Innehåller reklamlänk

7F0C7659-223F-4F8C-BFCE-64A1F2156A12

Hej fina!

Måndag och ny vecka. Började med att hamna i köer till jobbet… 😝 Det märks tydligt på just trafiken att folk börjar komma tillbaka från semestern och att jobben kallar….hmm. Köer är bland Der värsta jag vet. Som tjejen från landet vänjer jag nig aldrig 😝

På kontoret kickade vi igång med måndagsmöte och snabb genomgång på veckan. Energin är på topp och även fler hos oss börjat komma tillbaka efter semestern… Jag sitter just nu med datorn i knät hos Bobby. Landat med kaffe, frukt och mellanmål.

Tilda ska sätta i extensions på mig idag😍  Det bästa med dagens teknik är att jag kan ha kontoret med mig vart jag än är 🙌🏻 

Imorgon bär det av till Öland och Lilleman ❤️ Kontoret följer med ditt också 😄 Två veckor utan Lilleman nu… satan i gatan vad jag saknar honom! Men jag ska inte klaga… jag hade honom länge innan ☺️

Många av er frågar efter rabattkod på träningskläderna….. 👇🏻

AA1I6028

MEN, nu kan jag tipsa om att dom har sommarrea med 50% på stora delar av sortimentet denna veckan. Endast denna veckans 😄

Så gå in HÄR och se om du kan klicka hem några fynd ☺️

-Hörs sen!

Kram kram /My Martens 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (18)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.