Min start på dagen…

F03B4269-AFA3-4C89-957C-670748BBF0E4

Godmorgon!

Egenträning på gymmet imorse…. Benpass och 35 min på max lutning på bandet i ett lugnt kontrollerat tempot.  Lågintensivt, med fokus på förbränning 🙌🏻😅🔥

Sedan mötte jag upp gänget för frukost😉  4 ägg, vitaminer, mineraler och kaffe med HAVREMJÖLK 😍

DEN lyckan när en av deltagare tagit med det…

Jag själv brukar har ALLTID med mig just det,  men glömde det denna gång 🙈 så nu har hon räddat min kaffe stund 🙏🏻 -Bästa!! 

41CC80B6-B159-4A06-A089-3DAC676B90AA

Nu ska vi ladda som, lyssna på Karins föreläsning/workshop. Träna med Erika, och yoga med Karin 💫🙏🏻

-Ville bara säga hej! Hörs senare…  /My Martens 

51 Komentarer

  • Dom äter jag utan problem.., mellanmål sen, sedan lunch…. mellis igen, (kvarg tex) middag och sedan blir det oftast 5 ägg till på kvällen ? Beroende på hur träningen och dagen ser ut såklart…
   Middag och lunch oftast fisk, fågel eller nötfärs… plus kolhydrater ?

  • Dom äter jag utan problem.., mellanmål sen, sedan lunch…. mellis igen, (kvarg tex) middag och sedan blir det oftast 5 ägg till på kvällen 😃 Beroende på hur träningen och dagen ser ut såklart…

   Middag och lunch oftast fisk, fågel eller nötfärs… plus kolhydrater 😄

 1. Var gör du av alla gulorna som du inte äter upp?
  Oj så många ägg, nio stycken per dag kan aldrig vara bra. Var har du hört att det inte är någon fara att äta så många ägg? Är du LCHF???

  • Jag äter ABSOLUT inte LCHF. Det förespråkar jag inte alls… en sund varierad kost☺️ Nu är det baserat på min träning, och mina mål ☺️ Jag vill bygga muskler, utvecklas tekniskt och bli stark! Samtidigt som jag håller ångesten i schack med hjälp av träningen.
   Det var i stora drag mina mål… Jag äter nästan dubbel så mycket mot vad jag brukar…… och äggulorna som jag inte äter går i komposten ☺️

 2. Var gör du av alla gulorna som du inte äter upp?
  Oj så många ägg, nio stycken per dag kan aldrig vara bra. Var har du hört att det inte är någon fara att äta så många ägg? Är du LCHF???

  • Jag äter ABSOLUT inte LCHF. Det förespråkar jag inte alls… en sund varierad kost☺️ Nu är det baserat på min träning, och mina mål ☺️ Jag vill bygga muskler, utvecklas tekniskt och bli stark! Samtidigt som jag håller ångesten i schack med hjälp av träningen.
   Det var i stora drag mina mål… Jag äter nästan dubbel så mycket mot vad jag brukar…… och äggulorna som jag inte äter går i komposten ☺️

  • Ojojoj! ? Du var mig en lustigkurre? nej, det är inte miljöfarligt. Det går i komposten… tillsamman med skalet?? Jag skönhet i har gulor för att gå ner i vikt. Jag äter inte alla gulor för att jag äter ca 9 ägg/dagen. Det blir för mycket kolesterol, för mycket fett och jag skulle tröttna ☺️ Jag vill bygga muskler, utvecklas tekniskt och bli stark! Samtidigt som jag håller ångesten i schack med hjälp av träningen. Det var i stora drag mina mål… så vänligen, sluta lägga ord och påståenden i min mun tack ??

 3. Vad är det för farligt med att äta flera äggvitor?? Inte mer protein än i en stor köttbiff. Att människor inte behöver så mycket protein, det är en annan femma. Sen undrar jag hur det kan vara miljöförstöring att slänga äggulor?? Slöseri med mat, definitivt ja, men miljöförstöring??

  • Ojojoj! 🙈 Du var mig en lustigkurre😂 nej, det är inte miljöfarligt. Det går i komposten… tillsamman med skalet👌🏻 Jag skönhet i har gulor för att gå ner i vikt. Jag äter inte alla gulor för att jag äter ca 9 ägg/dagen. Det blir för mycket kolesterol, för mycket fett och jag skulle tröttna ☺️ Jag vill bygga muskler, utvecklas tekniskt och bli stark! Samtidigt som jag håller ångesten i schack med hjälp av träningen. Det var i stora drag mina mål… så vänligen, sluta lägga ord och påståenden i min mun tack 🙏🏻

 4. Jag skulle aldrig kunna få i mig så mycket ägg. Ett är nästan för mycket bara det. Man blir ju så mätt ( och pruttig)
  Efter mina gallstensanfall är jag dessutom mycket försiktig med ägg.
  Jag undrar ( om jag får ) varför du äter så mycket ägg?
  Tycker det verkar vara en väldigt tråkig diet men har förståelse för om du (en period) går in för att äta på ett visst sätt.

  • Ja, det där med gallsten är ju aldrig roligt =) Och inte heller att bli pratig ? Jag är så van så jag blir inte pratig av ägg =) Jag har iof alltid ätter mycket ägg. klart du får fråga. Det är ju som sagt individuellt. Ägg är nyttigt, billigt och extremt bra mellanmåls alternativ. Lätt att ha med sig, och passar fin-fin in i en hälsosam livsstil. just nu går jag på ett relativt strikt kostschema. För att landa i mina nya rutiner och för att jag jobbar mot just min målsättning =)

  • Ägg är ett universalt superlivsmedel! Äter alltid minst 4 om dagen. Enkelt att ta med, nyttigt, bra för blodsockernivån, mycket protein och går att variera på så många sätt!

 5. Vad är det för farligt med att äta flera äggvitor?? Inte mer protein än i en stor köttbiff. Att människor inte behöver så mycket protein, det är en annan femma. Sen undrar jag hur det kan vara miljöförstöring att slänga äggulor?? Slöseri med mat, definitivt ja, men miljöförstöring??

 6. Jag skulle aldrig kunna få i mig så mycket ägg. Ett är nästan för mycket bara det. Man blir ju så mätt ( och pruttig)
  Efter mina gallstensanfall är jag dessutom mycket försiktig med ägg.
  Jag undrar ( om jag får ) varför du äter så mycket ägg?
  Tycker det verkar vara en väldigt tråkig diet men har förståelse för om du (en period) går in för att äta på ett visst sätt.

  • Ja, det där med gallsten är ju aldrig roligt =) Och inte heller att bli pratig 😉 Jag är så van så jag blir inte pratig av ägg =) Jag har iof alltid ätter mycket ägg. klart du får fråga. Det är ju som sagt individuellt. Ägg är nyttigt, billigt och extremt bra mellanmåls alternativ. Lätt att ha med sig, och passar fin-fin in i en hälsosam livsstil. just nu går jag på ett relativt strikt kostschema. För att landa i mina nya rutiner och för att jag jobbar mot just min målsättning =)

  • Ägg är ett universalt superlivsmedel! Äter alltid minst 4 om dagen. Enkelt att ta med, nyttigt, bra för blodsockernivån, mycket protein och går att variera på så många sätt!

  • Hur räknar du? (Här ovan)
   Jag vill inte gnälla men bara tycka lite! Jag saknar variationen i bloggen just nu. Det är mkt träning, vilket är skoj och intressant, men läser gärna om djur, familjen och vanligt vardagsliv som bloggen hade förut också.
   Hoppas att det kommer tillbaka!
   Kroatien är riktigt fint, var där i juli då vattnet var ljummet att bada i.
   Jag blev lite intresserad av Thailandsresan men tuvärr föll det på att stranden ligger 15 min bort med Tuktuk. Jag älskar att morgon- och kvällspromenera längs havet eller bara sitta och njuta, yoga, meditera med vågskvalpet och utsikten över himmel och hav.

   • Bloggen följer det jag gör ? just nu på träningsresa… Nästa veckan familj och vardag i Sverige igen ☺️
    Det går transfer (gratis) till stranden, och man kan även åka moppe dit ☺️?? kram

  • Hur räknar du? (Här ovan)

   Jag vill inte gnälla men bara tycka lite! Jag saknar variationen i bloggen just nu. Det är mkt träning, vilket är skoj och intressant, men läser gärna om djur, familjen och vanligt vardagsliv som bloggen hade förut också.

   Hoppas att det kommer tillbaka!

   Kroatien är riktigt fint, var där i juli då vattnet var ljummet att bada i.

   Jag blev lite intresserad av Thailandsresan men tuvärr föll det på att stranden ligger 15 min bort med Tuktuk. Jag älskar att morgon- och kvällspromenera längs havet eller bara sitta och njuta, yoga, meditera med vågskvalpet och utsikten över himmel och hav.

   • Bloggen följer det jag gör 😄 just nu på träningsresa… Nästa veckan familj och vardag i Sverige igen ☺️

    Det går transfer (gratis) till stranden, och man kan även åka moppe dit ☺️🌴😎 kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...