0BD2C6E7-C0D8-46D2-B359-3B1C11558B07

Vilken dag! 🙌🏻

Sovmorgon, sol och klarblå himmel! ☀️ En långpromenad med egentid med våren runt hörnet, och en MASSA saker att se fram emot!😍

En sväng till gymmet, överkropp stod på schemat idag….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5F1BA8F0-E708-42D5-B380-F55F38B841B2

följt av spontanlunch med Tilda & Bobby 🤗

Nu hem igen… Mys med indianen som kommit hem från gig ❤️ Vi ska se på film och göra ”ingenting”

-En riktigt skön söndag helt enkelt!

4B27D681-7882-4A62-A242-5EA15EA210BF 8AD97806-2542-4891-B9EA-7C940D4DD4BB A8D20AD8-9669-48DC-A740-72819C652BF8

 Igårkväll hade vi myskväll hemma hos B & J. En helg full av frestelser. Tårtor, lösgodis, glass och annat om vartannat 😂😌😅

innan jag kom hem till B&J så var jag hos Jonas bror… vi åt middag och firade svärmor som fyllde år… Även där bjöds det på tårta och go-saker! 

290FD665-25A9-428D-9614-66F3CF2994F6

Men, jag kämpar på! 🙈😅😜

Både med träningen och kosten…. men även med vilan! Viktigt med sömnen för mig just nu☺️

igårkväll, tittade vi på första delen av Michael Jackson…. Måste se ”del 2” inanna jag kan uttala mig. MEN, det finns ett ord som återkommer inom mig gällande alla tanke kring detta… Konstig! Det är SÅ mycket som inte stämmer. Åt båda håll. –Sorgligt på alla plan! 💔 Vet ärligt talat inte vad jag ska tro…

688CA708-5B7E-48BF-A762-E4366496EB6D F03C9194-9769-48D8-A3AD-A83A528C3D4F

Massa go-saker från jimis 25 års fest, som stod och frestade mig igen…. Haha! Min röda tråd denna helgen!

Om jag är riktigt sötsugen så dricker jag en celsius då och då. Vattenmelonen är ju barnsligt god!

Så kvällens ”godis” för mig blev en kvarg och en celsius 😍

E421B95D-D3D6-4BAE-9E4B-C485E3CBEBFB

Nu ska jag logga ut igen… och säga mig åt Jonas som precis kommit hem och står i  duschen. Imorgon ska jag till tandläkaren. Antingen dra ut tanden, eller öppna upp en rotfyllning igen 😩- såååå jobbigt!

Hade svårt att somna igår när jag tänkte på detta! -SÅL tandläkarskräck!!!! Sedna bila ner till öland…. Så håller tullarna för att jag inte blir för dålig efteråt! 😬

-Vi hörs sen!

Kram kram

/My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (13)
 • Doris

  Skönt med en skön söndag.
  Vila är också väldigt viktigt!
  Ja se del två också. Tycker den ger lite mer tyngd.
  Man får tycka vad man vill när man ser den, men personligen tycker jag att de är väldigt trovärdiga i sina berättelser.
  Jag tror Michael Jackson blev skadad av sin uppväxt och hade behövt hjälp så han inte hade skadat både barnen och sig själv.
  Väldigt tragískt är det!

 • Doris

  Lycka till med tanden också!
  Inte kul att gå till tandläkaren…

 • Hannah

  My, jag tänker att dina inlägg kan trigga en massa människor. Antingen så skapar du en till Tränings och hälsa blogg eller så slutar du skriva om dina matscheman.

  • My

   Varför? Bloggen är en lifestyle Bogg. Med inriktning träning och hälsa.

   Jag har fått många frågor om kosten i flera veckor… Nu skrev jag om det. -inte så konstigt? Bloggen följer det jag gör. Just nu lägger jag mycket tid på min träning och mitt kostschema🤗

   • Hannah

    Inte mig emot 🙂 jag tänkte mer på att du kan ha flera grupper läsare och vissa troll. Själv tar jag det för vad det är. Jag läser hellre om ditt livspussel och hur i helskotta du får ihop allt? Kan känna att du gör så mycket mer än andra “mammor”. Igår kläckte jag idén om Ölands helgen med yoga för min dotter. Hoppas jag får med henne, är lite feg att köra själv.

    • My

     Jag får inte ihop allt… hehe! Men jag försöker 😉 vad kul! Använd koden Rosenserien vid bokning så får du 500 rabatt /person. En kampanj som går ut i dagarna , som först till kvarn på sista platserna =) Använd den vid bokning om du vill… Med vänlig hälsning,

 • cecilia

  Hej My! Jag håller absolut med dig att det är konstigt åt båda hållen… Jag tycker att de flesta säger att de tror blint på barnen/männen men jag tycker det finns många frågetecken och berättelserna är konstiga allihop. Kan naturligtvis förstå att föräldrarna blev bländade av en kändis och lämnade barnen osv men det är så längesen nu och det känns konstigt att ta upp det nu när personen är död. Jag vet inte… Det är såklart mest PK at säga att man tror blint på det men jag vet inte faktiskt. Berätta vad du tror efter del två, vore kul att höra!

  • My

   Ja, jag är kluven… Om jag försöker sätta mig in i situationen. Om Ludvig fått möjligheten att dansa på scenen, och även ingå i showen… Jag hade kanske gjort sammma sak. Lockat ur honom ur skolan och kontot honom jobba för MJ. MEN, jag hade ju varit med… och han hade sovit med mig… Det är en av många saker som jag inte förstår…. även att det kommer fram såhär långt efter… knepigt. Måste se del två…. så sorgligt bara….

 • Ann

  Berätta om ditt jobb/dina jobb, vilka dagar arbetar du och vilka tider. Vad arbetar du med, vad är dina huvudsakliga uppgifter? Har aldrig förstått skillnad på när du jobbar och när du är ledig enligt dina blogginlägg.

  • My

   Inte så konstigt 😌 det har även jag 😉 Alla vi som jobbar med sociala medier har ju inga regelbundna arbetstider. Det är inget 9-17 jobb direkt. Det ligger MYCKET mer hobb bakom än vad ni läsare kanske tror 😌 Det varierar därför enormt.

   Lifestyle är oftast vardagar mellan 08:00-17:00, men även där en hel del utöver det. Möten, tillgänglighet osv..

   Det svåraste för mig är att hitta stunder där jag är helt ledig…. det är nämligen lätt att man ”fastnar” i att alltid vara tillgänglig. Men vissa kampanjer kan ju vara en hel helg tex. Resor också….. Mina huvudsakliga uppgifter för både Martens AB och på lifestyle är snarlika. Bla, pr/marknadöring. Strategier. Kampanjer. Crosspromotion. Digitala kampanjer. Införsäljningen, uppföljning, bokföring, sammanställning, fotograferingar, kordinering på plats vid vissa kampanjer. (Samt inför/under/efter) osv…. Ja, detta var i korta drag.

   Träningsresor/event . Planering, (bokning av lokal, mar, arrangör, fotograf osv) marknadsföring, utskick, införsäljningen, förberedning innan det är dags. Sedan dygnet runt tills veckan/helgen/dagen är över. Sen sammanställning, Utskick och bokföring ☺️

   Vart bor du? Skulle du vilja ses och diskutera livet som entreprenör lite närmare ? Jag ser att det är en återkommande fråga i dina kommentarer 🤗

 • Majsan

  Håller med med många andra skribenter i inläggen i bloggen.
  Ja det är frivilligt att läsa bloggen o man kan söka sig vidare.
  Men… din blogg är nu vääääääldigt tråkig.
  Reklam, reklam , reklam… jag scrollar förbi allt sånt. Handlar INGET som bloggare tipsar om. Känns så genomskinligt.
  Och är det inte reklam så är det matscheman, matscheman, pt, pt, pt och däremellan en massa ält om saker som skett för fler år sen.

  OCH … nu kommer du att skriva ett lååååångt svarpåtalsvar under detta inlägg precis som de andras. Reagera inte så förbannat hårt o försvara dig ända in i väggen varje gång.

  De ggr du blivit påkommen med lögner så har du korrigerat alt tagit bort inlägget. Det ger ingen syn av en trovärdig bloggerska precis 🙄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *