Grattis älskade vän!

95077DEC-1E05-46E5-8947-8BF0A92D2C5C

Hej på er igår firade vi Tildas födelsedag. Jag kom hel vid 04:00 imorse 😎 Vi startade kvällen på Vau de ville, och klibbade hela natten….. Jag, nykter! Nog kan man dansa och ha mint lika kul ändå 😉 (nästa roligare) Bilder och uppdateringar ifrån våran galet roliga kväll får du senare…

Men idag, är hennes riktiga födelsedag. 

Idag är ingen vanlig dag… Idag är det Tildas 25 års dag 🎉🎈

Tilda är en av mina absolut närmaste vänner! Någon jag kan skratta med, gråta med, busa med, jobba med och bara vara med… ❤️ Sitta tyst brevid och ändå förstå varandra. (Även om vi inte är tysta särskilt ofta 🤣)

En vän med stort V som finns där i både med och motgång! En vän jag hade förmånen att via Bobby lära känna för några år sedan…. Genuin, omtänksam, och varm som få!

Vänner som dig Tilda, dom växer inte på träd.. 

Så, Grattis älskade vän, tack för att du är DU, och för att jag får vara en del av ditt liv ❤️🙏🏻

-Love you to the moon and back💫

#dreamteam

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *