INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Min fredag och lördag i bilder…

Min fredag och lördag förmiddag i bilder ❤️

(Innehåller även reklamlänk) 

8870B819-18F9-4BE6-9175-3227DDD8162D

En dejt i solen på Dramatens trappa med en nyfunnen vän 💞 Fullt av folk när solen äntligen tittar fram ☺️

8B32A984-ABEB-4E82-8361-BA974670DB69

Efter en liten sol-dejt på trappan gick vi till Östermalmshallen. Upphämtning av mina matlådor och grönsaks/vitamin -shots hos bästa Wellme som alltså ligger Östermalmshallen💚

(Ska berätta lite mer ingående om mitt upplägg i ett eget inlägg, jag har tagit hjälp av dom för att få till Akos kostschema ) 

Men sålänge, Spana in deras hemsida HÄR 🤗

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu eka jag preppa  min kropp med nyttigheter 😍 

24B7C866-C08C-4C03-AE34-15B3A2297047

Ett möte och Catchup med bästa Jill 💚 och vovven! Jill var min Lörare på kost/näringslära när jag gick pt utbildningen för snart 3 år sedan! 😅

-sjukt vad tiden går!

Jill släppte nyligen sin bok, Matologi! En bok utöver det vanliga 💚🌟🙌🏻

D58624EE-8DA2-4D7F-BA3C-CF4A3EC1729A 3215D676-6BF3-4FD4-B51A-4480C5DFA1A8

Sååå söt vovve!☺️

D74CECFB-A291-4E6E-A86D-8B3246447E9C

På eftermiddagen, kom svärmor och svärfar hem till oss…. Jag hann mer eller mindre säga hej, innan jag åkte in till Jimi ❤️ Då var det 25 års fest!

Helt slut redan innan jag inte dit… Men stannade ett par timmar och firade min älskade vän ❤️

208EFAF6-5666-4926-9344-AEB7FEA7ECAC

Fiiiinaste bästa killen! ❤️

5CDF5FB4-EF00-4DA4-B354-EA3E7AB992B3

Massa go-saker …… som jag inte åt😝

Tårtor ifrån Roy på Me Cake 🤤😍 (snygg var den också👇🏻)

FE03F956-3A0F-4EA5-A719-D523F6FB6E79 7F1C24BE-342F-4B8A-A288-7B01618800F8

Imorse firade vi svärmor som fyller år❤️ 

Sen kom Jonas syster hit och fikade en stund innan dom alla åkte vidare….. ☺️

Jonas gjorde räkmacka till dom ☺️

7CD92011-FA18-4650-9D3F-81C2B750EC4A

EE0BF954-EE9E-4301-A3B7-696027189506 12FE29D0-053F-489C-A44B-554E92B40EBE

Nu har jag precis varit ute på en lång PW i solen…. Det är verkligen vår i luften 🌱 1.5 timme blev det idag.

-Underbart! 

24397918-1377-4234-A6DA-938340F7028B 0B88A9E8-F7CC-41E4-9205-A9FC38A99DA2

Ligger hemma på soffan…  Njuter av lugnet. Jonas åkte på gig. Jag är själv hemma. Ska vila en stund innan jag åker till gymmet😄

I eftermiddag ska jag äta middag med Jonas föräldrar och syskon och fira svärmor 💞

-Hoppas du njuter av helgen lika mycket som jag 🤗

/My Martens 

13 Komentarer

 1. Min fundering: Det måste vara helvetes dyrt att köpa mat som du gör. Jag vet ju vad EN lunch kostar ute. Eller är det så att du får det gratis för att du sponsrar dom? Jag tänker att det är få som har råd att köpa all sin kost som du gör. För mig skulle det vara mer intressant att du själv lagar din mat och berättar och entusiasmerar din läsare för nyttigare kosthållning, bra tips och bra recept!?

 2. Min fundering: Det måste vara helvetes dyrt att köpa mat som du gör. Jag vet ju vad EN lunch kostar ute. Eller är det så att du får det gratis för att du sponsrar dom? Jag tänker att det är få som har råd att köpa all sin kost som du gör. För mig skulle det vara mer intressant att du själv lagar din mat och berättar och entusiasmerar din läsare för nyttigare kosthållning, bra tips och bra recept!?

 3. Jisses vilken kasse! Den var nog inte billig kan jag tro. Är det en massa nyttobomber och vitaminkickar du köpt? Berätta gärna om du vill? såg ju för övrigt ut som en myshelg för dig med nära o kära. Bara lilleman som fattades.

 4. Jisses vilken kasse! Den var nog inte billig kan jag tro. Är det en massa nyttobomber och vitaminkickar du köpt? Berätta gärna om du vill😊 såg ju för övrigt ut som en myshelg för dig med nära o kära. Bara lilleman som fattades.

 5. Nu får du (och dina försvarsadvokater) verkligen ursäkta.
  Men var det inte bara för en kort tid sen du var drabbad av ”utmattning”?
  Hur i h-skotta orkar du med allt detta?
  Men kanske tjänar du multum som VD? Så det uppväger kanske det psykiska måendet.
  Snälla My
  Ta det lugnt

  • Oj! Hinner med vad?
   Att umgås med mina nära? Att träna? Äta? Ha en vardag? Jag lever MED min utmattning, jag har kommit en bra bit påvägen. Man drabbas inte en kort tid, jag slog igenom fullständigt för 2.5 år sedan. Vägen tillbaka har varit som en bergodalbana. Jag är bpde starkare och betydligt mer medveten idag, än då. Men behöver fortfarande vård, och coachning….
   du och många andra gör det ”klassika” felet att jämföra med sig själv. ”Hur kan du orka med” osv….
   Men saken är att för MIN personliga del, så är den aktivitet, det tempot, och det livet jag har levt sista 2.5 åren INGENTING mot hur det var innan.
   Jag strävar i te efter att leva som förut… för det var ju det som gjorde att jag kraschade och hamnade här. MEN, det jag vill komma fram till är att vi har all olika utgångslägen. Om jag tidigare tex kunde ha 10-15 , ”bollar i luften” det kunde vara projekt, förstag, hobbys… ja du fattar. Nu när jag är ”tillbaka” men långt ifrån där jag var tidigare så kan jag kanske vara hålla 4-5 projekt samtidigt. Det känns ju jätte ”lite” för mig. Men kanske helt omöjligt för någon annan som aldrig håller det tempot.
   Jag menar inget illa☺️ Risken när man läser i skrift är att det missförstås. Men min poäng är att man inte ska jämföra med någon annan än sig själv…… Detta är viktigt. Det gäller inte vara utmattning, utan det medta. Rent genrellt.
   Jag Ska nog lägga ett eget inlägg om detta… ☺️ Ha en fin kväll….

 6. Nu får du (och dina försvarsadvokater) verkligen ursäkta.
  Men var det inte bara för en kort tid sen du var drabbad av ”utmattning”?
  Hur i h-skotta orkar du med allt detta?
  Men kanske tjänar du multum som VD? Så det uppväger kanske det psykiska måendet.
  Snälla My
  Ta det lugnt

  • Oj! Hinner med vad?

   Att umgås med mina nära? Att träna? Äta? Ha en vardag? Jag lever MED min utmattning, jag har kommit en bra bit påvägen. Man drabbas inte en kort tid, jag slog igenom fullständigt för 2.5 år sedan. Vägen tillbaka har varit som en bergodalbana. Jag är bpde starkare och betydligt mer medveten idag, än då. Men behöver fortfarande vård, och coachning….

   du och många andra gör det ”klassika” felet att jämföra med sig själv. ”Hur kan du orka med” osv….

   Men saken är att för MIN personliga del, så är den aktivitet, det tempot, och det livet jag har levt sista 2.5 åren INGENTING mot hur det var innan.

   Jag strävar i te efter att leva som förut… för det var ju det som gjorde att jag kraschade och hamnade här. MEN, det jag vill komma fram till är att vi har all olika utgångslägen. Om jag tidigare tex kunde ha 10-15 , ”bollar i luften” det kunde vara projekt, förstag, hobbys… ja du fattar. Nu när jag är ”tillbaka” men långt ifrån där jag var tidigare så kan jag kanske vara hålla 4-5 projekt samtidigt. Det känns ju jätte ”lite” för mig. Men kanske helt omöjligt för någon annan som aldrig håller det tempot.

   Jag menar inget illa☺️ Risken när man läser i skrift är att det missförstås. Men min poäng är att man inte ska jämföra med någon annan än sig själv…… Detta är viktigt. Det gäller inte vara utmattning, utan det medta. Rent genrellt.

   Jag Ska nog lägga ett eget inlägg om detta… ☺️ Ha en fin kväll….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

ett − 1 =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My