Lördagsmys & lördagsjobb!

3FF4BFC5-FCBA-4E58-A062-F979A55954FA

Godmorgon!

Idag har vi sovit ut… Lilleman och jag bäddade ut bäddsoffan igår, för att ha fredagsmys och filmakväll.  Vi tittade på Talang och sedan Somnade vi båda framför film 🤣

Yrvaken vaknade jag inatt och stängde av TVn. Lite mysigt även om sängen varit skönare  🙈

F8ABC8C3-2BB1-4400-82C5-7FC79FCB4903

Fredagsmys och lördagsgodis igårkväll. Popcorn med örtsalt är det bästa jag vet!  😍

Imorgon, börjar jag med min årliga 30 dagar sockerfritt! Undviker socker i all former och balanserar upp kosten. Första veckorna är ganska jobbiga för mig. För även om jag äter helt okay, så är jag en liten socker-råtta 😝 Jag får socker-abstinens direkt! Ofta huvudvärk och blir lite trött i början. Alltså på riktgt sockret är ju rena giftet! 

vill du hänga på…. så är du varmt välkommen! 😄

i år tillkommer det lite andra små utmaningar som kommet löpande. Inget svårt, absolut inget  avancerat. Jag vill att du som kanske inte tränar alls, eller inte har tränat på länge ska känna att du kan hänga på! 😄

Detta passar dig som vill komma igång, och få lite mer friskluft och bli av med några jobbiga kilon! 😊 Mer om det senare. 

 Ludvig har en kompis här, Alexander. Våran granne ☺️ Dom har verkligen så kul ihop! Nu sitter dom och spelar, men snart ska jag ”slänga” ut dom, så att dom får ut och busa i snön ☃️

Gården vi bor på är ju fantastisk kul för barn i denna åldern 😁

6A0F27A6-9C14-42A0-BC05-769B819C65A8

Jag sitter vid köksbordet och jobbar. Lifestyle i fokus. Alltid mycket i början på året, och för min del en del att ta igen 😄 Senare idag ska vi åka till min extrapappa igen ❤️

-hörs sen!

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)
  • Maria

    Hej My, jag har också börjat med att vara sockerfri så mycket det går 😊 Har gått bra hittills, men måste fråga dig om du undviker allt socker, även i mat? Just det tycker jag är svårt och håller mig enbart ifrån sk sötsaker, dricka, godis, choklad osv.
    Kram 💗

    • My

      Hej Maria! Vad kul att höra =) Fortsätt så 😉 Alltså det beror ju på, och är ju upp till var och en. För min del så tar jag bort allt sött ( kakor, dessert, godis osv) Men jag försöker även att undvika det “dolda” sockret i mat, såser, smoothie och annat. Tex, jag dricker mycket kaffe, med mjölk. Jag byter ut min “vanliga” mjölk mot osötad mandelmjölk eller havredryck. Jag tar bort så mycket som jag bara kan i maten också. Jag äter tex inte vilket bröd som helst. Jag tänkte (vid tid) baka mitt egna bröd nästa vecka. osötad med nötter och frön…. Då vet jag att det inte är något tillsatt socker och har koll på innehållet =) Men som sagt, ska försöka hitta tid för detta och kommer såklart dela med mig av receptet… =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *