Jag öppnar min egna träningsstudio.

När livet är upp och ner är det bara att hänga med! I veckan har det varit några knasiga dagar, MINST sagt! Men, jag möter dom knasiga dagarna med ett leende och hänger med! 🌸🦋☺️

09E5ABF5-F04D-4AFF-A5D1-E143AB56B8A8

Några dagar in i maj! Nu är våren här💕 ( tänkte jag) Men igår snöade det till och från hela dagen. Blä!

Ikväll åker Jonas på 90-talsvågen där han och sina kollegor är arrangörer och fyller en hel båt med roliga 90-tals artister och fullknökad med folk som ska få dansa till 90 talets största hits hela kvällen….. Jag själv stannar på fatlandet. Detta bestämdes redan när datumet släpptes. Det är nämligen så att en av mina bästa vänner Tilda fyller 25 år idag. Så ikväll har vi fest för henne på Vau de Ville och håller tummarna för hyfsat bra väder! 

Ibland snurrar livet på i 180. Vissa perioder mer än andra. Jag är generellt van vid ett ”högre tempo”. Just nu är en sådan period. Solen skiner och jag ler åt de utmaningar och äventyr som väntar! Jag mår så sjukt bra! Samtidigt som jag såklart har lite skräckblandad förtjusning med fjärilar i magen inför kommande projekt🦋

Det är vad min Terapeft brukar säga min styrka OCH svaghet…. Att jag är van vid högre tempo! 

Jag  jobbar aktivt, VARJE dag med att bromsa mig. Jag har en tendens till att ta på mig för mycket. Vilja hjälpa ”alla andra” och finnas där för alla runtomkring mig. Just nu är det mycket som händer. Jag hat haft en molande känsla av ångest och ett dålig samvete gentemot er, mina fina trogna läsare 😌

Ni frågar om flera saker. Lifestyle, resorna, relationen, och mycket mycket mer. Jag har gjort vissa förändringar. Vilket jag förstår att ni förstår. Jag har bloggat kryptiskt, undvikit vissa frågor och försökt att låta det vara så en stund…

Men. Jag har något jag vill dela med mig av. Flera saker. 

För första gången på år så kände jag att jag verkligen blev irriterad på mig själv och min öppenhet här inne…  ”j*vla blogg j*vle” tänkte jag.

Kände mig lite ”inmålad i ett hörn”…. Finns inga alternativt vissa saker kan jag inte mörka. Så är det i detta fallet…  

Jag har flera saker att dela mig av vilket jag kommer att göra genom ett inlägg i taget. Jag älskar min blogg, den där tanken ovan 👆🏻 Försvann lika snabbt som den kom😌

Jag vet att jag genom åren när jag öppet delat med mig av när jag gick in i väggen, kraschade och sedan efter några bakslag till, tillslut reste mig upp på Båda fötterna och kom ut på andra sidan… Jag VET hur det har berört många av er! Och de tillfällena när vissa av er skriver till mig, och tackar för min ”öppenhet” och modigt delar med er av era egna situationer… Då blir jag glad ❤️🙏🏻

-Då är det värt det!

Det är inte alltid enkelt att veta HUR jag ska dela med mig.

Tex när jag modigt klev på märklarutbildningen. Jag satsade högt, gav allt. Men kände ganska snart att min historik till utbrändheten i kombination med ständiga säljkrav, långa STYRDA arbetsdagar inte var bra för min hälsa. Jag skulle jaga upp mig själv, och sikta högt för att mätta min ”prestations” djävul som jag har inom mig. (Du vet, dem där lilla mini-My som bor inom mig som alltid vill känna sig bekräftat, och söker kickar genom framgång och utmaningar). Den hade drivit mig rakt in i väggen igen… denna insikt kom en bit in i utbildningen. Med facits hand, tacksam för just det. 

Samtidigt som öppnade sig en roll och möjlighet för mig på Lifestyle. Där jag kunde få jobba med en annan struktur och frihet, med allt som jag redan gör. 

Jag vågade ta den möjligheten. Jag blev headhuntad för tjänsten och tackade ja. Lifestyle hade det kämpigt när jag klev på. En utmaning med en rejäl uppförsbacke att ta sig upp för. 

Jag klev av utbildningen 3 tentor in, efter en lång och tuff rekrytering av Erik Olsson där jag skulle ha en garanterad tjänst efter utbildning.

Jag mötte mina arbetsgivare och tittade dom i ögonen och sa som det var. ”Jag inser att detta inte är någonting som passar mig”. Vi kramades och skiljdes åt som vänner (än idag) . 

6852B4BF-6420-478C-AD38-74D476F0A177

Sedan började jag på LS. Det var läskigt, och otroligt roligt på samma gång!😅 Jag hade dock ingen aning om HUR brant den där uppförsbacken var. Många av det teamet jag introducerades på slutade strax efter att jag började. LS stod inför en rejäl utmaning och omstrukturering. Det är var jag ägnat mitt sista år åt. Helhjärtat. 

Jag är så stolt över mig själv som vågade, som vågade stå upp för mig själv och min magkänsla att det inte var ”rätt” att löpa linan ut som mäklare.  Trots att jag visste att det skulle finnas de som ”dömde”  mig och skulle se det som något negativt. 

Exakt vad som hände. Det vinklades av vissa ”troll” här inne till något negativt. Jag fick höra att jag misslyckats?

-Jag såg det inte så😊 Jag provade och, vet nu att det inte är någonting för mig ☺️ Hur skulle man annars veta? 🤷🏼‍♀️

Jag har inte hoppar runt särskilt mycket enligt mig själv. Jag har jobbat inom blomsterbranchen med min pappa genom hela min uppväxt. Jag drev sedan My’s Blommor i drygt TIO år. (Lååååång tid om man tänker på min ålder!)

Sista åren parallellt  med blogg (sociala medier) och träningsresorna där bloggen stöttade upp My’s Blommor in i det sista. Under åren på My’s blommor pendlade jag även tio år till Amsterdam där vi hade vårat andra kontor. Med grossist verksamhet. ( Här ser ni kanske en röd tråd i sälj, marknadsföring och varumärkesuppbyggnad)

Som Fredrik Eklund skriver i sen bok  SÄLJ. Man kan sälja vad som helst, till vem som hela om man står bakom produkten och brinner för det man gör. 

Efter My’s Blommor så gjorde jag den långa pt utbildningen. I syfte att göra det jag gör idag. Träningsresor/event, möjlighet att coacha och få vägleda folk till bättre hälsa och livskvalitet☺️🙌🏻🙏🏻🦋

Att förstå och lära känna kroppen, på riktig! Att genom min egen kompetens kunna höja min livskvalitet och sprida pepp och motovation till andra människor. Att få jobba som hälsoinspiratör. Jag har vägt drygt 100 kg. Jag fick även en diastas efter graviditet och vet hur svårt det kan vara att komma tillbaka från just det. Jag har även kraschat. Jag VET hur viktigt det är att ta hand om sig själv för att må så bra som möjligt! Träningen är min medicin för utmattningsdepressionen. Min medicin för att hålla balansen. Jag lever med ångest. Träningen får mig att må bra och förhålla mig till det på ett enormt mycket bättre sätt. 

Jag har varit chef och VD i hela mitt liv. Jag är van att ta mycket ansvar, ledarskap, stora beslut och allt vad det innebär…. jag har alltid jobbat 7 dagar/veckan, kört på och aldrig stannat upp. (SÅ dumt med facit i hand!!)

-karriär V/s Hälsa?

2B5B781C-6630-40B5-886B-115DACDC72D3Hälsan all dagar i veckan 🙏🏻❤️

Den röda tråden är som sagt att jag alltid jobbat med marknadsföring, pr och varumärkes uppbyggnad. Vilket går hand i hand i nästan alla branscher. Man behöver ha en pr/marknadföringstrategi! 

Jag har jobbat med marknadsföring för både mig själv och andra företag. Jag skulle kunna gå in i detalj och dela med mig av allt som jag varit med och byggt upp eller konsultation genom åren.. Men det skulle bli alldeles för långrandigt.

Men kort och gott, i stora drag har jag som ”bara” är 31 år ändå hunnit vara med om en del. På både gott och ont🤗 Det finan alltid några få troll här inne som ska kritisera och göra narr av att jag bytt jobb osv. men jag ser det inte så. jag har utvecklats, VÅGAT prova nya saker, och lärt mig under åren. Jag tittar hellre tillbaka i min ”backspegel” och ser vad jag gjort, ser hur jag levt och vad jag fått uppleva. Än att jag skulle stått på samma arbetsplats i 20 år utan att provat något nytt. Det är INGET fel med att jobba tex 15-20 år på samma plats. Men det är inte jag. Det är ingenting för mig. jag vill alltid fortsätta utvecklas…- Annars blir jag raslös. 

Men jag är tacksam, tacksam för erfarenheterna som jag fått med mig🙏🏻 Tacksam för den kunskap och alla de åren jag har följt mitt hjärta, vågat ge mig på de utmaningar som jag mött med skräckblandad förtjusning.

Jag har utvecklats, gjort misstag, nått framgång, ramlar, rest mig, gjort succé. Vunnit pris som årets unga entreprenör (sjukt stolt 😌), kursat (mindre kul). Rest mig igen. Spottat i nävarna. Tagit några hundår. betat av skulder och kommit på fötter igen. Jag har krigat som en liten ninja.

 Men, nu till Lifestyle. Jag har allt att avsluta min tjänst på Lifstyle. Av flera anledningar. Jag behåller dom för mig själv tillsvidare och hoppas slippa dela med mig av dom här inne. Jag har bestämt mig för att satsa på mig själv och min hälsa. Jobba med någonting som jag mår RIKTIGT RIKTIGT bra av.

70C375C9-C05F-4B16-ABBE-76E5C2773936

jag vill jobba i träningsbranschen igen. Med människor, och träning och hälsa. Helhjärtat. på min hemsida www.mymartens.com  där kommer jag att samla mina träningsevent och bootcamp som ni kan hänga me spå både i Sverige och utomlands. Nästa vecka kommer det upp två event till som ni kan hålla utkik efter.

Men, min ”stora” hemlighet är att jag öppnar min egna träningsstudio. En charmig, exklusiv, liten träningsstudio som jag kommer få nyckel till nu i mitten/slutet av maj. Tanken med denna är att köra bootcamp, mindre event och att jag ska släppa på ett begränsat antal pt-kunder som jag själv kommer att ta hand om. -Som jag längtar!!!!!!! Den ligger centralt innanför tullarna här i Stockholm. 

Med exklusiv så menar jag att jag kommer att kunna ge mina pt klienter möjligheten att träna själva med mig i studion. Utan ”alla andra” och utan allt folk som finns på dom större gymmen.

Vissa av de som jag möter och har mött tidigare har inte så lätt att vara på dom större gymmmen. (flera anledningar, självkänsla, ångest, oro osv) Såg min egen studio så är det en möjlighet jag erbjuder för dom som vill och behöver. Jag kommer anpassa mig utifrån varje klient, och helhjärtat gå in för att jobba mot en hållbar helhetshälsa. Fokusera på att bygga upp de kvinnor jag möter som delar samma erfarenhet av stress, ångest och utmattning. Köra bootcamp, och funktionell styrketräning så att mina lineter kan följa programmen som jag gör både på gym eller hemma. (anpassa utifrån varje person såklart) 

 Det kommer såklart fler överraskningar, ifrom av mindre event där jag bjuder in mina branchkollegor för tex förläningar, må-bra dagar. En del Yoga kommer förekomma, och jag är SÅ taggad på att få komma igång! Lite läskigt såklart. Mycket ska göras, och det är alltid en utmaning att dra igång något nytt. Det kostar både tid, energi och pengar! Men detta känns SÅ rätt i magen!

Jag är både glad och stolt att jag bestämde mig för detta. Det var inte lätt att säga upp mig. jag velade och tvekade länge. Men lyssnade på min magkänsla och gjorde det.

MEN, nu när jag ska komma igång så ska jag att ta det i min takt. Ingen onödigt eller negativ stress. Utan  ett steg i taget. Ni ska såklart få följa denna resan också. 

Så mina vänner nu har jag iallafall delat med mig av en två saker som jag hålt för mig själv ett tag….. tack för tålamodet! Vad jag sysslat med senaste dagarna ska du snart få ta del av också… hehe! 

Kram på er !

/ My Martens 

172 Komentarer

  1. Ett jättestort Lycka till! Hade jag bott i Stockholm hade ditt nya ställe varit ett självklart val för mig.
    Go girl!

  2. Lycka till tufft gjort bland alla studios som finns både stora och små.
    Ibland är det bättre att vänta med att svara / skriva som det här med Lifestyle där du för ett tag sedan sa att du var kvar fast det inte var sant du hade inte behövt svara och sen att du i förrgår skrev ja lovade t.o.m att du imorgon vilket så var igår skulle berätta något och det kom nu. Skriv och svara när det är bestämt och klart istället mer ärligt mot läsaena och du behöver inte heller svara på allt det är bara att ignorera.

  3. Wow ! Grattis , jag tycker att du är grym ! Flyttar du till Stockholm på heltid nu då ? Önskar dej all lycka ?

  4. Tror tyvärr inte att detta heller blir långvarigt pga den sviktande hälsa du haft i så många år. Man kan inte driva en sådan här stor grej o samtidigt ständigt luta sig mot sin utbrändhet. Vart tar alla inbokade kunder vägen när du blir sjuk igen? Träna via nätet? Tror att det tryggaste för dig varit en fast anställning utan detta ansvar. Att ständigt träna, att ständigt äta tråkig mat o jaga kalorier, fy vad tråkigt.

    • Åh! Du är ALLTID negativ…. Pt klienterna som jag skriver är begränsat antal, får att kunna ha friheten och jobba med träningsresor, event osv.
      Jag ska resa. Jobba och vara kreativ????
      Lyfta kvinnor (och män) som varit eller är i samma situation som jag själv är… i en 3:del av mitt liv har jag jobbat på samma plats och samma jobb…. jag har ALDRIG gått hem, och ställt in en kund eller möte (det är det som är det svårast för mig) jag kan nämligen inte stoppa i tid….
      Men, det är okay. Du får spekulera och tro vad du vill. Att jag investera mina själ och mina pengar i detta gör jag för MIN skull??
      Jag vill jobba med detta. Ha den frihet som detta ger mig… och bara göra saker som får mig riktigt riktigt lycklig! Att hjälpa andra att hitta sin balans ? hoppad att du kan hitta lite positivitet ??❤️

      • Nej nej jag menar inget illa! Tvärtom! Menar att ha ett sådant jobb kräver ju att man alltid är frisk o du har ju varit så mycket sjuk, hoppas naturligtvis att det går bra för dig. Du borde bli headhuntad till tv, för du skulle dra enormt mycket tv-tittare o då skulle tv tjäna reklampengar, win-win.

  5. Så roligt,tycker du är fantastisk. Jag hejar på dej. Jag hade kommit till din nya träningstudio om jag bott i Stockholm. Lycka till

  6. Ett jättestort Lycka till! Hade jag bott i Stockholm hade ditt nya ställe varit ett självklart val för mig.
    Go girl!

  7. Stort lycka till fina My.? så sant det du skriver. Hur ska man veta om något yrke eller utbildning passar en om man inte testar? Vi fick varsitt liv och jag tycker att det är er upp till var och en att göra va de vill med det…… sedan att vägen frram till målet kan bli lite krokig det kan vara svårt att undvika ibland.Tror de är få människor som gör saker de tror kommer att gå dåligt eller inte bli bra . Vi har ju inte facit på våra liv någon av oss. Du känner dig bäst själv My. Stor kram genom cybervärlden Sara?

  8. Hoppas du kan finna ro i detta beslut efter alla dina olika jobb de senaste åren och sen kombinera det med ditt pendlande, låter i alla fall spännande.

  9. Lycka till tufft gjort bland alla studios som finns både stora och små.
    Ibland är det bättre att vänta med att svara / skriva som det här med Lifestyle där du för ett tag sedan sa att du var kvar fast det inte var sant du hade inte behövt svara och sen att du i förrgår skrev ja lovade t.o.m att du imorgon vilket så var igår skulle berätta något och det kom nu. Skriv och svara när det är bestämt och klart istället mer ärligt mot läsaena och du behöver inte heller svara på allt det är bara att ignorera.

  10. Wow ! Grattis , jag tycker att du är grym ! Flyttar du till Stockholm på heltid nu då ? Önskar dej all lycka 🙂

  11. Tror tyvärr inte att detta heller blir långvarigt pga den sviktande hälsa du haft i så många år. Man kan inte driva en sådan här stor grej o samtidigt ständigt luta sig mot sin utbrändhet. Vart tar alla inbokade kunder vägen när du blir sjuk igen? Träna via nätet? Tror att det tryggaste för dig varit en fast anställning utan detta ansvar. Att ständigt träna, att ständigt äta tråkig mat o jaga kalorier, fy vad tråkigt.

    • Åh! Du är ALLTID negativ…. Pt klienterna som jag skriver är begränsat antal, får att kunna ha friheten och jobba med träningsresor, event osv.
      Jag ska resa. Jobba och vara kreativ🌟💫🙌🏻

      Lyfta kvinnor (och män) som varit eller är i samma situation som jag själv är… i en 3:del av mitt liv har jag jobbat på samma plats och samma jobb…. jag har ALDRIG gått hem, och ställt in en kund eller möte (det är det som är det svårast för mig) jag kan nämligen inte stoppa i tid….

      Men, det är okay. Du får spekulera och tro vad du vill. Att jag investera mina själ och mina pengar i detta gör jag för MIN skull🙏🏻

      Jag vill jobba med detta. Ha den frihet som detta ger mig… och bara göra saker som får mig riktigt riktigt lycklig! Att hjälpa andra att hitta sin balans 💫 hoppad att du kan hitta lite positivitet 🙏🏻❤️

      • Nej nej jag menar inget illa! Tvärtom! Menar att ha ett sådant jobb kräver ju att man alltid är frisk o du har ju varit så mycket sjuk, hoppas naturligtvis att det går bra för dig. Du borde bli headhuntad till tv, för du skulle dra enormt mycket tv-tittare o då skulle tv tjäna reklampengar, win-win.

  12. Så roligt,tycker du är fantastisk. Jag hejar på dej. Jag hade kommit till din nya träningstudio om jag bott i Stockholm. Lycka till

  13. Stort Grattis!
    Låter spännande!
    Hoppas du får ihop allt med Öland så du mår bra och trivs!
    Kanske har du redan planer med samarbete med mer yoga osv där?
    Jag önskar dig all lycka till!
    ?

  14. Grattis och stort lycka till?!
    Låter så rätt, hade jag bott i Stockholm hade jag blivit kund hos dig, utan tvekan. Så bra koncept för oss som behöver en lugnare och mer personlig plats att träna på, av olika skäl.
    Tror detta kommer passa dig mycket bra

  15. Stort lycka till på din nya resa!
    Jag hoppas att din hyresvärd XXXXXX sköter sig bättre mot dig än vad hon gjorde mot XXXXXX
    Att våga följa sitt hjärta och sin magkänsla är modigt, även att kliva av något som inte känns bra kräver mod och insikt och är inget misslyckande, snarare ett ansvar gentemot sig själv.

  16. Grattis, My! Fy fasen så häftigt! Jag tycker du är stencool som vågar följa dina drömmar. Lycka till med din nya väg i livet. ❤️?✌️

  17. Stort lycka till fina My.🥰 så sant det du skriver. Hur ska man veta om något yrke eller utbildning passar en om man inte testar? Vi fick varsitt liv och jag tycker att det är er upp till var och en att göra va de vill med det…… sedan att vägen frram till målet kan bli lite krokig det kan vara svårt att undvika ibland.Tror de är få människor som gör saker de tror kommer att gå dåligt eller inte bli bra . Vi har ju inte facit på våra liv någon av oss. Du känner dig bäst själv My. Stor kram genom cybervärlden Sara💕

  18. Hoppas du kan finna ro i detta beslut efter alla dina olika jobb de senaste åren och sen kombinera det med ditt pendlande, låter i alla fall spännande.

  19. Stort Grattis!
    Låter spännande!
    Hoppas du får ihop allt med Öland så du mår bra och trivs!
    Kanske har du redan planer med samarbete med mer yoga osv där?
    Jag önskar dig all lycka till!
    💗

  20. Grattis och stort lycka till😊!
    Låter så rätt, hade jag bott i Stockholm hade jag blivit kund hos dig, utan tvekan. Så bra koncept för oss som behöver en lugnare och mer personlig plats att träna på, av olika skäl.
    Tror detta kommer passa dig mycket bra

  21. Stort lycka till på din nya resa!
    Jag hoppas att din hyresvärd XXXXXX sköter sig bättre mot dig än vad hon gjorde mot XXXXXX
    Att våga följa sitt hjärta och sin magkänsla är modigt, även att kliva av något som inte känns bra kräver mod och insikt och är inget misslyckande, snarare ett ansvar gentemot sig själv.

  22. Grattis, My! Fy fasen så häftigt! Jag tycker du är stencool som vågar följa dina drömmar. Lycka till med din nya väg i livet. ❤️👏✌️

  23. Stort grattis My till ditt nya träningscenter och lycka till. Hoppas att du kommer att trivas och att du känner att du hittat något du kommer att trivas med nu framöver.

  24. Det är aldrig försent att börja med något nytt. Gäller bara att ta steget och våga.
    När mina barn var små ville jag vara hemmafru. Såg mig själv inte som karriärskvinna. Ödet ville annat. Så jobbade mig upp till en hög chefsposition. Sen blev vi familjehem då bytte jag tjänst för vår nya sons skull. Sen behövde jag vara hemma på heltid. Så 25 år senare har ödet gjort mig till ”hemmafru”
    Sen kan inte alla förstå hur jag kan ge upp en karriär och halvera min inkomst för någon annans barn. Men vår lilla bonusson är värd allt ?

  25. Stort grattis My till ditt nya träningscenter och lycka till. Hoppas att du kommer att trivas och att du känner att du hittat något du kommer att trivas med nu framöver.

  26. Det är aldrig försent att börja med något nytt. Gäller bara att ta steget och våga.
    När mina barn var små ville jag vara hemmafru. Såg mig själv inte som karriärskvinna. Ödet ville annat. Så jobbade mig upp till en hög chefsposition. Sen blev vi familjehem då bytte jag tjänst för vår nya sons skull. Sen behövde jag vara hemma på heltid. Så 25 år senare har ödet gjort mig till ”hemmafru”
    Sen kan inte alla förstå hur jag kan ge upp en karriär och halvera min inkomst för någon annans barn. Men vår lilla bonusson är värd allt 💖

    • Maria, så härligt det låter. Att följa sitt hjärta! Pengar är inte allt. Att ta vara på sitt eget liv är allt ❤️ Bra och starkt gjort!

  27. Stort grattis MY!!!! Vad roligt!!! Det bästa är att jobba med något man verkligen älskar och brinner för! Sen kanske man inte blir stenrik ? men man mår BRA och har KUL! Kram på dig

  28. Stort grattis MY!!!! Vad roligt!!! Det bästa är att jobba med något man verkligen älskar och brinner för! Sen kanske man inte blir stenrik 🙂 men man mår BRA och har KUL! Kram på dig

  29. Detta tycker jag låter fantastisk bra.
    O kombinera dina erfarenheter och styrkor, och dela med dig av detta i dessa former.
    Japp, detta ”make sense”!
    Lycka till!!! ?

  30. Detta tycker jag låter fantastisk bra.
    O kombinera dina erfarenheter och styrkor, och dela med dig av detta i dessa former.
    Japp, detta ”make sense”!
    Lycka till!!! 🤩

  31. Se där ja! Nu fick vi veta.
    Nåt sånt lite mindre gym med LITE folk skulle jag önskat där jag bor också.
    Det värsta som finns är dessa stora flashiga lokaler där allt ska ske inför ögonen på alla andra.
    Lycka till ?

  32. Du är enastående som vågar! Den som vågar vinner och det gör just Du!
    Önskar Dig Lycka till och visst tar du med en hälsning till Ludvig? tant H

  33. […] Det kommer såklart fler överraskningar, ifrom av mindre event där jag bjuder in mina branchkollegor för tex förläningar, må-bra dagar. En del Yoga kommer förekomma, och jag är SÅ taggad på att få komma igång! Lite läskigt såklart. Mycket ska göras, och det är alltid en utmaning att dra igång något nytt. Det kostar både tid, energi och pengar! Men detta känns SÅ rätt i magen! //My Martens […]

  34. Grattis och önskar dig lycka till vet att det här fixar du kramisar från doriz och mig 👍👍😍🐾🐾

  35. Se där ja! Nu fick vi veta.
    Nåt sånt lite mindre gym med LITE folk skulle jag önskat där jag bor också.
    Det värsta som finns är dessa stora flashiga lokaler där allt ska ske inför ögonen på alla andra.
    Lycka till 😍

  36. Du är enastående som vågar! Den som vågar vinner och det gör just Du!
    Önskar Dig Lycka till och visst tar du med en hälsning till Ludvig? tant H

  37. […] Det kommer såklart fler överraskningar, ifrom av mindre event där jag bjuder in mina branchkollegor för tex förläningar, må-bra dagar. En del Yoga kommer förekomma, och jag är SÅ taggad på att få komma igång! Lite läskigt såklart. Mycket ska göras, och det är alltid en utmaning att dra igång något nytt. Det kostar både tid, energi och pengar! Men detta känns SÅ rätt i magen! //My Martens […]

  38. Men vad kul My! Stort grattis och jag ser så fram emot att få se vart det kommer att bli och vad det kommer att kosta, kanske jag kan anlita dig! ?
    Lycka till med allt.

  39. Åhhhh så underbart. Grattis!!! Vad kul ?
    Om det är så att man bor ca 40 mil från Sthlm. Tror du att det skulle vara möjligt att gå som kund hos dig ändå. Typ som nån slags pt på distans, men ändå ses nångång ibland ?

  40. Men vad kul My! Stort grattis och jag ser så fram emot att få se vart det kommer att bli och vad det kommer att kosta, kanske jag kan anlita dig! 🙂
    Lycka till med allt.

  41. Åhhhh så underbart. Grattis!!! Vad kul 😍
    Om det är så att man bor ca 40 mil från Sthlm. Tror du att det skulle vara möjligt att gå som kund hos dig ändå. Typ som nån slags pt på distans, men ändå ses nångång ibland 🤔

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...