INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

well me – Bästa upplägget ever!

I stolt samarbete med  Wellme 🌱

H28A7639

Hej på er!

Detta inlägget är extra roligt att skriva. Wellme går hand i hand med det som jag själv gör. 

Som ni kanska märkt så lägger jag mycket fokus på min tärning och kost just nu. jag är mega glad att kroppen äntligen svarar, då det varit kämpigt i ca 2.5 år.

Min motivation är på topp och jag har ett bra flow just nu! Även om jag är personligt tränare och coach själv, så vänder jag mig till kollegor ändå. Det är bpde utvecklande och roligare då!😄

Just nu så har jag Ako vid min sida som stöttar mig, coachar mig och emellanåt driver mig till vansinne! hehe!😝

Ako är väldens bästa, på många sätt. Han är hård men rättvis.

Saken är den att många gånger gör vi det så komplicerat för oss själva. Vi sätter FÖR höga mål, går all in några veckor… tröttnar och tappar det helt. ( En klassiker) Eller så klagar vi om det vi inte trivs med ( det kan vara vikt, form, kondition eller vad det nu än må vara ) Men utan att göra något åt det.

När min kropp inte längre svarade så blev det en mental spärr för mig. När jag väl hade kommit upp på fötterna igen och kunde börja med korta lugna promenader så var jag arg och besviken på mig själv…då jag fokuserade pundet jag INTE kunde göra istället för det jag KUNDE göra…

Jag jämförde mig själv med hur jag brukade vara. Oavsett vad som fått mig ur balans,  sjukdom,  skada, lathet,  sorg,  stress… ja faktorerna och anledningarna kan vara många, och varierar såklart från person till person  

MEN, oavsett varför så är det ändå bara jag själv som i slutändan kan göra någonting åt det. Livet är inte en enkel plan stig. Livet är som en bergodalbana, som man får anpassa sig efter hela tiden. 

Därför förespråkar jag en balans.

Ät naturlig mat, magra proteinkällor, grönsaker, frukt, lagom med fetter. Minska socker. Ät fullkorn och lagom med kolhydrater. RÖR på dig! Oavsett VAD eller OM du tränar. En aktiv vardag gör susen!

Oavsett vad ditt mål är, att minska -5 eller -10 kilo på vågen. Att MÅ bättre, bli starkare och friskare, komma i ett par gammal jeans, vara ”snygg” på bröllopet… – Hitta DIN motivationskälla!

Det som får dig motiverad! Om det är att trivas i sin kropp och se sig själv i spegeln och känna sig stolt, jag då är det din motivation! Ingenting att skämmas över!  

Jag vill gå ner dom kilona som jag gått upp under min utmattningsdepression. Jag vill få tillbaka min kondition, ( jag började nämligen röka IGEN när jag mådde som sämst, kommer ett eget inlägg om just det) Men det gör jag såklart inte längre…  Jag vill bli strax, frisk och uthållig!

Jag vill en himla massa grejer😄

Men för att vara realistisk så har jag satt upp tålamod. Det finns två saker som är nyckeln till framgång. TÅLAMOD och TÅLAMOD. Det tål att upprepas.

För det är just det Tålamodet kommer att behövas. Det finns inga quickfix som håller i sig…  

Men. med min satsning så har jag även lagt om kosten. Jag började på egen hand. Sedan la jag i en växel till och tog emot hjälp av Ako. Vi vägde, mätte, och skräddarsydde ett kostschema till mig. Det har gått bra. Men inte fungerat optimalt.

Det tar nämligen ett tag att komma in i det. Det är helt okay, det får det göra….. Matlådor ska göras, mellanmål ska planeras. Kosttilskott, vitaminer och mineraler ska portioneras ut.

-Som sagt, inte helt enkelt!😊

Det är en riktiga utmaning för mig att få till det i en smockfull  vardag som entreprenör , mamma, med pendling, jobb, aktiviteter, rusningstrafik och en logistik och flera bollar i luften . Jag vill äta rent, gott och nyttigt.

Jag har och kommer aldrig att bli en hejjare i köket. Därför har jag bett om hjälp. Jag har vänt mig till Wellme.

-Bästa gänget fixar mina matlådor utifrån Akos schema💚🙌🏻🌟

Dom ligger i Östermalmshallen. Perfekt när man vill springa in och hämta mat eller fika och ta me sig till parken på vår/sommaren. Men dom har även cetering och annat. 

H28A7634 

    

Lite kort om Wellme💚

Healthy Food & Lifestyle – Loves Organic Local Functional Foods!

Dom är Hallens egna Hälsokälla som vill inspirera Dig till en Hälsosammare livsstil genom att erbjuda Anti-inflammatorisk Funktionell Supermat, tillverkad snabbt på plats. Deras Healthy Combos är väl sammansatta ur ett hälsoperspektiv & baserade på väl utvalda råvaror med dokumenterade hälsoeffekter. Dom har fått inspiration ifrån maten kring Medelhavet & andra delar av världen där det finns starkt vetenskapligt stöd för att ha de friskaste människorna som lever längst…. 

Wellme ger oss Näringstät & Färgrik Hälsomat med hälsosamma fetter& långsamma kolhydrater med mycket grönt, frukt, bär, bönor & nötter tillsammans med fisk, skaldjur & kyckling. Vi använder olivolja av allra finaste kvalitet. I deras sortiment hittar man alltid alternativ som är Veganska & Fria ifrån Gluten & Laktos. Dom väljer Ekologiskt& Lokalproducerat i så stor utsträckning som möjligt & för alltid in tankar på Miljö & Hållbarhet. Dom arbetar aktivt med att Motverka Matsvinn & att Rädda Mat i alla led.

Dom är glada att samarbeta med deras lokala grönsakshandlare, Lisbeth Janson, som dagligen levererar vår frukt & grönsaker av allra bästa kvalitet samt Fågel & Vilt som ugnsmarinerar vår gårdskyckling ifrån Knäred, som uppfyller alla kriterier för KRAV🙌🏻

Man möts alltid av glad och trevlig personal  som på plats brinner för att vägleda till ett friskare liv & hitta din unika väg till en hälsosammare livsstil & en bättre hälsa. 

Man kan enkelt boka sin Hälsocatering via deras hemsida: www.wellme.se

H28A7642

Mina lådor för denna veckan har sett  ut såhär. Ni vet hur jag är med grönsaker,🙈  Men självklart så är det grönsaker i lådorna på standard menyn😌 Emellan mina matlådor så äter jag även mellanmål…. Kvarg, ägg, kalkon tex… 

-FUEL ME SALAD (Svart Vildris/Tricolore Quinoa som båda är Glutenfria Fiberrika örter, Lokalproducerad Gårdskyckling som uppfyller alla kriterier för KRAV, Ångad Broccoli. 

-HEALTHY SHOTS (Immune Booste Me, Detoxify Me & Energize Me där namnen vägleder till råvarornas egenskaper, se exakta ingredienser på hemsidan) 

-CLEAN ME DRINK (Osötad basbildande, renande dryck med citron & ingefära)🍋

 CLEAN & STRONGER ME DAY1 finns som specialerbjudande just nu på deras hemsid www.wellme.se 👈🏻

H28A7622 H28A7641

Där hittar du ett skräddarsytt upplägg med ett erbjudande,  på en heldags kost precis som jag själv har… -kika på det och läs mer HÄR  !😄

Jag vet att vissa av er kommer att skriva att det är dyrt osv.  Vad jag än gör så får jag alltid höra här inne ”Hur har du råd med detta”.

Prioritering…… Mycket handlar om prioritering.

Glöm inte det. Förr när jag rökte tex. hur dåligt jag än hade med pengar så hade jag alltid pengar till cigg. För min del blev det ca 2800:- månaden ( helt sjuuuuuk med lite distans till det😫😱)

Vad lägger du onödiga pengar på? Godis, fika? äta ute? Fransar, naglar? Tv kanaler?

Parkeringsböter? ( = sååå jag 🤦🏼‍♀️ syftar på mig själv… hehe) Inte vet jag. Men

Men vet ni. Att investera i sig själv och sin hälsa. Med BRA mat, en lösning som passar DIN vardag. Kanske en PT en kostrådgivning, en må-bra-helg. Allt det uppmuntrar jag. Hälsan är viktigast.

Man Kan såklart göra maten själv, även jag lär mig snabbt och får inspiration genom Wellme lådorna… Men för alla de dagar/perioder när tiden inte räcker till så är detta perfekt! 😄

Bor du i huvudstaden får du gå förbi och kika in. Vissa av er kan även få maten levererad. ( Vilken lyx!! 🌟)

Men som sagt, läs mer på hemsidan som jag länkar till ovan.

Nu ska jag till tandläkaren. Håll tummarna får mig! Sedan mot Öland och Lilleman ❤️

Kram Kram

/ My Martens 

25 Komentarer

 1. My jag vet inte vad du vill med detta inlägg. Vilket fall som helst så får du mkt om inte allt av det du skriver då du gör reklam för dessa. Din kostrådgivare/personliga tränare vad betalar du för honom?( Inget eller hur) vad får du betala för de färdiga matlådorna? (Inget eller hur) om man får allt detta gratis så förstår jag att man kan satsa på sin hälsa fullt ut. Annars så kostar det än skjortan. Var finns studier som bevisar att vitaminer i tablettform eller dryck är bättre än en allsidig kost? Hur hinner du äta alla mellanmål när du arbetar? Äter du under tiden du jobbar eller har du så många pauser? Berätta gärna!!!

  • När det gäller samarbeten så får man inte vara saker. Man fakturerar för att marknadsföra dom ? förr köpte man reklamplatser i lokaltidningen och på telefon katalogen. Idag gör man det via sociala medier ☺️ (Enklare med direkt konvertering och målgrupsstyrning då)
   Vad det gäller jobb frågor så skrev jag precis ett jäääätte långt svar till dig ☺️
   Ja, det här med mellanmål är svårt, jag får
   Ställa klockan för att inte glömma bort?? Mellanmål äger jag samtidigt som ut jobbar…. vissa möten fikar man tillsamman. Är man på plåtning kan man enkelt ha med sig en kvarg eller två ägg tex ☺️ Telemöten, data jobb… det är inte det svåra. Det svåra är att komma ihåg…
   Jag har satsat fullt ut på hälsan tidigare. Även utan samarbeten. Det handlar ju som sagt om att prioritera. Man kan ju även laga dessa matlådor själv, för ett lägre pris ☺️

 2. My jag vet inte vad du vill med detta inlägg. Vilket fall som helst så får du mkt om inte allt av det du skriver då du gör reklam för dessa. Din kostrådgivare/personliga tränare vad betalar du för honom?( Inget eller hur) vad får du betala för de färdiga matlådorna? (Inget eller hur) om man får allt detta gratis så förstår jag att man kan satsa på sin hälsa fullt ut. Annars så kostar det än skjortan. Var finns studier som bevisar att vitaminer i tablettform eller dryck är bättre än en allsidig kost? Hur hinner du äta alla mellanmål när du arbetar? Äter du under tiden du jobbar eller har du så många pauser? Berätta gärna!!!

  • När det gäller samarbeten så får man inte vara saker. Man fakturerar för att marknadsföra dom 😄 förr köpte man reklamplatser i lokaltidningen och på telefon katalogen. Idag gör man det via sociala medier ☺️ (Enklare med direkt konvertering och målgrupsstyrning då)

   Vad det gäller jobb frågor så skrev jag precis ett jäääätte långt svar till dig ☺️

   Ja, det här med mellanmål är svårt, jag får
   Ställa klockan för att inte glömma bort😅🙈 Mellanmål äger jag samtidigt som ut jobbar…. vissa möten fikar man tillsamman. Är man på plåtning kan man enkelt ha med sig en kvarg eller två ägg tex ☺️ Telemöten, data jobb… det är inte det svåra. Det svåra är att komma ihåg…

   Jag har satsat fullt ut på hälsan tidigare. Även utan samarbeten. Det handlar ju som sagt om att prioritera. Man kan ju även laga dessa matlådor själv, för ett lägre pris ☺️

 3. Oj, du lever så långt från ett normalt liv man kan komma. Ingen spontanitet alls. Så fruktansvärt trist det verkar vara. Men , så klart, det är ditt eget val. I vår familj skulle det krascha direkt. Att inte äta som vanligt med familjen,bara träna och tänka på sin kropp. Man ska vårda sin kropp men inte på ett extremt sätt.
  Står din pojkvän ut ? Var rädd om honom och inte bara koncentrera på ditt eget välbefinnande.

  • Ett ”normalt liv”. Vad menar du med det? ? varför kan man inte äta tillsamman även om man har olika mat? Vem är det som säger att Jonas inte äter svart ris, sallad och kyckling? Lunchen. Lunchen äter vi aldrig tillsamman. Om vi inte är på semester ? Men i vardagen så är ju Jonas på sitt kontor och jag på mitt, eller ute mellan möten… då funkar matlådor perfekt! Frukosten, den äter jag ensam… Jonas går sällan upp före 09-10:00 då är jag iväg sedna länge ? Jag håller nog inte med dig…. alls denna gång ☺️ Men alla är vi olika, och tur är väl det ? det viktigaste är ju att man går det som passar en själv och som egen familj…. ?

 4. Åh vilket härligt samarbete
  Men är de skräddarsydda efter dina intag, man kan inte göra om det till sitt egna intag? För man har ju olika kcal behov om dagen per person. Men tanken är ju jättebra, smart grej.
  Lycka till nu My, hoppas det går vägen.

  • Tack ☺️ Ja, mina lådor är upplagde utifrån mig…. vägt och klart. Men i standard upplägget så är det ju såklart sallad till varje låda, och en viss mängd protein och kolhydrat. (Det står på hemsidan)☺️ Kram på dig ?

 5. Oj, du lever så långt från ett normalt liv man kan komma. Ingen spontanitet alls. Så fruktansvärt trist det verkar vara. Men , så klart, det är ditt eget val. I vår familj skulle det krascha direkt. Att inte äta som vanligt med familjen,bara träna och tänka på sin kropp. Man ska vårda sin kropp men inte på ett extremt sätt.
  Står din pojkvän ut ? Var rädd om honom och inte bara koncentrera på ditt eget välbefinnande.

  • Ett ”normalt liv”. Vad menar du med det? 🙈 varför kan man inte äta tillsamman även om man har olika mat? Vem är det som säger att Jonas inte äter svart ris, sallad och kyckling? Lunchen. Lunchen äter vi aldrig tillsamman. Om vi inte är på semester 🤗 Men i vardagen så är ju Jonas på sitt kontor och jag på mitt, eller ute mellan möten… då funkar matlådor perfekt! Frukosten, den äter jag ensam… Jonas går sällan upp före 09-10:00 då är jag iväg sedna länge 😅 Jag håller nog inte med dig…. alls denna gång ☺️ Men alla är vi olika, och tur är väl det 🙂 det viktigaste är ju att man går det som passar en själv och som egen familj…. 😉

 6. Åh vilket härligt samarbete
  Men är de skräddarsydda efter dina intag, man kan inte göra om det till sitt egna intag? För man har ju olika kcal behov om dagen per person. Men tanken är ju jättebra, smart grej.
  Lycka till nu My, hoppas det går vägen.

  • Tack ☺️ Ja, mina lådor är upplagde utifrån mig…. vägt och klart. Men i standard upplägget så är det ju såklart sallad till varje låda, och en viss mängd protein och kolhydrat. (Det står på hemsidan)☺️ Kram på dig 💞

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

20 − 8 =

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...