggressiva attityden mot alla, det passar sig inte. Du framstår som väldigt aggressiv och det är ju helt uppenbart att du inte mår bra. Ta en kopp kaffe och koppla av lite, och ha en underbar dag.

    • Lägg bara av med dina taffliga försök till härskarteknik.
     Vad jag gör, borde göra är inte din business.
     Om jag vill befinna mig här 24/7 så gör jag det!
     Du verkar inte se ”en elefant” om man så ställer den på näsan på dig.
     Det enda skälet till att dessa frågor, ni så ”snällt” ställer finns är att ni ska ” sätta dit” My. Bevisa hur dålig hon är och hur lite hon tål.
     Ni ältar samma, samma hela tiden. Ni kan inte svara på relevanta frågor vad erat syfte är till detta tjatande. Det är det ultimata beviset för att ni inte har ärliga avsikter.
     Man får ställa vilka frågor man vill, absolut! Däremot kan man inte alltid förvänta sig att man får svar. Det är ingen rättighet att få svar. Sluta älta! Acceptera att ni inte styr den här bloggen.
     Gällande ”cliffhangers” så måste det vars ”top-10” för att behålla läsare/tittare. Ni ältar lika mycket om det. Förtalar ni andra influensers/manusförfattare också? Ringer ni ansvariga och gnäller om det? ??????Vad får ni för respons?
     Så detta spridande av rykten om My.
     Hon har väl vänner. Varför ljuger ni om det? Och om hon inte har det? Vad har ni med det att göra?
     Om My tjänar pengar på sin blogg. Hur störs ni av det? Skulle hon vara unik i det avseendet? Är väl många som tjänar pengar på det viset? Er matte tex! ?
     Allt My gör tolkar ni som lögner och hittepå. Hon får väl för fan göra vad hon vill med sitt liv? Inget som berör er eller ni öht har med att göra. Hon är lika fri som du och jag att själv avgöra. Hon verkar inte skada någon annan, så vad håller ni på med?
     Gällande min ton till er mobbare. Hur kan ni vara så blinda så ni inte ser
     ”monstret ni själva skapat”? Ni börjar grina, klaga, låtsaspratar med er själva om mig, springer in på BB och försöker starta något drev mot mig. Går väl så där, kan man väl säga! ???
     Skulle ni få med er några riktiga följare, dvs någon annan än era egna monster så gör det mig noll och ingenting.
     Jag står upp för noll tolerans mot mobbing.
     Ni är dom som ska skämmas! Inte My och inte jag!
     Vet inte hur många ggr det behövs skrivas men kvaliteten på era anonyma attacker är skrämmande låg. Förstår ni inte att mönstret i ert skrivande är tydligt?
     Ni är inte smarta eller sofistikerade nog för att hålla er anonyma.
     Backa nu och lägg ner era vidriga hang up’s på My.
     //Moa

    • BTW:
     Låt även AB vara! Jag är inte hon! Hon ska inte stå till svars för vad jag skriver. Hon får tillräckligt med skit ändå.
     Om nu AB försvarar sin vän så är det väl en bra sak? Det är vänskap det!
     Men tom det ska smutsas ner och misstänkliggöras.
     Hur orkar ni lägga energi på vem som är kompis med vem och varför?
     Ingen människa är sv/vit, även AB har säkert fina sidor.
     //Moa

  • Jag märker också att hatet och de hemska kommentarerna ökar när det blir långdragna cliffhangers och när My är mkt med Anna Book. Vet inte varför, men AB väcker reaktioner som även drabbar My.
   Jag har lagt märke till ett mönster där.
   Hoppas den goda stämningen kommer tillbaka här i kommentarsfältet och att vi kan hjälpas åt att hålla en god ton även fast vi är och tycker olika. Jag har läst bloggen sedan start och har behållning av den och vill fortsätta att följa med My i med och motgång.
   Jag beundrar ditt tålamod My och när du ryter ifrån är det verkligen befogat.
   Hoppas livet löser sig till det bästa för dig My ❤️ Efter regn ~ kommer solsken och allt ordnar sig i slutändan.

   • Din fega ynk!

    Lägga skulden på mobbingoffret.

    My har all anledning att sätta stopp för mobbingen ni 3-5 st håller på med.

    Inbilla er att vi andra inte vet vilka ni är. Det fungerar fint för mig. Jag vet precis vilka ni är.

    Maggans ynkliga lakejer! Säger Maggan ”hoppa” så gör ni det. Ser era löjliga skutt framför mig.

    Det är tydligt vilka som har offerkoftan på. De som mobbat, fryst ut och förtalat My i åratal. Dvs ni.

    //Moa

    • Lugna ner dig Moa, du vet verkligen inte vem jag är.
     Du har väl dina fyra barn att ta hand om, och borde inte hinna hänga på Bloggbevakning och här dygnet runt och vara otrevlig.

     Jag har inte skrivit något olämpligt, så bara sluta att ljuga.

     • Tian

      Varför är du osaklig och försöker trycka till mig?

      Exakt vad har du med omvårdnaden om mina barn att göra?

      Mönstret känns igen… Hmmm 🤣

      Du kan fullkomligt skita i vad mina barn har eller inte. Du bryr dig heller inte. Bara lite klassiskt försök till härskarteknik.

      Du är den som är otrevlig och totalt renons på socialt samspel.

      Du började med att vara otrevlig. Varför skulle jag öht ägna ett uns av trevlighet på dig. Du får exakt vad du förtjänar!

      Men du är totalt i avsaknad av självinsikt och skyller alltid ditt beteende på andra.

      Synd att man inte kan lagföra dumhet. Bra för dig kanske? Annars skulle du sitta häktad för jämnan!

      Ta lite ansvar någon gång fegis! 👍🏽

      //Moa

     • När var jag otrevlig?
      Som du håller på tycker jag synd om My som har ”hjälp” av dig i detta.

      Du borde i lugn och ro läsa igenom vad du har skrivit här idag, och fråga dig själv om det ser sunt ut…

     • Uppriktigt sagt Tian, just det här är ditt problem.

      Din historia på Mys blogg börjar inte med den här tråden. Är du medvetet senil eller tror du på fullt allvar att alla dina påhopp på My är glömda?

      Du är inget offer, ta av dig offerallen och sluta ljug och dra in helt ovidkommande saker.

      Stå åtminstone för vad du/ni håller på med.

      Hur jag framstår här? Återigen irrelevant och ovidkommande. Tror du jag bryr mig vad okända tycker om mig?

      Du vill bryta ner människor, äckligt och vidrigt beteende.

      Du kommer inte att lyckas med mig. Du är ingen! Du betyder bara ” böld på samhällskroppen” för min del.

      Om du inte gillar någon, lämna dem ifred.

      Mobbing och utfrysning är aldrig okej! Och du är inte den som avgör vad mobbing är. Du är totalt olämplig för den uppgiften pga att du är en av mobbarna!

      Sluta läs!

      //Moa

     • Nej, är du totalt intelligensbefriad?

      Jag bestämmer ingenting som rör dig. Det är bara ett tips. Uppenbart mår du inte bra av Mys blogg så varför utsätter du dig för den?

      Gör precis vad du vill din ynkrygg.

      Tyvärr kan man inte bara stänga av papegojor som dig.

      Du är som en tjatig terrier, ska ha sista ordet.

      //Moa

     • Bra att du stannar Tian. Finns risk att jag krossat dig annars! 😊

      Varför tror du att någon bryr sig i om hur jag mår? Du bryr dig inte heller! Låtsas inte!

      Jag mår utmärkt när jag står upp för det som är fel. Du är bara löjlig när du försöker förminska det.

      //Moa

     • Jag tycker faktiskt lite synd om dig Moa trots att du skriver så elakt som du gör, du verkar alltså inte ha någon som bryr sig om dig om jag förstått dig rätt.

      Ingen ska behöva må som du gör, det finns bra hjälp att få om du bara söker det på rätt ställe och inte på en random blogg.

     • @ Toan

      Hahaha.. Freudiansk felskrivning… Tror jag minsann… 🤣🤣🤣

      Varför måste du försöka förminska mig? Du lyckad ju inte särskilt bra.

      Du är korkad. Gå och sov bara!

      //Moa

 14. Ja du My, det är mycket vi inte ser tydligen.
  Mycket som inte är ok alls att skriva.
  Men det vi sett sista tiden är mest att folk tycker att skriver man A ska man skriva även B, eller hellre vänta än att skriva nåt alls.
  Sen gällande studion så är väl andra precis som jag, nyfikna helt enkelt. Har ju varit helt tyst om detta ganska länge.
  Men från såna funderingar till att bli rent otrevlig är steget långt, i alla fall i min värld.
  Personangrepp borde du anmäla.
  Sånt är ALDRIG ok.

 15. Ja det måste vara baksidan av att vara bloggare o lägga ut sitt privatliv o även barnens! Finns många människor med åsikter som man även upplever utan att vara bloggare!

 16. Tycker att du enbart ska ha en blogg om träning och inte om ditt privatliv. Folk blir irriterade, bl.a på va många skriver, dina återkommande cliffhangers. Såå ointressant.
  Tänk på att din son kan läsa nu. Allt du skriver kan ju ses i hela världen och kan missbrukas.
  Trevlig helg !

 17. My det handlar inte om drev det handlar om att få svar på frågor de flesta väldigt enkla och sakliga jag ser inte många elaka här när jag läser. Vi har inte krävt att du ska berätta allt i ditt liv men när du talar i gåtor och lovar att berätta allt snart och sen inte gör det så måste vi väl få ifrågasätta detta? det är väl i sådana fsll heller inte att föregå med gott exempel inför sina barn att lova och sedan inte hålla det. Sluta istället med denna halva information vilket du har fått feedback på av så många nu om du låter bli att betätta A så frågar vi heller inte efter B svårare än så är det inte. Vi var många som reagerade att du berättade om din son och något tråkigt som hänt i skolan vilket nu är en av anledningarna till att du behöver ro vi har inte krävt detta det hade du kunnat låta bli att delge oss. Sen studion varför visade du så mycket bilder under renoveringen och sen inget när den är klar ??? väldigt märkligt får jag säga och du behöver inte visa bilder på de som tränar heller du är väl ändå där själv ibland, kontaktinf till dina kollegor eller vilka de är får vi heller inte veta. Sen är jag så trött på detta prat om avundsjuka som vissa skriver handlar inte alls om det utan ifrågasättande vilket man måste få göra annars får du stänga ner ditt kommentarsfält om du inte kan bemöta konstruktiv kritik och frågor och man är inte elak för att man gör det.
  Ser faktiskt också att du har ändrat i någons kommentar i ditt inlägg det är väl ändå inte ok inte snyggt gjort.

  • Håller med dig Mollan. När du i maj skrev fråga va ni vill om studion så svara ja. Nu My när vi frågor blir du sur och vill inte att vi ska fråga nåt. Va ska vi fråga om? Det är inte okej att skriva elaka kommentarer tex om vikt hur du är som mamma det är fel. De kommentarer jag sett är dock de om att vi vill veta. Så My sluta skriva gåtor och när du ska berätta något skriv inte jag ska berätta men de dröjer.
   Ha en bra dag hoppas du tar till de vi skriver till dig.

  • Så sant Mollan. Vi ställer som sagt vad relevanta frågor baserat på vad My skriver. Om det är ett drev så här jag nog missförstått vad drev är..Vi har som sagt inte skrivit något som är ett påhopp på Mys utseende eller hennes roll som mamma. Dock tycker jag att uttalandet att barn gör som vi gör och inte som vi säger. Och det är sant. Men då kanske det är en bra idé My att inte tex lägga ut vad som händer med din son. Som tex att det är/var en situation i skolan. Det för mig är att verkligen utelämna någon. Tror inte att det underlättar för honom. Och detta långa försvarstal som är i detta inlägg. Du kanske själv måste fundera på vad du skriver och hur du bemöter frågorna baserat på dina inlägg. Och det är ett val att driva blogg, insta och alla jobb du har. Vad gäller din Studio så är det nog ingen som krävt att du ska exploatera dina ”klienter. Däremot att få info/kontaktuppgifter. Att du då tycker det är ett drev är oerhört märkligt. Och att detta skulle grunda sig på avundsjuka är nog ett sätt att lura sig själv. Och andra.

  • Maria, Mollan mfl
   Men om man inte vill berätta så gör man väl inte det!
   Vad har ni med det att göra?
   Man berättar precis hur mycket eller lite man vill.
   Är ni så här sjukt kravfyllda IRL också?
   Sluta bara att läsa! Vad är ert uppriktiga problem?
   Ni gör inget annat än gnäller och ställer krav.
   Allt ni får reda på vänder sin sedan mot My.
   Ni fyller kommentarsfältet med syfte att tala ner My. Förtala henne och ” bevisa” hur dålig hon är.
   Ni/du har inget annat syfte.
   Symptomen är väldigt signifikativ för em speciell av Mys fienden.
   Hon som vitt och brett skröt om att hon skrev under olika nick genom att använda familjens olika telefoner och paddor eftersom hon då skrev under olika IP:n. Och det är ju några st i den familjen.
   Pinsamt för henne när sanningen kommer fram.
   //Moa

 18. Ditt bloggande är självvalt
  Också det du bloggar om
  Mycket görs i samverkan med kommersiella aktörer.
  För du behöver pengarna
  Bilderna ingår
  Mycket kropp, mycket hakvnaken byst och särade ben
  Dina val?
  Styrd av andra?
  Mycket av det material som du lägger ut är av tvivelaktig kvalitét, osakligt och med stora faktabrister
  Du har en son i känslig ålder
  Kompisar och föräldrar kan läsa och se
  Om inte sonen redan är utsatt så är det en tidsfråga innan han blir det
  Slutligen; det är oerhört märkligt att du ännu inte insett att även människor med elaka och sjuka sinnen ingår i din läsekrets! Du kommer aldrig att komma ifrån det. Så oerhört naivt om det är vad du tror.
  .

  • Lava
   Lugna ner dig!
   My skriver inte värre än någon annan. Lägger inte ut värre bilder än någon annan.
   Varför gynnar du hennes försörjning om du störs av den? Är du dum, på riktigt eller?
   Uppenbart är att du och några till ingår i den sjuka läsarskaran. Det betyder inte att man måste acceptera det.
   Tvärt om, man ska aldrig acceptera att andra beter sig respektlöst mot en.
   //Moa

 19. Hej My!
  Tycker precis som du att det är totalt oacceptabelt att uppföra sig så som många gjort som kommenterar dina inlägg.
  Jag läser gärna din blogg, men kan tycka att det är märkligt att du inte kan ge upplysningar om hur man bokar tid hos dig för PT pass, onlinekurs, och allt annat du frågade oss trogna läsare om. Jag såg framemot att få träna och få rådgivning av dig/er men ingen information går att få tag på, synd tycker jag, känner mig lite lurad. Med vänlig hälsning, Catharina

   • Jag vill ha svar av My hur jag kan boka min träning på studion, inget annat. Jag är övertygad om att My kan ge den upplysningen.
    Med vänlig hälsning, Catharina

    • Hon kanske inte vill ha dig som kund?

     Behöver inte ha med dig att göra utan att hon har så många kunder hon kan ta emot just nu.

     Det är liksom ingen rättighet eller skyldighet att få gå hos My och träna.

     Ett ”icke svar” är också ett svar. Släpp det bara och gå och träna någon annanstans.

     //Moa

 20. Håller med dig Mollan. När du i maj skrev fråga va ni vill om studion så svara ja. Nu My när vi frågor blir du sur och vill inte att vi ska fråga nåt. Va ska vi fråga om? Det är inte okej att skriva elaka kommentarer tex om vikt hur du är som mamma det är fel. De kommentarer jag sett är dock de om att vi vill veta. Så My sluta skriva gåtor och när du ska berätta något skriv inte jag ska berätta men de dröjer.
  Ha en bra dag hoppas du tar till de vi skriver till dig.

 21. Samma sak igen igen igen de långa försvarstalen som låter likadant varje gång. Jag ser inga elaka och påhoppande kommentarer utan raka frågor och konstruktiv kritik som du själv har efterfrågat så många gånger. Gällande din kropp så tycker jag du får ord som ”vackert med kurvor” ”fin” och inte det du själv tar upp här. Du bjuder på något vis själv in till de här frågorna genom att skriva att du ska berätta SNART och sen händer inget låt bli det istället vilket många också har sagt du behöver inte berätta alls egentligen men om du vill så gör det när du kan säga allt och inte bara hälften. Du har också sagt att vi kan fråga om studion sen när man för det så är det fel 😮 ingen har sagt att du behöver visa bilder på de som tränar det är väl tomt ibland också då kan du passa på eller hur? Hjälp med att ta bort kommentarer när du har ett öppet kommentarsfält förstår jag inte hur det går till så det ska jag inte blanda mig i.
  Nej My sluta med dina cliffhangers som vi är många som har sagt så slipper du allt från frågor till spekulationer om du inte kan klara det.

  • Kina

   Varför läser du en blogg som du så uppenbart inte gillar?

   Du är elak, kylig, hånfull och krävande på ett obehagligt sätt.

   Du är feg och skyller det på My. Skuta läs bara. Det är inget tvång att läsa andras bloggar.

   Du borde skämmas, men det kan du inte för det har du inte förstånd till!

   //Moa

 22. Oj oj My, fy sjutton alltså såna dårar det finns! Man behöver inte undra OM det är något fel på dem som håller på och jagar och hetsar efter dig, det ÄR något fel på dem. En människa som fungerar någorlunda normalt har inte ett behov av att dag efter dag gå in på en blogg bara för att kasta skit på bloggaren. Det står för något annat.
  Det är en osund låsning vid en annan person som ofta grundar sig i en egen känsla av tillkortakommande på något plan. Oftast är det omedvetet för en själv.
  Det finns också ett bekräftelsebehov hos personerna och ett histrioniskt (googla) personlighetsdrag som gör att de har svårt att släppa eftersom de vet att de får uppmärksamhet genom detta beteende.
  Vi som läst din blogg länge ser ju direkt i kommentarerna vem som är igång med det vanliga tjattret. Inget vi bryr oss om nämnvärt faktiskt. Bara att scrolla förbi, men jag förstår att det är tröttsamt och upprörande för dig.
  Det är helt onödigt att ni som nu tar åt er av detta laddar om ert artilleri och börjar skjuta upprörda och spetsiga svar till mig. Jag tar åt mig lika mycket som en gås tar åt sig av vatten. Kunde inte bry mig mindre, så spara på era fingertoppar, gå ut i höstluften och kyl ner er några grader.
  Sköt om dig My och kämpa på! Kram!

 23. Jag kan hålla med både My och er som skriver. Förstår att folk blir frustrerade om man skriver en sak flera ggr och ska skriva resten sen som sen aldrig kom. Sånt är ganska i min vuxna värld barnsligt. Säg hellre ingenting. Förstår om du måste skriva saker för att få fler läsare, för jag antar att ju fler som läser desto mer intäkter. Du skriver själv att du inte tycker det är ok med vissa skriverier och det håller jag med om till fullo. Vem är sjuk nog att skriva att du är fet, ful osv. men du klagar samtidigt som du gör detsamma. Du kan svara ganska elakt och bitskt till folk som faktiskt bara ställer raka och helt normala frågor. Ordspråket, kasta inte sten i glashus står sig ganska bra här.
  Jag beklagar om det hänt din son något. Han ska inte drabbas av vad folk tycker och tänker om dig. Han har inte bett om att få höra det, vara inblandad i det tragiska surret. Ni vuxna bör sluta omedelbart med att skriva rena olagliga saker. Att säga att någon är ful och bör ta livet av sig ÄR olagligt. Där undrar jag verkligen om ni fått hjälp av psyk eller om det är för fullt där. Sist så sluta fråga My om saker om hon ändå inte svarar. Det är bara tradigt. Läs och gå vidare. Vuxna människor som beter sig som, jag vet inte, tänker inte dra in barn i det här, men nått är allvarligt fel.
  Naiv är jag inte så jag tänker inte skriva att kan vi inte vara snälla mot varandra för psykopater, narcissister, och machiavelliska personer finns det gott om. Tyvärr.

 24. Men varför är ni ens inne och läser denna blogg? Ni bara letar fel och vill gotta er.
  Hur kan en blogg bli så viktig i era liv?
  My fortsätt som du gör, du kommer ändå provocera en liten grupp vad du än gör.
  Hoppas dom hittar till någon annan blogg

 25. Ingen person som mår bra söker fel i bloggar att klaga på. Du är snygg, arbetsam och i farten. Allt dessa personer förmodligen inte själva är. Avundsjukan är en sjukdom som kan driva folk till mycket elakt. Ha det gott My. Kram.

 26. Ta din tid du behöver My. Det säger mer om personer som skriver sådan skit, att man inte mår bra. Sedan tycker jag att det är bra med olika åsikter men det ska vara konstruktivt och på en bra nivå 😊
  Ha en fin helg alla ❤️🥰💫🙏

 27. My, skriver detta i all välmening. Har aldrig i hela mitt (relativt långa) liv lämnat en bloggkommentar.
  Jag har ett tips; Du retar ju fullständigt gallfeber på folket med dina cliffhangers och dina ”lovar att ni ska få veta inom kort”, för det är tyvärr ytterst sällan du fullföljer dina löften till dina läsare. Sluta med det så tror jag faktiskt att dina hatkommentarer skulle minska något, såklart inte helt, men du borde kunna se en markant skillnad.

   • Moa, kan du förtydliga hur ett tips för att slippa en del hatkommentarer inte är vänligt menat?!?
    Dina obefogade påhopp i dina kommentarer klassas nog som näthat. Det kanske är du som borde sluta läsa denna blogg ist 👍🏻.

    • Gör dig inte dum!

     Det finns inget som inte är förklarat för dessa mobbare.

     Tips? Det finns inga tips som biter på folk som mobbar är elaka och sprider falska rykten.

     Det är ingen av
     ” damerna” som kommit till denna tråden i dag och får en obefogad skrapa av mig. Det här har pågått i år. Senast i går på BB.

     Den dummaste av er alla sprider sin skit både här, på Flashback och BB utan hämningar. Sprider lögner och hittar på saker som hon inte har belägg för.

     Med vilken rätt gör man så? Gillar man inte någon, fine! Då lämnar man dem ifred. Man förföljer dem inte och försöker göra livet surt för dem.

     Man är en besatt stalker om man håller på så!

     Så tyck vad du vill, kan inte bry mig mindre. Men en liten lus som du ska inte komma till mig och försvara mobbing. Det säger allt om dig, ingenting om mig!

     //Moa

   • Till Moa!

    Varför denna bitchiga attityd mot det som Jessica skrev i sitt inlägg? Hon ställer raka relevanta frågor som även många andra undrar över. Du var även otrevlig i mitt inlägg?
    Ser att du sitter fast här vid datorn och kommenterar mot allt och alla, får lite feelings av att du kanske är Anna Book??

    Lägg ner den där aggressiva attityden mot alla, det passar sig inte. Du framstår som väldigt aggressiv och det är ju helt uppenbart att du inte mår bra. Ta en kopp kaffe och koppla av lite, och ha en underbar dag.

    • Lägg bara av med dina taffliga försök till härskarteknik.

     Vad jag gör, borde göra är inte din business.

     Om jag vill befinna mig här 24/7 så gör jag det!

     Du verkar inte se ”en elefant” om man så ställer den på näsan på dig.

     Det enda skälet till att dessa frågor, ni så ”snällt” ställer finns är att ni ska ” sätta dit” My. Bevisa hur dålig hon är och hur lite hon tål.

     Ni ältar samma, samma hela tiden. Ni kan inte svara på relevanta frågor vad erat syfte är till detta tjatande. Det är det ultimata beviset för att ni inte har ärliga avsikter.

     Man får ställa vilka frågor man vill, absolut! Däremot kan man inte alltid förvänta sig att man får svar. Det är ingen rättighet att få svar. Sluta älta! Acceptera att ni inte styr den här bloggen.

     Gällande ”cliffhangers” så måste det vars ”top-10” för att behålla läsare/tittare. Ni ältar lika mycket om det. Förtalar ni andra influensers/manusförfattare också? Ringer ni ansvariga och gnäller om det? 🤣🤣👏🏽👏🏽Vad får ni för respons?

     Så detta spridande av rykten om My.

     Hon har väl vänner. Varför ljuger ni om det? Och om hon inte har det? Vad har ni med det att göra?

     Om My tjänar pengar på sin blogg. Hur störs ni av det? Skulle hon vara unik i det avseendet? Är väl många som tjänar pengar på det viset? Er matte tex! 😊

     Allt My gör tolkar ni som lögner och hittepå. Hon får väl för fan göra vad hon vill med sitt liv? Inget som berör er eller ni öht har med att göra. Hon är lika fri som du och jag att själv avgöra. Hon verkar inte skada någon annan, så vad håller ni på med?

     Gällande min ton till er mobbare. Hur kan ni vara så blinda så ni inte ser
     ”monstret ni själva skapat”? Ni börjar grina, klaga, låtsaspratar med er själva om mig, springer in på BB och försöker starta något drev mot mig. Går väl så där, kan man väl säga! 🥴🥴🥴

     Skulle ni få med er några riktiga följare, dvs någon annan än era egna monster så gör det mig noll och ingenting.

     Jag står upp för noll tolerans mot mobbing.

     Ni är dom som ska skämmas! Inte My och inte jag!

     Vet inte hur många ggr det behövs skrivas men kvaliteten på era anonyma attacker är skrämmande låg. Förstår ni inte att mönstret i ert skrivande är tydligt?

     Ni är inte smarta eller sofistikerade nog för att hålla er anonyma.

     Backa nu och lägg ner era vidriga hang up’s på My.

     //Moa

    • BTW:

     Låt även AB vara! Jag är inte hon! Hon ska inte stå till svars för vad jag skriver. Hon får tillräckligt med skit ändå.

     Om nu AB försvarar sin vän så är det väl en bra sak? Det är vänskap det!

     Men tom det ska smutsas ner och misstänkliggöras.

     Hur orkar ni lägga energi på vem som är kompis med vem och varför?

     Ingen människa är sv/vit, även AB har säkert fina sidor.

     //Moa

  • Jag märker också att hatet och de hemska kommentarerna ökar när det blir långdragna cliffhangers och när My är mkt med Anna Book. Vet inte varför, men AB väcker reaktioner som även drabbar My.
   Jag har lagt märke till ett mönster där.

   Hoppas den goda stämningen kommer tillbaka här i kommentarsfältet och att vi kan hjälpas åt att hålla en god ton även fast vi är och tycker olika. Jag har läst bloggen sedan start och har behållning av den och vill fortsätta att följa med My i med och motgång.

   Jag beundrar ditt tålamod My och när du ryter ifrån är det verkligen befogat.
   Hoppas livet löser sig till det bästa för dig My ❤️ Efter regn ~ kommer solsken och allt ordnar sig i slutändan.

 28. Trodde knappt mina ögon när jag läste kommentarerna du fått. Att de dessutom är 40 plus taggare ? Fy fan vilka vidriga människor alltså. Hur kan man ens komma på allt som skrivs? Mår illa!!
  Ta hand om dig my och låt inte idioter komma åt dig så att du mår dåligt. Tänk på att det är dom som mår dåligt över nånting och tyck synd om dem istället. Vi ber åt dem att nåt roligt kommer hända för dem så att de slipper hänga här och förpesta.
  Kram på dig❤️

 29. Ja det måste vara baksidan av att vara bloggare o lägga ut sitt privatliv o även barnens! Finns många människor med åsikter som man även upplever utan att vara bloggare!

 30. Tycker att du enbart ska ha en blogg om träning och inte om ditt privatliv. Folk blir irriterade, bl.a på va många skriver, dina återkommande cliffhangers. Såå ointressant.
  Tänk på att din son kan läsa nu. Allt du skriver kan ju ses i hela världen och kan missbrukas.
  Trevlig helg !

 31. My det handlar inte om drev det handlar om att få svar på frågor de flesta väldigt enkla och sakliga jag ser inte många elaka här när jag läser. Vi har inte krävt att du ska berätta allt i ditt liv men när du talar i gåtor och lovar att berätta allt snart och sen inte gör det så måste vi väl få ifrågasätta detta? det är väl i sådana fsll heller inte att föregå med gott exempel inför sina barn att lova och sedan inte hålla det. Sluta istället med denna halva information vilket du har fått feedback på av så många nu om du låter bli att betätta A så frågar vi heller inte efter B svårare än så är det inte. Vi var många som reagerade att du berättade om din son och något tråkigt som hänt i skolan vilket nu är en av anledningarna till att du behöver ro vi har inte krävt detta det hade du kunnat låta bli att delge oss. Sen studion varför visade du så mycket bilder under renoveringen och sen inget när den är klar ??? väldigt märkligt får jag säga och du behöver inte visa bilder på de som tränar heller du är väl ändå där själv ibland, kontaktinf till dina kollegor eller vilka de är får vi heller inte veta. Sen är jag så trött på detta prat om avundsjuka som vissa skriver handlar inte alls om det utan ifrågasättande vilket man måste få göra annars får du stänga ner ditt kommentarsfält om du inte kan bemöta konstruktiv kritik och frågor och man är inte elak för att man gör det.
  Ser faktiskt också att du har ändrat i någons kommentar i ditt inlägg det är väl ändå inte ok inte snyggt gjort.

  • Håller med dig Mollan. När du i maj skrev fråga va ni vill om studion så svara ja. Nu My när vi frågor blir du sur och vill inte att vi ska fråga nåt. Va ska vi fråga om? Det är inte okej att skriva elaka kommentarer tex om vikt hur du är som mamma det är fel. De kommentarer jag sett är dock de om att vi vill veta. Så My sluta skriva gåtor och när du ska berätta något skriv inte jag ska berätta men de dröjer.
   Ha en bra dag hoppas du tar till de vi skriver till dig.

  • Så sant Mollan. Vi ställer som sagt vad relevanta frågor baserat på vad My skriver. Om det är ett drev så här jag nog missförstått vad drev är..Vi har som sagt inte skrivit något som är ett påhopp på Mys utseende eller hennes roll som mamma. Dock tycker jag att uttalandet att barn gör som vi gör och inte som vi säger. Och det är sant. Men då kanske det är en bra idé My att inte tex lägga ut vad som händer med din son. Som tex att det är/var en situation i skolan. Det för mig är att verkligen utelämna någon. Tror inte att det underlättar för honom. Och detta långa försvarstal som är i detta inlägg. Du kanske själv måste fundera på vad du skriver och hur du bemöter frågorna baserat på dina inlägg. Och det är ett val att driva blogg, insta och alla jobb du har. Vad gäller din Studio så är det nog ingen som krävt att du ska exploatera dina ”klienter. Däremot att få info/kontaktuppgifter. Att du då tycker det är ett drev är oerhört märkligt. Och att detta skulle grunda sig på avundsjuka är nog ett sätt att lura sig själv. Och andra.

  • Maria, Mollan mfl

   Men om man inte vill berätta så gör man väl inte det!

   Vad har ni med det att göra?

   Man berättar precis hur mycket eller lite man vill.

   Är ni så här sjukt kravfyllda IRL också?

   Sluta bara att läsa! Vad är ert uppriktiga problem?

   Ni gör inget annat än gnäller och ställer krav.

   Allt ni får reda på vänder sin sedan mot My.

   Ni fyller kommentarsfältet med syfte att tala ner My. Förtala henne och ” bevisa” hur dålig hon är.

   Ni/du har inget annat syfte.

   Symptomen är väldigt signifikativ för em speciell av Mys fienden.

   Hon som vitt och brett skröt om att hon skrev under olika nick genom att använda familjens olika telefoner och paddor eftersom hon då skrev under olika IP:n. Och det är ju några st i den familjen.

   Pinsamt för henne när sanningen kommer fram.

   //Moa

 32. Har du aldrig funderat på varför du är så utsatt av elaka människor? Vad är det som retar folk tro?
  Varför usätter du dig, din son och särbo för det här?
  Är du så beroende av pengar från blogg att du riskerar bli knäckt?
  Det måste vara hemskt att vara så fattig och att gång på gång bli sviken av ”vänner”. Tycker så synd om dig.

  • Utsätter mig på vilket sätt?
   Bloggen, är ett a mina jobb. Något jag både brinner för och tjänar pengar på.
   Finns det något jobb i världen som man ska accepteras att bli utsatt för detta på?

  • Fundera på varför ett gäng kärringar bestämt sig för att knäcka en?
   Sånt behöver man inte fundera på. Instinktivt vet man att mobbarna gör fel.
   Så fult av dig att påstå något om vänner och inkomster.
   Försvunna vänner är det Maggan? Annars verkar det väl finnas gott om vänner?
   Hur någon försörjer sig är väl inte din business?
   Ditt problem är inte My. Ditt problem är att du är avundsjuk och missunnsam!
   //Moa

    • Jo, jag vet att paranoida MI gör allt för att skapa det ryktet. Tro vad du vill.
     ”Genom sig själv känner man andra”.
     Nej, vad jag vet har jag aldrig blivit mobbad/utsatt.
     Vad har det med saken att göra?
     Till skillnad från Maggans Lakejer så har jag både ryggrad och rättspatos.
     Och vet du! Ingen skulle vara gladare än jag om jag fick chansen att säga varenda ord jag skrivit i saken rakt i deras fejs. Gärna med blicken rakt i deras ögon.
     Mobbing är aldrig okej!
     //Moa

 33. Ditt bloggande är självvalt
  Också det du bloggar om
  Mycket görs i samverkan med kommersiella aktörer.
  För du behöver pengarna
  Bilderna ingår
  Mycket kropp, mycket hakvnaken byst och särade ben
  Dina val?
  Styrd av andra?

  Mycket av det material som du lägger ut är av tvivelaktig kvalitét, osakligt och med stora faktabrister
  Du har en son i känslig ålder
  Kompisar och föräldrar kan läsa och se
  Om inte sonen redan är utsatt så är det en tidsfråga innan han blir det
  Slutligen; det är oerhört märkligt att du ännu inte insett att även människor med elaka och sjuka sinnen ingår i din läsekrets! Du kommer aldrig att komma ifrån det. Så oerhört naivt om det är vad du tror.
  .

  • Lava

   Lugna ner dig!

   My skriver inte värre än någon annan. Lägger inte ut värre bilder än någon annan.

   Varför gynnar du hennes försörjning om du störs av den? Är du dum, på riktigt eller?

   Uppenbart är att du och några till ingår i den sjuka läsarskaran. Det betyder inte att man måste acceptera det.

   Tvärt om, man ska aldrig acceptera att andra beter sig respektlöst mot en.

   //Moa

 34. Håller med dig Mollan. När du i maj skrev fråga va ni vill om studion så svara ja. Nu My när vi frågor blir du sur och vill inte att vi ska fråga nåt. Va ska vi fråga om? Det är inte okej att skriva elaka kommentarer tex om vikt hur du är som mamma det är fel. De kommentarer jag sett är dock de om att vi vill veta. Så My sluta skriva gåtor och när du ska berätta något skriv inte jag ska berätta men de dröjer.
  Ha en bra dag hoppas du tar till de vi skriver till dig.

 35. Fina My, jag följer dig och din blogg för att jag tycker om dig, jag gillar ditt sätt att skriva osv
  Du och inte någon annan ska behöva få sådana hemska kommentarer.
  Ni som tycker så fruktansvärt illa om My, vad gör ni på hennes blogg????
  Jag skulle vilja få ett svar på det.
  Jag följer ju inte någon jag inte känner att kemin finns.
  Mer kärlek och omtanke till Alla ♥️

  • Varför skulle man tycka illa om någon för att man ställer frågor? hänger inte alls ihop, frågorna är inte elaka på något sätt utan kommer av något bloggaren själv har skrivit om tidigare. Sluta med dessa ursäkter tycka illa och avundsjuk har inte något som helst med det här att göra.
   Om du inte vill ha frågor eller tankar i dina kommentarer så föreslår jag att du har ett stängt kommentarsfält och väljer ut de du vill publicera inte svårare än så.
   Varför visades inte ditt Trolljägarprogram förresten?

   • Men kina, har my påstått att vanliga frågor som hon inte besvarats är troll? Nej just det, trollen är dom som skrivit de hemska kommentarerna hon visar oss. En enda kommentar hon tagit med håller jag för övrigt inte med om att man är ett troll och det är ”det rinner av dig som en gås” men det kan vara så att det kommer från en person som skrivit skit o därför kom den med.

    • Men varför prata om de kommentarer vi i sådana fall inte kan se (vilket jag inte trodde fanns när det är ett öppet kommentarsfält men men), de kan vi ju inte förhålla oss till och tycka något om överhuvudtaget eller hur, de som syns är inte elaka utan är frågor på det bloggaren själv har skrivit om tidigare och det är det enda vi kan se och tycka något om. Stäng av kommentarsfältet så får hon de hon själv har valt ut så får vi se.

    • Tack!
     Men My vet att jag alltid (de få gånger jag skriver) skriver under samma namn. Hon kan se det på mitt IP nummer.
     Jag ger henne tillstånd att lägga upp det jag skrivit under samma nummer, så kan hon bevisa att det hon har sagt är sanningen.
     Annars är det nog läge för en ursäkt för att hon förvränger min kommentar.
     Jag tror tyvärr för henne att hon har fabricerat ihop egna elaka kommentarer och ville göra min värre än den var. Men hon glömde bort att hon lät den stå kvar.

   • För det hittades inga sk. TROLL, allt var påhittat, självklart kan ju inte My vara sämre än Anna Book som fick en hel del här kommentarer

 36. Jag kan hålla med både My och er som skriver. Förstår att folk blir frustrerade om man skriver en sak flera ggr och ska skriva resten sen som sen aldrig kom. Sånt är ganska i min vuxna värld barnsligt. Säg hellre ingenting. Förstår om du måste skriva saker för att få fler läsare, för jag antar att ju fler som läser desto mer intäkter. Du skriver själv att du inte tycker det är ok med vissa skriverier och det håller jag med om till fullo. Vem är sjuk nog att skriva att du är fet, ful osv. men du klagar samtidigt som du gör detsamma. Du kan svara ganska elakt och bitskt till folk som faktiskt bara ställer raka och helt normala frågor. Ordspråket, kasta inte sten i glashus står sig ganska bra här.

  Jag beklagar om det hänt din son något. Han ska inte drabbas av vad folk tycker och tänker om dig. Han har inte bett om att få höra det, vara inblandad i det tragiska surret. Ni vuxna bör sluta omedelbart med att skriva rena olagliga saker. Att säga att någon är ful och bör ta livet av sig ÄR olagligt. Där undrar jag verkligen om ni fått hjälp av psyk eller om det är för fullt där. Sist så sluta fråga My om saker om hon ändå inte svarar. Det är bara tradigt. Läs och gå vidare. Vuxna människor som beter sig som, jag vet inte, tänker inte dra in barn i det här, men nått är allvarligt fel.

  Naiv är jag inte så jag tänker inte skriva att kan vi inte vara snälla mot varandra för psykopater, narcissister, och machiavelliska personer finns det gott om. Tyvärr.

 37. Men varför är ni ens inne och läser denna blogg? Ni bara letar fel och vill gotta er.
  Hur kan en blogg bli så viktig i era liv?
  My fortsätt som du gör, du kommer ändå provocera en liten grupp vad du än gör.
  Hoppas dom hittar till någon annan blogg

 38. Trodde knappt mina ögon när jag läste kommentarerna du fått. Att de dessutom är 40 plus taggare ? Fy fan vilka vidriga människor alltså. Hur kan man ens komma på allt som skrivs? Mår illa!!

  Ta hand om dig my och låt inte idioter komma åt dig så att du mår dåligt. Tänk på att det är dom som mår dåligt över nånting och tyck synd om dem istället. Vi ber åt dem att nåt roligt kommer hända för dem så att de slipper hänga här och förpesta.

  Kram på dig❤️

  • Det gör väl BB med många personer? Kränker dem och förminskar dem både som människor och personer. CC är en riktig mobbare som lever i total självförnekelse.
   Alla elaka kommentarer som får stå kvar är precis lika illa!
   Men vad har det med vad som skrivs här att göra?
   Vad vill du ha sagt?
   //Moa

 39. Usch och fy vilka vidriga kommentarer. ☹ Undrar om de säger sådant till någon face to face också. Typ någon de inte känner personligen på stan kanske?? För sanningen är den att vi känner de vi möter på tex stan lika mycket som vi känner dig. Du delar med dig en del av ditt liv till oss läsare som vi får ta del av. Det andra får de som känner dig personligen ta del av.?
  Njut av helgen och gör det du mår bra av. Skickar en stärkande kram till dig genom cybervärlden. Kram Sara ?

 40. Har du aldrig funderat på varför du är så utsatt av elaka människor? Vad är det som retar folk tro?
  Varför usätter du dig, din son och särbo för det här?
  Är du så beroende av pengar från blogg att du riskerar bli knäckt?
  Det måste vara hemskt att vara så fattig och att gång på gång bli sviken av ”vänner”. Tycker så synd om dig.

  • Utsätter mig på vilket sätt?

   Bloggen, är ett a mina jobb. Något jag både brinner för och tjänar pengar på.

   Finns det något jobb i världen som man ska accepteras att bli utsatt för detta på?

  • Fundera på varför ett gäng kärringar bestämt sig för att knäcka en?

   Sånt behöver man inte fundera på. Instinktivt vet man att mobbarna gör fel.

   Så fult av dig att påstå något om vänner och inkomster.

   Försvunna vänner är det Maggan? Annars verkar det väl finnas gott om vänner?

   Hur någon försörjer sig är väl inte din business?

   Ditt problem är inte My. Ditt problem är att du är avundsjuk och missunnsam!

   //Moa

    • Jo, jag vet att paranoida MI gör allt för att skapa det ryktet. Tro vad du vill.

     ”Genom sig själv känner man andra”.

     Nej, vad jag vet har jag aldrig blivit mobbad/utsatt.

     Vad har det med saken att göra?

     Till skillnad från Maggans Lakejer så har jag både ryggrad och rättspatos.

     Och vet du! Ingen skulle vara gladare än jag om jag fick chansen att säga varenda ord jag skrivit i saken rakt i deras fejs. Gärna med blicken rakt i deras ögon.

     Mobbing är aldrig okej!

     //Moa

 41. Fina My, jag följer dig och din blogg för att jag tycker om dig, jag gillar ditt sätt att skriva osv
  Du och inte någon annan ska behöva få sådana hemska kommentarer.

  Ni som tycker så fruktansvärt illa om My, vad gör ni på hennes blogg????
  Jag skulle vilja få ett svar på det.
  Jag följer ju inte någon jag inte känner att kemin finns.

  Mer kärlek och omtanke till Alla ♥️

  • Varför skulle man tycka illa om någon för att man ställer frågor? hänger inte alls ihop, frågorna är inte elaka på något sätt utan kommer av något bloggaren själv har skrivit om tidigare. Sluta med dessa ursäkter tycka illa och avundsjuk har inte något som helst med det här att göra.
   Om du inte vill ha frågor eller tankar i dina kommentarer så föreslår jag att du har ett stängt kommentarsfält och väljer ut de du vill publicera inte svårare än så.
   Varför visades inte ditt Trolljägarprogram förresten?

   • Men kina, har my påstått att vanliga frågor som hon inte besvarats är troll? Nej just det, trollen är dom som skrivit de hemska kommentarerna hon visar oss. En enda kommentar hon tagit med håller jag för övrigt inte med om att man är ett troll och det är ”det rinner av dig som en gås” men det kan vara så att det kommer från en person som skrivit skit o därför kom den med.

    • Men varför prata om de kommentarer vi i sådana fall inte kan se (vilket jag inte trodde fanns när det är ett öppet kommentarsfält men men), de kan vi ju inte förhålla oss till och tycka något om överhuvudtaget eller hur, de som syns är inte elaka utan är frågor på det bloggaren själv har skrivit om tidigare och det är det enda vi kan se och tycka något om. Stäng av kommentarsfältet så får hon de hon själv har valt ut så får vi se.

    • Tack!
     Men My vet att jag alltid (de få gånger jag skriver) skriver under samma namn. Hon kan se det på mitt IP nummer.
     Jag ger henne tillstånd att lägga upp det jag skrivit under samma nummer, så kan hon bevisa att det hon har sagt är sanningen.
     Annars är det nog läge för en ursäkt för att hon förvränger min kommentar.

     Jag tror tyvärr för henne att hon har fabricerat ihop egna elaka kommentarer och ville göra min värre än den var. Men hon glömde bort att hon lät den stå kvar.

   • För det hittades inga sk. TROLL, allt var påhittat, självklart kan ju inte My vara sämre än Anna Book som fick en hel del här kommentarer

 42. Skickar gärna lite värme och positiv energi, har följt din blogg ett längre tag och är så imponerad av din drivkraft och mod att våga prova nytt! Dessutom verkar du vara en fantastisk mamma och jag hoppas få fortsätta följa delar av ditt liv i bloggen även i fortsättningen. Tack för att du gör det du gör?och önskar så att du slipper allt negativt förstår inte heller varför någon vill vara elak..

  • Det gör väl BB med många personer? Kränker dem och förminskar dem både som människor och personer. CC är en riktig mobbare som lever i total självförnekelse.

   Alla elaka kommentarer som får stå kvar är precis lika illa!

   Men vad har det med vad som skrivs här att göra?

   Vad vill du ha sagt?

   //Moa

 43. Usch och fy vilka vidriga kommentarer. ☹ Undrar om de säger sådant till någon face to face också. Typ någon de inte känner personligen på stan kanske?🤔 För sanningen är den att vi känner de vi möter på tex stan lika mycket som vi känner dig. Du delar med dig en del av ditt liv till oss läsare som vi får ta del av. Det andra får de som känner dig personligen ta del av.😃
  Njut av helgen och gör det du mår bra av. Skickar en stärkande kram till dig genom cybervärlden. Kram Sara 💕

 44. Ja jösses! Tänk att en liten fråga om kontaktuppgifter till Studion för att se vad som erbjuds kan uppfattas som kränkande. Allt ska vändas och vridas på i denna blogg. Om man nu vill ha en dialog med sina följare och be om feedback så ”kanske” man inte ska ignorera och idiotförklara personen som då ger feedbacken.
  Tror att det är bortkastad tid att försöka förstå vad som gäller i just denna blogg. Att smutskasta och personangrepp är självklart INTE ok. Men jag tror att korthuset snart rasar. Och som jag skrivit tidigare My så står jag fast att jag tycker du är en fantastiskt driven och imponerande kvinna. Men tyvärr så känns det inte riktigt ärligt och respektfullt. Ta nu hand hand om det som är viktigt. Dvs din son och din hälsa.
  Skippa också dina cliffhangers som aldrig infrias så lovar jag att några kommentarer att försvinna.

    • Anade att du var en häxa! Tack för bekräftelsen?
     Inget riktigt medium är elak och säger negativa saker. Det är sen gammalt!
     Du kan väl svara på frågan vad du vill åstadkomma med dina negativa förutsägelser?
     //Moa

     • Moa! Jag håller med dig i allt som du skrivit idag och jag är övertygad om att majoriteten av oss gamla läsare gör det också! Jag har varit på vift idag så har inte kunnat visa mitt stöd, men du har full back up från mig iaf! Du har helt rätt!! Som jag skrev tidigare i morse så är det något allvarligt fel när man lägger så mycket tid på att kasta skit på andra!
      Önskar alla en härlig lördagskväll!

     • @Maja
      Önsketänkande… Bara simpelt önsketänkande… ??? Alla har vi våra karman
      Jag är en snäll häxa och har karma därefter… ?
      God natt!
      //Moa

 45. Skickar gärna lite värme och positiv energi, har följt din blogg ett längre tag och är så imponerad av din drivkraft och mod att våga prova nytt! Dessutom verkar du vara en fantastisk mamma och jag hoppas få fortsätta följa delar av ditt liv i bloggen även i fortsättningen. Tack för att du gör det du gör😊och önskar så att du slipper allt negativt förstår inte heller varför någon vill vara elak..

 46. Men anmäl. Det är psykisk misshandel. Och varför blockerar du inte tokar här som skriver dumt utan svarar dom??? Det påverkar ju din hälsa som du kämpat så mycket med ch ingen elak idiot får förstöra för någon annan. Stor kram.

  • Väldigt underhållande när du pratar med dig själv.
   Du förstår inte hur tydligt det är va? Men det är klart, har man ingen skolgång, inget annat liv än barn och hem sen 20 år så… Mamma Mia vilken misär! ?????????????
   Hur dum är du egentligen?
   Läs en bok, kolla lite nyheter och sluta rota runt i din egna navel. Det är inte nyttigt med hybrisen som uppstår när man tror att livet pågår inom fyra väggar!
   Väldigt underhållande när du gjorde detsamma på BB här om kvällen. ?Du missade en hel del på ” hon” & ” jag”.
   Då tyckte jag faktiskt lite synd om dig. Du blev ju ganska hårt åtgången då.
   Är det någon som mist vänner, inte klarar av att avsluta saker, har ganska dålig ekonomi är det du.
   Ungefär allt du anklagar andra för är precis dina egna tillkortakommanden. Andra ser det men inte du.
   Vill du veta mer om vad som sägs om dig eller vad som finns som offentliga uppgifter, återkom!
   Mvh
   //Moa

 47. Ja jösses! Tänk att en liten fråga om kontaktuppgifter till Studion för att se vad som erbjuds kan uppfattas som kränkande. Allt ska vändas och vridas på i denna blogg. Om man nu vill ha en dialog med sina följare och be om feedback så ”kanske” man inte ska ignorera och idiotförklara personen som då ger feedbacken.
  Tror att det är bortkastad tid att försöka förstå vad som gäller i just denna blogg. Att smutskasta och personangrepp är självklart INTE ok. Men jag tror att korthuset snart rasar. Och som jag skrivit tidigare My så står jag fast att jag tycker du är en fantastiskt driven och imponerande kvinna. Men tyvärr så känns det inte riktigt ärligt och respektfullt. Ta nu hand hand om det som är viktigt. Dvs din son och din hälsa.
  Skippa också dina cliffhangers som aldrig infrias så lovar jag att några kommentarer att försvinna.

    • Anade att du var en häxa! Tack för bekräftelsen🤣
     Inget riktigt medium är elak och säger negativa saker. Det är sen gammalt!

     Du kan väl svara på frågan vad du vill åstadkomma med dina negativa förutsägelser?

     //Moa

     • Moa! Jag håller med dig i allt som du skrivit idag och jag är övertygad om att majoriteten av oss gamla läsare gör det också! Jag har varit på vift idag så har inte kunnat visa mitt stöd, men du har full back up från mig iaf! Du har helt rätt!! Som jag skrev tidigare i morse så är det något allvarligt fel när man lägger så mycket tid på att kasta skit på andra!
      Önskar alla en härlig lördagskväll!

     • @Maja

      Önsketänkande… Bara simpelt önsketänkande… 🤣🤣🤣 Alla har vi våra karman

      Jag är en snäll häxa och har karma därefter… 😊

      God natt!

      //Moa

 48. Hej My!
  Tycker du ska blocka Moa som kommenterar hela tiden, faktiskt riktigt obehagligt , tycker jag och uppenbarligen flera följare. Du måste tänka på oss seriösa och välsinnade följare som vill läsa din blogg. Tack!

  • Det roligaste jag hört på väldigt länge. Ska My blocka sig själv?
   Enligt initierade källor… Not… Så är ju jag My!
   Sluta nu din fjant!
   Jag skickar ett Mail till My så hon kan nå mig om hon vill att jag slutar skriva. Eller så kan hon skriva här att hon undanber sig mitt försvar.
   Försök inte låtsas som om du är någon av Mys ” normalstörda” läsare. Du gillar inte mig eller min kamp för att stoppa mobbingen av My.
   Du har försökt med samma sak på andra siter också. När jag är starkare än dig börjar du med ditt ältande. Fegis!
   Som sagt, vill My att jag inte skriver mer är det inget problem. Är du beredd att göra detsamma? ?
   //Moa

  • Nej My, blocka absolut inte Moa! Hon kör raka rör och säger precis som det är. Men är man inte van att få svar på tal när man är taskig så börjar man genast yla om kränkthet, obehag och annat larv. Skärp er fåntrattar!

 49. Men anmäl. Det är psykisk misshandel. Och varför blockerar du inte tokar här som skriver dumt utan svarar dom??? Det påverkar ju din hälsa som du kämpat så mycket med ch ingen elak idiot får förstöra för någon annan. Stor kram.

  • Väldigt underhållande när du pratar med dig själv.

   Du förstår inte hur tydligt det är va? Men det är klart, har man ingen skolgång, inget annat liv än barn och hem sen 20 år så… Mamma Mia vilken misär! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

   Hur dum är du egentligen?

   Läs en bok, kolla lite nyheter och sluta rota runt i din egna navel. Det är inte nyttigt med hybrisen som uppstår när man tror att livet pågår inom fyra väggar!

   Väldigt underhållande när du gjorde detsamma på BB här om kvällen. 🤣Du missade en hel del på ” hon” & ” jag”.

   Då tyckte jag faktiskt lite synd om dig. Du blev ju ganska hårt åtgången då.

   Är det någon som mist vänner, inte klarar av att avsluta saker, har ganska dålig ekonomi är det du.

   Ungefär allt du anklagar andra för är precis dina egna tillkortakommanden. Andra ser det men inte du.

   Vill du veta mer om vad som sägs om dig eller vad som finns som offentliga uppgifter, återkom!

   Mvh

   //Moa

 50. ALL Kärlek till dig My! Jag blir bara ledsen och trött av att se alla tråkiga kommentarer.
  Jag tycker du är fantastisk på alla sätt! Du är supersöt och snygg!!!! Du har en jättefin son!
  Du har ett fantastiskt driv och massor med roliga saker på gång! Jag tycker din blogg är rolig att följa och det händer alltid något nytt!!! ? ? ?
  Ha en fin kväll!
  //Berith

 51. Hej My!
  Tycker du ska blocka Moa som kommenterar hela tiden, faktiskt riktigt obehagligt , tycker jag och uppenbarligen flera följare. Du måste tänka på oss seriösa och välsinnade följare som vill läsa din blogg. Tack!

  • Det roligaste jag hört på väldigt länge. Ska My blocka sig själv?

   Enligt initierade källor… Not… Så är ju jag My!

   Sluta nu din fjant!

   Jag skickar ett Mail till My så hon kan nå mig om hon vill att jag slutar skriva. Eller så kan hon skriva här att hon undanber sig mitt försvar.

   Försök inte låtsas som om du är någon av Mys ” normalstörda” läsare. Du gillar inte mig eller min kamp för att stoppa mobbingen av My.

   Du har försökt med samma sak på andra siter också. När jag är starkare än dig börjar du med ditt ältande. Fegis!

   Som sagt, vill My att jag inte skriver mer är det inget problem. Är du beredd att göra detsamma? 🥴

   //Moa

  • Nej My, blocka absolut inte Moa! Hon kör raka rör och säger precis som det är. Men är man inte van att få svar på tal när man är taskig så börjar man genast yla om kränkthet, obehag och annat larv. Skärp er fåntrattar!

 52. Wow alltså…vilka psykfall som härjar fritt här. Kärringar som är så avundsjuka på dig My. Du är vacker , har snygg kropp har flera roliga jobb kan vara boss i ditt liv & du är en fin mamma! De som skriver så elakt rent ut olagliga saker som ” varför tar du inte livet av dig My” det är ett brott, anmäl alla sånna till polisen. Även om det inte blir något mer än så & anmälan läggs ner så är det ändå viktigt att anmäla , hot om död är olagligt. De psykiskt störda donnorna / kärringarna älskar när du går igen så ett hett tips My, gå inte i affekt utan bästa mestisen är att ignorera / vara tyst , det retar psykopater enormt mycket..,
  Jag har själv ett ex som hotar förföljer mig mm jag har fått tips från både polisen & socialen hur man ska agera när någon psykiskt sjuk människa vill knäcka en så att den vinner. Var bara tyst & anmäl allt till polisen.
  Du är grym tjejen & du är en grym mamma! Ingen jävel ska någonsin kunna få dig att tro något annat. Detta är ditt liv din blogg & du väljer själv vad du vill dela m dig av & vem du svarar & hur. Konstruktiv kritik är bra men detta är ingen kritik utan mobbning , drev & olagliga kommentar . Att sen dessa 40 plussare har barn…fy fan!
  Till er damer ” troll” varför i herrans namn läser ni Mys blogg??? Förklara så enkelt så att även en 5 åring förstår . Vad gör att NI har rätten att kränka en annan mamma kvinna ?!? Känns det bra i magen eller blir ni upphetsade av hur My ska ta dessa påhopp ? Vill ni att hon ska ge upp allt även hennes fina son? Skulle ni må bra då? På riktigt varför ?? Så många frågor så få svar. Ett hett tips sluta att läsa skrolla förbi , för nu hjälper ni bara att My får in mer cash …men ni kanske inte tänkte så långt? Ja min mamma lärde mig redan när jag var 5-6 år att har man inget snällt att säga så låt bli, var bara tyst! Jag lär mina två tjejer detta , att hellre vara tyst om man nu har ” dåliga ” saker att säga.
  Nej gå ut i solen gå i skogen plocka svamp skratta drick varm choklad krama någon ni tycker om , men ni kanske är så ensamma & bittra som älskar att spy galla? Uppenbart är det så. Ni har ingen att krama gå ut i skogen med, åh så sorgligt damer. Ni har min sympati .
  Till My & ni andra 98% ha en fin lördagkväll & fortsatt söndag . Njut av livet & glöm inte att le skratta kramas dofta på hösten & löven ät gott gå på fina promenader gå på caféer drick kava umgås m vänner & familj . Ni är så fantastiska människor mammor vänninor . Du My är värdefull , det finns bara EN av dig & Ludvig älskar just DIG din fina vackra mamma! Glöm aldrig detta !

  • Så fint skrivet av dig Magdi.
   Jag håller med dig i vartenda ord.
   Ger både dig och My en stor varm kram.
   Tack för dina ord.
   Kram L

  • Magdi.!du skriver så bra.
   Men vi har inte sett dessa kommentarer och stämmer det( hur nu nån kan sitta och rensa så snabbt) att hon har sån skit i sin papperskorg och många från samma, då bör hon anmäla.
   Men tyvärr är det så att OM hon svarar på frågorna om just studion tidigare kanske många av de onödiga kommentarerna kunnat undvikas. Det hade i alla fall sparat tid.
   Sen att många bloggerskor skriver A men inte B tror jag beror på att då går ju vi nyfikna tanter in och kollar när B ska komma.
   Personligen tycker jag det är bäst att inte säga nåt förrän man kan säga allt.
   Två saker alltså, svara på enkla frågor direkt och säg inte A förrän du kan säga B.
   Jag är övertygad om att det skulle räcka långt.
   Men sen tycker jag nog att ni kan sluta attackera med skitsnack.
   Personliga påhopp är inte OK. Å då är det inte för att vi ska föregå med gott exempel för barnen, för förhoppningsvis sitter de inte och läser bloggar, utan för att vi ska föregå med gott exempel oss kvinnor emellan.
   Vi behöver inte tycka likadant och det ska vi heller inte, men vi ska f-n inte vara elaka heller.
   Säg och skriv och tyck bara sånt du kan stå för ansikte mot ansikte.

   • @st
    Varför misstänkliggör du My, lite inlindat och ”oskyldigt”?
    Jag har sett ännu värre kommentarer här på Mys blogg.
    Vad finns det för anledning att misstro öht?
    En mening är illa nog!
    Vad är ditt syfte?
    //Moa

 53. Stor Kram till dig My!!
  Du är en riktig förebild och jag hoppas du Kan tänka bort näthatarna för det inte värt lägga energi på dom!! Dom kan i te må så bra själva då so. Måste kränka någon annan för att må bra!!
  Kram kram eva ??

 54. ALL Kärlek till dig My! Jag blir bara ledsen och trött av att se alla tråkiga kommentarer.
  Jag tycker du är fantastisk på alla sätt! Du är supersöt och snygg!!!! Du har en jättefin son!
  Du har ett fantastiskt driv och massor med roliga saker på gång! Jag tycker din blogg är rolig att följa och det händer alltid något nytt!!! 🙂 🙂 🙂
  Ha en fin kväll!
  //Berith

 55. Wow alltså…vilka psykfall som härjar fritt här. Kärringar som är så avundsjuka på dig My. Du är vacker , har snygg kropp har flera roliga jobb kan vara boss i ditt liv & du är en fin mamma! De som skriver så elakt rent ut olagliga saker som ” varför tar du inte livet av dig My” det är ett brott, anmäl alla sånna till polisen. Även om det inte blir något mer än så & anmälan läggs ner så är det ändå viktigt att anmäla , hot om död är olagligt. De psykiskt störda donnorna / kärringarna älskar när du går igen så ett hett tips My, gå inte i affekt utan bästa mestisen är att ignorera / vara tyst , det retar psykopater enormt mycket..,
  Jag har själv ett ex som hotar förföljer mig mm jag har fått tips från både polisen & socialen hur man ska agera när någon psykiskt sjuk människa vill knäcka en så att den vinner. Var bara tyst & anmäl allt till polisen.
  Du är grym tjejen & du är en grym mamma! Ingen jävel ska någonsin kunna få dig att tro något annat. Detta är ditt liv din blogg & du väljer själv vad du vill dela m dig av & vem du svarar & hur. Konstruktiv kritik är bra men detta är ingen kritik utan mobbning , drev & olagliga kommentar . Att sen dessa 40 plussare har barn…fy fan!

  Till er damer ” troll” varför i herrans namn läser ni Mys blogg??? Förklara så enkelt så att även en 5 åring förstår . Vad gör att NI har rätten att kränka en annan mamma kvinna ?!? Känns det bra i magen eller blir ni upphetsade av hur My ska ta dessa påhopp ? Vill ni att hon ska ge upp allt även hennes fina son? Skulle ni må bra då? På riktigt varför ?? Så många frågor så få svar. Ett hett tips sluta att läsa skrolla förbi , för nu hjälper ni bara att My får in mer cash …men ni kanske inte tänkte så långt? Ja min mamma lärde mig redan när jag var 5-6 år att har man inget snällt att säga så låt bli, var bara tyst! Jag lär mina två tjejer detta , att hellre vara tyst om man nu har ” dåliga ” saker att säga.
  Nej gå ut i solen gå i skogen plocka svamp skratta drick varm choklad krama någon ni tycker om , men ni kanske är så ensamma & bittra som älskar att spy galla? Uppenbart är det så. Ni har ingen att krama gå ut i skogen med, åh så sorgligt damer. Ni har min sympati .

  Till My & ni andra 98% ha en fin lördagkväll & fortsatt söndag . Njut av livet & glöm inte att le skratta kramas dofta på hösten & löven ät gott gå på fina promenader gå på caféer drick kava umgås m vänner & familj . Ni är så fantastiska människor mammor vänninor . Du My är värdefull , det finns bara EN av dig & Ludvig älskar just DIG din fina vackra mamma! Glöm aldrig detta !

  • Så fint skrivet av dig Magdi.
   Jag håller med dig i vartenda ord.
   Ger både dig och My en stor varm kram.
   Tack för dina ord.
   Kram L

  • Magdi.!du skriver så bra.
   Men vi har inte sett dessa kommentarer och stämmer det( hur nu nån kan sitta och rensa så snabbt) att hon har sån skit i sin papperskorg och många från samma, då bör hon anmäla.
   Men tyvärr är det så att OM hon svarar på frågorna om just studion tidigare kanske många av de onödiga kommentarerna kunnat undvikas. Det hade i alla fall sparat tid.
   Sen att många bloggerskor skriver A men inte B tror jag beror på att då går ju vi nyfikna tanter in och kollar när B ska komma.
   Personligen tycker jag det är bäst att inte säga nåt förrän man kan säga allt.
   Två saker alltså, svara på enkla frågor direkt och säg inte A förrän du kan säga B.
   Jag är övertygad om att det skulle räcka långt.
   Men sen tycker jag nog att ni kan sluta attackera med skitsnack.
   Personliga påhopp är inte OK. Å då är det inte för att vi ska föregå med gott exempel för barnen, för förhoppningsvis sitter de inte och läser bloggar, utan för att vi ska föregå med gott exempel oss kvinnor emellan.
   Vi behöver inte tycka likadant och det ska vi heller inte, men vi ska f-n inte vara elaka heller.
   Säg och skriv och tyck bara sånt du kan stå för ansikte mot ansikte.

   • @st

    Varför misstänkliggör du My, lite inlindat och ”oskyldigt”?

    Jag har sett ännu värre kommentarer här på Mys blogg.

    Vad finns det för anledning att misstro öht?

    En mening är illa nog!

    Vad är ditt syfte?

    //Moa

 56. Stor Kram till dig My!!
  Du är en riktig förebild och jag hoppas du Kan tänka bort näthatarna för det inte värt lägga energi på dom!! Dom kan i te må så bra själva då so. Måste kränka någon annan för att må bra!!

  Kram kram eva 🥰🥰

 57. Nog har jag levt så länge så jag insett att det finns väldigt många olika individer och med olika syften i denna värld men nu fick jag ytterligare ett uppvaknande! De som störs av att just Du My är så bra kan väl lägga av att läsa då! De behöver inte tillföra obehag-förmodligen klarar de inte av att uttrycka sig positivt om någon! Olyckliga människor det där! Skickar Dig en stor Kram och ett Lycka till i allt/ tant H

 58. Hur kan man ta bort en kommentar nästan på en gång den bli publicerad eller nästan innan eftersom vi inte har sett de här elaka du hänvisar till hur är det möjligt? I sådana fall måste ju någon hålla koll på bloggen 24/7 och varje sekund finns det sådana jobb och flera måste det ju vara också eftersom det är dygnet- och året runt jobb, en dator kan ju inte läsa av vad som är elakt och inte ? bara nyfiken hur det går till.

 59. Nog har jag levt så länge så jag insett att det finns väldigt många olika individer och med olika syften i denna värld men nu fick jag ytterligare ett uppvaknande! De som störs av att just Du My är så bra kan väl lägga av att läsa då! De behöver inte tillföra obehag-förmodligen klarar de inte av att uttrycka sig positivt om någon! Olyckliga människor det där! Skickar Dig en stor Kram och ett Lycka till i allt/ tant H

 60. Men Mollan, sitter du på Mys blogg 24/7?
  Dessutom, ytterligare konstigheter i din schizofrena tillvaro. Vilka vi? Är inte du en person? ?
  Också riktiga mobbarfasoner. Dra in andra. Bygga upp osynliga fiender för att förminska offret. Är du så svag i dig själv att du inte kan stå för egna åsikter, handlingar
  Det har skrivits mycket värre saker än det My visar i det här inlägget.

   • Du är paranoid!
    Både CC och My, sen igår har min privata mail och vet därmed vem jag är.
    Svara på frågorna isf att skapa rykten och mer skit.
    Dock förstår jag att det svider att bli tagen med brallorna nere.
    Finns mer att avslöja, mycket mer. ??
    //Moa

     • Tian
      Du kan inte svara vettigt på någonting.
      Du fattar inte ens att dina försök till härskarteknik faller totalt platt.
      Vad vill du? Vad gör du här om du inte är nöjd med bloggerskan?
      //Moa

     • Och du Moa verkar inte fatta att jag svarar dig och inte bloggerskan, din taktik går inte hem hos mig.
      Säg vad jag ska svara på så ska jag göra det, men svara på varför du är här på bloggen utan en massa påhopp och fula tillmälen.

  • Håller med till 100% Moa! Du sätter det klockrent! Åt fanders med mobbarna, fega och elaka avarter till människor som helt verkar sakna självinsikt i att de faktiskt är mobbare.

  • Men du gör det tydligen så det kanske är du som tar bort de?
   Vet du vad Moa jag har inte bett om dina åsikter och mina frågor är inte ställda till dig lilla vän så blanda dig inte i sådant du inte har med att göra, har du förstått ?

   • Hahaha… Jag har förstått… Och skiter fullkomligt i det! ?
    Du har just bevisat hur illa ställt det är med dina smutsiga syften!
    Du har inga svar på varför du trakasserar My. ??????
    Snyggt jobbat Mollan! ??
    //Moa

    • Men är du verkligen på riktigt Moa??? hur många kommentarer har du skrivit härinne nu heeeeeelt sjukt. Sen är man inte ett troll, elak eller har smutsiga syften som du så fint uttrycker det bara för att man ställer frågor eller har funderingar speciellt inte till sådant My själv har berättat och eller sagt att vi kan fråga om, så lägg ner all den här bullshiten rent ut sagt. Du om någon skriver väl elakheter om de flesta härinne så dig borde väl My spärra om någon.
     Kommer inte att läsa ditt svar så du kan bespara dig från att skriva.

     • Är du i totalt avsaknad av självkritik Kina?
      Ska vi be My om statistik på vem som skrivit mest, av mig och dig, här hos My?
      Du sättet dig i knipa precis hela tiden. Man gör det när man tror att ” anfall är bästa försvar”.
      Du skriver dag efter dag här hos My. Vem är du att tala om för andra hur mycket/lite de ska skriva?
      Du är en elak mobbare. Du är inte här för något annat syfte än att skamma My. Du och alla andra hittepånick som du använder dig av.
      Jag har inte varit otrevlig mot en enda av Mys normalstörda ?läsare öht!
      Du är känd för att ljuga och vara
      ” mindre begåvad ”.
      Men nog trodde jag att du var smartare än att ljuga om saker som är lätta att kontrollera.
      Du har verkligen satt dina maner. Bra där! Gör det lättare att avslöja.
      Du är korkad, därför tror du andra är lika korkade. Så är det inte. Du avslöjar dig själv gång efter gång!
      //Moa

     • Du är verkligen helt galen Moa nu skriver jag en mail till Allt för föräldrar som har siten så får väl de ta bort dig om inte My vill. Nu får du väl ändå sluta med dina elaka påhopp sen kan du ju räkna antal kommentarer du har skrivit i det här inlägget och där leder du stort helt överlägset faktiskt helt sjukt. Kommentera det My skriver istället för att vara som en hök på oss andra och jag heter bara Mollan och inget mer så anklaga inte också mig för att ha flera alias.

     • Nu har jag också mailat till Allt för föräldrar om både My:s förvanskning av mitt inlägg, och om hur Moa tillåts skriva till alla här med fula tillmälen och lögner.
      Jag hoppas dom tittar igenom detta blogginlägget.
      My svarar som vanligt inte på varför hon gjorde om mitt inlägg för att göra det värre, och för att få sympatier….men jag är inte förvånad!

     • Men vad bra då!
      Hoppas det blir en offentlig sak av det så vi allihop får gå ut med vår identitet.
      Som sagt, My har mina uppgifter så hon har alla möjligheter att nå mig om det är något jag kan stå till tjänst med i frågan.
      Det är du som kallar dig ”vi”. Eli 5, varför ”vi” väldigt ofta är på Mys blogg samtidigt?
      Varför ni skriver så lika, varför ni har exakt samma typ av härskartekniker osv, osv.
      Pinsamt värre! Ditt sjuka utbrott på BB är precis lika pinsamt.
      FYI, du tror väl ingen människa skriver med långa indragningar i texten? Det hamnar som det hamnar i kommentarsfälten. Inget jag kan påverka. Däremot kan ju du vrida din tel/padda ett kvarts varv så ser texten annorlunda ut.
      Ser helt retarded ut när du grinar om saker som inte stämmer. ?
      Som sagt, det här ser jag fram emot. Tar gärna ett snack med Allt för föräldrar om det jag står upp för här.
      Ska bli skoj att se dig stå upp för dina trakasserier som du hållit på med i åratal mot My.
      Mig skrämmer du inte! Backa bara, du vet inte vem du försöker bolla med!
      Självklart ska allt gå rätt och lagligt till. Du har verkligen allt att förlora. Hoppas precis allt kommer fram om dig, dig och dig!?
      //Moa

     • Moa om du nu vet att jag är alla dom andra så som du skriver om så bevisar du bara att du har noll koll. Har My delat våra IP nummer med dig? (Jag undrar om det ens är lagligt) men då borde du se att det inte stämmer.
      Jag är inte orolig för att visa vem jag är eftersom det jag skrivit här varken är otrevligt eller mobbning till skillnad från dig.
      Jag tror faktiskt jag ska ringa Allt om föräldrar imorgon och prata med dom istället, så får vi kanske ett slut på dina förolämpningar på oss som läser och skriver här på My:s blogg.
      Först trodde jag att du var konstig lite på skoj, men nu börjar du faktiskt bli lite obehaglig…
      Dina hot skrämmer inte mig om du trodde det.

     • Skulle du inte ignorera mig, Tian?
      Du är verkligen paranoid. Börjar prata om IP-adresser och ev olagligheter. Jag känner inte My! Varför skulle hon ge mig IP-adresser? Du är totalsnurrig! ?
      Det känns som om du själv målar in dig längre och längre i hörnet.
      Du försöker hota mig med något AfF ska göra så jag blir stoppad.
      Jag svarar att jag välkomnar inblandning av dem och att det finns fog/bevis på varför jag gör detta. Ni har ju hållit på några år! Bevis finns i överflöd. Jag kommer inte backa på något sätt i min ståndpunkt. Mobbing är inte okej! Vad tror ni att AfF har för inställning till det? På riktigt?
      De enda som ber mig sluta försvara My är alla ” nya ” nick du/ni hittar på. Så genomskinligt och knäppt.
      Sluta tyck synd om er själva. Ta tag i utredning om detta och se till att ni får stå för er del av det här.
      Utan er mobbing ingen Moa. Kan jag hoppas ni för en gångs skull förstår och tar till er sambandet?
      //Moa

 61. Hur kan man ta bort en kommentar nästan på en gång den bli publicerad eller nästan innan eftersom vi inte har sett de här elaka du hänvisar till hur är det möjligt? I sådana fall måste ju någon hålla koll på bloggen 24/7 och varje sekund finns det sådana jobb och flera måste det ju vara också eftersom det är dygnet- och året runt jobb, en dator kan ju inte läsa av vad som är elakt och inte 😮 bara nyfiken hur det går till.

 62. Såg precis en annons i söndagsreklamen från Lidl att de har billiga spann och spade set.
  Vore inte det nåt för många i denna tråd? Passa på nu vetja!!

 63. Men Mollan, sitter du på Mys blogg 24/7?

  Dessutom, ytterligare konstigheter i din schizofrena tillvaro. Vilka vi? Är inte du en person? 🤣

  Också riktiga mobbarfasoner. Dra in andra. Bygga upp osynliga fiender för att förminska offret. Är du så svag i dig själv att du inte kan stå för egna åsikter, handlingar

  Det har skrivits mycket värre saker än det My visar i det här inlägget.

   • Du är paranoid!

    Både CC och My, sen igår har min privata mail och vet därmed vem jag är.

    Svara på frågorna isf att skapa rykten och mer skit.

    Dock förstår jag att det svider att bli tagen med brallorna nere.

    Finns mer att avslöja, mycket mer. 💪🏽

    //Moa

     • Tian

      Du kan inte svara vettigt på någonting.

      Du fattar inte ens att dina försök till härskarteknik faller totalt platt.

      Vad vill du? Vad gör du här om du inte är nöjd med bloggerskan?

      //Moa

     • Och du Moa verkar inte fatta att jag svarar dig och inte bloggerskan, din taktik går inte hem hos mig.

      Säg vad jag ska svara på så ska jag göra det, men svara på varför du är här på bloggen utan en massa påhopp och fula tillmälen.

  • Håller med till 100% Moa! Du sätter det klockrent! Åt fanders med mobbarna, fega och elaka avarter till människor som helt verkar sakna självinsikt i att de faktiskt är mobbare.

