Träningshelg på Skansen Öland! Wörkout & Spa weekend

B0FDCACC-21C5-406E-A997-BFBFC5D8423F

Hej från Kroatien!😎🌴

Ligger i sängen på hotellet. Nöjd och skönt trött efter dagens alla pass. Jag blir så innerligt glad över att se hur positiva alal deltagare är. Hur dom kämpar trots att det några drar in i veckan är lite stelt och träningsvärken är påtaglig! -Jag älskar verkligen mitt jobb!

Nu är det många roliga träningveckor och helger på G. Nästa ut i ordningen är en favorit i Repris på Hotel Skansen. Denna gången har jag min vän och nuvarande Biggest Looser Coach Pischa med mig!

Många av er frågar mig när jag lägger upp storys ifrån henne gym i Stockholm varför det bara finns i stockholm. Jo, för att hon utgår därifrån… hehe! MEN, jag frågade henne om hon inte ville komma ner till mitt älskade Öland och köra en träninghelg med föreläsning osv… Och det ville hon 😉

Pischa Strindstedt, är personlig tränare & grundare av konceptet WÖRKOUT som ni finns under eget tak på två ställen i Stockholm.
Förutom att driva sitt eget företag kan ni som sagt, se henne i tvrutan i programmet Biggest Loser eller träna hennes pass ur hennes träningsbok.

Pischas träningsfilosofi handlar om hållbarhet & glädje i träningen. Oavsett vad dina mål är är det viktigt att träningen blir något du vill göra i ditt liv & inget måste. Under hennes pass bjuds det på många lekfulla övningar men låt er inte luras av det roliga, passen är ofta utmanande & hon räds inte att be er kliva ur era comfortzones.

WÖRKOUT – lekfullt men tufft pass med egna kroppsvikten. Styrka & flås kombinerat i övningar där man ofta använder varandra som redskap.

Föreläsning ”MÅL ÄR DRÖMMAR MED DEADLINES” – Hur ska man nå dit man vill? En workshop där Pischa tar er genom sin egen resa om hur hon tagit sig dit hon är & ger värdefulla tips för hur DU ska lyckas med dina mål💫💪🏻

Såhär såg det ut för snart ett år sedan när jag körde mitt förra event på hemmaplan hos just Hotel Skansen:

FA42AC76-1BAB-48E2-8839-A5E8559FE325 B2038C07-EC27-41A1-BB24-1E97B136B1CB 77EA6D71-4996-439B-873D-59BA50C93212 CB8DFEB9-58B3-43F1-A239-E6D16B5073C8
Hela upplägget går ut på att ge er en helhetsupplevelse med träning, spa, inspiration, föreläsning och att ni samtidigt blir bortskämda med extremt bra service och god, hälsosam mat.
Kombon av underbara Öland, Hotel skansen med både inomhuspool och utomhuspool,  spa, närheten till havet och en massa lekfull och effektiv träning, vill du inte missa 😉
-Så in och läs mer och boka HÄR  Så hoppa jag att vi ses där.
860077D2-D66A-413F-99CE-F320A76DBC7C
Du kan antingen åka ensam eller med dina kompisar.

27 Komentarer

 1. Lycka till med din träningsblogg och ditt egna gym. Jag personligen tycker denna blogg har blivit för ensidig och opersonlig så jag tackar för mig.

 2. Lycka till med din träningsblogg och ditt egna gym. Jag personligen tycker denna blogg har blivit för ensidig och opersonlig så jag tackar för mig.

 3. En träningsresa för oss som har svårt att komma igång med träning hade jag varit intresserad utav. En prova-på-resa som kan väcka lusten att träna. Kombinerat med kosttips. Även om resorna är både för otränade och tränade så avskräcker det nog för många.

 4. Gillar din blogg så mkt nu. Härligt med fokus på träning och allt runtomkring. Min bror peppade mig till gymmet efter en svår tid i livet med en fruktansvärd separation. Träningen är en riktigt livlina. Håller ångesten borta och nerverna i chack. Känner mig stark på många plan. Lycka till med ditt nya företag! Kram?

 5. En träningsresa för oss som har svårt att komma igång med träning hade jag varit intresserad utav. En prova-på-resa som kan väcka lusten att träna. Kombinerat med kosttips. Även om resorna är både för otränade och tränade så avskräcker det nog för många.

 6. Gillar din blogg så mkt nu. Härligt med fokus på träning och allt runtomkring. Min bror peppade mig till gymmet efter en svår tid i livet med en fruktansvärd separation. Träningen är en riktigt livlina. Håller ångesten borta och nerverna i chack. Känner mig stark på många plan. Lycka till med ditt nya företag! Kram💐

 7. Det är jättebra att läsa om träning och hälsa, det är inspirerande när man är en soffpotatis… Skulle gärna åka på en wörkout helg för att komma igång, men det får bli lite längre fram eftersom jag är sjukt otränad just nu. Jag skulle nog behöva börja i en liten ” biggest looser” grupp och jobba därifrån. Så himla svårt att hålla igång själv…

  • Men det är ju precis så det inte ska behöva kännas… Man ska kunna komma som man är. Men. Yoga & träningshelgen är riktigt bra att starta med.. nu i juni. Ca 2-3 platser kvar. Liten grupp. Mycket tid för individuell coachning… kika på http://www.mymartens.com

 8. Det är jättebra att läsa om träning och hälsa, det är inspirerande när man är en soffpotatis… Skulle gärna åka på en wörkout helg för att komma igång, men det får bli lite längre fram eftersom jag är sjukt otränad just nu. Jag skulle nog behöva börja i en liten ” biggest looser” grupp och jobba därifrån. Så himla svårt att hålla igång själv…

  • Men det är ju precis så det inte ska behöva kännas… Man ska kunna komma som man är. Men. Yoga & träningshelgen är riktigt bra att starta med.. nu i juni. Ca 2-3 platser kvar. Liten grupp. Mycket tid för individuell coachning… kika på http://www.mymartens.com

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...