Inlägget innehåller reklam…

IMG_6943

 

Godkväll!😃 

Hoppas att din dag har varit bra. Min har gått i ett…. Jag började på kontoret, fortsatte till salongen och utgick därifrån halva dagen. Tilda har gjort det igen, satt i fina extensions så jag blev med långt svall igen. -Såååååå snyggt! 😍🙌🏻🌟

Konstigt det där. Jag loggade in nu ikväll, och läste mina kommenterar. Nu måste vi reda ut detta en gång för alla.

Först och främst, bloggen är mitt jobb, jag driver den i mitt AB, och lever på den. Jag behöver egentligen inte jobba med något annat. Men blor inte stimulerar av att ”bara” jobba med bloggen. Jag saknade team-känslan och kombinerar den därför med Lifestyle🌟 där jag stormtrivs! Jag får utlopp för min kreativitet, jag får kollegor, gemenskap och vi jobbar extremt brett med marknadsföring för både stora och små företag. Jag får också utmaningar, och det är precis det jag vill ha. Utmaningar som får mig att växa och utvecklas.

Jag fakturerar, betalar skatt och moms och tar ut lön ifrån bloggbolaget precis som från vilket jobb som helst.  Jag betalar därifrån mina egna sociala avgifter och allt som hör till, precis som alla andra. Egentligen inget konstigt alls. Men för många så tror man bye att blogg/influenser kan vara ett jobb.

 Det har tagit mig ÅR att bygga upp den, år av hört skit och strategier.  första åren tjänade jag nästan ingenting på den.  Jag har utvecklats enormt under tiden och jag älskar det jag gör och den mediabransch som jag av en slump hamnade i. 🙏🏻😍 Tack vare tv3.

MEN, bara för att man är bloggare så gör man inte reklam för allt. Vissa gör kanske det. men inte jag!

Jag väljer mina samarbeten selektivt. Bloggen är också mitt varumärke. Visst har jag gjort mina misstag, och tackat jag till några konstiga grejer under årens gång, speciellt som nybörjare… Det har jag också läst mig av. Det är en tuff branch, hård konkurrens och med en extremt medvetenhet idag. Branschen har förändrats bara under dessa 6 snart 7 år som jag bloggat. 

 Jag får tex bud dagligen hem. kassar av grejer. Jätte fina produkter. produkter att testa, eller skriva om. Men jag sskriver aldrig om allt detta….

förr var det vanligt att man annonserade i dagspress/lokaltidningar/telefonkataloger. Jag la minst en halv miljon om året på det när jag byggde upp Mys Blommor. Idag använder man nätet och influenser för samma sak. Men man kan genom oss målgrupps-styra det. 

För att göra en kampanj så ses man på ett fysiskt möte, eller mailar/ringer för att diskutera.

Jag tycker bäst om fysiska möten då man får lära känna personerna bakom företaget, och oftast får en bättre relation. OM, man sedan kommer fram till ett eventuellt samarbete som passar båda parterna så kräver jag först att få testa produkten/produkterna först. Just för att veta om jag verkligen kan stå bakom det jag marknadsför. -Viktigt!!! 👊🏻

Men jag har hittat min balans. Jag vet vad jag står bakom och inte. Jag säljer mig inte till vem som helst, för vad som helst. Jag är mån om att mina samarbetspartner ska bli nöjda.

Jag är mån om att DU som läser, som kanske ber om tips eller råd. Eller kanske handlar någonting. Jag är mån om att DU ska bli nöjd. 

Blir du nöjd så stannar du kvar. Du kanske tom berättar för din väninna/granne/syster/dottar/mamma eller någon annan att du beställde träningskläder för halva priset genom mig ☺️ Eller att du vunnit någon av alla mina roliga tävlingar, tex en lyxig spa-weekend genom min blogg….. 🙌🏻

Eller som HUR många som helst har gjort, Hört av sig och tackat för att deras hår blivit tjockt och starkt tack vare Super Hair.  (BÅDE män och kvinnor har fått fantastiska resultat) 

 Företaget får synas och det blir en win-win från alla håll. Om jag däremot ställer mig bakom en rutten mascara, ett värdelöst piller som aldrig ger effekt. Då blir varken du, kunden eller jag nöjd. Då skulle ingen av er stanna kvar. -Är du med?

Är du nöjd så är jag nöjd. 

Ja du…. jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men jag hoppas att poängen går fram. 

Stannar du kvar OCH är nöjd så handlar du igen. Skrivet jag inlägg som du tycker om, då fortsätter du att läsa/följa.

Om jag kan ordna generösa erbjudanden och kampanjer så gör jag någon glad. Det räcker för mig. jag har insett för längesen att jag aldrig kommer att kunna vara alla till lags, det är okay,

Gillar man inte mig eller min blogg behöver man inte läsa/följa mig, svårare än så behöver det inte vara🤷‍♀️ Alla samarbetes inlägg är markerade med samarbete/reklam/reklamlänk. Denna markering står nämligen längst upp.

Så vill man inte ta del av dessa så kan man enkelt skrolla förbi

-Fiffigt va?😉

76586A07-9FF1-4803-9A09-DD26B3F3385B

 Nu till mascaran och varumärket October Stockholm. 👈🏻

Jag skrev ett inlägg igår om detta ( Läs HÄR 👈🏻 )

Jag är imponerad över hur dessa två drivna kvinnor hittat ett koncept med extremt bra produkter som dessutom skänker pengar till bröstcancerfonden💕

October Stockholm är inget multi-bolag. Dom är fortfarande relativt nystartade och slår sig fram på marknaden sakta men säkert…..

Vissa kritiserade att dom ”bara” gav 1 kr till Bröstcancerfonden…. ( ???!) 

Men ärligt talat, om du börjar räkna på en vecka, en månad, ett kvarta och tillsut landar på 1 år. Då gör den där ”lilla” kronan väldigt stor skillnad…

Det kan ju bli hundratusentals kronor på ett år. Det är väl mer än genesröst när man dessutom är nystartad?🙌🏻🌟👊🏻

Tänk om dom stora multi-bolagen och ”jättarna” som omsätter hundratals-miljoner gjorde det…. 

76586A07-9FF1-4803-9A09-DD26B3F3385B

Dessutom kommenterade vissa av att jag färgade mina fransar härom dagen. Någon trodde dessutom att jag glömt bort mitt egna inlägg hällande detta. -Självklart inte! 🙈😂

Jag har testat och utvärderat denna mascara under flera månader. Tillsammans med deras övriga produkter, så som läppstift och läppglans. 

Jag tycker inte att det ena utesluter det andra. Jag sminkar mig inte dagligen, långt ifrån faktiskt. NÄR jag sminkar mig vill jag ha en fyllig mascara som ger volym OCH längd… Men som inte klibbar. Det gör inte denna🙌🏻

-October Stockholms mascara passar mig perfekt!

Jag sminkar mig när jag vill göra mig lite extra fin. Det som är en otrolig bonus är att denna mascaran gör mina egna fransar mörkare..

( läs mitt tidigare inlägg där jag förklarar varför )

Det ena utesluter inte det andra. Bara för att jag färgar mina fransar då och då så slutar jag inte använda mascara när jag vill vara fin, eller ska göra en plåtning tex. Vill du beställa min favvo-mascara eller något av läpp-glans/stiften så kan du göra det HÄR  👈🏻💄💋

Då bidrar du dessutom med 1kr från VARJE produkt till bröstcancerfonden… och det min vän blir mycket på ett år💕

-Tillsammasn gör  i skillnad! 

C92A6178

Och så diskuterades det även om Super Hair 👈🏻

HERREJÖSSES! Mitt hår var helt sönderblekt och trasigt när jag började gå hos Bobby. Jag har att upp massa före/efter bilder på detta.

(googla så ser du också…. ) 

Mitt översta hår var inte länge än 12-15 cm. Det hade gått av. Det var hemskt!

Det fanns ingen längd som var lika som den andra. Jag har nu ätit Superhair till och från under drygt 2 år, Kortare uppehåll då och då. Jag har märkt ENORM skillnad.

Mitt Egna hår har kommit ut en bra bit, och jag kan trivas både med och utan extensions ☺️

För att:

*Det nya håret som växer ut är tjockare, fylligare och starkare än tidigare.

*Bobbys superhair har  betyligt med bioton i sig gentemot andra liklanfe produkter.

*Det växer dessutom snabbare.

*I samma takt som håret växer ut så klipper jag av nästan lika mycket som det har vuxit ut.

*För att sakta men säkert ersätta mitt trasiga, sönderblekta hår med tjockt friskt eget hår.

*Sköter man extensions så sliter det inte mycket på ditt egna hår. Det beror helt på vilken metid man använder, vilken frisör som sätter det och HUR du själv sköter det och vilka produkter du använder. Allting hänge ihop.

-Jag har valt att ha extensions till och från under åren.  Jag älskar’t

*Super hair fungerar sjukt bra, och det håller dom flesta med om som själva provat. 

*MEN, du bör ge det x-antal månader för maximerat resultat☺️ Gärna 6-12månader. 

Samma sak gäller här. Jag slutar inte med extensions för att jag boostar mitt ena hår med hårnöring i kapselform.

-Aldrig! jag älskar variation och tycker att omväxling förnöjer. Vissa plåtningar kräver kort, andra långt hår. Jag är rastlös och behöver förändringar… så extensions eller inte. Jag vill ändå ta hand om mitt egna hår, så att jag får tillbaka fen styrka och längd jag hade fört. Och jag är på mycket god väg… tack vare superhair! 

Jag vet att extensions är dyrt i mångas ögon, och att det är anledningen till att många också hänger upp sig på detta. Det ÄR svindyrt, och långt ifrån alla har möjligheten att unna sig det.

Men varför ska dom som kan/har möjligheten att unna sig det behöva förklara sig?

Det kostar upp mot tio-tusen kr för en behandling. Men nu har jag den förmånen i mitt jobb och yrke att jag har den möjligheten. Så varför skulle jag sluta med det?

Jag menar… kolla mitt svall…👆🏻

-HUR snyggt? ( TACK BÄSTA TILDA för IDAG Och Bobby såklart 😍❤️🙏🏻)

Samtidigt som mitt egna hår växer och har bivit 1o gånger bättre än gentemot första gången Bobby gjorde mig… och tog sig an både mig och mitt trasiga barr 🙈

 Behöver ditt hår boostas med hårnäring för att få fart igen så tveka inte att använda min kod my30 för 30% eller skriv my3fr2 så betalar du bara för två burkar men får tre ☺️

-Du kommer inte att ångra dig! 

-Beställ HÄR  👈🏻

063A7907-71D3-4485-9DE1-13136E5948B8

ja… Det blev ett långt inlägg. Men jag hoppas att poängen går fram. Om du är nyfiken på att ställa frågor gällande samarbeten så går du gärna svara. Så ska jag föröka svara på eventuella frågor imorgon….

Nu måste jag sova. Vi var iväg på en grej ikväll… ( så spännande!!!!) och imorgon ska jag bila ner till öland och Lilleman ❤️

kram och gonatt

/My Martens 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (105)
 • Mollan

  Oj nu blev det så där långt igen, hur lång tid tar det att skriva ett sådant här ”försvarstal”?
  Alla bidrag till cancerforskning är välkomna men det är svårt att veta hur stor deras årsomsättning är och få en hint om hur mycket det blir och sen är det många företag som ger pengar i det dolda eller vid stora insamlingar istället så det är två skilda saker men hur som helst så är alla kronor viktiga.
  (”är du med” ser rätt sarkastiskt ut i mina ögon när jag läser det).

  • My

   Det vet man i te förrän bokslut och rapporter gjorts… detta är någonting dom presenterar löpande ? ett bra initiativ igen. Jag anser inte att det är ett förvars inlägg. Jag berättar mer detaljerat kring hur det kan gå till med en kampanj, och hur jag ser på det ☺️ Många frågor om detta, så alltså ett stort intresse från mina läsare ☺️ Ha en fin dag Mollan ?

  • Maria

   Nu har jag likt den där tuppen i Pettson och Findus försökt vara tyst, men nej, det går inte längre! Jag bara måste fråga dig Mollan om du sover beväpnad under natten eftersom du uppenbarligen börjar dagen med att skjuta pilar och sarkasmer FÖRE klockan 06.00 på morgonen?!?
   Om du blir kränkt av frågan ”är du med” så måste det vara svårt att existera i alla sammanhang i dagens värld. Slopa larvet om kränkthet och fram med det sunda förnuftet. Jag är övertygad om att de flesta av oss faktiskt har sunt förnuft, men hos flera verkar det vara slumrande. Dags att väcka upp det och börja bete er som folk!

   • L

    Maria, så bra skrivet!
    Älskar när människor är positiva. Alla kommer aldrig tycka lika i allt, så är det bara. Man behöver för den delen inte vända till allt så det blir negativt.
    Underbart med sådana fina läsare som du Maria med sunt förnuft.
    Har man ett sunt förnuft så förstår man ju vad som menas samt att vissa saker kan man ju ta med en nypa salt. Det är ju ändå härligt att få följa bloggare, det är väl därför vi läser. Jag läser för att det ger mig inspiration och tycker jag inte som bloggaren så skriver jag inga elakheter för det. Vi skall vara rädda om alla bloggare och varandra. Ha en fin dag!

   • Annika

    Maria….Sover du beväpnad under natten ha ha ha ?? Bästa kommentaren jag läst?….Som jag skrattar!…..Tackar för det Maria! Mvh/Annika

    • Maria

     ? Jag kanske vaknade på fel sida jag med i morse…men blir så trött på elakheter som svämmar över på nätet! Jag följer en blogg som skrivs av en uppenbart superstark tjej (förtydligar för säkerhets skull att jag menar My) som kämpat och lyckats och snubblat och kraschat och kämpat sig upp igen, ändå alltid med en varm och medmänsklig ton i bloggen trots mycket eländen som hänt. Mycket av det hon skrivit om livet har hög igenkänningsfaktor och det berör. Det stör mig att människor med en märklig agenda tar sig rätten att hela tiden gnägga på i kommentarerna som en bunt åsnor med kolik, när vi andra läsare hellre peppar och stöder. Alla som läser bloggar mår bättre av positiva kommentarer, det behövs mera av det! Ha en jättefin dag ni med! ?

     • Lena

      Instämmer med dig Maria. Det är så tröttsamt med elakheter, missunnsamhet m.m i kommentarerna. Gillar din mening ’gnägga på i kommentarerna som en bunt åsnor med kolik’ ? du är för skön ?

     • Tess

      Det borde finnas en gilla knapp att trycka på de kommentarer som man tycker är bra ? Håller med Maria HELT. Jag är ofta vaken på natten iom arbete och ibland tänker jag att jag ska kommentera här inne men blir helt slut av alla knäppa, ifrågasättande, elaka kommentarer som skrivs här. Iofs så är det väl lika bra att inte skriva åt trollen, de visar ju ändå via kommentarer vad de är och är ute efter. Jag förstår inte hur en människa ORKAR att sitta och ifrågasätta ALLT och hitta nya vinklar att skriva elakheter på. Kul att få vara med och veta lite hur du tänker kring en kampanj My. ?

   • Mollan

    Jag skriver till den som bloggar inte dig så låt du bara bli att läsa och kommentera det jag skriver och tycker. Jag kanske jobbar natt så före kl 6 är inte tidigt för mig.

    • Minna

     My du har ingen, absolut ingen redovisningsplikt till dessa troll. Dom lever på att du m fl bloggare känner er tvungna att kommentera helt privata saker. Vilket ni absolut inte har. Deras liv går ut på att försöka svärta ner, kritisera, svartmåla andra. Bara negativ energi. Genom att inte göda dem dör dom ut. Håll ut.
     Kram fina, kloka, inspirerande My

    • Maria

     Aahhh, du jobbar natt! Vet inte om det ursäktar grinigheten, men förklarar den kanske bättre. ? Oavsett om du skriver till bloggaren eller inte så påverkar du oss andra som läser och lämnar därmed en mörk känsla hos oss andra. Det är också svårt att selektera i kommentarerna, men man får väl bli mer noggrann med att se vem som kommenterat innan man läser. Så får det bli ända tills alla bloggars kommentarsfält delas in i olika mappar enligt: Negativa och positiva kommentarer. ? Utan sarkasm eller ironi så önskar jag faktiskt dig också en fin dag! ?

     • Mollan

      Inte var det ett dugg elakt heller hur du tolkar saker och ting är upp till dig. Gällande ordet sarkasm så är det något My själv har använt när hon har svarat och ja skriftlig kommunikation är inte alltid det lättaste. Scrolla du bara förbi det jag skriver så behöver du inte bli irriterad svårare än så är det inte, ska vi säga så. Skriv något trevligt till My istället för att lägga ner tiden och orden på mig.

     • Maria

      Njäh, det kan ju vara sommarens värme som gör att mitt minne sviker mig men jag tycker inte jag har skrivit nåt om elakt judt nu. Snarare menade jag nog den passiva aggressivitet som genomsyrar kommentarerna och den negativa tonen som en del pepprar kommentarsfälten med. Om det är av elakhet eller inte kan bara avsändaren själv säga. Jag vidhåller att alla som skriver nedslående och negativa kommentarer påverkar alla som läser. Om du menar att du bara vänder dig till My med dina åsikter så har hon säkert nån offentlig mejladress där du kan få utlopp för dina tankar, det kanske vore en bra lösning? ? Och jag kan också skriva något positivt till My: Du har en bra blogg My! Och Bobbys superhair är toppen! Ska också prova mascaran! Ha en fin kväll! ?

     • Mollan

      Men så bra så vet du hur man gör när man kommenterar inlägg och inte andras kommentarer, lycka till med det framöver keep it up och låt oss andra vara.

     • Maria

      Nej men nu blev det så där negativt igen! ? Ha en fin kväll! ?

     • mi

      Denna Maria är snabb med att skriva kommentarer och svara, kan tro det är hens jobb ? Tycker det verkar vara Maria som är den som är mest kränkt. Tycker lite som Mollan faktiskt att ”är du med” låter lite sarkastiskt. Tycker, till skillnad från Maria, att My ofta låter lite sarkastisk och nedlåtande i både inlägg och svar. Jag förstår att bloggare helst vill ha positiva och peppande kommentarer särskilt när det handlar om att tjäna pengar. Man kan ju tänka på det också att även bloggaren, vänner, företag och försäljare av produkter kan skriva lovord och positiva kommentarer här i falska namn och nicks. Men det mesta går att förneka och förklara bort. Det handlar om att ha sunt förnuft ?

  • Petra

   Mollan! din första mening måste varit allt annat än genomtänkt. Hur du sedan kan bli kränkt av mys ”är du med”, är ju bara tragiskt. Men så är det ju! Vissa människor väljer ju att läsa alla inlägg som satan läser Bibeln.
   Maria! Håller med dig i varenda mening du skriver??

 • Mollan

  Oj nu blev det så där långt igen, hur lång tid tar det att skriva ett sådant här ”försvarstal”?
  Alla bidrag till cancerforskning är välkomna men det är svårt att veta hur stor deras årsomsättning är och få en hint om hur mycket det blir och sen är det många företag som ger pengar i det dolda eller vid stora insamlingar istället så det är två skilda saker men hur som helst så är alla kronor viktiga.
  (”är du med” ser rätt sarkastiskt ut i mina ögon när jag läser det).

  • My

   Det vet man i te förrän bokslut och rapporter gjorts… detta är någonting dom presenterar löpande 😄 ett bra initiativ igen. Jag anser inte att det är ett förvars inlägg. Jag berättar mer detaljerat kring hur det kan gå till med en kampanj, och hur jag ser på det ☺️ Många frågor om detta, så alltså ett stort intresse från mina läsare ☺️ Ha en fin dag Mollan 💕

  • Maria

   Nu har jag likt den där tuppen i Pettson och Findus försökt vara tyst, men nej, det går inte längre! Jag bara måste fråga dig Mollan om du sover beväpnad under natten eftersom du uppenbarligen börjar dagen med att skjuta pilar och sarkasmer FÖRE klockan 06.00 på morgonen?!?
   Om du blir kränkt av frågan ”är du med” så måste det vara svårt att existera i alla sammanhang i dagens värld. Slopa larvet om kränkthet och fram med det sunda förnuftet. Jag är övertygad om att de flesta av oss faktiskt har sunt förnuft, men hos flera verkar det vara slumrande. Dags att väcka upp det och börja bete er som folk!

   • L

    Maria, så bra skrivet!
    Älskar när människor är positiva. Alla kommer aldrig tycka lika i allt, så är det bara. Man behöver för den delen inte vända till allt så det blir negativt.
    Underbart med sådana fina läsare som du Maria med sunt förnuft.
    Har man ett sunt förnuft så förstår man ju vad som menas samt att vissa saker kan man ju ta med en nypa salt. Det är ju ändå härligt att få följa bloggare, det är väl därför vi läser. Jag läser för att det ger mig inspiration och tycker jag inte som bloggaren så skriver jag inga elakheter för det. Vi skall vara rädda om alla bloggare och varandra. Ha en fin dag!

   • Annika

    Maria….Sover du beväpnad under natten ha ha ha 😂😂 Bästa kommentaren jag läst🙋….Som jag skrattar!…..Tackar för det Maria! Mvh/Annika

    • Maria

     🙂 Jag kanske vaknade på fel sida jag med i morse…men blir så trött på elakheter som svämmar över på nätet! Jag följer en blogg som skrivs av en uppenbart superstark tjej (förtydligar för säkerhets skull att jag menar My) som kämpat och lyckats och snubblat och kraschat och kämpat sig upp igen, ändå alltid med en varm och medmänsklig ton i bloggen trots mycket eländen som hänt. Mycket av det hon skrivit om livet har hög igenkänningsfaktor och det berör. Det stör mig att människor med en märklig agenda tar sig rätten att hela tiden gnägga på i kommentarerna som en bunt åsnor med kolik, när vi andra läsare hellre peppar och stöder. Alla som läser bloggar mår bättre av positiva kommentarer, det behövs mera av det! Ha en jättefin dag ni med! 🙂

     • Lena

      Instämmer med dig Maria. Det är så tröttsamt med elakheter, missunnsamhet m.m i kommentarerna. Gillar din mening ’gnägga på i kommentarerna som en bunt åsnor med kolik’ 😂 du är för skön 😂

     • Tess

      Det borde finnas en gilla knapp att trycka på de kommentarer som man tycker är bra 🙂 Håller med Maria HELT. Jag är ofta vaken på natten iom arbete och ibland tänker jag att jag ska kommentera här inne men blir helt slut av alla knäppa, ifrågasättande, elaka kommentarer som skrivs här. Iofs så är det väl lika bra att inte skriva åt trollen, de visar ju ändå via kommentarer vad de är och är ute efter. Jag förstår inte hur en människa ORKAR att sitta och ifrågasätta ALLT och hitta nya vinklar att skriva elakheter på. Kul att få vara med och veta lite hur du tänker kring en kampanj My. 🙂

   • Mollan

    Jag skriver till den som bloggar inte dig så låt du bara bli att läsa och kommentera det jag skriver och tycker. Jag kanske jobbar natt så före kl 6 är inte tidigt för mig.

    • Minna

     My du har ingen, absolut ingen redovisningsplikt till dessa troll. Dom lever på att du m fl bloggare känner er tvungna att kommentera helt privata saker. Vilket ni absolut inte har. Deras liv går ut på att försöka svärta ner, kritisera, svartmåla andra. Bara negativ energi. Genom att inte göda dem dör dom ut. Håll ut.
     Kram fina, kloka, inspirerande My

    • Maria

     Aahhh, du jobbar natt! Vet inte om det ursäktar grinigheten, men förklarar den kanske bättre. 🙂 Oavsett om du skriver till bloggaren eller inte så påverkar du oss andra som läser och lämnar därmed en mörk känsla hos oss andra. Det är också svårt att selektera i kommentarerna, men man får väl bli mer noggrann med att se vem som kommenterat innan man läser. Så får det bli ända tills alla bloggars kommentarsfält delas in i olika mappar enligt: Negativa och positiva kommentarer. 🙂 Utan sarkasm eller ironi så önskar jag faktiskt dig också en fin dag! 🙂

     • Mollan

      Inte var det ett dugg elakt heller hur du tolkar saker och ting är upp till dig. Gällande ordet sarkasm så är det något My själv har använt när hon har svarat och ja skriftlig kommunikation är inte alltid det lättaste. Scrolla du bara förbi det jag skriver så behöver du inte bli irriterad svårare än så är det inte, ska vi säga så. Skriv något trevligt till My istället för att lägga ner tiden och orden på mig.

     • Maria

      Njäh, det kan ju vara sommarens värme som gör att mitt minne sviker mig men jag tycker inte jag har skrivit nåt om elakt judt nu. Snarare menade jag nog den passiva aggressivitet som genomsyrar kommentarerna och den negativa tonen som en del pepprar kommentarsfälten med. Om det är av elakhet eller inte kan bara avsändaren själv säga. Jag vidhåller att alla som skriver nedslående och negativa kommentarer påverkar alla som läser. Om du menar att du bara vänder dig till My med dina åsikter så har hon säkert nån offentlig mejladress där du kan få utlopp för dina tankar, det kanske vore en bra lösning? 🙂 Och jag kan också skriva något positivt till My: Du har en bra blogg My! Och Bobbys superhair är toppen! Ska också prova mascaran! Ha en fin kväll! 🙂

     • Mollan

      Men så bra så vet du hur man gör när man kommenterar inlägg och inte andras kommentarer, lycka till med det framöver keep it up och låt oss andra vara.

     • Maria

      Nej men nu blev det så där negativt igen! 🙂 Ha en fin kväll! 🙂

     • mi

      Denna Maria är snabb med att skriva kommentarer och svara, kan tro det är hens jobb 😉 Tycker det verkar vara Maria som är den som är mest kränkt. Tycker lite som Mollan faktiskt att ”är du med” låter lite sarkastiskt. Tycker, till skillnad från Maria, att My ofta låter lite sarkastisk och nedlåtande i både inlägg och svar. Jag förstår att bloggare helst vill ha positiva och peppande kommentarer särskilt när det handlar om att tjäna pengar. Man kan ju tänka på det också att även bloggaren, vänner, företag och försäljare av produkter kan skriva lovord och positiva kommentarer här i falska namn och nicks. Men det mesta går att förneka och förklara bort. Det handlar om att ha sunt förnuft 😉

  • Petra

   Mollan! din första mening måste varit allt annat än genomtänkt. Hur du sedan kan bli kränkt av mys ”är du med”, är ju bara tragiskt. Men så är det ju! Vissa människor väljer ju att läsa alla inlägg som satan läser Bibeln.
   Maria! Håller med dig i varenda mening du skriver👍🏻

 • Tina

  Ang Bobby´s superhair, så kan jag säga, under semestern hade jag uppehåll och åt inte dessa, och jisses vilket tråkigt hår jag fått. Lossar massor och det känns livlöst mot innan då jag åt tabletterna och jag lovar, inte ett enda hårstrå som lossnade.
  Så nu äts dom igen.
  Kram fina My och Bobby såklart

 • Lita

  Önskar mer info om bobbys slim då jag mailat företaget flera ggr men de kan o får inte ge ut info.
  Så vet DU hur pillerna verkar????

 • Anncharlotte

  Hej har köpt 6 burkar av Bobbys superpiller, så nu blir det upp till bevis?tappar alltid massor av hår, så ser framemot resultat. Tack för stor rabatt, det avgjorde det hela.
  Sen sluta m sura kommentarer, o ta fram den glada o soliga sidan istället o sprid glädje. Då mår alla bättre. ?

 • ? Miss Öland ?

  My vet du om man kan äta båda dessa kapslar samtidigt? ( slim o hår ) jag är nämligen en jävel på att beställa det mesta utav det du gör reklam för, så det står många burkar hemma hos mig ?

 • Annika

  God morron My!
  Tack för en bra blogg med varierande inlägg ?
  Kör nu försiktigt ner till Lilleman….Inte för fort?
  KramPåDigFinaMänniska/Annika ?

 • Ani

  Jag tycker du ska ge upp dom som är idioter här inne på bloggen, sluta å försvara dig å gör det du tycker om
  Idioterna hoppar vi över så kanske dom ger upp om ingen kommenterar dom!!!
  Skriv om det du vill å stå för det så blir allt kanooooon. Mvh Kalmar

 • Tina

  Ang Bobby´s superhair, så kan jag säga, under semestern hade jag uppehåll och åt inte dessa, och jisses vilket tråkigt hår jag fått. Lossar massor och det känns livlöst mot innan då jag åt tabletterna och jag lovar, inte ett enda hårstrå som lossnade.
  Så nu äts dom igen.
  Kram fina My och Bobby såklart

 • Ann

  My jag hänger inte riktigt med, du skriver att du måste ha fler jobb för att betala det du förlorade genom konkursen. I ena stund så väljer du att lägga in hårförlängning för 10000 kronor. Är det att ha råd?
  Ha det bra och lycka till med bloggen.

  • Ninni

   Hon får ju dem gratis gör ju reklam samtidigt, men som sagt hon har skrivit hela tiden att hon inte kan leva på att ha ett sk.”vanligt” jobb utöver bloggen stora utgifter! så därför måste hon bo i sthlm. Men nu skriver hon plötsligt att hon klarar sig bra på enbart bloggen och egentligen inte skulle behöva jobba med annat…

 • Lita

  Önskar mer info om bobbys slim då jag mailat företaget flera ggr men de kan o får inte ge ut info.
  Så vet DU hur pillerna verkar????

 • Anncharlotte

  Hej har köpt 6 burkar av Bobbys superpiller, så nu blir det upp till bevis😊tappar alltid massor av hår, så ser framemot resultat. Tack för stor rabatt, det avgjorde det hela.
  Sen sluta m sura kommentarer, o ta fram den glada o soliga sidan istället o sprid glädje. Då mår alla bättre. 😊

 • 🌞 Miss Öland 🌞

  My vet du om man kan äta båda dessa kapslar samtidigt? ( slim o hår ) jag är nämligen en jävel på att beställa det mesta utav det du gör reklam för, så det står många burkar hemma hos mig 😁

 • anna

  Du skriver hit och dit , galning

 • Annika

  God morron My!
  Tack för en bra blogg med varierande inlägg 👍
  Kör nu försiktigt ner till Lilleman….Inte för fort😉
  KramPåDigFinaMänniska/Annika 💗

 • Ani

  Jag tycker du ska ge upp dom som är idioter här inne på bloggen, sluta å försvara dig å gör det du tycker om
  Idioterna hoppar vi över så kanske dom ger upp om ingen kommenterar dom!!!
  Skriv om det du vill å stå för det så blir allt kanooooon. Mvh Kalmar

 • Ann

  My jag hänger inte riktigt med, du skriver att du måste ha fler jobb för att betala det du förlorade genom konkursen. I ena stund så väljer du att lägga in hårförlängning för 10000 kronor. Är det att ha råd?
  Ha det bra och lycka till med bloggen.

  • Ninni

   Hon får ju dem gratis gör ju reklam samtidigt, men som sagt hon har skrivit hela tiden att hon inte kan leva på att ha ett sk.”vanligt” jobb utöver bloggen stora utgifter! så därför måste hon bo i sthlm. Men nu skriver hon plötsligt att hon klarar sig bra på enbart bloggen och egentligen inte skulle behöva jobba med annat…

 • Bytt nick

  Det är bedrövligt, när jag läser vissa kommentarer tappar jag helt tron på mänskligheten. Vem har format en del av er? Jag klandrar absolut inte era föräldrar men vad är det som format er till att vara så fruktansvärt elaka? Delvis avundsjuka, ja, men det kan inte vara allt, ren ondska, ja det kan vara en del men tvivlar på att det är hela sanningen.
  SNÄLLA! Ni är väl vuxna antar jag, som kommenterar här. Jag sitter med gråten i halsen när jag skriver det här. 50.000 barn tar livet av sig varje år i Sverige pga mobbing. Många barn går in på bloggar och läser. Vad ser dom då? Jo, en del vuxna som beter sig som paradoxala kretins. På allvar, vill ni (till dom det berör) att fler barn ska bli en i statiken av dom som tar sitt liv?
  Man behöver inte tycka lika, man behöver inte gilla, man behöver inte, men man behöver ändå ha en trevlig ton gentemot varandra.
  Jag ber er, finns det någon bara någon liten del av er hjärnbark som ni kan använda med att tänka först och agera sen. Snälla, var inte den som gör att ett barn tippar över gränsen och inte orkar längre. Det är inte bara My ni går på när ni håller på så här. Barn lär sig att göra som vuxna gör, alltså ni lär barn att kränka andra barn.
  Ifrågasätt, fråga, kritisera, ja gör det men med en hygglig ton. Låt er ondska, elakhet, avundsjuka, förvillan, ja vad det nu är, stå tillbaka och bete er.
  En fråga! Är ni så här i det verkliga livet också eller tar ni ut er frustration där ni kan vara anonyma?

  • A

   50.000 barn? Visserligen är varje självmord hemskt, men det rör sig om ca 1500 människor/år. Se till att ha fakta!

  • mi

   Men Jösses Bytt nick vad är det som är så bedrövligt och fruktansvärt elakt?!? Maria menar du kanske, ilsken och bitsk ja men så farligt elakt är det inte att du kan jämföra det med mobbing av barn och att barn tar livet av sig. Vilken sjuk manipulation att skriva om mobbing och snyft när det handlar om att ifrågasätta manipulativa försäljningsmetoder och tvivelaktig reklam, osmakligt. Är du på riktigt?! Kanske bör du försöka tänka först och agera sen.

 • anna

  Du skriver hit och dit , galning

 • mi

  Så snygg på bilderna men alltså dina försvarstal när du fått kritik och din manipulativa försäljningsteknik haha. Bra du är selektiv, minns en del reklam du gjort t ex Onlinecasino ganska nyligen ?
  Du får det att låta som om vi kunnat shoppa träningskläder på 50% genom dig men det är ju företaget/butiken som har 50% rea alltså inget som du fixat mer än att du tjänar pengar om vi går till butiken via din länk. Att du kan stå bakom en mascara och vissa piller är ju för att en mascara alltid har en viss effekt – dock gillar folk olika, hårpiller för att håret ALLTID – även utan piller – växer en cm per månad alltså minst en decimeter per år, och nytt hår som växt ut är alltid friskt. Slimpiller för att det samtidigt rekommenderas att träna och äta bra ja då blir man oftast piggare och tappar kilon bara av det alltså även utan piller. Ni får det att låta som om du fått platt mage av piller men den fick du på annat sätt och du hade platt mage innan Slimpillren, och man får INTE magrutor som Bobbys enbart genom att äta piller i flera månader nej det krävs mycket träning till det.
  Hoppas poängen gått fram.

  • M

   Mi, ibland önskar man bara att det funnits en gilla knapp vid vissa kommentarer.
   Din kommentar får tummen upp från mig.
   Som sagt,allt nytt hår som växer ut är friskt och inte slitet, hår blir slitet nertill OCH av för många färgningar mm. Undrar om inte hårförlängning kan slita lite också.
   Man blir inte smal av kapslarna heller, det ska mer till.
   Jag yttrar mig inte om hur de verkar för det vet jag inte, men jag testar inte heller.

  • Carina S

   Mi, exakt vad, är din poäng? Du får väldigt gärna förklara, för jag förstår inte alls vad du vill med ditt inlägg?
   Vill du göra någon glad, vill du skapa en debatt, vill du göra ett spännande och intressant inlägg? I och med att du hoppas att poängen gått fram, menar jag ?

 • Sara

  Ha så mysigt med din lille vapendragare ? ?. Förstår att du längtat. Kom ihåg att du är bäst på att vara du och du har all rätt att leva ditt liv som du själv vill. ? Ha en fin dag kram Sara ?

 • Bytt nick

  Det är bedrövligt, när jag läser vissa kommentarer tappar jag helt tron på mänskligheten. Vem har format en del av er? Jag klandrar absolut inte era föräldrar men vad är det som format er till att vara så fruktansvärt elaka? Delvis avundsjuka, ja, men det kan inte vara allt, ren ondska, ja det kan vara en del men tvivlar på att det är hela sanningen.

  SNÄLLA! Ni är väl vuxna antar jag, som kommenterar här. Jag sitter med gråten i halsen när jag skriver det här. 50.000 barn tar livet av sig varje år i Sverige pga mobbing. Många barn går in på bloggar och läser. Vad ser dom då? Jo, en del vuxna som beter sig som paradoxala kretins. På allvar, vill ni (till dom det berör) att fler barn ska bli en i statiken av dom som tar sitt liv?

  Man behöver inte tycka lika, man behöver inte gilla, man behöver inte, men man behöver ändå ha en trevlig ton gentemot varandra.

  Jag ber er, finns det någon bara någon liten del av er hjärnbark som ni kan använda med att tänka först och agera sen. Snälla, var inte den som gör att ett barn tippar över gränsen och inte orkar längre. Det är inte bara My ni går på när ni håller på så här. Barn lär sig att göra som vuxna gör, alltså ni lär barn att kränka andra barn.
  Ifrågasätt, fråga, kritisera, ja gör det men med en hygglig ton. Låt er ondska, elakhet, avundsjuka, förvillan, ja vad det nu är, stå tillbaka och bete er.

  En fråga! Är ni så här i det verkliga livet också eller tar ni ut er frustration där ni kan vara anonyma?

  • A

   50.000 barn? Visserligen är varje självmord hemskt, men det rör sig om ca 1500 människor/år. Se till att ha fakta!

  • mi

   Men Jösses Bytt nick vad är det som är så bedrövligt och fruktansvärt elakt?!? Maria menar du kanske, ilsken och bitsk ja men så farligt elakt är det inte att du kan jämföra det med mobbing av barn och att barn tar livet av sig. Vilken sjuk manipulation att skriva om mobbing och snyft när det handlar om att ifrågasätta manipulativa försäljningsmetoder och tvivelaktig reklam, osmakligt. Är du på riktigt?! Kanske bör du försöka tänka först och agera sen.

 • mi

  Så snygg på bilderna men alltså dina försvarstal när du fått kritik och din manipulativa försäljningsteknik haha. Bra du är selektiv, minns en del reklam du gjort t ex Onlinecasino ganska nyligen 😉
  Du får det att låta som om vi kunnat shoppa träningskläder på 50% genom dig men det är ju företaget/butiken som har 50% rea alltså inget som du fixat mer än att du tjänar pengar om vi går till butiken via din länk. Att du kan stå bakom en mascara och vissa piller är ju för att en mascara alltid har en viss effekt – dock gillar folk olika, hårpiller för att håret ALLTID – även utan piller – växer en cm per månad alltså minst en decimeter per år, och nytt hår som växt ut är alltid friskt. Slimpiller för att det samtidigt rekommenderas att träna och äta bra ja då blir man oftast piggare och tappar kilon bara av det alltså även utan piller. Ni får det att låta som om du fått platt mage av piller men den fick du på annat sätt och du hade platt mage innan Slimpillren, och man får INTE magrutor som Bobbys enbart genom att äta piller i flera månader nej det krävs mycket träning till det.
  Hoppas poängen gått fram.

  • M

   Mi, ibland önskar man bara att det funnits en gilla knapp vid vissa kommentarer.
   Din kommentar får tummen upp från mig.
   Som sagt,allt nytt hår som växer ut är friskt och inte slitet, hår blir slitet nertill OCH av för många färgningar mm. Undrar om inte hårförlängning kan slita lite också.
   Man blir inte smal av kapslarna heller, det ska mer till.
   Jag yttrar mig inte om hur de verkar för det vet jag inte, men jag testar inte heller.

  • Carina S

   Mi, exakt vad, är din poäng? Du får väldigt gärna förklara, för jag förstår inte alls vad du vill med ditt inlägg?
   Vill du göra någon glad, vill du skapa en debatt, vill du göra ett spännande och intressant inlägg? I och med att du hoppas att poängen gått fram, menar jag 🙂

 • Sara

  Ha så mysigt med din lille vapendragare 😘 💕. Förstår att du längtat. Kom ihåg att du är bäst på att vara du och du har all rätt att leva ditt liv som du själv vill. 😘 Ha en fin dag kram Sara 💕

 • Mollan

  Men snälla människa vad exakt är det du inte förstår? Skriv du ditt och låt oss andra göra detsamma du bestämmer inte vad vi ska tycka och tänka och samma sak åt det andra hållet. Skriv vad du vill men skit i mig rent ut sagt.

   • Maria

    ? Du definierade mig på pricken! Jag är jättesnäll! ? Och jag har verkligen inte tänkt att du skulle känna dig trängd eller förföljd av lilla mig och mina kommentarer. ? Intressant att uppleva ett uns av hur det är att bli förföljd av någons nitiska kommentarer när man skriver i en blogg. Eller hur? God fortsättning på denna underbara kväll! Även om du kanske måste jobba inatt också. ?

    • Kina

     Ge dig nu Maria och låt de som läser få skriva vad de vill eller har du utsett dig själv till Mys livvakt, jag är mer än övertygad om att hon klarar av att svara för sig själv, lägg ner nu det räcker.

     • mi

      Håller med dig Kina, man kan tro att ”Maria” är en anställd typ ? eller inte heter Maria hehe.

     • Maria

      Åh, jag har uppenbarligen missförstått det här med bloggkommentering! Man ska alltså enbart kommentera bloggaren, gärna negativt så att man får med sig några till, men man får inte ha åsikter om andras kommentarer, speciellt inte de sura och negativa. Påminner lite om mobbningsmentalitet faktiskt när jag tänker efter och det är nåt som jag verkligen inte ger mig för. ? Kan chit chatta hela natten när det gäller sånt, helt av eget intresse. Jag tror inte heller att My behöver någon försvarare eller livvakt. ? Däremot tycker jag att om man inte klarar av att människor säger ifrån när man beter sig illa så behöver man kanske börja göra mer djuplodande analyser av sin egen person och orsakerna till sitt beteende. Och ja, jag är just nu hobbypsykolog så det behöver jag inte informeras om. ? Peace and out, för nu fortsätter partiledardebatten, intressant!

     • Carina S

      Fats nu verkar ju den här Mollan, bl a rikta in sina negativa kommentarer mot Maria, och en del hänger tydligen gärna på, men hur jag än vrider och vänder så ser jag inget negativt i Marias kommentarer? Är det därför hon ( Maria) inte ska skriva fler kommentarer? Medans Mollan och andra som gnäller får gärna fortsätta ? Fattar inte er logik.

     • My

      Tycker också att logiken blir olustig och ganska felriktad…. Kanske ska skicka alla klagande cybervänner till just klaga-muren =) hehe!

 • Lars Karlsson

  Jaha då var det ful fart här igen.
  Suck.
  Jag hoppas att din resa gick bra.
  Vi syns kanske på Ö-n.
  Ja jag har rättighet att skriva så.
  Halva min släkt är därifrån och jag har bott och jobbat där.
  En stor kram till dig My från L

 • Anncharlotte

  En stor kram från mig också o hoppas att trollen sover inatt så det blir lugnt.
  Tack för din blogg?

 • Mollan

  Men snälla människa vad exakt är det du inte förstår? Skriv du ditt och låt oss andra göra detsamma du bestämmer inte vad vi ska tycka och tänka och samma sak åt det andra hållet. Skriv vad du vill men skit i mig rent ut sagt.

   • Maria

    🙂 Du definierade mig på pricken! Jag är jättesnäll! 🙂 Och jag har verkligen inte tänkt att du skulle känna dig trängd eller förföljd av lilla mig och mina kommentarer. 🙂 Intressant att uppleva ett uns av hur det är att bli förföljd av någons nitiska kommentarer när man skriver i en blogg. Eller hur? God fortsättning på denna underbara kväll! Även om du kanske måste jobba inatt också. 🙂

    • Kina

     Ge dig nu Maria och låt de som läser få skriva vad de vill eller har du utsett dig själv till Mys livvakt, jag är mer än övertygad om att hon klarar av att svara för sig själv, lägg ner nu det räcker.

     • mi

      Håller med dig Kina, man kan tro att ”Maria” är en anställd typ 😉 eller inte heter Maria hehe.

     • Maria

      Åh, jag har uppenbarligen missförstått det här med bloggkommentering! Man ska alltså enbart kommentera bloggaren, gärna negativt så att man får med sig några till, men man får inte ha åsikter om andras kommentarer, speciellt inte de sura och negativa. Påminner lite om mobbningsmentalitet faktiskt när jag tänker efter och det är nåt som jag verkligen inte ger mig för. 🙂 Kan chit chatta hela natten när det gäller sånt, helt av eget intresse. Jag tror inte heller att My behöver någon försvarare eller livvakt. 🙂 Däremot tycker jag att om man inte klarar av att människor säger ifrån när man beter sig illa så behöver man kanske börja göra mer djuplodande analyser av sin egen person och orsakerna till sitt beteende. Och ja, jag är just nu hobbypsykolog så det behöver jag inte informeras om. 🙂 Peace and out, för nu fortsätter partiledardebatten, intressant!

     • Carina S

      Fats nu verkar ju den här Mollan, bl a rikta in sina negativa kommentarer mot Maria, och en del hänger tydligen gärna på, men hur jag än vrider och vänder så ser jag inget negativt i Marias kommentarer? Är det därför hon ( Maria) inte ska skriva fler kommentarer? Medans Mollan och andra som gnäller får gärna fortsätta ? Fattar inte er logik.

     • My

      Tycker också att logiken blir olustig och ganska felriktad…. Kanske ska skicka alla klagande cybervänner till just klaga-muren =) hehe!

 • Lars Karlsson

  Jaha då var det ful fart här igen.
  Suck.

  Jag hoppas att din resa gick bra.
  Vi syns kanske på Ö-n.
  Ja jag har rättighet att skriva så.
  Halva min släkt är därifrån och jag har bott och jobbat där.
  En stor kram till dig My från L

 • Anncharlotte

  En stor kram från mig också o hoppas att trollen sover inatt så det blir lugnt.
  Tack för din blogg😊

 • Sandra

  Ett tips som kan vara bra att testa. Sluta kommentera idiotiska och ”elaka” kommentarer helt och hållet. Det är ju svaren som de personerna får näring av. Speciellt när andra läsare ska kommentera andra läsares kommentarer och försvara denna.
  Det blir som att hälla bensin på elden. Man startar en diskussion som inte leder till någonting.
  Om en läsare som gillar att skriva ”negativt” inte får något gehör efter tjugo kommentarer så sticker den någon annanstans så sluta försvara.
  Bara ett förslag som inte verkar ha testats på denna bloggen.

 • Sandra

  Ett tips som kan vara bra att testa. Sluta kommentera idiotiska och ”elaka” kommentarer helt och hållet. Det är ju svaren som de personerna får näring av. Speciellt när andra läsare ska kommentera andra läsares kommentarer och försvara denna.
  Det blir som att hälla bensin på elden. Man startar en diskussion som inte leder till någonting.
  Om en läsare som gillar att skriva ”negativt” inte får något gehör efter tjugo kommentarer så sticker den någon annanstans så sluta försvara.
  Bara ett förslag som inte verkar ha testats på denna bloggen.

 • Ullis

  Lite för långt inlägg. Tips är att försöka korta ner eller dela det på flera inlägg. Sorry orkade inte läsa vad det handlade om men ville bara säga min synpunkt på den här typen av inlägg eftersom du frågat tidigare.

 • Ullis

  Lite för långt inlägg. Tips är att försöka korta ner eller dela det på flera inlägg. Sorry orkade inte läsa vad det handlade om men ville bara säga min synpunkt på den här typen av inlägg eftersom du frågat tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.