  • Men du gör det tydligen så det kanske är du som tar bort de?
   Vet du vad Moa jag har inte bett om dina åsikter och mina frågor är inte ställda till dig lilla vän så blanda dig inte i sådant du inte har med att göra, har du förstått 😮

   • Hahaha… Jag har förstått… Och skiter fullkomligt i det! 🤣

    Du har just bevisat hur illa ställt det är med dina smutsiga syften!

    Du har inga svar på varför du trakasserar My. 👏🏽👏🏽👏🏽

    Snyggt jobbat Mollan! 👍🏽

    //Moa

    • Men är du verkligen på riktigt Moa??? hur många kommentarer har du skrivit härinne nu heeeeeelt sjukt. Sen är man inte ett troll, elak eller har smutsiga syften som du så fint uttrycker det bara för att man ställer frågor eller har funderingar speciellt inte till sådant My själv har berättat och eller sagt att vi kan fråga om, så lägg ner all den här bullshiten rent ut sagt. Du om någon skriver väl elakheter om de flesta härinne så dig borde väl My spärra om någon.
     Kommer inte att läsa ditt svar så du kan bespara dig från att skriva.

     • Är du i totalt avsaknad av självkritik Kina?

      Ska vi be My om statistik på vem som skrivit mest, av mig och dig, här hos My?

      Du sättet dig i knipa precis hela tiden. Man gör det när man tror att ” anfall är bästa försvar”.

      Du skriver dag efter dag här hos My. Vem är du att tala om för andra hur mycket/lite de ska skriva?

      Du är en elak mobbare. Du är inte här för något annat syfte än att skamma My. Du och alla andra hittepånick som du använder dig av.

      Jag har inte varit otrevlig mot en enda av Mys normalstörda 💕läsare öht!

      Du är känd för att ljuga och vara
      ” mindre begåvad ”.
      Men nog trodde jag att du var smartare än att ljuga om saker som är lätta att kontrollera.

      Du har verkligen satt dina maner. Bra där! Gör det lättare att avslöja.

      Du är korkad, därför tror du andra är lika korkade. Så är det inte. Du avslöjar dig själv gång efter gång!

      //Moa

     • Du är verkligen helt galen Moa nu skriver jag en mail till Allt för föräldrar som har siten så får väl de ta bort dig om inte My vill. Nu får du väl ändå sluta med dina elaka påhopp sen kan du ju räkna antal kommentarer du har skrivit i det här inlägget och där leder du stort helt överlägset faktiskt helt sjukt. Kommentera det My skriver istället för att vara som en hök på oss andra och jag heter bara Mollan och inget mer så anklaga inte också mig för att ha flera alias.

     • Nu har jag också mailat till Allt för föräldrar om både My:s förvanskning av mitt inlägg, och om hur Moa tillåts skriva till alla här med fula tillmälen och lögner.

      Jag hoppas dom tittar igenom detta blogginlägget.

      My svarar som vanligt inte på varför hon gjorde om mitt inlägg för att göra det värre, och för att få sympatier….men jag är inte förvånad!

     • Men vad bra då!

      Hoppas det blir en offentlig sak av det så vi allihop får gå ut med vår identitet.

      Som sagt, My har mina uppgifter så hon har alla möjligheter att nå mig om det är något jag kan stå till tjänst med i frågan.

      Det är du som kallar dig ”vi”. Eli 5, varför ”vi” väldigt ofta är på Mys blogg samtidigt?

      Varför ni skriver så lika, varför ni har exakt samma typ av härskartekniker osv, osv.

      Pinsamt värre! Ditt sjuka utbrott på BB är precis lika pinsamt.

      FYI, du tror väl ingen människa skriver med långa indragningar i texten? Det hamnar som det hamnar i kommentarsfälten. Inget jag kan påverka. Däremot kan ju du vrida din tel/padda ett kvarts varv så ser texten annorlunda ut.

      Ser helt retarded ut när du grinar om saker som inte stämmer. 😴

      Som sagt, det här ser jag fram emot. Tar gärna ett snack med Allt för föräldrar om det jag står upp för här.

      Ska bli skoj att se dig stå upp för dina trakasserier som du hållit på med i åratal mot My.

      Mig skrämmer du inte! Backa bara, du vet inte vem du försöker bolla med!

      Självklart ska allt gå rätt och lagligt till. Du har verkligen allt att förlora. Hoppas precis allt kommer fram om dig, dig och dig!👊

      //Moa

     • Moa om du nu vet att jag är alla dom andra så som du skriver om så bevisar du bara att du har noll koll. Har My delat våra IP nummer med dig? (Jag undrar om det ens är lagligt) men då borde du se att det inte stämmer.

      Jag är inte orolig för att visa vem jag är eftersom det jag skrivit här varken är otrevligt eller mobbning till skillnad från dig.
      Jag tror faktiskt jag ska ringa Allt om föräldrar imorgon och prata med dom istället, så får vi kanske ett slut på dina förolämpningar på oss som läser och skriver här på My:s blogg.

      Först trodde jag att du var konstig lite på skoj, men nu börjar du faktiskt bli lite obehaglig…

      Dina hot skrämmer inte mig om du trodde det.

     • Skulle du inte ignorera mig, Tian?

      Du är verkligen paranoid. Börjar prata om IP-adresser och ev olagligheter. Jag känner inte My! Varför skulle hon ge mig IP-adresser? Du är totalsnurrig! 😜

      Det känns som om du själv målar in dig längre och längre i hörnet.

      Du försöker hota mig med något AfF ska göra så jag blir stoppad.

      Jag svarar att jag välkomnar inblandning av dem och att det finns fog/bevis på varför jag gör detta. Ni har ju hållit på några år! Bevis finns i överflöd. Jag kommer inte backa på något sätt i min ståndpunkt. Mobbing är inte okej! Vad tror ni att AfF har för inställning till det? På riktigt?

      De enda som ber mig sluta försvara My är alla ” nya ” nick du/ni hittar på. Så genomskinligt och knäppt.

      Sluta tyck synd om er själva. Ta tag i utredning om detta och se till att ni får stå för er del av det här.

      Utan er mobbing ingen Moa. Kan jag hoppas ni för en gångs skull förstår och tar till er sambandet?

      //Moa

 64. Såg precis en annons i söndagsreklamen från Lidl att de har billiga spann och spade set.

  Vore inte det nåt för många i denna tråd? Passa på nu vetja!!

   • Alla här vet ju att ”Moa” är My. Skriver exakt likadant och med samma jäkla mellanrum mellan en mening. Styckeindelning efter en mening är inte någon annan som gör. Busted ? ska du låtsas vara någon annan så kan du ju ändå ändra lite på sättet du skriver på. Så blir det inte lika tydligt iallafall. Finns ju ingen som försvarar My lika tydligt som ”fyrabarnsmamman Moa” ? kolla bara hur hon kommer attackera mig som en pitbull nu. Moa/My ?

 65. Angående studion frågade jag eftersom du inte skrivit något om hur man kan träna med dig, är potentiell kund men får inga svar, går förbi där dagligen och det är alltid nedsläckt därav min undran.

 66. Jag brukar inte kommentera men nu kunde jag inte låta bli. Jag blir verkligen chockad över hur elaka människor kan vara. Tror knappt det är sant. Man blir ju mörkrädd. Och ledsen…

  • Men det är så Madde jobbar!
   Mobbarfasoner ut i fingerspetsarna. Hon rår inte på mig därför hoppas hon skapa drev på BB mot mig.
   Kan bevisen för mobbingmentaliteten bli tydligare?
   Hot hit och dit?
   //Moa

   • Alla här vet ju att ”Moa” är My. Skriver exakt likadant och med samma jäkla mellanrum mellan en mening. Styckeindelning efter en mening är inte någon annan som gör. Busted 😉 ska du låtsas vara någon annan så kan du ju ändå ändra lite på sättet du skriver på. Så blir det inte lika tydligt iallafall. Finns ju ingen som försvarar My lika tydligt som ”fyrabarnsmamman Moa” 😂 kolla bara hur hon kommer attackera mig som en pitbull nu. Moa/My 😂

 67. Angående studion frågade jag eftersom du inte skrivit något om hur man kan träna med dig, är potentiell kund men får inga svar, går förbi där dagligen och det är alltid nedsläckt därav min undran.

 68. Jag brukar inte kommentera men nu kunde jag inte låta bli. Jag blir verkligen chockad över hur elaka människor kan vara. Tror knappt det är sant. Man blir ju mörkrädd. Och ledsen…

  • Men det är så Madde jobbar!

   Mobbarfasoner ut i fingerspetsarna. Hon rår inte på mig därför hoppas hon skapa drev på BB mot mig.

   Kan bevisen för mobbingmentaliteten bli tydligare?

   Hot hit och dit?

   //Moa

 69. My du är en fin och fantastisk människa och mamma. Det är så läskigt och skrämmande att det finns så onda människor. Jag vet inte själv hur jag ska skydda mig men jag litar på Jesus.

 70. Herregud vilken djävla sandlåda det är bland kommentarerna ?
  My du ska naturligtvis inte acceptera troll mm.
  MEN det folk reagerar på är att du ofta gör cliffhangers som sen aldrig liksom fullföljs.
  Du skriver att du vill ha folks åsikter. Men sen skiter du i dem. Svarar inte på nått som frågas bland kommentarerna. Du driver bloggen för att tjäna pengar? Då måste du väl försöka att hålla dina läsare kvar också. Kommunikation mellan läsare o dig som skriver.

 71. My du är en fin och fantastisk människa och mamma. Det är så läskigt och skrämmande att det finns så onda människor. Jag vet inte själv hur jag ska skydda mig men jag litar på Jesus.

 72. Herregud vilken djävla sandlåda det är bland kommentarerna 😳
  My du ska naturligtvis inte acceptera troll mm.
  MEN det folk reagerar på är att du ofta gör cliffhangers som sen aldrig liksom fullföljs.
  Du skriver att du vill ha folks åsikter. Men sen skiter du i dem. Svarar inte på nått som frågas bland kommentarerna. Du driver bloggen för att tjäna pengar? Då måste du väl försöka att hålla dina läsare kvar också. Kommunikation mellan läsare o dig som skriver.

 73. Tänkte skriva en låååång kommentar, men inser att det knappast tjänar nått till eg! Tydligen är det en rättighet att trycka ner folk för att de driver en blogg??? Varför inte sluta läsa om man stör sig och börja springa, boxa på boxpåse eller ut i skogen å skriiiiiik för att få ur sig sin ilska istället? Dina egna fel och brister försvinner INTE genom trakasserier av andra! Sluta läs så försvinner bloggar, men det är folk för nyfikna för??

 74. Tänkte skriva en låååång kommentar, men inser att det knappast tjänar nått till eg! Tydligen är det en rättighet att trycka ner folk för att de driver en blogg??? Varför inte sluta läsa om man stör sig och börja springa, boxa på boxpåse eller ut i skogen å skriiiiiik för att få ur sig sin ilska istället? Dina egna fel och brister försvinner INTE genom trakasserier av andra! Sluta läs så försvinner bloggar, men det är folk för nyfikna för?🤪

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

17 + 19 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My