Krasch i soffan!

 

70C375C9-C05F-4B16-ABBE-76E5C2773936

Heeeeej från en TRÖTT tjej! 

Har preciiiis kraschat i soffan, efter ”Dagen som jag aldrig trodde skulle ta slut” 🤣🙈😱 Men WOW vilken känsla när man klarar mer än vad man tror att man gör! 👊🏻💪🏻

-TACK Tilda för att du är du❤️🙏🏻🦋

Nu sova! Jag är tröttare än tröttast! MEN, Imorgon LOVAR jag att dela med mig av något riktigt kul!

-Stay tuned!

/0My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)
 • St

  Dela då med dig av allt annat du
  lovat innan också så slipper du sketna kommentarer och inlägg på Bloggbevakning.
  Bättre du säger själv än att andra ska spekulera.
  Kom ihåg
  Jag skriver i all välmening

  • Malin

   Ja men precis! Och så kan hon ju få ut alla de där adventskalenderinläggen till kajsons julkalender som påbörjades så flitigt men avtog efter typ 5 dagar. Sen utlovades att det fanns tidsinställda inlägg som skulle komma så att kalendern kom ikapp. Var tog de vägen?
   Påbörja inte och lova inte en massa. Ta en dag taget istället.

  • My

   Tanken är god… Men BB hittat ändå alltid något nytt att skriva om 🙈☺️

 • Mollan

  Skriv bara när du vill och kan istället för du att du lovar något och har alla dessa cliffhangers, vore bättre tycker jag.

 • Katta

  Fantastiskt fint kort!🌿😍

 • Marita

  Har du mys blommor kvar? Det står på facebooksida

 • Marita

  Har du mys blommor kvar det står på Facebook?

 • Brittis

  Kära My ! inte konstigt att du är trött, du tränar som om du var med i Biggest losers och äter inte “vanlig mat”. Är aldrig hemma och kopplar av och myser, utan har dater med än den ena och än den andra på stan .
  Att inte göra nåt är viktigt för att kroppen ska ta igen sig. Skriver inte detta för att vara elak, vill bara ditt bästa.
  Ha en lugn helg nu och bara vara är väldigt viktigt.

  • My

   Guuuud vilka förutfattade meningar. jag tränar INTE som om jag var med i biggest looser. jag vet exakt hur det går till både framför och bakom kameran. Det är inte mitt upplägg kan jag lova =) Mina “dejter” med folk på stan är till 90% affärskopplade. ett enormt trevligt sätt att både jobba och koppla av samtidigt. en förmån jag är mycket tacksam för 😉 Förstår att du inte menar något illa, och tackar för din omtanke. =) -detsamma till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *