Framme på Öland…

Framme på Öland, Solen och vindarnas ö! 

3033965B-483B-47A8-AF04-7E0F958B783A

Hej fina!

Framme på ön. Bilade ner. Det gick bra men tog nästan 6 timmar. Vet egentligen inte varför, men många traktorer och lastbilar på vägarna….. Imorse var jag med min kollega Sus på möte och planering hos en kund. Ska berätta mer om det imorgon. Stressade in till stan, packade i all hast. Katastrofalt 😂 har aldrig packat så konstigt som idag…… packade för tropisk värme, men insåg ikväll att det var typ 16 grader 🙈 Hmm….

363B4875-612D-4E9D-8CD2-8CA4C6BE63DB 02880CEF-E354-4951-BD9D-7F2950B00E76

Hämtade Lilleman. Hälsade på hans lillasyster som snart är 2 år. Sååå söt liten tös 💕

Vi åkte direkt därifrån till affären. Innan  i lämnade ön sist, för 7-8 veckor sedan så tömde jag allt. Kyl, frys och tog med allt hem till Täby. Så idag fick jag börja om  från början…… Precis vad man vill börja med när man kommer ner efter en lång roadtrip😝

Men väl framme så är det värt det. Vi kommer ha två bostäder i flera år. Så det är lika bra att fokusera på det positiva! Öland är fantastiskt. En vacker dag kommer Ludvig uppskatta min pendling och förstå hela situationen. Det är aldrig enkelt. Men det blir vad man gör det till……

-Värt att tänka på🙏🏻

Solen och värmen har gått hårt åt ön. Torkan är synlig. Men bortsett från det är det vackert….

Ludvig hälsade på starna direkt när vi kom fram till kollberggården☺️ 

24742A0E-C456-4659-B095-42F484FAC7CF 1774779A-A33E-4051-9C4D-1B8D1E532AA7 58378077-D19E-4E96-A164-AD073E1AFCFD

Grannen Wilma kom och visade sista tillskotten. Här ser du 2 av 5 tok-söta kycklingar💕

Nu sover Ludvig. Jag har riggat upp ett ”kontoret” här hemma och kommer jobba härifrån. På måndag börjar Lilleman första Klass. 1:an . Så stort! Ny klass, ny fröken, nya klasskamrater och mer ansvar. Nu börjar läxläsningen, och kraven höjs. Mitt fokus är att han ska behålla intresset och motivation för skolan rent generellt. Denna veckan ska jag föröka gå in honom i ”vanliga” rutiner igen. Nu ska jag krypa till sängs…… Så, gonatt min vän.

-Hör imorgon!

Kram kram

/My Martens  

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (8)
 • Sanna

  För att underlätta så är ett tips att e-handla maten med hemkörning. Ica eller Coop har säkert. Sitt hemma i lugn och ro innan resan ned eller upp, handla och välj vilken dag och tid varorna skall levereras. Jag sparar tid, mycket tid på att handla så här

 • Sanna

  För att underlätta så är ett tips att e-handla maten med hemkörning. Ica eller Coop har säkert. Sitt hemma i lugn och ro innan resan ned eller upp, handla och välj vilken dag och tid varorna skall levereras. Jag sparar tid, mycket tid på att handla så här

 • Linda Brolin

  Tyvärr finns inte den tjänsten på ön. Hade varit underbart.

 • Katarina

  Hej! Vad härligt för dig att du äntligen har det bra!! Vad du har fått kämpa , jag har följt dig länge . Drevet mot dig var ohyggligt. Va r stark du är !!!
  LycKan till framöver , du verkar vara en fantastisk mamma och vän ❤

 • Linda Brolin

  Tyvärr finns inte den tjänsten på ön. Hade varit underbart.

 • Katarina

  Hej! Vad härligt för dig att du äntligen har det bra!! Vad du har fått kämpa , jag har följt dig länge . Drevet mot dig var ohyggligt. Va r stark du är !!!
  LycKan till framöver , du verkar vara en fantastisk mamma och vän ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.