En vanlig vardag…

3CC37DE7-9DEF-471E-81F4-6975D08B9279

Hej!

Alltså jag är fast på Mellquist 😂 Världens mysigaste fik med världens godaste kaffe OCH äggmacka! Jag kom på mig själv med att sakna mina ”morgon stunder” där när jag var på öland 😎 Alltså dessa sköna, varma, soliga höstdagars är svårslagen! Passat på att njuta av stunden & ljuset innan mörkret tar över 🙏🏻

413837B6-7A74-4BA2-80E2-06E69EF61986

Hade denna sköna trio på kontoret idag 💕

47E1EBB1-9A27-4A56-9376-DD747ACDF76C

Spenderade lunchen hos Tilda på Bobbys Hårstudio 🙏🏻💕

klippte bort slitna toppar och fräschade till mig 💫 Alltså Superhair får det att växa sååå bra! Se rabattkod i FÖRRA inlägget ! 

7BD32C2E-F883-46AC-B1A5-8731658DDD5F 

Åt en god kyckling lunch samtidigt! Snacka kvalitetstid på lunchen 😅💕👌🏻

-Vacker höstbukett😍

2336EA0B-7028-4C45-B0BE-3079D1EE3AAD

gud vad jag saknar mina blommor ibland….. ☺️ I helgen är det dags för Ölands årliga skördefest. Börjar redan idag….. Det är speciellt och har stor betydelse för företagarna på Öland ☺️

57F22DCC-8C5A-492E-879D-FD6954220FEB

Började dagen med tvätttid… Älskar att dessa maskiner är mega-stora och föera stycken! Så allt är klart efter en tvätt 😂😅 -Effektivt 👌🏻

Nu har jag fastnat på kontoret…. Jonas hämtar snart. Filmkväll med honom efter lååååång dag 🙏🏻😅 Jag presenterar vinnaren på min instagram ikväll. Missa inte det 💕

/ My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • Annelie

  Hej My! Undrar bara vad som hände med ditt gym????

 • St

  Missade du att du stämt möte med Anna och gick till frisören istället 😉
  Bloggbevakning , hon vet hon.
  Du, har det varit strul med bloggen?
  Sen undrar jag ( fast som vanligt har man inte med det att göra) om du inte kunde tala om för dina läsare hur de kan komma i kontakt med din studio osv.
  Det här skapar bara ledsamheter i kommentarsfältet.
  Men… ha nu en riktigt mysig helg och koppla av ordentligt. 😍

 • Madelaine

  Dit går jag gärna när jag är i stora staden. Mysigt, trevlig personal och bara runt hörnet🤗

 • Lena

  Hej Varför svarar du inte längre My när vi ställer frågor till dig? Många och även ja vill veta om studion så varför inte svara.
  L

  • Maja

   Jag håller med dig Lena och alla andra som vill veta mer om Studion. Men tyvärr så tror jag inte att My kommer att svara. Hon hade ju enligt hennes egen utsago redan fullbokat och behövde inte göra reklam för den sk Studion. Tycker hon lägger ribban för sin trovärdighet själv. Den blir högre och högre. För att sedan anklaga oss följare att vara idioter. Säger ganska mycket om hennes trovärdighet. Jag har verkligen tyckt att Mys blogg varit ganska trevlig att läsa tidigare. Men den senaste tiden har det varit så många turer och cliffhangers att jag tappat tråden. Men att sätta etikett på oss som frågar och ställer motfrågor som idioter känns ganska otrevligt och då är det vi ser till att hon får betalt på bloggen.
   Tror att sanningen kommer ikapp även henne. Och hon förespråkar respekt i bloggen. Men respekt är något man förtjänar. Inget man får gratis.

   Trevlig helg brudar!

   Kram
   Maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *