IMG_6729

Hej fina!💕
 Vill göra en remoinder om en pågående kampanj som jag har tillsammans med Rosenserien. Lyfter fram mina favoriter. Men tycker också att du ska spana in deras övriga produkter. Bla deras fotkräm som passar perfekt efter sommaren! 
”Se hit alla skrynkliga mamma-magar eller svettiga tränings-tokar” satte jag som rubrik för några veckor sedan. Det satte fart på kommentarer, dm, och mail. Många frågor och tankar kring detta =) Flera av er har även hört av er och skrivet hur nöjda ni är. Jag blir SÅ glad över när man får feedback och återkoppling =)
Jag hade en jätte skrynklig mage tidigare. Opererade bort överskottshuden i samband med min diastas. Men huden behöver fortfarande tas om hand. både efter graviditet men också efter pendlande vikt upp/ner gång.
Denna är en dröm för alla kvinnor som precis som jag lider av skrynklig mage, eller skörare och tunnare hud som tex insida lår. 
Som jag även skrev förra gången så  har jag ordnat ett GRYMT erbjudande till er där ni kan beställa vad ni vill från Rosenserie för 15% rabatt med koden martens15 
Vad det gäller hud och kropps-vård så är jag ute efter flera saker. Bla är jag ute efter någonting som passar mig och min kropp! Det kan också variera efter årstid, och hur min rosacea förhåller sig. Jag är ute efter så mycket svenska och ekologiska produkter som jag kan hitta. jag är inte 100% ekologisk, men strävar efter att gå mer och mer åt det hållet. Både för min, djuren och naturen skull! 
-Därför ligger rosenserien mig varmt om hjärtat! 

 Basen i  Rosenseriens produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor och
kinesiskt grönt te vilket gör dem effektiva och dryga😍

Innehållet är 100 % naturligt och med en hög halt ekologiska certifierade ingredienser. Alla
produkter är veganska utom tre som innehåller bivax.  -Alla produkter är
godkända av Djurens Rätt, Cruelty Free International och PETA👊🏻

2-13

Body butter shaping,  är fortfarande en favoritkräm som jag mer än gärna rekommenderar. Alltså har du inte testat den så bara måste du göra det!
Den lanserades för ett halvår sedan men har redan vunnit en Beauty oscar🌟
 Den fungerar uppstramande på slapp hud, på människor som varit gravida eller gått ner i vikt. Perfekt för skrynkliga mamma-magar och innelår tex! 
Men även på irriterad hud, röda babystjärtar, eksem, självsprickor-den läker det mesta.
-Jag ÄLSKAR den😍!
Du kan beställa den HÄR 👈🏻 ( rabattkod martens15 ) 
6056976E-BADC-4AA4-9996-883E42CFE151
En annan favorit är  Roseonseriens deodorant roll on! Jag behöver ne deo att lita på, och det kan jag med denna! Jag eftersattas alltid efter träning, och morgontränar flera dagar i veckan, då är denna a-o för mig! På bilden ovan ser du även ett lip-balm som både jag och Ludvig använder. Motverkar nariga 
Den är helt fri från alkohol och aluminiumklorid. Aluminiumklorid används i många deodoranter för att täppa till under armarna så man inte kan svettas. Det låter ju toppen, MEN det som händer är att man flyttar problemet så man svettas på andra ställen istället, och har man känslig hud som jag själv har så får man utslag/akne eller i värsta fall allergi. Detta har jag ALDRIG fattat innan jag träffade Rosenserien inför vårat samarbete och när jag skulle få testa och utvärdera deras produkter!
Denna är som en ängen från ovan för mig! Jag har en hemma, en i träningsväskan och en på jobbet! Haha!🤣
Du kan klicka hem den HÄR  👈🏻
Det läskiga med det där ämnet som alltså heter, Aluminiumkloriden är att det går in via svettkötlarna i kroppen och lagras i våra fettvävnader. Vid altzeimers, benskörhet och bröstcancer kan man se att patienten har för mycket aluminium i kroppen! -Tänkvärt!
Så oavsett vad du har för favorit deo så tycker jag att du ska se upp för aluminiumkloriden! 🙀
Med koden martens15 så får du 15 % på hela deras sortiment som du hittar HÄR
-Happy shopping!💕
Kram kram
/ My Martens
Posted in: Vardag
Kommentarer (6)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.