Pizzabud…

77C531C6-2B01-4F6B-A6C8-84154437F151

OMG 😍🙈 När Jonas själv får välja 🍕

jag körde hemifrån vid 06:30 imorse. Tränade inte på gymmet, körde ett utepass istället. Full fart på kontoret, möten som avlöst varandra non-stopp! Slarvat med maten,tog för lite…… massa små-saker som strulat. Typ allt faktiskt 😂  

du vet… när minsta obetydliga grejen ändå bara måste sluta fungera, gå sönder eller strula på något sätt…..  Vi har ingenting hemma. Allt är slut. Även mjölken till kaffet imorgonbitti. Så när jag tillslut var påväg hem. Så ringde jag Jonas som föreslog en storhandling. Men alltså mina ögon gör i kors och jag orkar inte…… Då beställdes han hemleverans med pizzabud🍕

-Så j*kla skönt!

Ibland är det riktigt gott att äta pizza. Idag var en sådan dag….

kram & Gonatt!

My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (12)
 • M

  Snälla My. Du som är så öppen om allt, kan du inte berätta om din ADHD.
  Hur konstaterades det och hur lång tid tog utredningen.?
  Du skriver ju om dina utmattningssyndrom och att det konstaterades ADHD samtidigt.
  Men HUR konstaterades det, och HUR lång tid tog det?

  • My

   Jag gör under den utredningen nu…. Då man inte kan fullfölja utredningen när jag var som sjukast i min utmattningsdepression. Då vilseleder man vad som är vad….
   En utredning, efter grundutredningen tar ca 2-3 månader (efter första etapp, som jag gjort) jag påbörjar nästa steg nu, denna veckan.
   Det är väldigt individuellt. Denna veckan 2 ”intervjuer” på ca 1.5h/gång. Intervju med närstående och förälder där man går igenom barndom. Några andra frågeformulär och ca 20 papper med frågor. Och Ett inteligenstest…. det är det jag vet för stunden.
   Utmattningsdepressionen är det jag behandlats för i ca 1.5 år. Nu som först kan man gå vidare med adhd/ADD utredningen….

   • M

    Tack för ditt svar My!Har en nära anhörig nämligen som är tämligt otålig inför sin ADHD utredning. Ja, den lär ju pågå ett tag.
    Frågade för jag undrade om din var klar och vilken tid det tog.
    Personen ifråga här får väl ge sig till tåls, fast det är svårt.
    Lycka till My.
    Kram

 • Christa

  Är också intresserad av att veta samma sak som tidigare kommentar. Vill du berätta hur din ADHD upptäcktes och så undrar jag också: hur märker du på dig själv att du har ADHD och hur länge har du haft det?
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  • My

   Jag gör under den utredningen nu…. Då man inte kan fullfölja utredningen när jag var som sjukast i min utmattningsdepression. Då vilseleder man vad som är vad….

 • M

  Snälla My. Du som är så öppen om allt, kan du inte berätta om din ADHD.
  Hur konstaterades det och hur lång tid tog utredningen.?
  Du skriver ju om dina utmattningssyndrom och att det konstaterades ADHD samtidigt.
  Men HUR konstaterades det, och HUR lång tid tog det?

  • My

   Jag gör under den utredningen nu…. Då man inte kan fullfölja utredningen när jag var som sjukast i min utmattningsdepression. Då vilseleder man vad som är vad….

   En utredning, efter grundutredningen tar ca 2-3 månader (efter första etapp, som jag gjort) jag påbörjar nästa steg nu, denna veckan.

   Det är väldigt individuellt. Denna veckan 2 ”intervjuer” på ca 1.5h/gång. Intervju med närstående och förälder där man går igenom barndom. Några andra frågeformulär och ca 20 papper med frågor. Och Ett inteligenstest…. det är det jag vet för stunden.

   Utmattningsdepressionen är det jag behandlats för i ca 1.5 år. Nu som först kan man gå vidare med adhd/ADD utredningen….

   • M

    Tack för ditt svar My!Har en nära anhörig nämligen som är tämligt otålig inför sin ADHD utredning. Ja, den lär ju pågå ett tag.
    Frågade för jag undrade om din var klar och vilken tid det tog.
    Personen ifråga här får väl ge sig till tåls, fast det är svårt.
    Lycka till My.
    Kram

 • Christa

  Är också intresserad av att veta samma sak som tidigare kommentar. Vill du berätta hur din ADHD upptäcktes och så undrar jag också: hur märker du på dig själv att du har ADHD och hur länge har du haft det?

  /C

  https://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  • My

   Jag gör under den utredningen nu…. Då man inte kan fullfölja utredningen när jag var som sjukast i min utmattningsdepression. Då vilseleder man vad som är vad….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.